کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-25 ساعت 20:01)sh_aytak نوشته:  ای بابا این دیگه مدل جدیدشه هااا!!!!!
بعد پونصد شونصد بار آپدیت شدن به تنهایی و با خانواده و فک و فامیلی و از این حرفا . . . . تازه امروز ساعت 11/30 ایمیل زدن که کلیه سفرهای خارجی تون رو برای ما ارسال کنین
عجب گیری کردیما SadSad
فکر کنم این هفته هم برای ما خبری نباشه
سر همون ساعت از ماهم سوابق شغلی خواستن
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
حالا که اینطوره کلیرم بشم دیگه نمیرم همینجا خوبه,همه چی آرومه,اصلا من مهاجر سرا رو ول کنم برم کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عمرا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-06-25 ساعت 20:26)morvarid1364 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 20:21)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 20:15)vorojak60 نوشته:  بچه ها فرق برگه سفید با آبی تو سفارت ابوظبی چیه . ما برگه سفید گرفتیم بعضی ها برگه آبی .
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زیاد بهش فکر نکن چون هنوز کسی فرقشو نفهمیده. اگه فهمیدی به ما هم بگو.
مهم اینه که آفیسر بهت گفته چه مدت دیگه پروسه اداریت طول میکشه.

امیر جان
آفیسر به ما گفت 1.5 ماه دیگه سایت رو چک کنید به نظر شما یعنی همون تاریخ ویزا رو میدن یا کم و زیاد میشه؟

ولی آفیسر فقط به ما گفت سایت رو چک کنین و هیچ حرفی از زمان و اینکه از چند وقت دیگه چک کنین به ما نگفت
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، babak_1363 ، yousef_eidi ، sce ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، maryam_a ، رجبعلی ، efah
(2013-06-25 ساعت 20:32)vorojak60 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 20:15)vorojak60 نوشته:  بچه ها فرق برگه سفید با آبی تو سفارت ابوظبی چیه . ما برگه سفید گرفتیم بعضی ها برگه آبی .

امیر جان
آفیسر به ما گفت 1.5 ماه دیگه سایت رو چک کنید به نظر شما یعنی همون تاریخ ویزا رو میدن یا کم و زیاد میشه؟

ولی آفیسر فقط به ما گفت سایت رو چک کنین و هیچ حرفی از زمان و اینکه از چند وقت دیگه چک کنین به ما نگفت
به من گفت نهایاتا پاییز من چی بگم یعنی 4 ماه
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
سلام دوستان من.

حرف دل :
داش فضلي ديگه پرچم خدايا رو بزار زمين و پرچم حمد و سپاس رو بردار كه نوبتيم باشه نوبت مايه كه بگيم :

آخ
اخه حرف مرد يكيه.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: lonelyman ، Szsanazsz ، r91 ، babak_1363 ، Soap McTavish ، AsemanAbee ، amir82 ، sce ، hushmandco ، noura ، honey rahmati ، b_argi ، shatsi ، zohre02 ، maryam_a ، رجبعلی ، efah
(2013-06-25 ساعت 20:29)morvarid1364 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 20:06)houmanmir نوشته:  میبخشید دوستان ، یه سوال خیییلی ابتدایی Big Grin
فرق سایت https://ceac.state.gov با http://www.abudhabiivo.net/ چیه؟؟؟
تو سایت اولی برام آپدیت زده که یه روز بعد مصاحبمه! ولی دومی فقط مینویسه صبر پیشه کن!!!! Big Grin
بعدشم تو سایت اولی Case Creation Date رو همین امروز زده! این برا چیهههه؟؟!! من اصلا در این باره اطلاعاتی ندارم!!
میشه یه راهنمایی کنید؟؟؟

هومن جان
همون سایت سیس مهمتره چون آپدیت ها رو نشون میده
حالا هردو رو چک کن هر روز
case Creation Date رو کجا نوشته؟من جایی ندیدم
سلام دوست من Smile شما تو سايت سيس ٢ تا تاريخ ميبينيكه اولي تاريخ تشكيل برونده شماست ، و تاريخي كه زيرش خورده همون ابديت كه روز بعد از مصاحبتون تلقي ميشه .. شما با دومي سرو كار داري از اين به بعد تا زمان كلير شدن ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، houmanmir ، rozelo ، گل نهال ، sce ، hushmandco ، zohre02 ، رجبعلی ، efah
(2013-06-25 ساعت 20:26)morvarid1364 نوشته:  امیر جان

آفیسر سعی میکنه بر اساس تجربه خودش و شرایط کیس شما زمان دقیقی رو بگه. اما خب تجربه ثابت کرده که همیشه شرایط طبق پیش بینی آفیسر رقم نمیخوره و انتظار ممکنه طولانی‌تر بشه.
(2013-06-25 ساعت 16:26)sce نوشته:  سلام عزیزان.
نمی دونم ابی عزیز کلیر شد یا نه.ولی به نظر میاد اینطور باشه.
اینا مهم نیست.یه چیزی خیلی مهمه و فکر کنم کسی متوجه اون نشده باشه.
این 3 دوست عزیزمون:یوسف عیدی،هانی رحمتی و ابی عزیز(دوست خوبم)،خیلی آروم و بی سر و صدا،اونم خودشون نه،بقیه کلیر شدنشون رو اعلام کردن.فکر کنم با هم هماهنگ بودن.به افتخار این احترامشون به بقیه بچه های روزبالایی،هر 3تاشون لایق بالاترین تشکرها و نیز یه رتبه ناقابل هستن.پس ازشون دریغ نکنین.
به امید کلیر شدن همه.مخصوصا عزیزان روز بالایی که مثل خواهر برادرای خودم هستن.
موفق باشین.

سلام دوست عزیزم .ممنون از بابت لطفت ما که نمیتونیم زیاد خوشحالی کنیم اخه بچه های زیادی هنوز خیلی وقته منتظرن.شادیمونو میزاریم با همه دوستان روز بالایی
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

یعنی از بس همه به موبایل ابی زنگ زدند و در دسترس نبوده، به محض اینکه شماره‌شو میگیری میگه در دسترس نیست. حتی پیجش هم نمیکنه!
فکر کنم کامپیوتر مخابرات هم از پیج کردن مأیوس شده و فرض رو بر این گرفته که تلاش برای پیدا کردن ابی بی نتیجه است. مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
(2013-06-25 ساعت 20:47)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 20:29)morvarid1364 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 20:06)houmanmir نوشته:  میبخشید دوستان ، یه سوال خیییلی ابتدایی Big Grin
فرق سایت https://ceac.state.gov با http://www.abudhabiivo.net/ چیه؟؟؟
تو سایت اولی برام آپدیت زده که یه روز بعد مصاحبمه! ولی دومی فقط مینویسه صبر پیشه کن!!!! Big Grin
بعدشم تو سایت اولی Case Creation Date رو همین امروز زده! این برا چیهههه؟؟!! من اصلا در این باره اطلاعاتی ندارم!!
میشه یه راهنمایی کنید؟؟؟

هومن جان
همون سایت سیس مهمتره چون آپدیت ها رو نشون میده
حالا هردو رو چک کن هر روز
case Creation Date رو کجا نوشته؟من جایی ندیدم
سلام دوست من Smile شما تو سايت سيس ٢ تا تاريخ ميبينيكه اولي تاريخ تشكيل برونده شماست ، و تاريخي كه زيرش خورده همون ابديت كه روز بعد از مصاحبتون تلقي ميشه .. شما با دومي سرو كار داري از اين به بعد تا زمان كلير شدن ..

من تو دیدن تاریخ اولی اشتباه کردم Big Grin اولی 25 ژانویه هست که من خوندم جون!!! مشکل اعصاب پیدا کردیم زده به چشامون!!! Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: lonelyman ، farshadsh ، sce ، Mehrdadordi ، hushmandco ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-25 ساعت 15:30)آناهیتا کوچکی نوشته:  من امروز واسه مصاحبه رفتم، مدارکم کامل بود ولی برگه صورتی گرفتم، از من پولی گرفته نشد هنوز می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟
در ضمن این برگه 9 سوالی چیه جریانش؟ برامون mail می کنن؟ چون به من فقط یک برگه صورتی دادن

اولا تبریک برای قبولی در لاتاری وانجام مصاحبه
دوما :منظور شما از پول نگرفتن چیه؟ یعنی 330 دلار را پرداخت نکردید؟ مگه میشه؟
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، farshadsh ، sce ، Mehrdadordi ، hushmandco ، babak_1363 ، el333 ، b_argi ، zohre02 ، maryam_a ، رجبعلی
هوووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده ابوظبی بالاخص ابی هانی، soroush2013 و honey rahmati و yousef-eidi و ehsansh و به maryam 3023 عزیز.
و با امید به اتمام دوره طاقت فرسای کلیرنس(صد البته به خوبی و خوشی) برای دیگر منتظران.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
اینم جواب ایمیل دیشب ما ،امروز جواب دادند ،کاشکی به این زودی هم کلیر می کردندBig Grin
Dear Sir/ Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-06-25 ساعت 19:41)farmiz نوشته:  این آنکارا کلا خوابن فکر کنم مثل جهنم ماست یه روز برق نیست یه روز نفت نیست یه روز قیر نیست
حالا اونجا یه روز پستچی نیست یه روز مسول سایت نیست یه روز اصلا آفیسر نیست خدا عجب اشتباهی کردم رفتم آنکارا خدا لعنت کنه این ذکریا

چقدر غصه می خوری رفیق.ما که آپریل رفتیم مصاحبه چی بگیم؟ ای بترکه این آنکاراBig Grin
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، farshadsh ، lonelyman ، گل نهال ، noura ، sce ، babak_1363 ، hushmandco ، honey rahmati ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-06-25 ساعت 20:35)farmiz نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 20:32)vorojak60 نوشته:  

امیر جان

به من گفت نهایاتا پاییز من چی بگم یعنی 4 ماه

به منم گفت 1 تا 2 هفته!!!!!!!!!!Big Grin حالا نمیدونم آفیسر اون روز که اعداد رو یاد میدادن سر کلاس نرفته بوده یا خوابیده بوده!!!!!!!Tongue
اصلا از این به بعد ما باید ازشون قسم بگیریم.دست راستشون بالا قسم بخورن هر آنچه میگن سر موقه انجام شهWink
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان