کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ما تازه 6 روزه منتظریم.
منتظر ولی امیـــــــــــــدوااااااااااااااااااااااااار در حد تیم ملی...
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
ممنون از تمام دوستان 2013 ای که به ما کمک میکنند امیدوارم هر چه زودتر همه کلیر بشین و ما هم همراه شما اینجا فریاد ههههههوووووورررررررررررااااااااااا بکشیم SmileSmile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-06-26 ساعت 18:48)mamad_msp نوشته:  با سلام خدمت دوستان. ما هم به صورت ناقص(یکی از اعضای کیس بالای 21 شده و گفتند شاید رد شه) وارد زمان کلیر شدیم.
میشه یکی از دوستان لطف کنه سوال تکراری منو بگه: رنگ ها دقیقا امسال چی به چی هست؟!
و این ساید که دوستمون گفته :
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
من کیس همه جوره وارد کرئدم میگه اشتباه!
location هم ش abu dhabi گذاشتم!

سیبلیلایلایلابلا

دوست عزیز خوش اومدی امیدوارم تمام مشکلات حل بشه و بزودی همتون ویزا بگیرین
رنگها همه یه جورند یعنی کلیرنس آنکارا برگه هاش صورتیه ابوظبی سفید و آبیه ایروان هم آبیه خودتونو درگیر این رنگها نکنید
در مورد سایت سیس هم برای اینکه شما تاریخ آپدیت افراد کیستونو ببینین و یه جا واسه خودتون یادداشت کنید که روال کار پروندتون دستتون بیاد ولی اونم زیاد مهم نیست مهم سایت اصلیه که کلیر شده هارو اعلام می کنن که تو برگتون نوشته شده بهر صورت در سایت سیس شما باید به قسمتی وارد شوید که لوکیشن نمی خواد یعنی به این ترتیب:
شما باید در قسمت IMMIGRANT روی check my visa Application status وارد شوید و در کادر خالی کیس نامبرتونو بدونه صفرای وسطش به این شکل وارد کنید : 2013AS1234
شما اشتباها وارد NONIMMIGRANT وارد شدید .

(2013-06-26 ساعت 19:58)gifa نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 19:55)hushmandco نوشته:  دوستان آنکارایی که آپدیت شده بودن خبری نشد؟

هیچSadSadSadSadSadSadSadSad

ما که تا حالا آپدیت نشدیم ولی کلا خبری نیست Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

160 روز گذشت...بدون هیچ آپدیتی...خسته شدم...فقط الان منتظرم 180 روز بشه بتونم ایمیل بزنم که شاید تازه پرونده منو دست بگیرن تا دو ماه بدش کلیر کنن...
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
من وقتی خودمو میذارم جای اونایی که بالای صد روزه منتظرند حالم بد میشه. نفسم بند میاد. اصلا نمیتونم این تجسم رو ادامه بدم!
بعدش هم همه‌اش به این متولیان امر لعنت میفرستم و میگم شیم آن یو.
واقعا هیچی رو هم که به حساب نیاریم، فقط و فقط به خاطر همین انتظار کشنده این ویزا حق مسلم کسانیه که اینقدر منتظرش بودند. نه فقط به خاطر گذر این زمان. به خاطر تبعاتش.
البته زوده برای قضاوت کردن. وجدانم بهم میگه نباید اینطور فکر کنم چون بالاخره همه به این ویزا دست پیدا میکنند.
به قول یکی از دوستان 2011 ای.. "Hope Never Dies" .. روز 31 سپتامبر ویزاشون رو گرفته بودند. 3 ماه دیگه تا اون تاریخ داریم بچه ها.. میدونم تحملش واقعن سخته.حتی برای ما ها که تجربش نکردیم ( انشالله هیچوقتم اتفاق نیفته برامون) ملموس نیست این سختی. امیدوار باشید و توکلتون به خدای بزرگ بسیار مهربون باشه . هممون اون ویزا خوشگل رو میگیریم به امید خدا. Cool
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
البته اگرخوشبینانه نگاه کنیم ما برنده شدیم پس رفتن حق مسلم ماست پس چرا نگرانیم؟؟؟؟؟؟؟ آ م ری ک ا مامیاییم همه با هم چه بخوای چه نخوایBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سلام دوستان من.
من مسعود هستم يك منتظر سرايي.با دوره انتظار 93 روزه

سلام مسعود
تجربه من از دوران انتظار يك كلمه هست و اون چيزي نيست جز :

آخ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
از چیزی که بدم میومد متأسفانه سرم اومد. با کمال تأسف ۱۰۰ روزه شدم.خدایا بزرگیت را شکراین هفته تمامش کن. من مثل بقیه بزرگان این تاپیک بیشتر از این تحمل ندارم. یا حق.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
بچه ها می دونم این پروسه ویزا و کلیرنس خیلی طاقت فرسا هستش، خودم هم این مراحل رو گذروندم و واقعا جونم به لبم رسید تا پامو بذارم تو خاک این کشور. ولی یه واقعیتی وجود داره و اونم اینه که سیستم زندگی اینجا متفاوت از ایرانه و کسانی می تونند اینجا زندگی کنند و دووم بیارند که این مراحل رو بگذرونند. به عنوان مثال اینجا بخواهید کار پیدا کنید، باید همینجوری هی فرم و اپلیکیشن پر کنید، برید اینترویو و باز منتظر بمونید تا بهتون جواب بدند. یا برای اپلای دانشگاه کنی باز پوست آدم کنده می شه با این پروسه کاغذبازی ها و انتظار و مصاحبه و باز انتظار...... خلاصه این روند درسته طاقت فرسا است ولی شما رو واسه زندگی در اینجا و آشنایی با سیستم کاری اداری اینجا بیشتر آماده می کنه. اینجوری یاد می گیرید تو آمریکا نباید همه زندگیتونو رو یه چیز بنا کنید و همیشه باید پلن بی داشته باشید چون هر آن ممکنه در پس این انتظارا نتیجه دلخواهتونو نگیرید. خلاصه اینکه فکر نکنید این مرحله رو رد کنید همه این اعصاب خورد کنا تموم می شه، که تازه شروعه بازیه. واسه همینه می گن تو آمریکا زمان زود می گذره، چون نصف عمر آدم صرف این چیزا می شه، همش آدم منتظره آینده است و می خواد زمان بگذره چون همیشه تو آینده منتظر یه چیزی هستید که زندگیشو می تونه از اینور به اونور کنه. اینا رو نگفتم که نا امیدتون کنم یا که نسبت به اینجا حس بد پیدا کنید. اینا رو گفتم که خودتونو واسه سیستمی متفاوت با ایران آماده کنید. البته خوبیش اینحاست که اینحا مثل ایران نیست که ۱۰۰۰ تا سیستم متفاوت داشته باشه که هر روزم بخواد عوض شه. اینجا همین یه قلق رو داره که باهاش کنار بیایید همه چی حله ، و سعی کنید با اینجور انتظارا کنار بیایید.

ولی در کل واسه همتون آرزوی کلیر شدن سریع رو دارم. امیدوارم به زودی همگی از جمله برادر من کلیر شید و پا شید بیایید اینور
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
(2013-06-26 ساعت 22:49)دنیز نوشته:  بچه ها می دونم این پروسه ویزا و کلیرنس خیلی طاقت فرسا هستش، خودم هم این مراحل رو گذروندم و واقعا جونم به لبم رسید تا پامو بذارم تو خاک این کشور. ولی یه واقعیتی وجود داره و اونم اینه که سیستم زندگی اینجا متفاوت از ایرانه و کسانی می تونند اینجا زندگی کنند و دووم بیارند که این مراحل رو بگذرونند. به عنوان مثال اینجا بخواهید کار پیدا کنید، باید همینجوری هی فرم و اپلیکیشن پر کنید، برید اینترویو و باز منتظر بمونید تا بهتون جواب بدند. یا برای اپلای دانشگاه کنی باز پوست آدم کنده می شه با این پروسه کاغذبازی ها و انتظار و مصاحبه و باز انتظار...... خلاصه این روند درسته طاقت فرسا است ولی شما رو واسه زندگی در اینجا و آشنایی با سیستم کاری اداری اینجا بیشتر آماده می کنه. اینجوری یاد می گیرید تو آمریکا نباید همه زندگیتونو رو یه چیز بنا کنید و همیشه باید پلن بی داشته باشید چون هر آن ممکنه در پس این انتظارا نتیجه دلخواهتونو نگیرید. خلاصه اینکه فکر نکنید این مرحله رو رد کنید همه این اعصاب خورد کنا تموم می شه، که تازه شروعه بازیه. واسه همینه می گن تو آمریکا زمان زود می گذره، چون نصف عمر آدم صرف این چیزا می شه، همش آدم منتظره آینده است و می خواد زمان بگذره چون همیشه تو آینده منتظر یه چیزی هستید که زندگیشو می تونه از اینور به اونور کنه. اینا رو نگفتم که نا امیدتون کنم یا که نسبت به اینجا حس بد پیدا کنید. اینا رو گفتم که خودتونو واسه سیستمی متفاوت با ایران آماده کنید. البته خوبیش اینحاست که اینحا مثل ایران نیست که ۱۰۰۰ تا سیستم متفاوت داشته باشه که هر روزم بخواد عوض شه. اینجا همین یه قلق رو داره که باهاش کنار بیایید همه چی حله

دوست عزیز حداقل اونجا به گفته خودتون امیدبه آینده دارید ازآینده بچه ات هراسی نداری که آیا سال دیگه 6میلیون داری برای مدرسه اش بدی؟؟؟؟یا نهSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
من که نگفتم اینجا بده، اتفاقا من شخصا عاشق اینجا هستم. گفتم اینجا سیستمی متفاوت داره، این انتظار کشیدنها جزوی ار این سیتم هستش. اینجا واسه کار و دانشگاه هم آدمو بک گراند چک می کنند که به نظر من خیلی هم خوبه. منظورم اینه که باید صبور باشید اینجا. و همین پروسه به شما صبور بودن و نحوه مدیریت زمان تو این مدت انتظار رو یاد می ده. چون ت زندگی در اینجا واقعا به این مهارت احتیاج دارید.
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
سلام به همه منتظران گرامی
آیا همه کسانیکه چک میخورن یک بار روز مصاحبشون تو https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw== آپدیت میشن و یکبار دیگه روز فردای مصاحبشون ؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، hushmandco ، b_argi ، zohre02
من دلم کلیر می خواد
حالا می گید چی کار کنم؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-06-27 ساعت 00:38)ma300me نوشته:  سلام به همه منتظران گرامی
آیا همه کسانیکه چک میخورن یک بار روز مصاحبشون تو https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw== آپدیت میشن و یکبار دیگه روز فردای مصاحبشون ؟

سلام دوستم Smile من كه فرداي مصاحبم ابديت شدم ..البته بعضي از دوستان همونروز ابديت شدن ..ما كه نفهميديم حكمتش جي هست !!؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، ma300me ، zohre02 ، 5ina

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان