کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلام و تبریک وشاد باش فراوان به تمام دوستای گلم .ایشاا.... که مبارکتون باشه اما منم یه 20 روز پیش کلیر شدم و مدارکمو فرستادم هنوز خبری نشده ، قابل توجه دوستان کلیر شده یه 20 روزی هم اینور کار داره.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: b_argi ، 5ina ، yousef_eidi ، e76779 ، abloom_ma ، hushmandco ، babak_1363 ، honey rahmati ، amairmonre ، javid737 ، zohre02 ، far-dv2013 ، sce ، efah
یک نکته هم برای بچه هایی که نقص مدرک خوردن به هر دلیلی مثل من که یهو دکتر ازمایش اضافی ریه نوشت و یه نامه داد که بردم سفارت و توش نوشته بود که ازمایشهای کیس مربوطه 3 روز دیگه حاضر میشه و منم با همون رفتم سفارت و افیسرم گفت مشکل نداره و موقع اومدن میاریش .پس نگران استرسهای اضافی نباشین. و تقریبا هرچی میگن درسته افیسرها.ممنون و از باب تسکین برای این دوستان

(2013-06-25 ساعت 13:26)آرش کمانگیر نوشته:  با سلام و تبریک وشاد باش فراوان به تمام دوستای گلم .ایشاا.... که مبارکتون باشه اما منم یه 20 روز پیش کلیر شدم و مدارکمو فرستادم هنوز خبری نشده ، قابل توجه دوستان کلیر شده یه 20 روزی هم اینور کار داره.

ارش جان توضیح میدی چرا طول کشیده ماله شما.
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: e76779 ، abloom_ma ، 5ina ، hushmandco ، babak_1363 ، javid737 ، zohre02 ، far-dv2013 ، AsemanAbee ، sce ، efah ، ابی هانی
راستی یه سوالی داشتم. ممنون میشم اگه یکی از دوستای کلیر شده یا مطلع جوابم رو بده.
1-سایت سیس زودتر اعلام میکنه که یه کیس کلیر شده یا سایت خود سفارت؟ چون هنوز بعضی کیسها که تو سایت سفارت تازه کلیرشدن تو سایت سیس که میرید میبینید که کلیر نشدن؟
2- چطور میفمید که سفارت وضعیت کیستون رو رسیدگی کرده یا آمریکا؟ تنها از روی اختلاف زمانی.
3- آیا در صورت کلیر شدن ایمیل خاصی از سفارت دریافت میکنید.
شرمنده که تعداد سوالاتم زیاد بود.
پیشاپیش از دوستایی که جواب میدن متشکرم.
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: b_argi ، javid737 ، babak_1363 ، zohre02 ، maryam_a ، far-dv2013 ، sce
سلام دوستان،
كسي از دوست خوبمون ابي هاني خبري نداره؟
هرچي زنگ ميزنم اپراتور ميگه خارج از شبكه است! SMS هم فرستادم و دريافت نكردند!
راستش نگرانمSad
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-06-25 ساعت 13:36)e76779 نوشته:  سلام دوستان،
كسي از دوست خوبمون ابي هاني خبري نداره؟
هرچي زنگ ميزنم اپراتور ميگه خارج از شبكه است! SMS هم فرستادم و دريافت نكردند!
راستش نگرانمSad

متأسفانه تلفن منزلشون هم میره روی پیغامگیر.
سلام به همگی دوستان. و تبریک به دوستای کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده. چند تا سوال کوچولو داشتم که اگه جوابشو بدین ممنون میشم.
1- سایت سیس زودتر اعلام میکنه که کلیر شدید یا سایت سفارت؟ آخه دوستایی که جدیدن اسمشون تو سایت سفارت آنکارا کلیر شده تو سایت سیس administrative processing میده؟
2- از کجا میفهمید که از کجا کیس شما آپدیت شده(آمریکا یا سفارت)؟ از رو اختلاف زمانی فقط؟
3- همیشه قبل از کلیر شدن چند بار اون کیس آپدیت میشه؟
4-آیا با ایمیل هم بهتون اطلاع میدن که کلیر شدین؟
5- و در انتها شماها چرا اینقدر باحالید؟ مخصوصا دوستی که داره جواب میده.SmileSmileSmileSmileSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، habibi ، n51 ، javid737 ، babak_1363 ، zohre02 ، rozelo ، maryam_a ، sce
(2013-06-25 ساعت 12:16)babaye yaas نوشته:  منم 168 روزه منتظرم Big Grin

دوست عزیز تا 180 روزو جا داری.آخه در جواب ایمیل من نوشتند بین 4-6 ماه صبر باید.Smile
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، 5ina ، habibi ، n51 ، javid737 ، babak_1363 ، zohre02 ، maryam_a ، sce
تبريك ميگم به يوسف و ابي هاني عزيز
مباركتون باشه
--------------
از همه دوستاني كه به بنده لطف داشتن و با كامنتهاي زيباشون بنده را شرمنده نمودم ، سپاسگذاري ميكنم
--------------
امروز 25 جون مجددا آپديت شدم Big GrinBig Grin
خدايااااااااااااااااااااااااا
--------------
دوستان من تا آخرش تو اين تاپيك ميمونم و اين جمله را هميشه از من ميشنويد كه:
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام به همگی دوستان. و تبریک به دوستای کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده. چند تا سوال کوچولو داشتم که اگه جوابشو بدین ممنون میشم.
1- سایت سیس زودتر اعلام میکنه که کلیر شدید یا سایت سفارت؟ آخه دوستایی که جدیدن اسمشون تو سایت سفارت آنکارا کلیر شده تو سایت سیس administrative processing میده؟
2- از کجا میفهمید که از کجا کیس شما آپدیت شده(آمریکا یا سفارت)؟ از رو اختلاف زمانی فقط؟
5- و در انتها شماها چرا اینقدر باحالید؟ مخصوصا دوستی که داره جواب میده.SmileSmileSmileSmileSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، 5ina ، hushmandco ، n51 ، javid737 ، babak_1363 ، zohre02 ، maryam_a ، sce
از دوستان عزیز به خصوص abloom-ma و zohre02 و singnal بابت رتبه دادن تشکر میکنم امیدوارم هر آنچه از خدا میخواهید به شما بدهد و در زندگیتان همیشه موفق و پیروز باشید با آرزوی کلیر همه و اینکه همه 2013 ها تا 20 سپتامبر موفق به گرفتن ویزا بشوند
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، hushmandco ، 5ina ، b_argi ، abloom_ma ، n51 ، javid737 ، babak_1363 ، Mahbaran ، mehdi didam ، aghaghia ، zohre02 ، rozelo ، maryam_a ، sce ، SK89 ، Alirezaa2013 ، efah
(2013-06-25 ساعت 11:31)abloom_ma نوشته:  دوستان عزیز به امید خدا این هفته خیلی ها کلیر میشوندBig Grin....ولی یک دعای مخصوص برای کلیر شدن دوست عزیزمون آقای حبیبی بکنید که این هفته نیاز شدیدی به کلیر شدن دارهRolleyesRolleyes.....آمین
alboomعزيز
انشاا... اين هفته ايروان رو سفيد كنه اين تاپيك رو.......... اما لذتش وقتي كه با هم كلير بشيمBig GrinBig GrinBig Grin
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-06-25 ساعت 13:47)mohammad fazli نوشته:  تبريك ميگم به يوسف و ابي هاني عزيز
مباركتون باشه
--------------
از همه دوستاني كه به بنده لطف داشتن و با كامنتهاي زيباشون بنده را شرمنده نمودم ، سپاسگذاري ميكنم
--------------
امروز 25 جون مجددا آپديت شدم Big GrinBig Grin
--------------
دوستان من تا آخرش تو اين تاپيك ميمونم و اين جمله را هميشه از من ميشنويد كه:
نشد دیگه داداش. حالا که داری میری..اجازه بده ما هم بگیم....
RolleyesRolleyes خددددددددددااااااااااااااااااااااااا Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-06-25 ساعت 13:47)Fardaye Roshan نوشته:  سلام به همگی دوستان. و تبریک به دوستای کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده. چند تا سوال کوچولو داشتم که اگه جوابشو بدین ممنون میشم.

1- دوست عزیز معمولا قبل از کلیر شدن میگن توی سایت سیس چند بار آپدیت میشین پس فقط آپدیتارو نشون میده اون جمله مراحل اداری هم بعد از اینکه پاسپورتارو بعد از کلیرشدن تحویل سفارت می دین زمانیکه ویزا صادر میشه می نویسه ایشیود .
2- از روی اختلاف زمانی
3- بله تا حالا که اینجوری بوده نه اینکه سفارت در روال کارش تغییراتی انجام بده .
4- بعضی از بچه های روز بالا گفتن اینطور شده ولی فقط زمانی این اتفاق میفته که مراحل اداری تموم شده باشه و توی لیستی که قراره کلیرهارو اعلام کنن باشین .
5- باحالی از خودتونه رفیق
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-06-25 ساعت 11:58)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 11:23)امیر مهاجر نوشته:  سلام دوستان منتظر،
تا کنون ۶۳ نفر اعلام حضور و تجدید انتظار کردند.
در بین پیامها مثل همیشه متنهای محبت آمیز و اینبار نوشته‌های طنزگونه خواندنی بودند. Wink
منتظر اعلام حضور بقیه دوستان هستم. اگر اطلاعات شما تو منتظرسرا هست و تغییری نمیخواهید بدید لزومی به ارسال مجدد اطلاعات نیست.
هدف بنده اینه که بدونم هنوز منتظرید. پس میتونید خیلی ساده فقط بنویسید: «هنوز منتظرم» یا اینکه «در فلان تاریخ کلیر شدم ولی در منتظرسرا همچنان در وضعیت انتظار باقی موندم.»
باز هم ممنون از همگی.

امیر عزیز ما هم62 روزه که هنوز منتظریم.

امير جان من كه رفتم تو ٢٧ روز ?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، javid737 ، امیر مهاجر ، hushmandco ، zohre02 ، sce ، amir82
(2013-06-25 ساعت 13:58)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 11:58)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 11:23)امیر مهاجر نوشته:  سلام دوستان منتظر،
تا کنون ۶۳ نفر اعلام حضور و تجدید انتظار کردند.
در بین پیامها مثل همیشه متنهای محبت آمیز و اینبار نوشته‌های طنزگونه خواندنی بودند. Wink
منتظر اعلام حضور بقیه دوستان هستم. اگر اطلاعات شما تو منتظرسرا هست و تغییری نمیخواهید بدید لزومی به ارسال مجدد اطلاعات نیست.
هدف بنده اینه که بدونم هنوز منتظرید. پس میتونید خیلی ساده فقط بنویسید: «هنوز منتظرم» یا اینکه «در فلان تاریخ کلیر شدم ولی در منتظرسرا همچنان در وضعیت انتظار باقی موندم.»
باز هم ممنون از همگی.

امیر عزیز ما هم62 روزه که هنوز منتظریم.

امير جان من كه رفتم تو ٢٧ روز ?
90یه تبریک توپ به همه کلیر شده های عزیز.. روزه ها خودتونو آماده کنین دارم میام....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان