موضوعها: 0
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-25 ساعت 19:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-25 ساعت 19:48 توسط vorojak60.)
سلام بچه ها ما هم یکشنبه fbi خوردیم در سفارت ابوظبی البته وقتی که سایت رو چک می کنم فقط اسم من رو میزنه و اسم خانمم که برنده اصلی هستش نیست.
حالا سوالم اینه که خانم clear شده و فقط من اف بی ای خوردم یا هردومون اف بی ای خوردیم؟ (البته تو سایت ceac جلوی اسم هر دومون administrative process) هستش؟
و دوم اینکه کشپسایی که تو سفارت ابوظبی اف بی ای میخورن معملا چند روزه جوابشون میاد؟
ممنون میشم اطلاعات بدین اخه اینجا همه در مورد انکارا حرف می زنن
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 19:47)vorojak60 نوشته: سلام بچه ها ما هم یکشنبه fbi خوردیم در سفارت ابوظبی البته وقتی که سایت رو چک می کنم فقط اسم من رو میزنه و اسم خانمم که برنده اصلی هستش نیست.
حالا سوالم اینه که خانم clear شده و فقط من اف بی ای خوردم یا هردومون اف بی ای خوردیم؟ (البته تو سایت ceac جلوی اسم هر دومون administrative process) هستش؟
و دوم اینکه کشپسایی که تو سفارت ابوظبی اف بی ای میخورن معملا چند روزه جوابشون میاد؟
بس که آنکارا بچه ها رو دوست داره و نمیخواد ازشون جدا شه و متقابلا بچه ها هم اونها رو دوست دارن و مرتب تو دلشون براشون دعای خیر
میکنن.
راستی خبر دارید آنکارا فعلا دیگه وقت ویزای توریستی نمیده؟خوب معلومه که چرا!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها فرق برگه سفید با آبی تو سفارت ابوظبی چیه . ما برگه سفید گرفتیم بعضی ها برگه آبی .
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 19:47)vorojak60 نوشته: سلام بچه ها ما هم یکشنبه fbi خوردیم در سفارت ابوظبی البته وقتی که سایت رو چک می کنم فقط اسم من رو میزنه و اسم خانمم که برنده اصلی هستش نیست.
دوست من نگران نباشید
من هم برنده اصلی هستم که توی سایت ابوظبی اسم همسرم رو مینویسه که تا اونجایی که من میدونم یعنی ایشون چک خورده و توی سایت سیس اسم هردومون هست و آپدیت هارو نشون میده
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما هم یکشنبه fbi خوردیم در سفارت ابوظبی البته وقتی که سایت رو چک می کنم فقط اسم من رو میزنه و اسم خانمم که برنده اصلی هستش نیست.
و دوم اینکه کسایی که تو سفارت ابوظبی اف بی ای میخورن معملا چند روزه جوابشون میاد؟
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 20:21)امیر مهاجر نوشته: (2013-06-25 ساعت 20:15)vorojak60 نوشته: بچه ها فرق برگه سفید با آبی تو سفارت ابوظبی چیه . ما برگه سفید گرفتیم بعضی ها برگه آبی .
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیاد بهش فکر نکن چون هنوز کسی فرقشو نفهمیده. اگه فهمیدی به ما هم بگو.
مهم اینه که آفیسر بهت گفته چه مدت دیگه پروسه اداریت طول میکشه.
امیر جان
آفیسر به ما گفت 1.5 ماه دیگه سایت رو چک کنید به نظر شما یعنی همون تاریخ ویزا رو میدن یا کم و زیاد میشه؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 20:01)sh_aytak نوشته: ای بابا این دیگه مدل جدیدشه هااا!!!!!
بعد پونصد شونصد بار آپدیت شدن به تنهایی و با خانواده و فک و فامیلی و از این حرفا . . . . تازه امروز ساعت 11/30 ایمیل زدن که کلیه سفرهای خارجی تون رو برای ما ارسال کنین
عجب گیری کردیما 

فکر کنم این هفته هم برای ما خبری نباشه
دوست عزيز
اينو به فال نيك بگيريد و سريعاً براشون ايميل كنيد. اگه مثل اقاي ابي هاني عزيز باشه كه ايشاللا همينطوره هفته ديگه بايد عازم انكارا بشين.
به اميد موفقيت و خبراي خوش واسه شما و همه مون
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 20:06)houmanmir نوشته: میبخشید دوستان ، یه سوال خیییلی ابتدایی
فرق سایت https://ceac.state.gov با http://www.abudhabiivo.net/ چیه؟؟؟
تو سایت اولی برام آپدیت زده که یه روز بعد مصاحبمه! ولی دومی فقط مینویسه صبر پیشه کن!!!!
بعدشم تو سایت اولی Case Creation Date رو همین امروز زده! این برا چیهههه؟؟!! من اصلا در این باره اطلاعاتی ندارم!!
میشه یه راهنمایی کنید؟؟؟
هومن جان
همون سایت سیس مهمتره چون آپدیت ها رو نشون میده
حالا هردو رو چک کن هر روز
case Creation Date رو کجا نوشته؟من جایی ندیدم