موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
بعضی وقت ها آدم دیگه خونش به جوش میاد.
روزی که رفته بودم مصاحبه اینقدر آفیسر و حتی نگهبان های دم در خوب برخورد کردن که همه کف کرده بودن. تو سربازی هم کلینیک پزشکی نیروی انتظامی خدمت می کردم. توی کار هایی هم که انجام دادم هیچ ارگان دولتی و یا س پ ا ه وجود نداره. حالا بازم یکی میاد با یه نگاه خاصی میگه که آقا باید یه کاری کنی آفیسر خوشش بیاد (مثلا چی رو دستام براش راه برم؟) یا با یه نگاه داغون تری می گه راستش رو بگو کجا چکاری کردی که کلیرینست تا حالا طول کشیده.
دوستان عزیز از اینکه این موارد رو نوشتم معذرت می خوام ولی اگه جای من بودین شاید بدتر از این رو هم می نوشتید.
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 11:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 11:35 توسط rozelo.)
[font=Courier]دوستان مهربون و مديراي گل
توجه كردين تعداد صفحات تاپيك رسيد به هزار تا!
حالا به نظرتون بايد به فعال بودن خودمون افتخار كنيم يا از كم كاري سفارتهاي دلبندمون!!!!
به افتخار 2013 هاي اميدوار و بيش فعال!
[/font]
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 11:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 12:19 توسط yousef_eidi.)
(2013-06-25 ساعت 23:35)ehsansh نوشته: با تبریک فراوون به بچه هایی که کلیر شدن، من دارم یک شنبه می رم ابوظبی.
امیدوارم بتونید بلیط گیر بیارین برای یک شنبه که با هم بریم.
سلام احسان جان . من یکشنبه 16 تیر میرم واسه این هفته ویزا و پرواز جور نشد.
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-26 ساعت 10:02)Saeedv13 نوشته: (2013-06-26 ساعت 09:01)mlo نوشته: از روند کلیر شدن و مقایسه بین سرعت کلیر کردن در سه تا سفارت میشه متوجه شد قسمتی از پروسه کلیر قطعاً به سفارت مربوط میشه . در این من شک ندارم. البته تعدد مصاحبه شوندگان و حجم کاری هم به نظرم خیلی موثره... با این حال این پروسه هیچ چیزش قابل پیش بینی نیست... امیدوارم شما هم زودتر خلاص شی...
آفیسر موقع مصاحبه و با برداشتی که از کیس شما داشته براتون تقاضای چک خواهد کرد. اگر شما تاثیر خوبی روی او نگذاشته باشین تعداد این چک ها زیاد و روند کلیر شدن شما طولانی میشه. این چک ها برای سازمان های مختلفی از زیر مجموعه های DHS فرستاده میشه و مشکل اینجاست که مدت زمان اعتبار هر استعلامی محدود هست. مثلاً فرض کنید روز مصاحبه تصمیم می گیره نام شما و سفرهای خارجیتون چک بشه. تقاضای سفارت برای دو ارگان مختلف از وزارت "حفاظت از میهن" فرستاده میشه. اونی که مسئول چک سفرهای خارجی شماست زود جواب میده ولی دومی که مسئول بررسی نام خانوادگی شماست یک ماه دیرتر از اولی پاسخ میده. تو این مدت زمان یک ماهه اعتبار استعلام سفرهای خارجی شما تموم میشه و دوباره به شما کلیرنس می خوره. علت کلیرنس مجدد دوستانی مثل بابک اینطوری هست. علت آپدیت شدن های زیاد دوستان در سیس و اعلام نشدن شماره کیسشون در سایت سفارت هم تعداد زیاد چک های درخواستی برای یک پرونده است. فرض کنید برای یک 3 نفر از یک پرونده 4 نفره تقاضای بک گراند چک بشه و برای هر نفر 3 مورد استعلام درخواست کنن. این یعنی حداقل 9 بار سایت سیس آپدیت میشه. چون پروسه کلیرنس هر فرد یک کیس با فرد دیگه همون کیس و تاریخ اومدن جواب کلیرنس اونها متفاوته و مسیرهای کاملاً مجزا رو طی می کنند. من قبلاً هم این حرف رو زدم و حالا هم میگم. هیچ چیزی در زندگی شما به اندازه گرفتن ویزا اهمیت نداره. به محض این که کلیر شدین آب دستتون هست زمین بذارین و در اولین پروازی که جا میده به سفارت مراجعه کنید. کار دارمو، مرخصی ندارمو، حالا یک هفته دیرتر برم عواقب خوشایندی نداره براتون. حتی اگر خودتون نمی تونین برین یکی دیگه از افراد کیس رو بفرستین. فقط وقتی می تونین دیرتر مراجعه کنین که همه افراد کیس در بستر بیماری باشند یا مشغول سر و کله زدن با عزراییل باشین
. گذشته از شوخی این مورد برای دوستانی که مدت زمان کلیرنس طولانی تری داشتن، کیس های شلوغ با دفعات زیاد آپدیت شدن در سیس خیلی مهم هست.
مورد دیگه طولانی بودن کلیرنس کیس های ازدواجی نسبت به لاتاری هست. من هیچ آمار دقیقی برای مقایسه ندارم و مدعی این جریان هم نیستم ولی بعضی دوستان ازدواجی اصرار دارند که مدت زمان کلیرنسشون طولانی تر از لاتاری هاست. دو تا نکته به ذهن من می رسه. اول این که لاتاری ها مدت زمان محدودی برای گرفتن ویزا در اختیار دارند. هم سفارت می دونه و هم سازمان های امنیتی پس طبیعی هست که در اولویت بررسی قرار بگیرند. دوم این که خودتون رو بذارین جای ت.ر.و.ری.ستی که قصد نفوذ به خاک دشمن رو داره. بهترین روش ورود کدوم یکی هست؟ این که شما با یک تبعه دارای گرین کارت یا سیتیزن ازدواج کنید و وارد شین یا لاتاری شرکت کنید تا به احتمال یک درصد برنده شین و ویزا بگیرین؟ خوب معلومه که در اولی شانستون خیلی بیشتره. اونها هم اینو میدونن و احتمالاً ازدواجی ها رو بیشتر چک می کنن تا لاتاری ها.
اینها تراوشات ذهن ناتوان من بود و مواضع رسمی هیچ سازمانی در هیچ دولتی نیست. پس زیاد جدی نگیرین و فقط در حد عوض شدن حال و هوا بخونینش. همگی موفق باشید. سعید
سلام آقا سعيد
يعني اگر سفرهاي خارجي زياد داشته باشيم احتمال طولاني تر شدن كليرنس هستش؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وروز همگی بخیر ... ببخشید یک سوال دارم که چندین بار پرسیدم ولی هنوز جوابی که نگرانیم را یک کم رفع کنه نگرفتم ... دوستان من از 9 ژانویه که مصاحبه رفتم یکبار 9 ژانویه یعنی روز مصاحبه آپدیت شدم یکبار 26 مارچ ایمیل فرستادم که 27 جواب ایمیل گرفتم و 29 مارچ آپدیت شدم و دفعه بعد 19 می ایمیل ارسال کردم و 21 می جواب ایمیل گرفتم و 21 می هم آپدیت شدم و دیگه هیچ ... ظاهرا بجز ایمیل از روز مصاحبه اصلا آپدیت نشدم یعنی اصلا پرونده منو بررسی نمیکنن ؟؟؟ آخه چراااااااااااااااااااا ....با سفارت هم تماس گرفتم فقط میگه پروسه اداری در حال انجام ... مدیران محترم آیا کسی قبل از من چنین شرایطی داشته ؟به نظر شما چیکار کنم؟
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 13:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 13:49 توسط رضا امیر.)
سلام
آیا کسی بوده که بعد از 3 ماه اعتبار مدیکال بچه , کلیر شده باشد؟ و اینکه مجبور شده دوباره بچه تست مدیکال بده؟ (مدیکال بچه فقط 3 ماه اعتبار دارد و بزرگترها 6 ماه برای ترکیه) و زمان کلیر مابین 3 تا 6 ماه بوده باشد. با تشکر
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 13:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 13:57 توسط Fardaye Roshan.)
(2013-06-26 ساعت 12:17)mehrana نوشته: سلام وروز همگی بخیر ... ببخشید یک سوال دارم که چندین بار پرسیدم ولی هنوز جوابی که نگرانیم را یک کم رفع کنه نگرفتم ... دوستان من از 9 ژانویه که مصاحبه رفتم یکبار 9 ژانویه یعنی روز مصاحبه آپدیت شدم یکبار 26 مارچ ایمیل فرستادم که 27 جواب ایمیل گرفتم و 29 مارچ آپدیت شدم و دفعه بعد 19 می ایمیل ارسال کردم و 21 می جواب ایمیل گرفتم و 21 می هم آپدیت شدم و دیگه هیچ ... ظاهرا بجز ایمیل از روز مصاحبه اصلا آپدیت نشدم یعنی اصلا پرونده منو بررسی نمیکنن ؟؟؟ آخه چراااااااااااااااااااا ....با سفارت هم تماس گرفتم فقط میگه پروسه اداری در حال انجام ... مدیران محترم آیا کسی قبل از من چنین شرایطی داشته ؟به نظر شما چیکار کنم؟
سلام دوست خوبم
1- به نظر من اینکه یک کیس توی مدت زمان طولانی آپدیت نمیشه نمیتونه الزاما دلیل بدی باشه. شاید پرونده شما کامله و واسه همین جای سوالی تویه پروندتون نیست که احتیاج به چک و بررسی و در نتیجه اون آپدیت داشته باشه. البته باز میگم نظر من اینه.
2- بنظرم اکثر کیسهایی که دیر آپدیت میشن تقریبا پروندشون کامله اینکه چرا اسمشون اعلام نمیشه شاید برگرده به اینکه میخوان نوبت رو رعایت کنن تو شماره کیسها واسه اعلام و هم اینکه یکسری ارجحیتها واسه اعلام دارن. من خودم اینو باور دارم که کیسهای با اعضای کمتری ارجحترن واسه اعلام واسشون و احتمالا ارجحیت های دیگه ای هم وجود داره
3- اینقدر نگران نباش و سعی کن بجای نگران بودن به کارای مفیدی که تو این برحه زمانی میتونی انجام بدی بپردازی، البته اینو به خودمم میگما

(2013-06-26 ساعت 12:17)mehrana نوشته: سلام وروز همگی بخیر ... ببخشید یک سوال دارم که چندین بار پرسیدم ولی هنوز جوابی که نگرانیم را یک کم رفع کنه نگرفتم ... دوستان من از 9 ژانویه که مصاحبه رفتم یکبار 9 ژانویه یعنی روز مصاحبه آپدیت شدم یکبار 26 مارچ ایمیل فرستادم که 27 جواب ایمیل گرفتم و 29 مارچ آپدیت شدم و دفعه بعد 19 می ایمیل ارسال کردم و 21 می جواب ایمیل گرفتم و 21 می هم آپدیت شدم و دیگه هیچ ... ظاهرا بجز ایمیل از روز مصاحبه اصلا آپدیت نشدم یعنی اصلا پرونده منو بررسی نمیکنن ؟؟؟ آخه چراااااااااااااااااااا ....با سفارت هم تماس گرفتم فقط میگه پروسه اداری در حال انجام ... مدیران محترم آیا کسی قبل از من چنین شرایطی داشته ؟به نظر شما چیکار کنم؟
سلام دوست خوبم
1- به نظر من اینکه یک کیس توی مدت زمان طولانی آپدیت نمیشه نمیتونه الزاما دلیل بدی باشه. شاید پرونده شما کامله و واسه همین جای سوالی تویه پروندتون نیست که احتیاج به چک و بررسی و در نتیجه اون آپدیت داشته باشه. البته باز میگم نظر من اینه.
2- بنظرم اکثر کیسهایی که دیر آپدیت میشن تقریبا پروندشون کامله اینکه چرا اسمشون اعلام نمیشه شاید برگرده به اینکه میخوان نوبت رو رعایت کنن تو شماره کیسها واسه اعلام و هم اینکه یکسری ارجحیتها واسه اعلام دارن. من خودم اینو باور دارم که کیسهای با اعضای کمتری ارجحترن واسه اعلام واسشون و احتمالا ارجحیت های دیگه ای هم وجود داره
3- اینقدر نگران نباش و سعی کن بجای نگران بودن به کارای مفیدی که تو این برحه زمانی میتونی انجام بدی بپردازی، البته اینو به خودمم میگما
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 14:09 توسط عضو باسابقه.)
دوستان عزیزم ، منتظران و منتظرین گرامی :
باور کنین شرایط از اونی که فکرش رو می کنین خیلی خیلی خیلی ساده تره ... به خدا حقیقت رو دارم میگم . میدونم بودن در این شرایط بسیار بسیار سخته چون خودم تجربش کردم و میدونم که بلاتکلیفی بدترین وضع موجود واسه هر فرد می تونه باشه و این وضعیت واسه کیسهای خونوادگی وخامت بیشتری داره ... هزار برنامه دارن اما نمی تونن برنامه ریزی کنن .
خود من توی دوران انتظارم ، حتی به کارهای نکرده هم فکر می کردم !!! که نکنه شاید واسه فلان کار که می خواستم انجام بدم و یا فلان کار که بعدش انجام دادم من کلیر نشم !!! نکنه واسه اینکه من دارم توی این شرکت کار می کنم ریجکتم کنن ؟! و دهها و شایدم صد ها سوال دیگه .
وقتی کلیر شدم به ساده بودن کار خندیدم !!! به خدا جدی میگم ... خندیدم !!!
میخوام به " چیز " قاطع ( ضرس قاطع ، ضرص قاطع ، ضرث قاطع ، زرث قاطع ، ذرص قاطع... به قول آقا مهدی ، حالا هر چی !!!! ) بگم که :
اگه قرار بود یکی از شما عزیزان به هر دلیلی ریجکت بشه ، همون روز مصاحبه شما رو مطلع می کردن .
پس لطفا تا اینجا هستین از زمان پیش رو بهترین بهره رو ببرین و اصلا به موضوعات حاشیه ای فکر نکنین و انرژی منفی به خودتون تزریق نکنین . متاسفانه تراوشات ذهنی ماست که ما رو دچار تشویش و نگرانی و اضطراب میکنه . وگرنه همون طور که در ابتدای عرایضم خدمتتون عرض کردم ، کار از اونی که فکرش رو می کنین ساده تره .
سیس و میس رو کنار بذارین ... بی خیال آپدیت ها بشین و از الان دنبال کار و تقویت زبان باشین ...
به امید بهروزی و شادکامی همه شما عزیزان.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...