کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان یه سوال خواهشا اگه امکان داره در پیام خصوصی جوابمو بدین چون به خاطر مشغله نمیتونم توی صفحات بگردم توی سایت انکارا جلوی کیس نامبر ما یه ستاره زده بعد گفته که یکی از اعضا هنوز کارش انجام نشده با ما تماس بگیرید چه ایمیلی باید براشون بفرستم ؟ باید چی بگم؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: گل نهال ، Mehrdadordi ، n51 ، negar_karimi6 ، b_argi ، ani_sheiton ، hushmandco ، mhb161
سلام دوستان بسیار عزیزم
نمیدونم با چه زبونی از همه شما عزیزان بابت تبریکاتتون تشکر کنم .راستش من امروز با شنیدن خبر کلیر شدنم خیلی خوشحال شدم خصوصا که خدا میدونه اون لحظه من چه حالی داشتم راستش من اون موقع پشت در اتاق عمل بودم و مادرم قرار بود کمرشونو عمل کنند و در اون حال ناراحتی این خبر خیلی بهم چسبید اما به خدا در همان حال برای همه دعا کردم که به زودی زود کلیر بشن و به زودی در این تاپیک قفل بشه و همه شاد و خوشحال باشند که البته این امر انشا ا... محقق میشه . به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره . در ضمن هورا رو هم میذارم برا وقتی که همه کلیر شده و ویزا به دست باشند .انشا ا...
بازهم از دوستان خوبم به خصوص امیر مهاجرعزیز -lilac دوست داشتنیم -روشا جونم -hushmandco عزیز -Ali us عزیز -یوسف عیدی عزیز - و همه و همه تشکر میکنم .ساناز عزیزم و محمد فضلی عزیز خیلی خیلی منتظر کلیر شدن شما دوستان هستم .
باز هم از همه تشکر میکنم و اگر کسی را از قلم انداختم منو به دلیل مشغله ذهنی زیادم ببخشه .
همگی را دوست دارم .به امید سلامتی و شادی همه .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

دوستان خوبم از اینکه خیلی دیر کلیر شدنتان را تبریک میگم شرمندم .ولی برای همتون یه ههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررا دارم .به امید اینکه همه دوستانمون خیلی زود کلیر بشنوما دوباره هورا سر بدیم
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، javid737 ، b_argi ، Ali.US ، ani_sheiton ، رجبعلی ، 5ina ، سو سو ، hushmandco ، mhb161 ، rezajoon ، shatsi ، lilac
خدا رو شکر که سایت دوباره رونمایی شد
تازه فهمیدم که چقدر به این سایت و بچه هاش وابسته شدمTongue
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
درود به همه دوستان گل
ضمن تبریک به همه دوستان عزیزم که اخیرا کلیر شدن، بند هم شدیدا نگران بودم از اینکه سایت دوباره راه اندازی شد، امروز پاسم رو دریافت کردم و چشمم به ویزا درون پاس روشن شدBig Grin امیدوارم این اتفاق برای همه شما منتظران بیفته
با امید کلیر شدن همه دوستان عزیزم و بهترین آرزوها برای دوستان
راستی امیر خان مدیریت مبارکتون باشه Big Grin
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
16 روز نبود Big Grin
تبریک به کلیر شده ها . بعد از بالا اومدت سایت اولین چیزی که خوشحالم کرد خبر کلیر جدیداس ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، ابی هانی ، javid737 ، b_argi ، n51 ، e76779 ، ani_sheiton ، رجبعلی ، hushmandco ، mhb161 ، rezajoon ، lilac
دوستان اگه به سفارت ايميل بزنيم فقط نفراصلي كيس اپديت ميشه يا همه نفرات كيس؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، javid737 ، b_argi ، n51 ، alirezass ، hushmandco ، mhb161
(2013-06-19 ساعت 01:04)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 22:36)babak_1363 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 15:54)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 15:41)zavosh نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 13:39)عضو باسابقه نوشته:  دوست عزیز
پروسه لاتاری 2013 ، سپتامبر 2013 بسته میشه ... یعنی سعی اونها بر اینه که تمام کیس ها تا اون تاریخ مصاحبه بشن که این مهم قطعا صورت میگره چون همه کارنت شدن .
وقتی بهشون تا اکتبر مهلت دادن ، درواقع به این معنیه که FBI Check اونها تا اون تاریخ معتبره و اگه بعد از اون واسه گرفتن ویزا اقدام کنن ، دوباره باید وارد پروسه کلیرنس بشن .

واقعا" امیدوارم مطلب شما درست باشه, چون اگر اینجوری باشه همه کلیرنسیها حداقل نگران ماه سپتامبر نخواهند بود. البته خودم فکر میکنم یک تغییراتی در سیستم ویزا صورت دادند که الان مهلت دریافت ویزا را ماه اکتبر زدند.نمیخوام شیرینی خبر خوب شما را خراب کنم فقط تو سایت سیس اینو نوشته:
Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa

ولی حتما" یک تغیراتی شده که ما خبر نداریم. بحرحال امیدوارم که شما 100% درست میگید و خیال همه راحت باشه.
به امبد کلیر شدن همه قبل از سپتامبر

ممنون دوست خوبم از جوابت ، من تعجب كردم كه امروز به دوستان جديد كلير شده تا ١٣ اكتبر وقت دادن يعني اينكه يه تغييراتي دادن امسال كه همه حتي بعد از ٣٠ سبتامبر هم راحت بيان ويزاشونو بكيرن Smile) من فكر ميكنم كارنت شدن مثل كرفتن كارت برواز هوابيما هست كه تا سوار نشي هوابيما حركت نميكنه ؛))))))
انسان تنها زماني ميتواند به خواسته هايش برسد كه بي وقفه تلاش كند و نااميد نشود !
الكسي لءونتيف"،٠

دوستان عزیز،
اون تاریخ روبروی کیس نامبرو فراموش کنید، باور بفرمایید تاریخ کاملاً خیالیه!! هر کسی کلیر شده بره و زودتر ویزاشو بگیره!! من به خدا موندم از دست این آنکارایی ها ! من A Number هم دارم ، 40 روز مانده به انقضای اون تاریخ رفتم سفارت و بهم گفتن که کلیرنس مجدد بهم خورده!!
بنابراین توصیه این حقیر رو جدی بگیرید، بلافاصله بعد از کلیر شدن مراجعه کنید و به تاریخ روبروی کیس توجه نکنید!!! NOT AT ALL!!
قربان اين A number يعني جي !!؟؟
آفیسر روز مصاحبه اون برگه سفید رنگ مربوط به پرداخت 165$ رو به من داد که روش Alien Number(یا همون شماره بیگانه) نوشته شده، حالا باز نمی دونم چرا میگه Reclearance !! والا به خدا با این نوناشون!!Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، daad ، hushmandco ، mhb161 ، javid737 ، Niushagh ، majid194 ، mhz_ir ، shatsi ، رجبعلی ، zohre02 ، ikamaly
بچه‌ها مثل اینکه ابوظبی هم از آنکارا یاد گرفته و دیر جواب میده
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
(2013-06-19 ساعت 20:22)behnoush b نوشته:  دوستان اگه به سفارت ايميل بزنيم فقط نفراصلي كيس اپديت ميشه يا همه نفرات كيس؟
همه نفرات
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، behnoush b ، b_argi ، e76779 ، رجبعلی ، hushmandco ، mhb161 ، javid737 ، zohre02
هوووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به دوستان عزیز کلیر شده خصوصاً m@ry@m75 , edibk, rezajoon. ایشالا همیشه شاد و پیروز باشید.

من هم حسب دستور و فرمایش سرکار خانم ikamaly عزیز راهبری این قطارو عهده دار شدم. ولی خداییش از قبل به من نگفتن که این قطار درونشهریه؟ برونشهریه؟ سریع السیره؟ بوژیش چند محوره است؟ بالستر داره؟ سیستم تیلتینگ داره یا نه؟ دیزل الکتریکه یا پانتوگراف داره؟ ووووو....... به هرحال من گفته باشم من فقط یه راهبرم و مسئولیت جان مسافرا به عهده ikamaly عزیز استBig GrinBig GrinBig Grin

زیاد حرف نزنم که از headway عقب میافتیم و خدایی نکرده، زبونم لال.....

امیدوارم هر چه سریعتر بقیه کلیر نشدگان هم کلیر شوند تا خودم با قطار از آب ردشون کنم.Big Grin
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
خدایاااااااااااااااااااااااا
هر هفته میام و صدات میکنم
میدونم بالاخره جوابمو میدی، دوزت دارم خدااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-19 ساعت 21:32)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به دوستان عزیز کلیر شده خصوصاً m@ry@m , rezajoon. ایشالا همیشه شاد و پیروز باشید.

من هم حسب دستور و فرمایش سرکار خانم ikamaly عزیز راهبری این قطارو عهده دار شدم. ولی خداییش از قبل به من نگفتن که این قطار درونشهریه؟ برونشهریه؟ سریع السیره؟ بوژیش چند محوره است؟ بالستر داره؟ سیستم تیلتینگ داره یا نه؟ دیزل الکتریکه یا پانتوگراف داره؟ ووووو....... به هرحال من گفته باشم من فقط یه راهبرم و مسئولیت جان مسافرا به عهده ikamaly عزیز استBig GrinBig GrinBig Grin

زیاد حرف نزنم که از headway عقب میافتیم و خدایی نکرده، زبونم لال.....

امیدوارم هر چه سریعتر بقیه کلیر نشدگان هم کلیر شوند تا خودم با قطار از آب ردشون کنم.Big Grin

مهندس کارت خیلی درسته. برای ما سه تا صندلی بیزنس کلس کنار بذار. ما که بودجمون به بیزنس کلس هواپیما نمیرسه ولی با این وصفی که شما از قطارتون کردین به شخصه ایمان پیدا کردم که کم از هواپیما نداره و همون کاربری رو داره.
نیاز به بوقچی هم داشتین ما در خدمتیم.
سوزنبانی هم بلدیم یه چیزایی توی این فیلما یاد گرفتیم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-06-19 ساعت 20:17)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان گل
ضمن تبریک به همه دوستان عزیزم که اخیرا کلیر شدن، بند هم شدیدا نگران بودم از اینکه سایت دوباره راه اندازی شد، امروز پاسم رو دریافت کردم و چشمم به ویزا درون پاس روشن شدBig Grin امیدوارم این اتفاق برای همه شما منتظران بیفته
با امید کلیر شدن همه دوستان عزیزم و بهترین آرزوها برای دوستان
راستی امیر خان مدیریت مبارکتون باشه Big Grin
دوست عزیزم بهت تبریک میگم یکم توضیح میدی چند روز طول کشید ویزاتو بگیری و اینکه از سفارت گرفتی یا از پست و دیگه اینکه ویزاتونو از کی زدن مدیکال یا روز گرفتن ویزا .ممنون
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: گل نهال ، سو سو ، Nasimmmm ، mhb161 ، javid737 ، b_argi ، payam62 ، rezajoon ، رجبعلی ، zohre02
شیرینی کلیر شدن،تلخی انتظار را از بین می برد
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان