موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
ما تازه 6 روزه منتظریم.
منتظر ولی امیـــــــــــــدوااااااااااااااااااااااااار در حد تیم ملی...
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
160 روز گذشت...بدون هیچ آپدیتی...خسته شدم...فقط الان منتظرم 180 روز بشه بتونم ایمیل بزنم که شاید تازه پرونده منو دست بگیرن تا دو ماه بدش کلیر کنن...
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
من وقتی خودمو میذارم جای اونایی که بالای صد روزه منتظرند حالم بد میشه. نفسم بند میاد. اصلا نمیتونم این تجسم رو ادامه بدم!
بعدش هم همهاش به این متولیان امر لعنت میفرستم و میگم شیم آن یو.
واقعا هیچی رو هم که به حساب نیاریم، فقط و فقط به خاطر همین انتظار کشنده این ویزا حق مسلم کسانیه که اینقدر منتظرش بودند. نه فقط به خاطر گذر این زمان. به خاطر تبعاتش.
البته زوده برای قضاوت کردن. وجدانم بهم میگه نباید اینطور فکر کنم چون بالاخره همه به این ویزا دست پیدا میکنند.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من.
من مسعود هستم يك منتظر سرايي.با دوره انتظار 93 روزه
سلام مسعود
تجربه من از دوران انتظار يك كلمه هست و اون چيزي نيست جز :
آخ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
از چیزی که بدم میومد متأسفانه سرم اومد. با کمال تأسف ۱۰۰ روزه شدم.خدایا بزرگیت را شکراین هفته تمامش کن. من مثل بقیه بزرگان این تاپیک بیشتر از این تحمل ندارم. یا حق.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 22:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 23:04 توسط دنیز.)
بچه ها می دونم این پروسه ویزا و کلیرنس خیلی طاقت فرسا هستش، خودم هم این مراحل رو گذروندم و واقعا جونم به لبم رسید تا پامو بذارم تو خاک این کشور. ولی یه واقعیتی وجود داره و اونم اینه که سیستم زندگی اینجا متفاوت از ایرانه و کسانی می تونند اینجا زندگی کنند و دووم بیارند که این مراحل رو بگذرونند. به عنوان مثال اینجا بخواهید کار پیدا کنید، باید همینجوری هی فرم و اپلیکیشن پر کنید، برید اینترویو و باز منتظر بمونید تا بهتون جواب بدند. یا برای اپلای دانشگاه کنی باز پوست آدم کنده می شه با این پروسه کاغذبازی ها و انتظار و مصاحبه و باز انتظار...... خلاصه این روند درسته طاقت فرسا است ولی شما رو واسه زندگی در اینجا و آشنایی با سیستم کاری اداری اینجا بیشتر آماده می کنه. اینجوری یاد می گیرید تو آمریکا نباید همه زندگیتونو رو یه چیز بنا کنید و همیشه باید پلن بی داشته باشید چون هر آن ممکنه در پس این انتظارا نتیجه دلخواهتونو نگیرید. خلاصه اینکه فکر نکنید این مرحله رو رد کنید همه این اعصاب خورد کنا تموم می شه، که تازه شروعه بازیه. واسه همینه می گن تو آمریکا زمان زود می گذره، چون نصف عمر آدم صرف این چیزا می شه، همش آدم منتظره آینده است و می خواد زمان بگذره چون همیشه تو آینده منتظر یه چیزی هستید که زندگیشو می تونه از اینور به اونور کنه. اینا رو نگفتم که نا امیدتون کنم یا که نسبت به اینجا حس بد پیدا کنید. اینا رو گفتم که خودتونو واسه سیستمی متفاوت با ایران آماده کنید. البته خوبیش اینحاست که اینحا مثل ایران نیست که ۱۰۰۰ تا سیستم متفاوت داشته باشه که هر روزم بخواد عوض شه. اینجا همین یه قلق رو داره که باهاش کنار بیایید همه چی حله ، و سعی کنید با اینجور انتظارا کنار بیایید.
ولی در کل واسه همتون آرزوی کلیر شدن سریع رو دارم. امیدوارم به زودی همگی از جمله برادر من کلیر شید و پا شید بیایید اینور
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-26 ساعت 22:49)دنیز نوشته: بچه ها می دونم این پروسه ویزا و کلیرنس خیلی طاقت فرسا هستش، خودم هم این مراحل رو گذروندم و واقعا جونم به لبم رسید تا پامو بذارم تو خاک این کشور. ولی یه واقعیتی وجود داره و اونم اینه که سیستم زندگی اینجا متفاوت از ایرانه و کسانی می تونند اینجا زندگی کنند و دووم بیارند که این مراحل رو بگذرونند. به عنوان مثال اینجا بخواهید کار پیدا کنید، باید همینجوری هی فرم و اپلیکیشن پر کنید، برید اینترویو و باز منتظر بمونید تا بهتون جواب بدند. یا برای اپلای دانشگاه کنی باز پوست آدم کنده می شه با این پروسه کاغذبازی ها و انتظار و مصاحبه و باز انتظار...... خلاصه این روند درسته طاقت فرسا است ولی شما رو واسه زندگی در اینجا و آشنایی با سیستم کاری اداری اینجا بیشتر آماده می کنه. اینجوری یاد می گیرید تو آمریکا نباید همه زندگیتونو رو یه چیز بنا کنید و همیشه باید پلن بی داشته باشید چون هر آن ممکنه در پس این انتظارا نتیجه دلخواهتونو نگیرید. خلاصه اینکه فکر نکنید این مرحله رو رد کنید همه این اعصاب خورد کنا تموم می شه، که تازه شروعه بازیه. واسه همینه می گن تو آمریکا زمان زود می گذره، چون نصف عمر آدم صرف این چیزا می شه، همش آدم منتظره آینده است و می خواد زمان بگذره چون همیشه تو آینده منتظر یه چیزی هستید که زندگیشو می تونه از اینور به اونور کنه. اینا رو نگفتم که نا امیدتون کنم یا که نسبت به اینجا حس بد پیدا کنید. اینا رو گفتم که خودتونو واسه سیستمی متفاوت با ایران آماده کنید. البته خوبیش اینحاست که اینحا مثل ایران نیست که ۱۰۰۰ تا سیستم متفاوت داشته باشه که هر روزم بخواد عوض شه. اینجا همین یه قلق رو داره که باهاش کنار بیایید همه چی حله
دوست عزیز حداقل اونجا به گفته خودتون امیدبه آینده دارید ازآینده بچه ات هراسی نداری که آیا سال دیگه 6میلیون داری برای مدرسه اش بدی؟؟؟؟یا نه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 23:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 23:10 توسط دنیز.)
من که نگفتم اینجا بده، اتفاقا من شخصا عاشق اینجا هستم. گفتم اینجا سیستمی متفاوت داره، این انتظار کشیدنها جزوی ار این سیتم هستش. اینجا واسه کار و دانشگاه هم آدمو بک گراند چک می کنند که به نظر من خیلی هم خوبه. منظورم اینه که باید صبور باشید اینجا. و همین پروسه به شما صبور بودن و نحوه مدیریت زمان تو این مدت انتظار رو یاد می ده. چون ت زندگی در اینجا واقعا به این مهارت احتیاج دارید.
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه منتظران گرامی
آیا همه کسانیکه چک میخورن یک بار روز مصاحبشون تو https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw== آپدیت میشن و یکبار دیگه روز فردای مصاحبشون ؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
من دلم کلیر می خواد
حالا می گید چی کار کنم؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...