موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 14:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 14:37 توسط mehrana.)
(2013-06-26 ساعت 13:36)mrbonbon نوشته: (2013-06-26 ساعت 12:17)mehrana نوشته: سلام وروز همگی بخیر ... ببخشید یک سوال دارم که چندین بار پرسیدم ولی هنوز جوابی که نگرانیم را یک کم رفع کنه نگرفتم ... دوستان من از 9 ژانویه که مصاحبه رفتم یکبار 9 ژانویه یعنی روز مصاحبه آپدیت شدم یکبار 26 مارچ ایمیل فرستادم که 27 جواب ایمیل گرفتم و 29 مارچ آپدیت شدم و دفعه بعد 19 می ایمیل ارسال کردم و 21 می جواب ایمیل گرفتم و 21 می هم آپدیت شدم و دیگه هیچ ... ظاهرا بجز ایمیل از روز مصاحبه اصلا آپدیت نشدم یعنی اصلا پرونده منو بررسی نمیکنن ؟؟؟ آخه چراااااااااااااااااااا ....با سفارت هم تماس گرفتم فقط میگه پروسه اداری در حال انجام ... مدیران محترم آیا کسی قبل از من چنین شرایطی داشته ؟به نظر شما چیکار کنم؟
دوست عزیز سلام
مثل اینکه این مشکل فقط برای تعداد کمی از جمله من و شما به وجود اومده، سر همین کسی نمیدونه که چیکار باید کرد. منم الان 126 روزه که در سیس آپدیتی نداشتم و آخرین باری هم که به سفارت ایمیل زدم 9 می بوده، که آپدیتم کردن و همون جواب همیشگی رو بهم دادن، اما درمورد اینکه چرا مثلاً اینهمه مدت که من در سیس آپدیت نشدم ؟ هنوز سوالی نکردم. اونم به خاطر اینکه دارم سبک سنگین میکنم که آیا اصلاً این سوال درسته که بپرسم یا نه ؟ در هر صورت من دیشب به DOS و KCC تماس گرفتم، ولی جواب درستی بهم ندادن و بهم گفتن که با سفارت تماس بگیر.
حالا اگه خبری گرفتم اینجا اعلام میکنم و شما هم همینطور
با تشکر
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و باز هم با حوصله جواب سوالم را دادین امیدوارم به زودی هممون کلیر شیم .انشاالله...
(2013-06-26 ساعت 13:40)zohre02 نوشته: (2013-06-26 ساعت 12:17)mehrana نوشته: سلام وروز همگی بخیر ... ببخشید یک سوال دارم که چندین بار پرسیدم ولی هنوز جوابی که نگرانیم را یک کم رفع کنه نگرفتم ... دوستان من از 9 ژانویه که مصاحبه رفتم یکبار 9 ژانویه یعنی روز مصاحبه آپدیت شدم یکبار 26 مارچ ایمیل فرستادم که 27 جواب ایمیل گرفتم و 29 مارچ آپدیت شدم و دفعه بعد 19 می ایمیل ارسال کردم و 21 می جواب ایمیل گرفتم و 21 می هم آپدیت شدم و دیگه هیچ ... ظاهرا بجز ایمیل از روز مصاحبه اصلا آپدیت نشدم یعنی اصلا پرونده منو بررسی نمیکنن ؟؟؟ آخه چراااااااااااااااااااا ....با سفارت هم تماس گرفتم فقط میگه پروسه اداری در حال انجام ... مدیران محترم آیا کسی قبل از من چنین شرایطی داشته ؟به نظر شما چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز ما هم مثل شما هستیم یعنی از آپدیت های اوایل مصاحبه تا الان آپدیت نشدیم فکر می کنم سایر دوستانی که ژانویه مصاحبه داشتند هم شرایط ما رو دارند
از شما هم متشکرم zohre02 عزیز که برای پاسخ به سوالم وقت گذاشتین ..انشاالله پرونده های NOV.DES.JAN.FEB که اون زیر زیر ها مونده یک نیگاه بهش بندازن...(روزهای سخت دوام نمی آورند ولی آدمهای سخت چرا .) به امید موفقیت و شادی همه بزرگواران این تاپیک.
(2013-06-26 ساعت 13:50)rira1982 نوشته: (2013-06-26 ساعت 13:40)zohre02 نوشته: (2013-06-26 ساعت 12:17)mehrana نوشته: سلام وروز همگی بخیر ... ببخشید یک سوال دارم که چندین بار پرسیدم ولی هنوز جوابی که نگرانیم را یک کم رفع کنه نگرفتم ... دوستان من از 9 ژانویه که مصاحبه رفتم یکبار 9 ژانویه یعنی روز مصاحبه آپدیت شدم یکبار 26 مارچ ایمیل فرستادم که 27 جواب ایمیل گرفتم و 29 مارچ آپدیت شدم و دفعه بعد 19 می ایمیل ارسال کردم و 21 می جواب ایمیل گرفتم و 21 می هم آپدیت شدم و دیگه هیچ ... ظاهرا بجز ایمیل از روز مصاحبه اصلا آپدیت نشدم یعنی اصلا پرونده منو بررسی نمیکنن ؟؟؟ آخه چراااااااااااااااااااا ....با سفارت هم تماس گرفتم فقط میگه پروسه اداری در حال انجام ... مدیران محترم آیا کسی قبل از من چنین شرایطی داشته ؟به نظر شما چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز ما هم مثل شما هستیم یعنی از آپدیت های اوایل مصاحبه تا الان آپدیت نشدیم فکر می کنم سایر دوستانی که ژانویه مصاحبه داشتند هم شرایط ما رو دارند
من هم دقیقا همین وضعیت رو دارم. من امیدوارم بدون آپدیت کلیر بشیم
انشاالله بدون آپدیت کلیر شیم ..سورپرایزی خواهد بود در جای خودش .... فکر کنین تا پایان این هفته 50-60 نفر بدون آپدیت کلیر شن ... به قول آقای فضلی خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 14:55 توسط رضا امیر.)
(2013-06-26 ساعت 14:39)zavosh نوشته: (2013-06-26 ساعت 13:49)رضا امیر نوشته: سلام
آیا کسی بوده که بعد از 3 ماه اعتبار مدیکال بچه , کلیر شده باشد؟ و اینکه مجبور شده دوباره بچه تست مدیکال بده؟ (مدیکال بچه فقط 3 ماه اعتبار دارد و بزرگترها 6 ماه برای ترکیه) و زمان کلیر مابین 3 تا 6 ماه بوده باشد. با تشکر
بخدا تو این دوران سخت انتظار آنقدر فکر و بدبختی داریم که این خبراها را هم که میشنوم دیگه رسما" میخوام همینجا تو همین تاپیک دق کنم.
من نمیدونم منبع سئوال شما از کجاست ولی من این را از خود سایت travel.state.gov در آوردم به این شرح:
IMPORTANT NOTE: Medical examination results are valid for one year in normal circumstances. But if you have certain medical conditions your examination results could expire in as little as 3 months.
یعنی مدیکال در شرایط نرمال دارای یکسال اعتبار هست مگر شرایطی خاص که میتواند تا سه ماه اعتبار داشته باشد.
پس نه خودتون نگران باشید نه بقیه را نگران کنید.اگر منبع جدید دارید بفرمائید که بنده یک عذر خواهی مفصل بکنم.
با عرض معذرت که این قدر ناراحت شدید . این متن عینا در راهنمایی سفارت ترکیه آورده شده: The validity of your visa will be limited with the validity of your medical report. Medical
reports classified as "Class B (TB)" are valid for 3 months from the date the doctor signed the
report. All other medical reports classified as "No apparent decease or defect" are valid for 6
months after the doctor’s signature date.
هم محدوده 3 ماه آورده شده هم 6 ماهه. البته نیاز به معذرت خواهی مفصل نیست من فقط دنبال راه حلم که تو انکارا مشکل بر نخورم. باز هم معذرت میخواهم.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
... و من هم به چِل چِلی رسیدم و شدم چهل روزه. با یه مصاحبه ی دو دقیقه ای بدون هیچ مشکل خاصی فکر نمیکردم چهل روز طول بکشه. ولی یه داستانی هست:
میگن یه نفر رو بعد از مرگش داشتن میبردن جهنم، و اون همش برمیگشته پشتش رو که بهشت بوده نگاه میکرده. خدا امر میکنه که برش گردونید و ببرینش بهشت! یکی از فرشته ها میپرسه که پروردگارا چرا اینکار رو کردین؟ خداوند میگه اون آدم امید داشت به بهشتی شدن، کسی که امید داره هرگز نا امید نخواهد شد ...
به امید کلیر شدن تک تک شما دوستای دوست داشتنیم ... به خصوص خواهر گلم ساناز
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان من به محض کلیر بلیط گرفتم و امروز عصر ویزاما میگیرم اما اینا بدونید که همه کلیر میشید و اون موقع تاسف میخورید پس اولا از من ی تشکر کنید به خاطر ی نصیحت و اون اینه که اضطراب بی معنیه به جاش برید زبان کار کنید که زمان داره از دستون میره اپدیت نشدم و کی انکارا اعلام میکنه را بیخیال شید من خودم روزی چند دفعه چک میکردم کاش اون وقتا زبان میخوندم پس تجربه من پیرمرد این مراحل را خواهشا گوش کنید و همین الان از پای کامپیوتر پاشید و قول بدید روزی فقط یک بار اونم به خاطر دوستامون تو مهاجرسرا بیاید اینترنت اگر ضرر کردید با من اگر سود واسم دعا کنید قربان همه شما
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-26 ساعت 14:47)ashakibafar نوشته: (2013-06-26 ساعت 13:49)رضا امیر نوشته: سلام
آیا کسی بوده که بعد از 3 ماه اعتبار مدیکال بچه , کلیر شده باشد؟ و اینکه مجبور شده دوباره بچه تست مدیکال بده؟ (مدیکال بچه فقط 3 ماه اعتبار دارد و بزرگترها 6 ماه برای ترکیه) و زمان کلیر مابین 3 تا 6 ماه بوده باشد. با تشکر
علیک سلام!
بر اساس سایت سفارت فقط اونهایی که کلاس مدیکالشون( Class B(TB باشه سه ماهه منقضی میشه و ربطی به بزرگ و کوچک نداره.اتفاقا محض اطمینان شخصا از منشی دکتر سئوال کردم و ایشون گفت برای پسرم که ده سالشه هم 6 ماه اعتبار داره.
اینم از سایت براتون میذارم دوست عزیز
The validity of your visa will be limited with the validity of your medical report. Medical reports classified as "Class B (TB)" are valid for 3 months from the date the doctor signed the report. All other medical reports classified as "No apparent decease or defect" are valid for 6 months after the doctor’s signature date.
TB همون تست سل که برای همه بچه ها تا سن 12 سالگی میزنن بخصوص دکتر اونگان. اینجا هم نوشته فقط 3 ماه. حالا منشی دکتر که گفته 6 ماه آیا تست سل منظورش بوده؟
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-26 ساعت 18:10)PARVIN_OMID نوشته: (2013-06-26 ساعت 17:21)zavosh نوشته: (2013-06-26 ساعت 16:25)noura نوشته: (2013-06-26 ساعت 13:50)rira1982 نوشته: (2013-06-26 ساعت 13:40)zohre02 نوشته: سلام دوست عزیز ما هم مثل شما هستیم یعنی از آپدیت های اوایل مصاحبه تا الان آپدیت نشدیم فکر می کنم سایر دوستانی که ژانویه مصاحبه داشتند هم شرایط ما رو دارند
من هم دقیقا همین وضعیت رو دارم. من امیدوارم بدون آپدیت کلیر بشیم
سلام دوستان.من هم وضعیتم مثل شماست,من فکر می کنم ما ها رو فراموش کردن.و امیدوارم. زودتر آزین وضعیت خلاص شیم.خدایااااآاااااااااااااااااااااااا
ما هم همین وضعیت را داریم و از آپریل که مصاحبه داشتیم آپدیت نشدیم.یعنی میشه ایندفعه همه بدون اپدیت کلیر بشن؟.
اگه بشه چی میشه..............وای 
دوستان عزیز ما هم از آپریل که مصاحبه داشتیم اصلا آپدیت نشدیم یعنی چی میشه ؟/؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من فوریه مصاحبه داشتم فقط یه بار آپدیت شدم اونم با نامه
روی 24 آپریل موندم من داره کارم به دکتر میکشه
درسته میگن این ماجرا پایان زندگی نیست ولی برای من شده پایان زندگی
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بالاخره بعد 7 ماه تونستم امروز ویزامو بگیرم
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013