کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-25 ساعت 17:11)edibk نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 14:47)edibk نوشته:  دوستان من الان تو سايت ceac اپديت شدم ولي هنوز اين ستاره كذايي سرجاشه؟ چند روز پيش كه ايميل زدم ديروز گفتن كه امروز برداشته ميشه چي كار كنم؟

دوستان من الان تو سايت ceac اپديت شدم ولي هنوز اين ستاره كذايي سرجاشه؟ چند روز پيش كه ايميل زدم ديروز گفتن كه امروز برداشته ميشه چي كار كنم؟

دوستان يه راهنمايي ميكنيد؟

دوست عزیز کمی تحمل کن سایت آنکارا که آپدیت بشه حتما ستارتو برمیدارن نگران نباش اگر برنداشتند باز پیگیری کن
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sce ، zohre02 ، javid737 ، babak_1363 ، AsemanAbee ، b_argi ، edibk
(2013-06-25 ساعت 16:12)r91 نوشته:  سلام دوستان
بعد از 12 روز آپدیت شدنهای مکرر ، بالاخره و به سلامتی؟؟؟!!!!امروز ایمیل اومده برام که سابقه شغلی تمام 20 سال گذشته رو با جزییات براشون بفرستم.کس دیگری اینو گرفته؟الان جریان بعد از این چی میشه؟یعنی رفتیم تو قوطی؟لطفا اگر کسی تجربه داره بیاد یه چیزی بگه بلکه فکرمون آروم بشه . خودم که میگم چون من اصولا 20 سال سابقه کار ندارم و اصلا به سنم نمیاد که 20 سال سابقه داشته باشم و اونها هم اینو مفهمن احتمالا این یه متن آماده است و مخصوص من نیست.یادم میاد کسان دیگری هم فکر کنم از ابوظبی این نامه رو دریافت کرده بودن.کسی یادش میاد کجا بود؟

دوست عزيز

من از كيس مربوط به ابوظبي چيزي نمي دونم ولي تجربه خودم اينه كه بعد از ٢ ماه و نيم از مصاحبه به من ايميل دادن و فرم ١٠ سوالي و رزومه خودم و شوهرم رو خواستن كه خوب يه جورايي خارج ازنرمال بود ولي من با ايميل ازشون پرسيدم كه ايا اشتباهي نشده و اونا خيلي محترمانه فرمودن خير اشتباه نشده و تا اينا رو نفرستي كار بررسي كيستون متوقف مي ماند!!!! و ما هم بلافاصله موارد رو اماده و ايميل كرديم و از انروز همچنان منتظريم و حتي اپديت هم نشديم!
توصيه مي كنم زمان رو از دست ندين و سريعاً اطلاعاتو بفرستين. به طور موازي مي تونين جهت رفع ابهام از طريق ايميل باهاشون مكاتبه كنين و مخصوصاً پس از ارسال اطلاعات حتما حتماً كانفرمشو بگيرين.
موفق باشيد.
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
(2013-06-25 ساعت 17:26)alirezass نوشته:  سایت آنکارا آپدیت شده یا نه؟؟؟؟
پس چرا همه هورا میکشن Smile
چه خبره به من هم بگید؟؟؟Smile

نه دوستم چند تا از بچه های ابوظبی کلیر شدن آنکارا هنوز خوابه خدا به دادمون برسه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: گل نهال ، rozelo ، tajhizgaran ، sce ، javid737 ، zohre02 ، babak_1363 ، alirezass ، honey rahmati ، b_argi ، maryam_a
(2013-06-25 ساعت 16:37)maryami2k4 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 16:20)zohre02 نوشته:  مثل اینکه این هفته نوبت دوستان فوریه و مارچ آنکارایی که براشون هورا بکشیم

منم مارچ هستم پس چرا نوبت من نمیشه آااخه Sad

منم فوريه هستم ... ودلم به همين اميدواريها خوشه!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
ابی هانی عزیز و همۀ دوستان عزیز اماراتی که کلیر شدین خیـــــــــــلی خــــــــــیلی مبارکتون باشه Smile
++++++ایشالا که تا آخر این هفته کلی از شما دوستان کلیر شده باشید +++++
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-06-25 ساعت 15:49)lonelyman نوشته:  [quote='lonelyman' pid='364400' dateline='1372147642']
♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~
"يوسف" و " وحيده" و "هاني" رفتيد به امان خدا
باشم خوشحال زين تاپيك گشتيد از ما جدا
♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~

(2013-06-25 ساعت 12:41)lonelyman نوشته:  برگشتم با دوصد چندان انرژي و قوا 
من نگردم زين تاپيك اينجور جدا
با هميم تا بگيريم ما ويزاي خوشگل
گل گوئيم و گل شنويم همزبان و يكدل
دعوتيد چون كه سپتامبر شود تمام
به پرداخت دونگ خود با صرف شام
هركه زند "تبريك و تشكر" دعوت است
در مهاجرسرا اين خود يك بدعت است
هركه رتبه دهد شامش بود نيز رايگان 
كنم يادداشت من خود آيدي ايشان
رايگان بود شوخي جدي نگيريد آن را
كه "لانلي" ندهد جز وجه يك نان را

گر نبود خلاف مقررات اين سايت
ميكردم دعوت همه را به يك گردهمايي
جمع ميشديم و سعادت ديدار داشتم
به صرف چيپس و پفك و يك فنجان چايي
خوش بود ديدن روي مهاجر دوستان 
به دربند و دركه يا كه به هر بوستان
"لانلي" ميدوزد ز انتظار زمين و آسمان
اميد زود بيند آفيسر، اين زيباي كهكشان
[/quote
عزیزم به زودی خبرهای خوشی به تو برسه این آرزوی قلبی منه انشاا...
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، javid737 ، zohre02 ، lonelyman ، mohssen ، gifa ، Szsanazsz ، yousef_eidi ، noura ، honey rahmati ، b_argi
دوستان .معمولا آنکارا چه ساعتهایی در روز سایتش رو آپدیت کرده تا حالا؟روال مشخصی داره؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، javid737 ، zohre02 ، babak_1363 ، b_argi
دوستان كسي هست اپديت هاش اين هفته شروع شده باشه من از ١٠ اپريل أصلا اپديت نشدم خريد خدمت خودم شركت دارم نميدونم والا

لانلي جان ميشه از ديوانت يه فالم براي ما بگيري
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: sce ، javid737 ، zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، efah
(2013-06-25 ساعت 13:28)yousef_eidi نوشته:  یک نکته هم برای بچه هایی که نقص مدرک خوردن به هر دلیلی مثل من که یهو دکتر ازمایش اضافی ریه نوشت و یه نامه داد که بردم سفارت و توش نوشته بود که ازمایشهای کیس مربوطه 3 روز دیگه حاضر میشه و منم با همون رفتم سفارت و افیسرم گفت مشکل نداره و موقع اومدن میاریش .پس نگران استرسهای اضافی نباشین. و تقریبا هرچی میگن درسته افیسرها.ممنون و از باب تسکین برای این دوستان

(2013-06-25 ساعت 13:26)آرش کمانگیر نوشته:  با سلام و تبریک وشاد باش فراوان به تمام دوستای گلم .ایشاا.... که مبارکتون باشه اما منم یه 20 روز پیش کلیر شدم و مدارکمو فرستادم هنوز خبری نشده ، قابل توجه دوستان کلیر شده یه 20 روزی هم اینور کار داره.

ارش جان توضیح میدی چرا طول کشیده ماله شما.

سلام دوستم .والا دلیلشو هیچ کس نمیدونه بجز خوده سفارت .چون برای یکی 4 تا 7 روز بعد از تحویل مدارک ایشو می شه یعنی ویزاش می خوره تو پاسش ،یکیم پیش میاد که مثل من همه مدارکم کامله اما هنوز خبری نیست .البته من 18 خرداد تحویل دادم آژانس ،حدودا 26 خرداد رسید سفارت و تا الان که تو سایت سیس خبری از ایشو نیست .مدارک هم که کامل.Sad
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: گل نهال ، javid737 ، zohre02 ، babak_1363 ، morvarid1364 ، sce ، e76779 ، yousef_eidi ، honey rahmati ، b_argi ، efah
(2013-06-25 ساعت 17:13)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 17:05)گل نهال نوشته:  @امير مهاجر:توي منتظرسرا تاريخهاي آبي چه فرقي دارن با بقيه؟؟

تاریخ آبی نداریم گل نهال جان! شاید درست لود نمیشه برات؟

اي بابا امير خان خوب نگاه كن گل نهال جان درست ميبينه اصلاً همه جا آبيه ، آبيTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، babak_1363 ، abloom_ma ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، efah
(2013-06-25 ساعت 18:34)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 13:28)yousef_eidi نوشته:  یک نکته هم برای بچه هایی که نقص مدرک خوردن به هر دلیلی مثل من که یهو دکتر ازمایش اضافی ریه نوشت و یه نامه داد که بردم سفارت و توش نوشته بود که ازمایشهای کیس مربوطه 3 روز دیگه حاضر میشه و منم با همون رفتم سفارت و افیسرم گفت مشکل نداره و موقع اومدن میاریش .پس نگران استرسهای اضافی نباشین. و تقریبا هرچی میگن درسته افیسرها.ممنون و از باب تسکین برای این دوستان

(2013-06-25 ساعت 13:26)آرش کمانگیر نوشته:  با سلام و تبریک وشاد باش فراوان به تمام دوستای گلم .ایشاا.... که مبارکتون باشه اما منم یه 20 روز پیش کلیر شدم و مدارکمو فرستادم هنوز خبری نشده ، قابل توجه دوستان کلیر شده یه 20 روزی هم اینور کار داره.

ارش جان توضیح میدی چرا طول کشیده ماله شما.

سلام دوستم .والا دلیلشو هیچ کس نمیدونه بجز خوده سفارت .چون برای یکی 4 تا 7 روز بعد از تحویل مدارک ایشو می شه یعنی ویزاش می خوره تو پاسش ،یکیم پیش میاد که مثل من همه مدارکم کامله اما هنوز خبری نیست .البته من 18 خرداد تحویل دادم آژانس ،حدودا 26 خرداد رسید سفارت و تا الان که تو سایت سیس خبری از ایشو نیست .مدارک هم که کامل.Sad

دوست عزیز شما که پاستونو تحویل دادین به آژانس چقدر ازتون گرفتن تا پاسپورت رو ببرن سفارت ویزا بزنه و بیارن؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، efah
من مطمئنم فردا آنکارا آپدیت میکنه.قول میدم.منتظرباشید دوستان

6صفحه دیگه مونده تا هممون کلیر بشیم 999Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin[/size]
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
منم تبریک میگم به دوستای کلیر شده.به امید کلیر شدم همه دوستان.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
این آنکارا کلا خوابن فکر کنم مثل جهنم ماست یه روز برق نیست یه روز نفت نیست یه روز قیر نیست
حالا اونجا یه روز پستچی نیست یه روز مسول سایت نیست یه روز اصلا آفیسر نیست خدا عجب اشتباهی کردم رفتم آنکارا خدا لعنت کنه این ذکریا
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
آنکارا ما منتظریماSad
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان