کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-27 ساعت 15:58)patezian نوشته:  من ایروان مصاحبه داشتم، اگه کلیر بشم، بدون ایمیل و هیچ سوالی باید برم اونجا؟ هزینه سفر برای من زیاد تموم میشه، ممنون میشم راهنمایم کنین، نمیخام برم اونجا و بعد بگن باید فلان مدرک رو هم بیاری!!

تبريك دوست عزيز ،بله همين كه شمارتون تو سايت اعلام شد بايد بريد وهر چي رو كه تو برگه آبي علامت خورده بايد ببرييد هيچ ايميلي هم نميفرستن. به اميد كلير تمام منتظران.
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، babak_1363 ، amairmonre ، dana ، patezian ، hushmandco ، SANIJ ، e76779 ، rezajoon ، b_argi ، رجبعلی ، dove
(2013-06-27 ساعت 16:11)AMIR2852 نوشته:  با سلام و درود خدمت همه دوستان عزیز.من امیر هستم تاپیک های من در سال گذشته زیاد و بسیار فعالتر بودم حال مشکل بزرگی هست که امیدوارم مثل همیشه باراهنماییهای شما من هم به حل مشکلم نایل آیم.
دوستان خوبم، سال گذشته مادر من که حدود 60سالشونه برنده شد وطی چند ماه با گذر از مسایل متعددی که در تکمیل فرمها و مدارک و ترجمه وضمانت مالی و ...(که خودتان بهتر میدانید) با دقت بسیارزیاد توانستیم کلیه مدارک را بفرستیم و حدود 20 دی ماه هم جهت مصاحبه به همراه پدر راهی آنکارا شدیم .مصاحبه هم به گفته خودشان خوب بود ولی برگ صورتی دریافت کردند وحتی زمانی که پدرم از علت برگه صورتی پرسیدند ، آفیسر خانم در جواب گفته که علت خاصی ندارد و فقط چون سرمان شلوغ است می خواهیم بررسی ها با زمان و دقت بیشتری صورت گیرد ( یعنی علتی برای منفی بودن اظهار نکرده گواینکه برگه هم قرمز نبوده ) خلاصه از آن موقع تا الان هیچ خبری نشده .من تقریبا" هرروز لیست آپدیت های سفارت را می بینم ولی هنوز اسم ما اعلام نشده . نمیدانم چه کنیم . افرادی که از اقوام ما حدود یک ماه بعد برای مصاحبه رفتند بعد از 3ماه اسامی شان اعلام شد .باورکنید اصلا" لاتاری هم هیچ .وقتی یاد مراحل طاقت فرسایی که تا نزدیک های صبح پای کامپیوتر و با کمک مهاجرسرا مراحل کار رو با دقت سپری می کردم و اینکه با چه مکافاتی موجودی بانکی رو جور کردیم و سه نفری رفتیم آنکارا و ... یادم می افته ها ... کاملا" به هم میریزم .
لذا خواهشا" فقط بگویید چطور پیگیری کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ممکنه منفی شده ؟؟؟ مگه خبر نمی دن ؟؟؟
چه کاری از ما ساخته است ؟؟؟
ممنونم : امیر AMIR2852@YAHOO.COM

دوست عزیز داشتم پاسخ شما رو اینجا میدادم که اینترنتم قطع شد. بعد پیام خصوصیتون رسید.
در امضای من روی منتظرسرا کلیک کنید و ببینید که خیلیها وضعیت مادر شما رو دارند و خیلی وقته منتظرند.
نگران نباشید و شکیبایی پیشه کنید.
خداییش اگرسایت سیس وآنکارامثل مهاجرسراتعداددفعات رفتنمون مشخص بودبه جای گرین کارت من ردکارت میگرفتم اطرافیانم به طورجد میگن من بیماری f5 گرفتمSadBig GrinSadBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، dana ، hushmandco ، رجبعلی ، SANIJ ، rezajoon ، mehrrdad ، سو سو ، b_argi ، Given ، pouya.web
پس چرا ایروان اعلام نمی کنه خدایا مردم از انتظارSadSadSad
دارم 60 روزه میشمSadSad
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rezajoon ، patezian ، mehrrdad ، hushmandco ، b_argi
دوستان اگه امروز آنکارا کیسی رو اعلام نکنه، واقعاً میشه بهشون آباریکلا گفت، دست مریزاد به این همه تلاش، کوشش...
27 روز از ماه جون میگذره ، کلاً 9 کیس رو کیلیر کردن.
پس به افتخارشون هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
همه دوستان گلم سلام من به محض مشاهده اسمم تو لیست انکارا (18 جون) سریعا بار سفر را بسته و به انکارا اومدم و دقایقی پیش از اداره پست برگشتم پاکت زرد رنگی که اونجا بهم دادند و الان توی هتل واسه همه دعا میکنم بیاید و این پاکت را بگیرید ی سوال سخت دارم هیچ کس نمیتونه جواب بده اگه گفتید وقتی باز کردم چی دیدم که هنوز باورم نمیشه؟
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
(2013-06-27 ساعت 17:52)dana نوشته:  پس چرا ایروان اعلام نمی کنه خدایا مردم از انتظارSadSadSad
دارم 60 روزه میشمSadSad

امیدوارم زودتر کلیر بشین، منم با ایروان مصاحبه داشتم. میدونم حس انتظار خیلی سخته.
تشکر کنندگان: leila_2013 ، babak_1363 ، Soap McTavish ، dolood ، hushmandco ، Ali.US ، b_argi ، رجبعلی ، rose_2000 ، dana
قبلنــــــا داشتیم زندگیمونو میکردیماااااااااااااااا
یه سری هم به نت میزدیم...

الان همیشه تو نتیم،

یه سری هم به زندگی میزنیم!!!
دیگه متاسفانه داریم200 روز می شیم منتظر یه فرج هستیم
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
Sad 
هرچی به سپتامبر نزدیک می شیم ایروان و آنکارا بجای اینکه سرعتشون زیاد شه کندتر و ریلکس تر شدن.خدا آخر و عاقبت همه ما رو به خیر کنه.....
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: hushmandco ، Ali.US ، b_argi ، lonelyman ، habibi ، رجبعلی ، گل نهال ، zavosh ، rezajoon ، pouya.web ، Szsanazsz ، dana ، linuxer ، zohre02
فکر کنــــــــــــــــــــــــــم انکارا کنترات برداشته یدفه همه رو با هم کلیر کنه
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
خدا به داد ماهايي برسه كه هنوز مصاحبه نشديم,اگه يكضرب ندن.....اميدوارم همه دوستان منتظر زودتر كلير بشن
C/n:2013AS89$$مصاحبه:w2july ٢نفر
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: hushmandco ، Ali.US ، b_argi ، habibi ، zanganeh ، رجبعلی ، گل نهال ، 5ina ، babak_1363 ، r_ent ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، el333 ، rezajoon ، roeentan ، noura ، dana ، zohre02 ، dove
خدای بزرگ ۱۰۰ روزم تمام شد و خبری از ایروان نشد. خودت صبر بده. ایروان ما هنوز چشم انتظاریم امیدوارم فردا روسفیدمون کنی.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستان تازه جای شکرش باقیه که حداقل ما میدونیم تا کی میریم...یکی از دوستهای ما 4 سال طول کشید تا کارش درست شد و رفت کانادا ...و از شروع پروسه نمیدونست که چند روز طول میکشه تا بره . مدت انتظار ویزا 4سال.....خیلی سخته....

آنکارا فردا همه ما منتظران را کلیر بفرما.....آنکارا....+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
[عکس: 24093497315912627095.png]
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
سلام
کسانی که بعد از چند وقت یه دفعه از سفارت ،ایمیل فرم 9 سوالی یا ارسال اطلاعات تکمیلی گرفتن ، فوراً بعد از ارسال (یا فرداش)آپدیت داشتن؟برای پیگیری اون قسمت 400 کاراکتری بهتره؟(http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html) یا ایمیل زدن به آدرس ca-ankara@state.gov?
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، hushmandco ، zavosh ، Alirezaa2013 ، rezajoon ، mehrrdad ، dana ، رجبعلی ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان