کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
زندگی دفتری از خاطره هاست

یک نفر در دل شب / یک نفر در دل خاک

یک نفر همدم خوشبختی هاست

یک نفر همسفر سختی هاست

چشم تا باز کنیم عمرمان می گذرد

ما همه همسفر و رهگذریم

آنچه باقیست فقط ... ((خوبیهاست ))
با تبریک فراوون به بچه هایی که کلیر شدن، من دارم یک شنبه می رم ابوظبی.
امیدوارم بتونید بلیط گیر بیارین برای یک شنبه که با هم بریم.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
ابــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ......

جون من ببین صداش تا قشم میاد؟! Wink
.
.
.
.
.
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
تقدیم به.....

ابی هانی
honey rahmati
yousef_eidi
SOROUSH2013

مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک باشه رفقا......
Smile

ابـــــــــــوظبی....هر چی ازت بگم کم گفتم. آورین....آورین
(جهت جنبیدن رگ غیرت اون دو تا....) Cool
با سلام خدمت بچه های گل مهاجر سرا
مشکلی که قبلا من مطرح کردم این بود که برنده اصلی من بودم ولی سایت ابوظبی نامه را بنام خانمم نوشته بود واسمی از من وبچه ها نبود چون از توضیحات دوستان قانع نشدم بنابراین به ابوظبی ایمیل زدم وسوال کردم که جواب زیر را دادند واز نگرانی در امدم
خواستم اگه کسی مثل من نگران بود ،بدونه مشکلی نیست

Dear...
l,

Thank you for your Jun 22, 2013 email. One case number is for all of your family members, we do not have options to write all of family members name at the webiste. Please visit the website and follow the instructions.

We hope this information will helpful to you.
من از بچگی به بیماری قرینگی مبتلا بودم.دی....
توروخدا یکی این رتبه های مارو بکنه 50 تا ما امشب سر راحت بر بالین بزاریم.
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم.
ایییییییییییییییییی.
راستی پیدا شدن ابی عزیز رو هم به همه دوستان عزیز تبریک میگیم.آخه خدایی کی الان میره قشم.والا به غرعان.
حالا اگه بهش می گفتم بیا بوشهر میگفت اوفففففففففف گرمه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-06-25 ساعت 16:50)Szsanazsz نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 14:09)mohammad fazli نوشته:  
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اينم فقط و فقط براي ساناز خانوم مهربون با گربه هاي ملوسش
RolleyesRolleyesRolleyes
مرسی آقا من که خودم توان دیگه ندارم لطف کردی
(2013-06-25 ساعت 14:58)Given نوشته:  بالاخره منهدم شد ؟ آقا تبریک ، آقا ابی خیلی مخلصیم ، ساناز خانم تبریک .. دیگه یکی یکی اسم نمی برم .... تبریک به همگی دوستان .. ایشالا امروز آنکارا هم یه کارایی بکنه ....بر و بچ روز بالایی رو خلاص کنه
گیون جان من کلیر نشدم ولی تمیزها رو دوست میدارم
@ابی هانی:مرد حسابی هیچ فک نمیکنی چند تا آدم حسابی زنگ میزنن میخوان تبریک بگن؟
شرمندم ساناز جان .. سما اصن ترکیه هستی .. مغز ندارم من که .. آدم بیکار باشه ، در حال تمییز شدن باشه ، از همه مهم تر زن هم داشته باشه Big Grin .. از این بهتر نمی شه
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-25 ساعت 23:35)ehsansh نوشته:  با تبریک فراوون به بچه هایی که کلیر شدن، من دارم یک شنبه می رم ابوظبی.
امیدوارم بتونید بلیط گیر بیارین برای یک شنبه که با هم بریم.

آره خدایی.تنهایی اصلا فاز نمیده.با ابی یا یوسف هماهنگ کن.شاید بتونن باهات بیان.
برو بگیر زود بیا که تعلل مجاز نیست.
یالا بدو برو.

(2013-06-25 ساعت 23:07)e76779 نوشته:  سلام دوستان عزیز،
الان دوست بسیار عزیزمان ابی هانی از قشم تماس گرفتند و خدا رو شکر حالشون کاملا خوب هستش. موبایلشونو گم کرده بودند که خوشبختانه پیدا شده، به همه دوستان بویژه امیر مهاجر عزیز و آقا شاپور گل خیلی سلام رسوندند و از ابراز لطف دوستان تشکر کردند.Smile

بهزاد جان میگفتی نیاد تهران.از قشم تا دوبی راهی نیس به خدا.
نیم ساعته می تونست خودشو برسونه دوبیBig Grin.
با دست شنا هم می تونست برهBig GrinTongueCool.
لاتاری 2013
سلام مبارك همگيتون باشه ويزاهاي خوشگلتون
راستي بچه هاي آنكارا فكرنميكنين آنكارايي ها به خواب فرورفتن؟كسي ايميل زده اينروزا؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: sce ، rozelo ، babak_1363 ، honey rahmati ، گل نهال ، hushmandco ، 5ina ، e76779 ، b_argi ، zohre02 ، A.d
آقا منم بازی ؟ یه نکته بگم از اعلام زمان چک وب سایت توسط آفیسر ... اتفاقا آفیسر به ما هم نگفت چند وقت بعد سایت رو چک کنیم ، فقط فرمودند این آدرس رو چک کنید و هر وقت شماره تون رو دیدین یکی تون با پاسها بیاد . همین ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
mrbonbon عزیز ، mehdididam گل ، amiraryan دوست داشتنی ، rira1982 و rira1982 و babaye yaas ، mehrana ، abaye yaas 1/8/2013 168 ،آقا هادی2013 ، abloom_ma صبور و ساناز عزیز با گربه هاش و و و و همه و همه بچه های منتظر عزیز و آهان محمد فضلی گل.................
همه و همه منتظر شنیدن هورای شما هستیم.مثبت باشین و بدونین تو هیاهوی شیرین کلیر شدن بچه ها،هیچ کس شمارو از یاد نخواهد برد.هرگز.
موفق باشین عزیزان.
لاتاری 2013
۲۱ ماهه که منتظرم کلیر بشم!
درود بر همه دوستان
به تمامی دوستانی که کیلیر شدن، خیلی خیلی تبریک میگم، و همینطور خدا رو شکر که گمشده مون آقای ابی هانی بالاخره پیدا شدن Big Grin Tongue Wink
دوستان خواستم یه بازی جدیدی که یکساعت پیش DOS و KCC سر من در آوردن رو بهتون بگم، تا پی ببرین، هیچ منبعی برای خبر گرفتن بهتر از سفارتخونه ها نیست.
من زنگ زدم به DOS که یه خبری بعد از 197 روز گذشتن از مصاحبه م بگیرم، که خیلی شیک بهم گفتن شما باید زنگ بزنی به KCC، من که خیلی جا خورده بودم گفتم تلفن اونجا رو ندارم، خانمه هم با مهربانی گفت فلان... منم تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم، بعدش که جا خورده بودم به خودم گفتم پس چرا تا الان ( 3 باری که قبلاً تماس گرفته بودم) هیچوقت نگفته بودن که "به ما مربوط نمیشه و به کی سی سی تماس بگیرین" ؟ خلاصه زنگ زدم به اونجا و بعد از فکر کنم 5 دقیقه چرت و پرت های ماشین، یه خانمی برداشت و منم از زمان مصاحبه به یارو گفتم تا آخر، بنده خدا همه رو گوش داد و خیلی شیک گفت که شما باید به سفارت تماس بگیرین، پرونده شما بعد از فرستادن به سفارت از اختیار ما خارجه Tongue
مارو میگی، به خودم گفتم ای بابا اینا هم گیر آوردنا... Big Grin
خلاصه دوباره زنگ زدم به DOS اما ایندفه با توپ پر و صدای یه کمی بلند تر از قبلم Wink
ایندفعه یارو بعد از سیم جیم کردنم گفت "که شما هنوز پندینگ هستین، اما برای اطلاعات بیشتر به سفارت تماس بگیرین..." Sad Sad
حالا به نظرتون اینا بنده رو گیر آورده بودن عایا؟؟؟ Tongue
به خدا کم مونده دیگه موهام و بکنم نه جوابی میدن، نه آپدیتی میکنن، والا نه راه پس دارم نه راه پیش، همۀ زندگیم هم به تصمیم گیری این چند روزه م مرتبط شده( دانشگاهم دیگه بهم مرخصی نمیده و ددلاین داده که اگه تا تاریخ فلان اینجا نباشی، انصراف رد میکنیم) Sad
نمیدونم بخندم، خوشحال باشم، موهام و بکنم ، زاری کنم ، اصلاً چیکار کنم خوبه ؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
منم دیگه منتظر سرایی شدم Smile)
مصاحبه 24 june
کنسولگری ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: AS2013000051XX
آقايون خانوما من اعتراض دارم، آخه اين چه وضعيه بابا اين مامان سايه كجاست ببينه صفحات تاپيكي رو كه باز كرده داره ميرسه به هزار! من نميدونم داره ركورد تاپيكش رو تو ركورداي گينس ثبت ميكنه يا داره چيكار ميكنه كه يه سر به ما نميزنه ببينه تاپيكش عجب تاپيكي شده. لطفاً خواهشاً حتماً رسيدگي كنيدTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-06-26 ساعت 01:41)sepidarx نوشته:  منم دیگه منتظر سرایی شدم Smile)
مصاحبه 24 june
کنسولگری ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: AS2013000051XX

انشا‌الله شما و همهٔ دوستان منتظر به زودی کلییر میشیدCool
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان