کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-26 ساعت 00:15)smpf نوشته:  سلام مبارك همگيتون باشه ويزاهاي خوشگلتون
راستي بچه هاي آنكارا فكرنميكنين آنكارايي ها به خواب فرورفتن؟كسي ايميل زده اينروزا؟
اتفاقاً خیلیم فعال دارن پرونده ها رو زیرورو (آپدیت)میکنن بلکه یه چیزی از توش در بیارن بعد با ایمیل خبر بدن که پرونده کم و کسری داره.مال ما و یکی دیگه از دوستان رو امروز اینجوری کردن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-06-26 ساعت 00:33)امیر مهاجر نوشته:  ۲۱ ماهه که منتظرم کلیر بشم!

آخي، الهي ، اين گل پسر از خجالت روش نشد بگه ٢١ روز ، از بس كه اين نازنين ماهه. ايشالله كه خيلي زود كلير بشي البته اگر قول ميدي كه بازم همراهمون باشي Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
هووووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااااا به همتون تبریک میگم Smile
بچه های ارمنستان و ترکیه آماده این؟؟؟؟
آماده باشین ایشالا به زودی ی ی ی ی ی
هووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا میکشیم براتون Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
هنوز منتظریم.آخرین آپدیت 25 جون.
مصاحبه هفته 2 فوریه
ساکن نیویورک
برنده 2011

(2013-06-26 ساعت 00:08)sce نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 23:35)ehsansh نوشته:  با تبریک فراوون به بچه هایی که کلیر شدن، من دارم یک شنبه می رم ابوظبی.
امیدوارم بتونید بلیط گیر بیارین برای یک شنبه که با هم بریم.

آره خدایی.تنهایی اصلا فاز نمیده.با ابی یا یوسف هماهنگ کن.شاید بتونن باهات بیان.
برو بگیر زود بیا که تعلل مجاز نیست.
یالا بدو برو.

(2013-06-25 ساعت 23:07)e76779 نوشته:  سلام دوستان عزیز،
الان دوست بسیار عزیزمان ابی هانی از قشم تماس گرفتند و خدا رو شکر حالشون کاملا خوب هستش. موبایلشونو گم کرده بودند که خوشبختانه پیدا شده، به همه دوستان بویژه امیر مهاجر عزیز و آقا شاپور گل خیلی سلام رسوندند و از ابراز لطف دوستان تشکر کردند.Smile

بهزاد جان میگفتی نیاد تهران.از قشم تا دوبی راهی نیس به خدا.
نیم ساعته می تونست خودشو برسونه دوبیBig Grin.
با دست شنا هم می تونست برهBig GrinTongueCool.
سلام شاپور جان،
ابي عزيز درخواست ويزا كرده و به اميد خدا يكشنبه ميخواد بره دبيCool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
دوستان عزیز 998 صفحه اینجا داریم!
اکثر نفرات حتی خود مدیران هم قوانین رو رعایت نمیکنند و با پستهای تکراری و تبریک گفتن این فرووم رو پر کردن! لطفا رعایت کنید ! تا نفراتی که برای گرفتن جواب سوال هاشون اینجا میان سر در گم نشند و با صرف زمان کمتری جواب سوالشونو بگیرند.
با تشکر الدی
تشکر کنندگان: alirezass ، far-dv2013 ، b_argi ، Tir-Tapar ، mino2013 ، smpf ، گل نهال ، zohre02 ، sh_aytak ، efah ، setareh2013
(2013-06-26 ساعت 07:00)ald نوشته:  دوستان عزیز 998 صفحه اینجا داریم!
اکثر نفرات حتی خود مدیران هم قوانین رو رعایت نمیکنند و با پستهای تکراری و تبریک گفتن این فرووم رو پر کردن! لطفا رعایت کنید ! تا نفراتی که برای گرفتن جواب سوال هاشون اینجا میان سر در گم نشند و با صرف زمان کمتری جواب سوالشونو بگیرند.
با تشکر الدی

اینجا جایی هست که همه بهم دلداری میدن,همه با هم دوستند با ناراحتی هم ناراحت وبا شادی هم خوشحال میشن اگر مدیری تبریک میگه باعث دلگرمی وخوشحالی بقیه میشه تعداد صفحه مهم نیست مهم اینه که همه مثل هم هستیم ودارای یک هدف پس دوست عزیز نگران تعداد صفحات نباش واین چند روزوبا دوستان بگذرونWink
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
21روز يا ماه
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، امیر مهاجر ، رجبعلی
هی میخوام هیچی نگم،ولی دلم اینقدر کوچیکه که هیچی توش جا نمیشه!!
مگه اینجا زیارتتون کنیم!!!Big Grin
یه سری هم اونور بزنید. لدفن!!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-06-26 ساعت 02:37)lonelyman نوشته:  آقايون خانوما من اعتراض دارم، آخه اين چه وضعيه بابا اين مامان سايه كجاست ببينه صفحات تاپيكي رو كه باز كرده داره ميرسه به هزار! من نميدونم داره ركورد تاپيكش رو تو ركورداي گينس ثبت ميكنه يا داره چيكار ميكنه كه يه سر به ما نميزنه ببينه تاپيكش عجب تاپيكي شده. لطفاً خواهشاً حتماً رسيدگي كنيدTongue

به جایش امیر مهاجر خان هست هر وقت اسمشو یا تبریک و تشکرش رو میبینم دلم گرم میشه خدا نگهش داره انشاالله با کلیزش اینجا رو بترکونه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
با تشکر الدی
جالب شد!. دو تا پست غیر مرتبط رو حذف می کنیم داد و فریاد همه بلند میشه که چرا پست هامونو حذف کردین و باید تک تک توضیح بدین و فیلان و بیسار (به قول صادقی رحمت الله علیهTongue). چشممون رو می بندیم و به خاطر اوضاح روحی خراب ملت بعضی موارد رو ندیده می گیریم می فرمایین قوانین رو رعایت نمی کنیم و در برابر عده ای متهم میشیم به پارتی بازی برای 2013ایهاSad. آقا تکلیف ما رو معلوم کنین به کدوم ساز باید برقصیم؟
شما که از تکراری بودن پست ها ناراحتی چرا پست تکراری رو گزارش نمی کنی؟ به عوض کلی گویی هر جا موردی دیدی گزارشش کن تا بررسیش کنیم.

پس جشن پايان دوره لازم داري!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، babak_1363 ، farshadsh ، e76779 ، shatsi ، Signal ، el333 ، zohre02 ، امیر مهاجر ، maryam_a ، رجبعلی
(2013-06-26 ساعت 00:57)mrbonbon نوشته:  درود بر همه دوستان
به تمامی دوستانی که کیلیر شدن، خیلی خیلی تبریک میگم، و همینطور خدا رو شکر که گمشده مون آقای ابی هانی بالاخره پیدا شدن Big Grin Tongue Wink
دوستان خواستم یه بازی جدیدی که یکساعت پیش DOS و KCC سر من در آوردن رو بهتون بگم، تا پی ببرین، هیچ منبعی برای خبر گرفتن بهتر از سفارتخونه ها نیست.
من زنگ زدم به DOS که یه خبری بعد از 197 روز گذشتن از مصاحبه م بگیرم، که خیلی شیک بهم گفتن شما باید زنگ بزنی به KCC، من که خیلی جا خورده بودم گفتم تلفن اونجا رو ندارم، خانمه هم با مهربانی گفت فلان... منم تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم، بعدش که جا خورده بودم به خودم گفتم پس چرا تا الان ( 3 باری که قبلاً تماس گرفته بودم) هیچوقت نگفته بودن که "به ما مربوط نمیشه و به کی سی سی تماس بگیرین" ؟ خلاصه زنگ زدم به اونجا و بعد از فکر کنم 5 دقیقه چرت و پرت های ماشین، یه خانمی برداشت و منم از زمان مصاحبه به یارو گفتم تا آخر، بنده خدا همه رو گوش داد و خیلی شیک گفت که شما باید به سفارت تماس بگیرین، پرونده شما بعد از فرستادن به سفارت از اختیار ما خارجه Tongue
مارو میگی، به خودم گفتم ای بابا اینا هم گیر آوردنا... Big Grin
خلاصه دوباره زنگ زدم به DOS اما ایندفه با توپ پر و صدای یه کمی بلند تر از قبلم Wink
ایندفعه یارو بعد از سیم جیم کردنم گفت "که شما هنوز پندینگ هستین، اما برای اطلاعات بیشتر به سفارت تماس بگیرین..." Sad Sad
حالا به نظرتون اینا بنده رو گیر آورده بودن عایا؟؟؟ Tongue
به خدا کم مونده دیگه موهام و بکنم نه جوابی میدن، نه آپدیتی میکنن، والا نه راه پس دارم نه راه پیش، همۀ زندگیم هم به تصمیم گیری این چند روزه م مرتبط شده( دانشگاهم دیگه بهم مرخصی نمیده و ددلاین داده که اگه تا تاریخ فلان اینجا نباشی، انصراف رد میکنیم) Sad
نمیدونم بخندم، خوشحال باشم، موهام و بکنم ، زاری کنم ، اصلاً چیکار کنم خوبه ؟؟؟
از روند کلیر شدن و مقایسه بین سرعت کلیر کردن در سه تا سفارت میشه متوجه شد قسمتی از پروسه کلیر قطعاً به سفارت مربوط میشه . در این من شک ندارم. البته تعدد مصاحبه شوندگان و حجم کاری هم به نظرم خیلی موثره... با این حال این پروسه هیچ چیزش قابل پیش بینی نیست... امیدوارم شما هم زودتر خلاص شی...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
دوستان صبح همه بخیر و خوشی. بالاخص دوستانی که از طرف ایروان(از جمله بنده) محکوم به گذراندن دوره کلیرنس شده ایم.
عزیزان و بزرگواران، چند روزه با رادار خاموش دارم وضعیت آپدیت ها و تماس تعدادی از دوستان آنکارا و ابوظبی رو کنترل می کنم و روی کاغذ میارم، خصوصا دوستانی که حدود مصاحبشون با ما بود. از اونجاییکه ایروان هیچ سیستم کنترل آپدیت و .. نداره(یهو کلیر میکنه) این روش شاید هر چند بطور کلی حدود وضعیت مارو هم روشن میکنه که مثلا با کلیر شدن دوستان در دو سفارت دیگه حدود کلیرنس خودمون رو هم بدست بیاریم. البته همه میدونیم هیچ کیسی شبیه اون یکی نیست. ولی بالاخره بهتر از هیچیه!!!
بااولین OKAY شدن این امار کل مورد رو در اختیار دوستان ایروان قرار خواهم داد.
یا علی از تو مدد Big Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-06-26 ساعت 08:47)Saeedv13 نوشته:  
با تشکر الدی
جالب شد!. دو تا پست غیر مرتبط رو حذف می کنیم داد و فریاد همه بلند میشه که چرا پست هامونو حذف کردین و باید تک تک توضیح بدین و فیلان و بیسار (به قول صادقی رحمت الله علیهTongue). چشممون رو می بندیم و به خاطر اوضاح روحی خراب ملت بعضی موارد رو ندیده می گیریم می فرمایین قوانین رو رعایت نمی کنیم و در برابر عده ای متهم میشیم به پارتی بازی برای 2013ایهاSad. آقا تکلیف ما رو معلوم کنین به کدوم ساز باید برقصیم؟
شما که از تکراری بودن پست ها ناراحتی چرا پست تکراری رو گزارش نمی کنی؟ به عوض کلی گویی هر جا موردی دیدی گزارشش کن تا بررسیش کنیم.

منم موافقم Smile قرار بود قبل از رسیدن به 1000 هممون کلیر بشیم .... نزارین به 1000 برسیم :p
کیس: 44xx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان