کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام بچه ها ما هم یکشنبه fbi خوردیم در سفارت ابوظبی البته وقتی که سایت رو چک می کنم فقط اسم من رو میزنه و اسم خانمم که برنده اصلی هستش نیست.
حالا سوالم اینه که خانم clear شده و فقط من اف بی ای خوردم یا هردومون اف بی ای خوردیم؟ (البته تو سایت ceac جلوی اسم هر دومون administrative process) هستش؟
و دوم اینکه کشپسایی که تو سفارت ابوظبی اف بی ای میخورن معملا چند روزه جوابشون میاد؟

ممنون میشم اطلاعات بدین اخه اینجا همه در مورد انکارا حرف می زنن
تشکر کنندگان: گل نهال ، e76779 ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، efah
(2013-06-25 ساعت 19:47)vorojak60 نوشته:  سلام بچه ها ما هم یکشنبه fbi خوردیم در سفارت ابوظبی البته وقتی که سایت رو چک می کنم فقط اسم من رو میزنه و اسم خانمم که برنده اصلی هستش نیست.
حالا سوالم اینه که خانم clear شده و فقط من اف بی ای خوردم یا هردومون اف بی ای خوردیم؟ (البته تو سایت ceac جلوی اسم هر دومون administrative process) هستش؟
و دوم اینکه کشپسایی که تو سفارت ابوظبی اف بی ای میخورن معملا چند روزه جوابشون میاد؟

بس که آنکارا بچه ها رو دوست داره و نمیخواد ازشون جدا شه و متقابلا بچه ها هم اونها رو دوست دارن و مرتب تو دلشون براشون دعای خیرWink میکنن.
راستی خبر دارید آنکارا فعلا دیگه وقت ویزای توریستی نمیده؟خوب معلومه که چرا!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
ای بابا این دیگه مدل جدیدشه هااا!!!!!
بعد پونصد شونصد بار آپدیت شدن به تنهایی و با خانواده و فک و فامیلی و از این حرفا . . . . تازه امروز ساعت 11/30 ایمیل زدن که کلیه سفرهای خارجی تون رو برای ما ارسال کنین
عجب گیری کردیما SadSad
فکر کنم این هفته هم برای ما خبری نباشه

(2013-06-25 ساعت 16:15)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 16:12)r91 نوشته:  سلام دوستان
بعد از 12 روز آپدیت شدنهای مکرر ، بالاخره و به سلامتی؟؟؟!!!!امروز ایمیل اومده برام که سابقه شغلی تمام 20 سال گذشته رو با جزییات براشون بفرستم.کس دیگری اینو گرفته؟الان جریان بعد از این چی میشه؟یعنی رفتیم تو قوطی؟لطفا اگر کسی تجربه داره بیاد یه چیزی بگه بلکه فکرمون آروم بشه . خودم که میگم چون من اصولا 20 سال سابقه کار ندارم و اصلا به سنم نمیاد که 20 سال سابقه داشته باشم احتمالا این یه متن آماده است و برای خیلیها میاد

از ابی عزیز هم همین اواخر سوابق و مشاغل و مسؤولیتها رو خواستند که خیلی زود بعد از ارسالشون امروز کلیر شدند. نگران نباش.
من همون موقع هم به دوستان گفتم اگر جای ابی عزیز بودم، خوشحال میشدم. چون میدونم دیگه تنها موردی که میخوان بدونند همینه و بررسی کیس رو به اتمامه.
سریعا مواردی رو که خواستند بطور دقیق براشون ایمیل کنید و منتظر باشید که خیلی زود بعدش کلیر خواهید شد.

سلام دوست عزیز،
پیرو فرمایشات امیر مهاجر عزیز برای ما هم سابقه شغلی از 15 سال قبل را خواستند که براشون 4 جون ایمیل کردیم ولی خوشبختانه دوست بسیار خوبم اب هانی عزیز بعد از ما سفارت سابقه شغلی از ایشون خواستند که در کمال خوشبختی ایشون امروز کلیر شدند.
نکته جالب اینجاست که کار همسر بنده که برنده اصلی است خصوصی بوده و اصلاً مهم جزو مشاغل مهم و حساس نمی باشد!
موفق باشید.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
میبخشید دوستان ، یه سوال خیییلی ابتدایی Big Grin
فرق سایت https://ceac.state.gov با http://www.abudhabiivo.net/ چیه؟؟؟
تو سایت اولی برام آپدیت زده که یه روز بعد مصاحبمه! ولی دومی فقط مینویسه صبر پیشه کن!!!! Big Grin

میشه یه راهنمایی کنید؟؟؟
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، valencia ، b_argi ، zohre02 ، maryam_a ، efah
بچه ها فرق برگه سفید با آبی تو سفارت ابوظبی چیه . ما برگه سفید گرفتیم بعضی ها برگه آبی .
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، maryam_a ، efah
(2013-06-25 ساعت 20:15)vorojak60 نوشته:  بچه ها فرق برگه سفید با آبی تو سفارت ابوظبی چیه . ما برگه سفید گرفتیم بعضی ها برگه آبی .

زیاد بهش فکر نکن چون هنوز کسی فرقشو نفهمیده. اگه فهمیدی به ما هم بگو.
مهم اینه که آفیسر بهت گفته چه مدت دیگه پروسه اداریت طول میکشه.
(2013-06-25 ساعت 20:18)payam62 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 20:15)vorojak60 نوشته:  بچه ها فرق برگه سفید با آبی تو سفارت ابوظبی چیه . ما برگه سفید گرفتیم بعضی ها برگه آبی .
بابا تو دیگه کی هستی!!!!! برگ سفید گرفتی و هیچی نمیدونی ! ویزا مبارکت باشه همین Tongue

من هیچ کی نیستم . ولی برگه سفید داد گفت این سایت رو چک کنین هر موفع اسمتون در اومد بیاین ویزاتونو بگیرین . توی برگه سفید هم زده جلوی administrative process تیک زده.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، maryam_a ، efah
(2013-06-25 ساعت 19:47)vorojak60 نوشته:  سلام بچه ها ما هم یکشنبه fbi خوردیم در سفارت ابوظبی البته وقتی که سایت رو چک می کنم فقط اسم من رو میزنه و اسم خانمم که برنده اصلی هستش نیست.

دوست من نگران نباشید
من هم برنده اصلی هستم که توی سایت ابوظبی اسم همسرم رو مینویسه که تا اونجایی که من میدونم یعنی ایشون چک خورده و توی سایت سیس اسم هردومون هست و آپدیت هارو نشون میده
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: sce ، honey rahmati ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، efah
سلام بچه ها ما هم یکشنبه fbi خوردیم در سفارت ابوظبی البته وقتی که سایت رو چک می کنم فقط اسم من رو میزنه و اسم خانمم که برنده اصلی هستش نیست.
و دوم اینکه کسایی که تو سفارت ابوظبی اف بی ای میخورن معملا چند روزه جوابشون میاد؟

تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، hushmandco ، b_argi ، zohre02
(2013-06-25 ساعت 20:21)امیر مهاجر نوشته:  

امیر جان منم برگه سفید گرفتم ، افیسر هم بهم گفت از یه هفته تا 2 ماه دیگه چک کنم
رالی، کارولینای شمالی
(2013-06-25 ساعت 20:21)امیر مهاجر نوشته:  

امیر جان
آفیسر به ما گفت 1.5 ماه دیگه سایت رو چک کنید به نظر شما یعنی همون تاریخ ویزا رو میدن یا کم و زیاد میشه؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، babak_1363 ، sce ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، maryam_a ، رجبعلی ، efah
(2013-06-25 ساعت 20:01)sh_aytak نوشته:  ای بابا این دیگه مدل جدیدشه هااا!!!!!
بعد پونصد شونصد بار آپدیت شدن به تنهایی و با خانواده و فک و فامیلی و از این حرفا . . . . تازه امروز ساعت 11/30 ایمیل زدن که کلیه سفرهای خارجی تون رو برای ما ارسال کنین
عجب گیری کردیما SadSad
فکر کنم این هفته هم برای ما خبری نباشه

دوست عزيز

اينو به فال نيك بگيريد و سريعاً براشون ايميل كنيد. اگه مثل اقاي ابي هاني عزيز باشه كه ايشاللا همينطوره هفته ديگه بايد عازم انكارا بشين.
به اميد موفقيت و خبراي خوش واسه شما و همه مون
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
(2013-06-25 ساعت 20:06)houmanmir نوشته:  میبخشید دوستان ، یه سوال خیییلی ابتدایی Big Grin
فرق سایت https://ceac.state.gov با http://www.abudhabiivo.net/ چیه؟؟؟
تو سایت اولی برام آپدیت زده که یه روز بعد مصاحبمه! ولی دومی فقط مینویسه صبر پیشه کن!!!! Big Grin
بعدشم تو سایت اولی Case Creation Date رو همین امروز زده! این برا چیهههه؟؟!! من اصلا در این باره اطلاعاتی ندارم!!
میشه یه راهنمایی کنید؟؟؟

هومن جان
همون سایت سیس مهمتره چون آپدیت ها رو نشون میده
حالا هردو رو چک کن هر روز
case Creation Date رو کجا نوشته؟من جایی ندیدم
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، babak_1363 ، houmanmir ، sce ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، maryam_a ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان