کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان گرامی

آیا کسی آماری از بالاترین رقم کلیر شدگان در یک روز توسط آنکارا و همچنین ایروان را در امسال و یا سال های گذشته دارد؟

به نظر من رابطه منطقی بین تعداد پرونده های ورودی و خروجی این مرحله وجود ندارد.

به امید یک سورپرایز بزرگ برای اثبات اشتباه بودن نظر من
تشکر کنندگان: Ali.US ، hushmandco ، babak_1363 ، habibi ، rezajoon ، mehrrdad ، dana ، رجبعلی ، b_argi
آفيسر بگفت با صدايي بس زيبا 
عزيزم ويزا بشد آماده زودي بيا
بگفتم كه اي آفيسر زيبا رو
ويزاي دگر دوستانم پس كو
من نگيرم بي دوستانم ويزا
بگوش من نرود عزيزم و اين چيزا
تا بدو گفتم زتو روي بر خواهم گرداند
مادرم شپلق توي گوشم خواباند
پريدم ز خواب و ديدم بگذشته هشتاد 
ز تاريخي كه مصاحبه بنامم افتاد
"لانلي" دانم كه سخت است انتظار
ولي باز هم گر تواني تو طاقت بيار
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-06-27 ساعت 22:34)lonelyman نوشته:  آفيسر بگفت با صدايي بس زيبا 
...

لونلی جان اگه یه وقت شبح دیدی یه دوره شاعری باهاش بگذرون.
دارم تشویقت میکنم ادامه بدی‌ها. وگرنه همین الان هم طبع شعرت خیلی خوبه.
تشکر کنندگان: lonelyman ، Hedieh20 ، hushmandco ، r91 ، babak_1363 ، payam62 ، rezajoon ، Saeedv13 ، roeentan ، dana ، رجبعلی ، abloom_ma ، dove
(2013-06-27 ساعت 22:37)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 22:34)lonelyman نوشته:  آفيسر بگفت با صدايي بس زيبا 
...

لونلی جان اگه یه وقت شبح دیدی یه دوره شاعری باهاش بگذرون.
دارم تشویقت میکنم ادامه بدی‌ها. وگرنه همین الان هم طبع شعرت خیلی خوبه.

اميرجان دوستان شاعرن ولي من فقط بعد طنز يك مطلب رو نگاه ميكنم و بيشتر براي اينكه لبخندي رو لب عزيزان منتظر بشينه اين پستها رو ميزارم وگرنه من كجا و شعر كجا.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
هی میخوام بیام بگم اینجا آدمو یاد غروب جمعه تو پادگان میندازه! هی میگم ولش کن بچه‌ها حالشون گرفته میشه.
پس نمیگم.
ولی عوضش فردا غروب جمعه‌مون میشه عین پنجشنبه شب، جشن و سرور داریم.
خدایاخسته شدم به قول دوستمون habibi داشتیم زندگیمونومیکردیم الان تمام زندگیمون شده سیس,آنکارا......حتی زندگی عادیمونم مختل شده همش میگیم این کارونکنیم میخواهیم بریم خدایا خودت به هممون کمک کن خدا خودش میدونه ما انسانهای پرتحملی هستیم بازم داره امتحانمون میکنه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
دوستان عزیز منتظر سلام ، نمیدونم شاید کارم از نظر شما مسخره باشه ولی باور کنید با توجه به اینکه من هنوز حتی مصاحبه نرفتم هر روز تا 3 صبح سایتها را چک میکنم تا کلیر شدن شما را ببینم .ولی واقعا فکر نمیکنید که این دوران برای این باشه که وقتی ویزاتون را گرفتید و رفتین اونور حسابی آبدیده با ضریب تحمل بالا باشید تا از پس همه سختی ها بر ایید ؟ برا همه تون دعا میکنم که خیلی خیلی زود خبرهای خوب داشته باشید .و منم یه هورای جانانه برا شما بکشم.
من تازه 4 روزه که دارم انتظار میشم میبینم خیلی سخته واقعا...
تازه میفهمم شماهایی که بالای 100 روز انتظار دارید میکشید چه حالی دارید.امیدوارم هرچی زودتر هممون کلیر بخوریم...
راستی من که ایروان مصاحبه دادم از کجا میتونم بفهمم پروندم آپدیت میشه یا نه؟
بدون هیچ حرفی چند پست که سه چهار روز پیش در این تاپیک گذاشته شده اند رو در ادامه آورده ام ، تنها به این دلیل که از آنروزها بیش از بیست صفحه به این تاپیک افزوده شده و ممکنه برخی از دوستان شانس خوندن اینها رو نداشته اند و به نظر من برای آنهائیکه خوانده اند هم تکرارش خالی از لظف نیست :

(2013-06-23 ساعت 23:11)shatsi نوشته:  دوستان نازنینم داشتم پست ها رو مطالعه می کردم و به 96 روزی که از کلیرنسم گذشته فکر میکردم، و با خودم میگفتم آخه چرا و فقط چرا خیلی از دوستام که با من و دیرتر از من مصاحبه شدن باید رفته باشن و من و بچه هایی که زودتر کارنت شدن باید هنوز منتظر باشن، تو این فکرا بودم که یاد داستانی افتادم که قبلاً خونده بودم و بزارین براتون بگم و خودتون نتیجه گیری کنید.....
روزی تصمیم گرفتم كه دیگر همه چیز را رها كنم. شغلم را دوستانم را، مذهبم را زندگی ام را !
به جنگلی رفتم تا برای آخرین بار با خدا صحبت كنم. به خدا گفتم : آیا می توانی دلیلی برای ادامه زندگی برایم بیاوری؟
و جواب او مرا شگفت زده كرد.
او گفت : آیادرخت سرخس و بامبو را می بینی؟
پاسخ دادم : بلی.
فرمود : هنگامی كه درخت بامبو و سرخس را آفریدم، به خوبی از آنها مراقبت نمودم. به آنها نور و غذای كافی دادم. دیر زمانی نپایید كه سرخس سر از خاك برآورد و تمام زمین را فرا گرفت اما از بامبو خبری نبود. من از او قطع امید نكردم. در دومین سال سرخسها بیشتر رشد كردند و زیبایی خیره كننده ای به زمین بخشیدند اما همچنان از بامبوها خبری نبود. من بامبوها را رها نكردم. در سالهای سوم و چهارم نیز بامبوها رشد نكردند. اما من باز از آنها قطع امید نكردم. در سال پنجم جوانه كوچكی از بامبو نمایان شد. در مقایسه با سرخس كوچك و كوتاه بود اما با گذشت 6 ماه ارتفاع آن به بیش از 100 فوت رسید. 5 سال طول كشیده بود تا ریشه های بامبو به اندازه كافی قوی شوند. ریشه هایی كه بامبو را قوی می ساختند و آنچه را برای زندگی به آن نیاز داشت را فراهم می كردند.
خداوند در ادامه فرمود: آیا می دانی در تمامی این سالها كه تو درگیر مبارزه با سختیها و مشكلات بودی در حقیقت ریشه هایت را مستحكم می ساختی؟ من در تمامی این مدت تو را رها نكردم همانگونه كه بامبو ها را رها نكردم.
هرگز خودت را با دیگران مقایسه نكن و بامبو و سرخس دو گیاه متفاوتند اما هر دو به زیبایی جنگل كمك می كنند. زمان تو نیز فرا خواهد رسید تو نیز رشد می كنی و قد می كشی!
از او پرسیدم : من چقدر قد می كشم.
در پاسخ از من پرسید : بامبو چقدر رشد می كند؟
جواب دادم : هر چقدر كه بتواند.
گفت : تو نیز باید رشد كنی و قد بكشی، هر اندازه كه بتوانی.

(2013-06-23 ساعت 23:48)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 20:39)ابی هانی نوشته:  دوستان عزیز
دوست نداشتم شب عید حرفهای ناراحت کننده بزنم.اما گفتم شاید حرفهای من باعث بشه تا اگه کسی دوست داشت شب عیدی دل کسی رو به دست بیاره.اونهم کسی که واقعا شاید حق بزرگی به گردن همه ما مستقیم یا با واسطه داره.کسی که عمو سعید که خودش کم حق نداره ایشون رو پرچمدار 2013 ایها خطاب کرد و میکنه.
دوستان گلم
از وقتی امیر مهاجر رنگش عوض شد خیلی چیزها عوض شد.انتظارها،توقعات،نگاهها،برداشتها،سوء تعبیرها و خلاصه خیلی چیزهایی که امیر رو رنجوند.وقتی حرف از امیر میزنم منظورم امــــــــــــــــــــــــــیره نه امیر
یادمه وقتی همون اوایل امیر مدیر شد خیلی طول نکشید تا از مدیریت استعفا داد اما مدیریت سایت نپذیرفت و امیر شرط گذاشت تا به قول بعضی از دوستان مدیر سیاه باشه نه به خاطر ستون پنجم بودن که به خاطر همرنگ بودن با بقیه چرا که این سایت احتیاجی به ستون پنجم نداره
دوستان به خدا خیلی از ماها حاضر نیستیم کار مفتی برای کسی انجام بدیم یا بدون اجر وقت و زندگیمون رو برای کسی یا چیزی بگذاریم که برای ما هیچ عایدی در بر نداشته باشه.و اگه کسی حاضره به قول محمد فضلی عزیز بی منت به کسی کمکی کنه حداقل کاری که میشه کرد یه تشکر خشک و خالیه.همونطوری که این انتظار رو ما از دیگران داریم.نباشیم مثل کسانی که اگه تو رانندگی بهشون راه میدی بدون تشکر از کنارت رد میشد و فکر میکنن که وظیفمون بوده.نباشیم مثل خیلی از آدمها که همیشه از همه کس طلبکارند که متاسفانه تو این مملکت کم هم نداریم.
من نه میخوام کسی رو موعظه کنم و نه در این جایگاه هستم.منهم یه عضو ساده و کوچیکه این مجموعه هستم که مثل همه به خیلیها مدیون.فقط امروز وقتی با امیر حرف میزدم و دلخوریشو از بعضی مسائل و بعضی آدمها دیدم دوست داشتم اینجا با شما مطرح کنم تا اگه کسی خودش میدونه و دل نازنینه پرچمدار 2013 ایها رو شکونده امشب از دلش در بیاره.امـــــــــــــــــــیر مثل من نیست که اگه بگیم نیومد که نیومد!! لایک نکرد که نکرد!! نخوند که نخوند!!
یاد این شعر معروف افتادم که میگه :
هر کس به طریقی دل ما مشکند ..........بیگانه جدا دوست چرا میشکند
بیگانه اگر میشکند حرفی نیست............از دوست بپرسید که چرا میشکند؟
پس فکر نکنیم که این حرف ابی با من نیست.دقیقا شاید از خود شما گله مند باشه .برای از دل درآوردن دلخوریها از دل امیر کار سختی در پیش نیست.امیر یه آدمی است با روح بلند و قلبی بزرگ که حرف منو کسانی تایید میکنند که ایشون رو از نزدیک میشناسن
ببخشید پر حرفی کردم .چون دوست نداشتم روابطی که باعث خیلی از دوستیهای عمیق شده به راحتی از هم گسسته بشه
به امید موفقیت همگان

ابی عزیز. وقتی نوشته‌ات رو میخوندم با خودم گفتم آخه چرا غر زدی که دوست خودتو هم غمگین کردی؟ دیگه به وسطهای پستت که رسیدم اشک تو چشمم حلقه زده بود.
نمیدونم چی بگم. نمیتونی تصور کنی که چقدر منو با این دلنوشته‌ات تحت تأثیر قرار دادی. ممنونم ابی جان.
همین یکی دو روز پیش گفتم که مهاجرسرا با وجود اینکه برام دردسر زیاد داشته اما سود و منفعتش خیلی برام بیشتر بوده. پیدا کردن دوستهای خیلی خیلی متفاوت. دوستانی که به قول ساناز هیچ جوره با دوستان قبلیمون قابل قیاس نیستند. نه هم رشته‌ایم. نه هم کلاسی. نه همکاریم و نه هم دانشگاهی. نه به واسطه مهمانیها آشنا شدیم و نه به خاطر کلاس زبان. فقط به دلیل برنده شدن و بهتره بگیم بی دلیل دور هم جمع شدیم! و از بین همدیگه با بعضی صمیمی‌تر شدیم. انگار خدا با این اتفاق کم نظیر، شاید هم بی نظیر ستاره‌هایی رو که فضاهای بیکرانی بینشون بود به هم نزدیک کرد. انگار یه اتفاق محال افتاد و چقدر زیبا. من الان دوستانی دارم که هیچ کدام از اون اشتراکات و اجبارات باعث آشناییمون نشده. اما با تمام وجود پذیرفتمشون، طلبیدمشون و دوستشون دارم و توی قلبم یه جایگاه خاص دارند که هیچیک از دوستان سابقم چنین جایگاهی نداشتند. باز هم به قول ساناز شاید این دوستان در سرزمین پهناور جدید هرگز بار دیگر یکدیگر رو نبینند. اما ارزش و جایگاه این دوستی تا ابد پا بر جاست. چون به قول افشین این دوستان خاص ما رو اهلی کردند.
من در طول عمرم دوستی نداشتم که حاضر باشه بیش از ۱۰۰ میلیون تومن رو در حساب من بگذاره که تمکن مالی بگیرم. درسته که سر بزنگاه خدا رسوند که من به شما زحمت ندم.
اما ارزش این همان خواهد بود که بود. شما خودت به من پیشنهاد دادی و پیگیرانه انتظار کشیدی تا من با شما هماهنگ بشم و گواهی مورد نظر رو هر دو در یک روز بگیریم.
من این رفاقتها رو با هیچی عوض نمیکنم. و نا رفاقتیهایی که پیش میاد لحظه‌ای بیشتر غمگینم نمیکنه. لحظه‌ای بعد سرشار از انرژی و احساس خوبم از رفاقتهای واقعی.
محمد خان فضلی عزیز، بزرگوارید.
همه دوستان از لطف و ابراز محبتتون بسیار سپاسگزار و خوشنودم.

(2013-06-24 ساعت 05:44)honey62 نوشته:  سلام دوستای عزیز 2013 ای، یه دفعه دلم هوای مهاجرسرا رو کرد گفتم بیام ببینم در چه حالین، چند صفحه ای از کامنت ها تون رو خوندم یاد کلیرنس خودمون افتادم، خیلی دوران پراسترسی بود ولی خوب تموم شد، هر وقت دلتون شور زد کلیرنس 2012 رو بخونید حالتون بهتر میشه، از هم دوره ای های ما توی مهاجرسرا فقط یک نفر کلیر نشد، چند روز آخر یه دفعه هر کی بود و نبود رو کلیر کردن، همسر من پاسپورت به دست و کلیر نشده رفت آنکارا، اونجا بست نشست تا کلیر شدیم، پس نگران نباشید، خیییییلللللللللللیییییییی وقت دارین و به امید خدا همتون کلیر میشین.
به امید موفقیت و خوشحالی همتون
هانی
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-06-27 ساعت 20:30)zavosh نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 18:37)rezajoon نوشته:  همه دوستان گلم سلام من به محض مشاهده اسمم تو لیست انکارا (18 جون) سریعا بار سفر را بسته و به انکارا اومدم و دقایقی پیش از اداره پست برگشتم پاکت زرد رنگی که اونجا بهم دادند و الان توی هتل واسه همه دعا میکنم بیاید و این پاکت را بگیرید ی سوال سخت دارم هیچ کس نمیتونه جواب بده اگه گفتید وقتی باز کردم چی دیدم که هنوز باورم نمیشه؟

مبارکتون باشه, چشمتون روشن و لبتون خندان Smile
میشه لطفا" بگید پاسها را کی تحویل سفارت دادید و چند روز بعد از پست گرفتنید؟.
امیدوارم قسمت همه منتظران.بزودی
ای آنکارا..الو
اینم جواب
یکشنبه صبح پرواز به انکارا
دوشنبه ساعت 10/30 سفارت 5 دقیقه هم اونجا نبودم
پنج شنبه ساعت 3 ااااااااااااااا بزن دست خوشگله را به افتخار خودت ویزا خوشگله
بعدشم انتظار برای یکشنبه ساعت 11 برگشت به وطن با دلی امیدوار به اینده روشن
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
(2013-06-27 ساعت 23:47)mehdi didam نوشته:  
آقــــــــــــــــــــــــــــا !!

سومندش ، امروز یک کشفِ بزرگ کردم !! یه چیزی روبروی اسمم سمت چپ بالای کادرم در مهاجر سرا وجود داره که نوشته رتبه !!
البت از روی پیامهای امیر خان فهمیدم اونجا چه خبره ، بعد رفتم و دیدم تعداد 4 نفر از دوستای گلم زحمت کشیدن و یه چیزایی اونجا نوشتن که وظیفه ام بود ازشون تشکر کنم

دومندش ، باز میبینم که همه خسته ، کمی دل شکسته ، دست و پا بسته ، چند تا چند تا یا تنها و اندکی غمگین نشسته ، منتظر هسته ( هستند ) !!

اولندش ، به قول فضلی جان : با خدایــا خدایــا !! به قول دوست دیگمون که اسمش یادم نمیاد ، با نــعــره !! و یا به قول دوست دیگمون که باز اسمش یادم نمیاد ، بــا میـــو میـــو . . . سوالی توام با آرزو مینمائیم :

آیا فردا ، روز بزرگِ جمع کوچک و مهربان ما خواهد بود ؟؟

.

اميدواريم فرداروز بزرگ براي جمع كوچك اما دلهايي به وسعت دريا باشد خدايا به اميد تو بچه هاي سرزمين ما بيشتر از اين حق دارند خودت خوب خوب بهتر از هركسي ميدوني خدايا خودت كمكمون كن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: sepidarx ، babak_1363 ، habibi ، patezian ، r91 ، امیر مهاجر ، e76779 ، dolood ، dana ، mlo ، رجبعلی ، mehdi didam ، b_argi
(2013-06-28 ساعت 00:06)morvarid1364 نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 23:44)sepidarx نوشته:  من تازه 4 روزه که دارم انتظار میشم میبینم خیلی سخته واقعا...
تازه میفهمم شماهایی که بالای 100 روز انتظار دارید میکشید چه حالی دارید.امیدوارم هرچی زودتر هممون کلیر بخوریم...
راستی من که ایروان مصاحبه دادم از کجا میتونم بفهمم پروندم آپدیت میشه یا نه؟

دوست من
از این سایت میتونید تاریخ آپدیت رو ببینید
Wws.ceac.state.gov
.

این سایت فقط برای آنکارا و ابوظبیه.
شکر خدا ایروان از این چیزا نداره.
ماها حداقل استرس این یکی رو نداریم.
تشکر کنندگان: sepidarx ، سمانه777 ، amir82 ، morvarid1364 ، babak_1363 ، lonelyman ، payam62 ، Given ، Ali.US ، ojee ، habibi ، patezian ، shaso ، e76779 ، r_ent ، dolood ، Nasimmmm ، mlo ، رجبعلی ، b_argi ، ابی هانی ، dove
(2013-06-28 ساعت 00:46)drmrs نوشته:  با سلام
دوستان عزیز من نوامبر 2012 مصاحبه شدم. یه برگه آبی بهم دادند. من آدرس داخل آمریکا در فرم 233؟ را ننوشته بودم که بهم گفت بعد از اعلام شماره ام بیارم. در ضمن اسپانسر هم نداشتم. آیا اینها می تونه در تاخیر 7 ماهه کلیر شدن تاثیر داشته باشه؟

نه اصلاً
شما ميتونيد تا رسيدن به فرودگاه يو اس اين آدري رو تغيير بديد و اصلاً در كليرنس و مدت زمانش تأثيري نداره اين آدرس
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: drmrs ، habibi ، lonelyman ، babak_1363 ، mehrrdad ، امیر مهاجر ، shatsi ، r_ent ، dana ، رجبعلی ، b_argi ، ابی هانی
یکی نیست به من بگه أخه این موقع شب کدوم سفارت کار میکنه که هی داری روی سایت سفارت ایروان رفرش میکنی. ولی خودمونیم از دیروز که با افتخار به مرز ۱۰۰ روزگی رسیدم، بگی نگی یخورده قاطی کردم. خدا آخرو عاقبت ههممون را ختم به خیر کنه.دیگه داریم از دست میریم!
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: amir82 ، drmrs ، lonelyman ، shaso ، r91 ، گل نهال ، babak_1363 ، e76779 ، noura ، امیر مهاجر ، shatsi ، houmanmir ، r_ent ، patezian ، Nasimmmm ، gifa ، dana ، رجبعلی ، Given ، mehdi didam ، b_argi ، dove
(2013-06-27 ساعت 23:55)rezajoon نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 20:30)zavosh نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 18:37)rezajoon نوشته:  همه دوستان گلم سلام من به محض مشاهده اسمم تو لیست انکارا (18 جون) سریعا بار سفر را بسته و به انکارا اومدم و دقایقی پیش از اداره پست برگشتم پاکت زرد رنگی که اونجا بهم دادند و الان توی هتل واسه همه دعا میکنم بیاید و این پاکت را بگیرید ی سوال سخت دارم هیچ کس نمیتونه جواب بده اگه گفتید وقتی باز کردم چی دیدم که هنوز باورم نمیشه؟

مبارکتون باشه, چشمتون روشن و لبتون خندان Smile
میشه لطفا" بگید پاسها را کی تحویل سفارت دادید و چند روز بعد از پست گرفتنید؟.
امیدوارم قسمت همه منتظران.بزودی
ای آنکارا..الو
اینم جواب
یکشنبه صبح پرواز به انکارا
دوشنبه ساعت 10/30 سفارت 5 دقیقه هم اونجا نبودم
پنج شنبه ساعت 3 ااااااااااااااا بزن دست خوشگله را به افتخار خودت ویزا خوشگله
بعدشم انتظار برای یکشنبه ساعت 11 برگشت به وطن با دلی امیدوار به اینده روشن
دوست عزيز اقا رضا
شما پاكت زرد رو باز كرديد!!!
نبايد باز ميكرديد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، dana ، ALNB ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان