کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوست من سلام.
شما بخواب كه
شب دراز است و قلندر بيدار
ولي چي داره بگه جز كلمه :

آخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: sprit_2004، zanganeh

کاربران در حال بازدید این موضوع: مانترا، zanganeh، 1 مهمان
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، mhb161 ، مانترا ، dana ، alirezass ، رجبعلی ، lonelyman ، b_argi ، AsemanAbee ، dove
(2013-06-27 ساعت 01:36)SHABAH51 نوشته:  امشب برای همه دوستان منتظر ، همه کسانی که لحظه هایشان کندتر از دیگران میگذره چند بیتی سرودم...به جد یا شوخی بخونید و نگرانی ها رو از خودتون دور کنید..به امید روزی که همه هورا هایشان را در این تاپیک کشیده باشند...تقدیم به همه شما:
چو مانی منتظر در اضطرابی
که هر لحظه رسد بر تو جوابی
کلیر گشتن ات چون آرزویی است
چو بیداری و یا در رختخوابی
شمارش می کنی هر لحظه ای را
از این کار خودت اندر عذابی
بگویی چون بیابم شغل خوبی
کنـــم نذری ادا باشـــد ثوابی
به خود گویی مبادا تا به غربت
شود این آرزوها چون سرابی
همه فکرت شده مشغول این کار
بدان، کاین جملگی باشد حبابی
چو گمنامی که یا مشهور هستی
ندارد فایده بهـــــر تو لابـــــی
فزون و کم همه تاییـــد گردیم
کسی منفـــــی نگردد در جوابی
مشو هرگز مشوّش یا هراسان
اگر پاکیـــزه ای در هر حسابی
بکن باور که تا پایان امسال
لقب هامان شود "آن سوی آبی"!

تو را من مي ستايم اي شبح جان
عجب شعري عجب رنك و لعابي
به زودي كوج خواهي كرد يو اس
شب شعري و قليون و كبابي
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-06-27 ساعت 23:42)n51 نوشته:  دوستان عزیز منتظر سلام ، نمیدونم شاید کارم از نظر شما مسخره باشه ولی باور کنید با توجه به اینکه من هنوز حتی مصاحبه نرفتم هر روز تا 3 صبح سایتها را چک میکنم تا کلیر شدن شما را ببینم .ولی واقعا فکر نمیکنید که این دوران برای این باشه که وقتی ویزاتون را گرفتید و رفتین اونور حسابی آبدیده با ضریب تحمل بالا باشید تا از پس همه سختی ها بر ایید ؟ برا همه تون دعا میکنم که خیلی خیلی زود خبرهای خوب داشته باشید .و منم یه هورای جانانه برا شما بکشم.

سلام
چرا با این کیس نامبر تازه دو ماه دیگه می رید مصاحبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدارکتون رو هم که زود ارسال کردید؟ جریان چیههههههه؟ راستشو بگو Big Grin
تشکر کنندگان: mhb161 ، SHABAH51 ، b_argi
دوستان عزیز من دیشب بعد از نیمه شب آپ دیت شدم

هفته دوم می ابوظبی مصاحبه داشتم

یعنی دارم کلیر میشم!؟
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، dolood ، mhb161 ، مانترا ، r_ent ، رجبعلی ، گل نهال ، roeentan ، b_argi ، zohre02 ، dove
سایت آنکارا به تاریخ 21june آپدیت شده .یعنی که چی؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: mhb161 ، mino2013 ، dana ، r_ent ، رجبعلی ، lonelyman ، b_argi ، zohre02
(2013-06-28 ساعت 09:52)soroushmm نوشته:  سایت آنکارا به تاریخ 21june آپدیت شده .یعنی که چی؟

آره این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امروز هم یعنی تموم شدSadSadSad
سرکاریم شدید.
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: mhb161 ، dana ، رجبعلی ، b_argi ، zohre02
اینجا رو ببینید
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
به تاریخ امروز آپدیت شده و چنتا کیس هم اعلام کردن
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، mino2013 ، dana ، r_ent ، رجبعلی ، lonelyman ، b_argi ، AsemanAbee ، zohre02
سلام دوستان . ما رفتیم آنکارا و ویزامونو گرفتیم . ( به امید روزی که همه ویزاشونو بگیرن ) اما روی برگه ای که همراه پاکت زرد بهمون دادند نوشته کلیرنس 8 آپریل دریافت شد در حالی که ما 20 جون کلیر شدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 آپریل آخرین آپدیت سیس ما بود و از بعدش هیچ خبری نشد تا همین دو هفته پیش که ایمیل زدیم !
یعنی دوستان گلمون در سفارت یادشون رفته همون 8 آپریل اسم ما رو در سایت وارد کنند و اگر ما ایمیل نمی زدیم شاید هیچ وقت هم یادشون نمی افتاد !
نگران نباشید...امروز به امید خدا خبرهای خوبی از آ ن ک ا ر ا می یاد..همگی هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا ها رو آماده کنید....
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: mhb161 ، dana ، r_ent ، رجبعلی ، 5ina ، b_argi ، zohre02
2013AS6582
2013AS3937
2013AS514
2013AS4207
2013AS6584
2013AS3536
2013AS3848
2013AS701
2013AS3177
2013AS4465
2013AS4027
2013AS4347
2013AS5293
2013AS6946
dv 2013, Ankara
تو سایت ترکی سفارت کلیرهای جدید اعلام کردن من که نبودم Sad(
تشکر کنندگان: babak_1363 ، dana ، n51 ، payam62 ، رجبعلی ، maryam_a ، mehrrdad ، b_argi ، zohre02
دوستان یک سئوال برا اونایی که مدیکالشون تموم شده وقتی کلیر شدن اول برن مدیکال تمدید کنن بعد برن سفارت یا اینکه اول برن سفارت پاسو میگیره بعد خود سفارت معرفی نامه میده برای تمدید مدیکال؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: n51 ، payam62 ، Doe ، maryam_a ، b_argi ، zohre02
بچه ها میشه نحوه دقیق تمدید مدیکال رو بگید...اول رفتن سفارت و گرفتن معرفی نامه یا اول دکتر اونگان بعد رفتن سفارت؟
تشکر کنندگان: noura ، Szsanazsz ، n51 ، maryam_a ، b_argi
دوستان و جوانان تو سایت ترکیه ما کلیر شدیم:-)
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
سلام دوستان
سایت آنکارا آخرش بروز شد البته الان سایت ترکی آن به تاریخ 28 june بروز است و تعدادی را اعلام کرده است ما هم کلیر شدیم و یک هورا برای همه دوستان که کلیر شدند می کشیم. این مرحله هم رد شد به امید موفقیت در مراحل بعدی و شنیدن خبر کلیر همه دوستان منتظر

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان