کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان گلم بالاخره ما هم چشممون به جمال این ویزا خوشگله روشن شد امیدوارم قسمت همگی به زودی بشه که خیلی حال عجیبه ؛ ولی بنا بر عادت دوباره تا رسیدم ایران اومدم اینجا . اعتیاده دیگه کاریش نمیشه کرد. Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
دوستان عزیز به امید خدا این هفته خیلی ها کلیر میشوندBig Grin....ولی یک دعای مخصوص برای کلیر شدن دوست عزیزمون آقای حبیبی بکنید که این هفته نیاز شدیدی به کلیر شدن دارهRolleyesRolleyes.....آمین
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
ابي عزيز كلير شدBig GrinCool
مباركه مباركه
تبريك به همه كلير شدگان
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
پس میتونید خیلی ساده فقط بنویسید: «هنوز منتظرم» یا اینکه «در فلان تاریخ کلیر شدم ولی در منتظرسرا همچنان در وضعیت انتظار باقی موندم.»
باز هم ممنون از همگی.
[/quote]

سلام عزیز دل برادر
همچنان قرص و محکم منتظریم !!!!
تشکر کنندگان: abloom_ma ، babak_1363 ، zohre02 ، javid737 ، Szsanazsz ، shatsi ، rozelo ، b_argi ، امیر مهاجر ، yousef_eidi ، 5ina
بچه ها من کلیر شدم همین الان . ابی هانی . یوسف عیدی . مهدی رضایی و....... کجایید تو رو خدا چک کنید تا خوشحالی من چند برابر بشه ............منتظرم
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-06-25 ساعت 10:21)sce نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 07:03)mohammad fazli نوشته:  همين الان ceac را چك كردم
بچه ها بالاخره آپديت شدم 24 جون
خدايااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم

محمد جان اين آپديت رو به فال نيك بگير.
خدا صداي فريادهاتو شنيده.به اميد خبراي خوب.
به اميد خبراي خوب واسه همه بچه هاي روز بالايي.
همه.همه.همه...........

استاد فضلي تبريك ميكم ، ديروز از اعماق وجود براتون دعا كردم ، ايشالا زود زود كلير بشين به همراه دوستان بال بالايي Smile))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، javid737 ، سو سو ، babak_1363 ، shatsi ، alirezass ، b_argi ، hushmandco ، vahideh.jo ، yousef_eidi
(2013-06-25 ساعت 11:19)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان عزیز
با آرزوی بهترینها برای همه دوستان و امید به کلیر شدن همه، امروز بالاخره همه کارام تموم شد، حالا بعد از چند روز آمدم تا شاهد کلیر شدن دوستان باشم و از شادی شما شاد بشم، از امروز منتظرم تمام دوستانی که مدت زیادی در انتظار بودن کلیر بشن، خصوصا دوست خوبمون abloom_ma، جان خودم اگر این هفته کلیر بشه 5 تا درخت میکارم به نیت خدمت به طبیعت Big Grin، عکسشم آپ میکنم همه ببینن
از اینکه دوستان با محبتی مثل شما در اینجا پیدا کردم خدا را شکر میکنم و از اظهار لطف شما بی نهایت سپاسگزارم.....حقیقتا خیلی دوست دارم و از خدا میخواهم اول دوستانی که مدت انتظارشون بیشتر از من هست اول کلیر شوند زیرا در غیر این صورت لذت کلیر شدن زیاد برای من دلچسب نخواهد بود....در هر حال ممنون که به یادم هستی
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-06-25 ساعت 07:03)mohammad fazli نوشته:  همين الان ceac را چك كردم
بچه ها بالاخره آپديت شدم 24 جون
خدايااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم
محمد جان آپدیت شدنتو بهت تبریک میگم.
یادته بهت گفتم خدا صداهایی را که دوست داره به فرشته هاش میگه بذارید بیشتر صدام کنه؟! حالا مطمئنم که به فرشته ها میگه ببینید این محمد فضلی چی میخواد از من که اینقدر صدام میکنه، زودتر بهش بدید. خسته شد ازبس منو صدا کرد. به امید روزی که همه ی دوستان کلیر بشند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
يوسف عيدي عزيز كلير شدنت مبارك
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
CoolBig GrinCoolBig GrinWinkSmileBig Grin

تبريك مخصوص به كليه كلير شدگان ابوظبي
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
به بهBig Grin ....به بهBig Grin.....چه لذتی داره دیدن شادیهایتانBig Grin.....چه زیبا شادیهایتان را ثبت میکنید.......و سرانجام در این هفته اولین:رایحه کلیر شدن از ابوظبی شروع به وزیدن کرد....Rolleyes

دوستان عزیزم کلیر شدنتان مبارک
بچه ها حالا می تونم از ته دل فریاد بزنم هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااا به ابی هانی و یوسف عیدی هم تبریک میگم همه با هم کلیر شدیم ..............امیر مهاجر عزیز مارو توی منتظر سرا خط بزن .
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
سلام به همه دوستان و عزيزان اولا تبريك ميگم به همه عزيزياني كه كلير شدند و دعا ميكنم اونايي هم كه كلير نشدن به زودي زود كلير بشن و خبر خوشحالي اونارم تو اينجا ببينم.
من و همسرم يوسف عيدي هم امروز كلير شديم.
هورا به همه ي عزيزان كلير شده
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
(2013-06-25 ساعت 11:53)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 11:40)honey rahmati نوشته:  بچه ها من کلیر شدم همین الان . ابی هانی . یوسف عیدی . مهدی رضایی و....... کجایید تو رو خدا چک کنید تا خوشحالی من چند برابر بشه ............منتظرم
وای خیلی خوشحال شدم برای همه دوستانی که امروز کلیر میشن یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بلند و یک جیغ بنفششششششششششششششششششششششششش.

سلام خوشحال شدم من و همسرم يوسف عيدي هم كلير شديم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایRolleyesTongueSmile
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
تبريك به دوستان عزيز كلير شده واينكه به اميد خدا دوستان منتظر هر چه زودتر كلير شوند من فكر ميكنم كه ايروان حداقل تو اين هفته يه ٢٠-٢٥ كيسي رو كلير كنه اميدوارم كه اين اتفاق بيفته براي هر سه تا سفارت. ههههههههههههههههههوووووووووووووررررررررراااااااااا
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
هـــــــــــــــــــــــــــوـــــــــــــــــــــــــــرـــــــــــــــــــــــــــا

برای ابی عزیز دوست مهربونم
برای دوستان عزیزم یوسف عیدی وحیده و هانی رحمتی.
خدا رو شکر. شادمان شدیم!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان