کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک به همه عزیزانی که امروز کلیر شدن
و با آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر پیشکسوتان
و آخرین هم دوره ای ما آرش عزیز Wink
وبه امید بهترین ها برای همه Shy
سلام به همه دوستان و تبریک به همه کلیر شده های عزیز که امیدوارم دست راستشونو رو سر ما بکشن
من امروز 168 روزه شدم و همیچ خبری از کلیر نیست ولی همچنین شاد و امیدوارم چون میدونم همه چیز به خوبی تموم میشه و از همه منتظران هم خواهشمندم با امید بیشتر به انتظارشون ادامه بدن چون دلار داره ارزون میشه و با سرمایه بیشتری میتونن برن و بیشتر خوش بگذرونین .
آرزومن شادی های زیاد شما عزیزان هستم . برای همدیگه دعا کنید
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
منم 168 روزه منتظرم Big Grin
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
دوستان تازه کلیر شده ....ابی هانی عزیز ، هانی رحمتی و سایر دوستان مبارک باشه ، نرم نرمک می رسد اینک خبر...خوش به حال بچه ها.......

دنيا را برايتان شاد شاد
و شادي را برايتان دنيا دنيا آرزومندم
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به همه شما ها دوستای خوبم در مهاجرسرا تبریک میگم ما. ایشاالله که همیشه شاد باشید.
و همینطور با آرزوی هرچه زودتر کلیر شدن قدیمیترها
هنوز آنکارا خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCool
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
بچه ها نمیدونم چی شده که دکمه تبریک و تشکر کار نمیکنه و errorمی ده برای همین همین جا از همتون تشکر میکنم و منتظر کلیر شدن شما ها هر چه زودتر میمونم
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-06-25 ساعت 12:05)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 16:53)ابی هانی نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 14:31)yousef_eidi نوشته:  دوستان ابوظبی من امروز برای دومین بار در 3 روز گذشته اپدیت شدم لطفا شماهم اطلاع رسانی کنید اپدیتاتونو . انشالله خبرای خوبی برای همه در راه باشه
منهم همینطور یوسف جان

(2013-06-23 ساعت 16:18)MEHDIREZAEI نوشته:  [quote='honey rahmati' pid='363356' dateline='1371985054']
[quote='abloom_ma' pid='363310' dateline='1371981170']
دوستان نمي تونم يكي دو ساعت ديگه صبر كنم
هوررررررررررررررااااااااااااااااااا
به افتخار 3 نفر از دوستان گل مهاجر سرا
ابي و يوسف و هاني رحمتي اينم عيديتون مبارك باشه
البته سفارت امروز 8 كيس رو كلير مي كنه كه 5 تا از اونها مهاجر سرايي نيستند

مهدی جان خیلی مطمئن میگیSmile از کجا انقدر مطمئنی؟
هوررررررررررررررااااااااااااااااااا
دوستان كلير تان مبارك
به اين افيسر گفته بودم قبل از عيد كلير كنه ها. بايد توبيخ كتبي با درج در پرونده براش رد كنم.Tongue
درود
دوستان كلير شده امروز از ابوظبي
2013AS70XX ابي عزيز با 51 روز انتظار
2013AS78XX هاني رحمتي عزيز با 50 روز انتظار
2013AS72XX با 43 روز انتظار
2013AS73XX با 43 روز انتظار
2013AS68XX با 42 روز انتظار
2013AS73XX يوسف عيدي عزيز با 42 روز انتظار
2013AS69XX با 41 روز انتظار
2013AS70XX با 39 روز انتظار
تبريك به همه دوستان. اميدوارم سفرتون مثل انتظارتون بي خطر باشه.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-06-25 ساعت 11:42)abloom_ma نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 11:19)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان عزیز
با آرزوی بهترینها برای همه دوستان و امید به کلیر شدن همه، امروز بالاخره همه کارام تموم شد، حالا بعد از چند روز آمدم تا شاهد کلیر شدن دوستان باشم و از شادی شما شاد بشم، از امروز منتظرم تمام دوستانی که مدت زیادی در انتظار بودن کلیر بشن، خصوصا دوست خوبمون abloom_ma، جان خودم اگر این هفته کلیر بشه 5 تا درخت میکارم به نیت خدمت به طبیعت Big Grin، عکسشم آپ میکنم همه ببینن
از اینکه دوستان با محبتی مثل شما در اینجا پیدا کردم خدا را شکر میکنم و از اظهار لطف شما بی نهایت سپاسگزارم.....حقیقتا خیلی دوست دارم و از خدا میخواهم اول دوستانی که مدت انتظارشون بیشتر از من هست اول کلیر شوند زیرا در غیر این صورت لذت کلیر شدن زیاد برای من دلچسب نخواهد بود....در هر حال ممنون که به یادم هستی

تو لیست آنکارا شما از همه بیشتر منتظر کلیر شدن بودی، پس اگر نوبتی هم باشه توبت شماست دوست عزیز و صبور من
امیدوارم زود زود کلیر بشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: yousef_eidi ، mrbonbon ، babak_1363 ، zohre02 ، Szsanazsz ، 5ina ، hushmandco ، shatsi ، e76779 ، b_argi ، rira1982 ، dana ، Nasimmmm ، honey rahmati ، javid737 ، maryam_a ، sce ، efah
برگشتم با دوصد چندان انرژي و قوا 
من نگردم زين تاپيك اينجور جدا
با هميم تا بگيريم ما ويزاي خوشگل
گل گوئيم و گل شنويم همزبان و يكدل
دعوتيد چون كه سپتامبر شود تمام
به پرداخت دونگ خود با صرف شام
هركه زند "تبريك و تشكر" دعوت است
در مهاجرسرا اين خود يك بدعت است
هركه رتبه دهد شامش بود نيز رايگان 
كنم يادداشت من خود آيدي ايشان
رايگان بود شوخي جدي نگيريد آن را
كه "لانلي" ندهد جز وجه يك نان را
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: 5ina ، yousef_eidi ، babak_1363 ، zohre02 ، Szsanazsz ، hushmandco ، shatsi ، e76779 ، b_argi ، honey rahmati ، dana ، Nasimmmm ، javid737 ، maryam_a ، far-dv2013 ، AsemanAbee ، sce ، Saeedv13 ، A.d ، efah
به همه دوستان که کلیر شدن تبریک میگم.
بهترین هارو براتون آرزو میکنم.
امیدوارم همگی زودتر کلیر بشیم انتظار خیلی سخته.
ما هم 7 روزه شدیم اما همین هم خیلی سخت بوده....
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: 5ina ، yousef_eidi ، babak_1363 ، zohre02 ، lonelyman ، hushmandco ، b_argi ، dana ، honey rahmati ، abloom_ma ، javid737 ، aghaghia ، maryam_a ، sce ، efah
خدایا این حس خیلی خوبُ نصیب همه ی دوستان منتظر و غیر منتظر بکن الهی آمیــــــن
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
سلام دوستان عزیزم.منم به همراه همسر گرامی با 42 روز از ابوظبی کلیر شدیم .خوشحالم که دوستان عزیزم قبل از ما از کلیر شدنمون باخبر شدن و از همتون تشکر میکنم . از کسی اسم نمیبرم چون اگه کسی یادم بره وجدانم ناراحت میشه . از همتون تشکر میکنم و هورا نمیکشم به خاطر بچه های روز بالایی که از سفارتهای انکارا-ایروان و ابوظبی هنوز منتظرن .از راهنماییهای همتون تشکر میکنم و دوستان عزیزم رو تنها نخواهم گذاشت . به امید کلیر همه دوستان به زودی.Wink
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

هر چي زنگ ميزنم به اين ابي هاني در دسترس نيست!! نكنه ذوق پر شده!!!
مباركه ابي مباركه هاني مباركه خانم ابي هاني مباركه يوسف عيدي و خانوم مباركه هاني از نوع رحمتي
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-25 ساعت 12:57)Szsanazsz نوشته:  هر چي زنگ ميزنم به اين ابي هاني در دسترس نيست!! نكنه ذوق پر شده!!!
مباركه ابي مباركه هاني مباركه خانم ابي هاني مباركه يوسف عيدي و خانوم مباركه هاني از نوع رحمتي

ابی دیروز هم تا دیروقت در دسترس نبود. امروز هم همینطور. اس ام اس هم دلاور نمیشه براش. Big Grin

ساناز عزیز. ایشالا روزی خودت. مطمئنم خیلی زود دوباره شادیتو میبینم. خیلی زود. Wink صبر منم تموم شده.
حركات موزون از نوع عربي ويجه ايام
[عکس: cats-egypt-belly-dance.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان