کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ای بابا پس این ایروان داره چی کار کی می کنه عــــــــــــایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوهفته است هیچ خبری ازشون نیست!!!!!!
یه دفعه باید بگیم حقوقشونو قطع کنن حساب کار دستشون بیاد بچسبن به کارررررررررررررررررررر
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-06-28 ساعت 18:55)rezajoon نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 16:41)gifa نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 16:34)soroushmm نوشته:  دوستان و عزیزان جوانان . راهنمائی می کنید چیه مدارکی لازم هست برای سفارت ؟ وکالت نامه از خانمم برم لازم نیست بیاد؟
واقعا از همگی متشکرم.

soroushmmعزيز حتما يك وكالتنامه به زبان تركي ببر اين حتميه ولي بعضي ها ميگن اصل سند ازدواج به همراه ترجمه واصل شناسنامه وترجمه اش را بايد برد من جاي شما باشم هرچي داشته باشم ميبرم اگر فرزندي هم داريد بايد تو وكالتنامه اسم اون هم ذكر بشه
البته از من فقط کپی پاسپورتها را خواستند والسلام وکالتنامه هم اصلا نگرفته بودم اینم شانس منه لابد شاید همه اینه ولی میدند
شانس اورديrezajoon عزيزاز يكي از دوستام خواستند وبرگردوندنش اونم با هزار زحمت از ايران براش فرستادند شانسه ديگه ببره بهتره
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-06-28 ساعت 18:23)nazanin farzad نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 17:33)m@ry@m75 نوشته:  سلام و تبریک به دوستان کلیر شده شکر خدا که بازهم تعدادی از دوستان از این انتظار نجات پیدا کردند. دوستانی که کیس خانوادگی دارنند توجه کنند برای گرفتن پاسپورت همسر باید حتما وکالت نامه به زبان ترکی و گرفتن پاسپورت کودک ترجمه شناسامه شخص گیرنده به زبان ترکی یرای اداره پست ترکیه لازمه (مخصو صا شعبه 6441 انکارا چون کارمند این شعبه تا همسرم وکالت نامه و ترجمه شناسنامه خودشو نشان نداده پاسپورت ها و پاکتها را تحویلش نداده)
به امید کلیر شدن همه دوستان عزیز

یک سئوال داشتم حتی اگر main applicantهم خودش بره باز هم باید وکالتنامه همسر رو ببره ؟ درضمن این وکالتنامه به زبان ترکی رو تو ایران آماده کردید یا رفتید ترکیه ترجمه کردید؟ کجا هزینه کمتری داره؟
دوست عزیز کارمند پست محلی هستن و بجز زبان ترکی زبان دیگری متوجه نمیشن و بخاطر روال اداری پست برای تحویل باید صاحب بسته یا وکالت نامه از طرف صاحب بسته باشه( همسرم میگه موقع تحویل از هردو مدرک وکالت نامه و ترجمه شناسنامه کپی گرفت و با کپی گذرنامه پیوست کرد و بعد تحویل داد) البته بعضی از شعبه های دیگر انکار بوده که بدون خواستن هیچ مدرکی بسته ها را تحویل داده ولی شرط عقل اینه که با مدارک کامل برین انجا در مورد هزینه هم انطور که من شنیدم فقط تهران ترجمه ترکی انجام میدن ماهم درشیراز وکالت نامه و شناسنامه همسرم را تحویل دارالترجمه دادیم فرستادند تهران هزینه اش شد 125 تومان در مورد هزینه ترجمه در ترکیه ترجمه سند ازدواج در ترکیه میشه 130لیر
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

سلام دوستان من.
امروز تولد پسرمه همه اون ور دارن بزن و بكوب ميكنن منه ... اينجا نشستم و سيس رو شايد تو يك ساعت گذشته ده بار بيشتر رفرش كردم.
ولش كن بابا اهنگ كردي گذاشتن ما رفتيم به نيابت از طرف همتون يه كردي بزنيم تو رگ خانما اقايون شب خوش به اميد هورااااااااااااا شدن همتون البته درستش هممونه ...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام من 2 روزه شدم اگه کلیر نشم هر روز روز شماری میکنم راستی برگه من هم سفیده اما به کیس بعدی ما برگه آ بی دادند البته اونا کیس فامیلی بودند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
نکته حیرت انگیز این بود در هفته ای که ما امارات بودیم 2 خانواده رد شدند وعلت هر دو خانواده این بود که اسم بچه شون را ننوشته بودند

نکته حیرت انگیز این بود در هفته ای که ما امارات بودیم 2 خانواده رد شدند وعلت هر دو خانواده این بود که اسم بچه شون را ننوشته بودند
(2013-06-28 ساعت 14:37)afshinghwink نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 13:56)sgkco24 نوشته:  سلام به همه دوستان

تبريک به همه دوستان که از آنکارا کلير شدند به خصوص جناب فضلی عزيز
مبارک باشه شاد و خرم باشيد:D:D:D

دوست عزیزم ;)

درود...من همیشه اینجارو چک می کنم و منتظرم شما هم کلیر بشین...آماده باشین که این هفته نوبت شماست دوست من//به امید موفقیت برای همه بچه های 2013چون نوبت ما که شد دنیا بهم ریخت!!!!;)

درود بر رفیق عزیزم
شما خیلی لطف دارید
البته امیدوارم هر چه زودتر همه بچه ها کلير بشن تا بتونند برا رفتن برنامه ريزی کنن من که اين بچه هايي رو که خيلی وقت منتظرن میبینم ديگه روم نمیشه ار انتظار حرف بزنم:P فقط می تونم بگم هر چی صلاح و خيرمون باشه همون میشه;)
اميدوارم همیشه شادی همراهتون باشه.
به اميد ديدار مجدد
ارادتمند شما فرشاد ( از جانب من شازده رو ببوس!!!)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mlo ، زری وحدتی ، rezajoon ، b_argi ، afshinghwink ، Niushagh
سلام
دوستان این سایت ایروان هم ارمنی داره به جز انگلیسیش؟ مثه آنکارا که هم ترکی داره هم انگلیسی. میشه جواب بدید دوستان ؟
تشکر کنندگان: پدی ، babak_1363 ، zohre02
(2013-06-28 ساعت 20:53)gifa نوشته:  خواهش ميكنم يكي بره تو سايت سيس ببينه كار ميكنه به من پيغام عجيب غريب ميده لطططططططفا بهم بگيد

سلام Smile) اتفاقا من بعد از ٤/٥ روز امروز يه سري زدم و مشكلي نداشت ، احتمالا شما شماره كيستونو يا با صفر وارد ميكنين يا تو صفحه غير مهاجرتي كيستونو وارد ميكنين !!؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، zohre02
با 27 روز بی خیالی ، خیال خوش دارم به خوشی دوستان .

تبریک به دوستان آنکارایی که امروز پریدن هوا ، خیلی خوشحالید می دونم ، ما رو هم سهیم بدونید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: lonelyman ، Given ، پدی ، رجبعلی ، babak_1363 ، dana ، زری وحدتی ، rozelo ، rezajoon ، b_argi ، zohre02 ، leila_2013
به دلم برات شده این هفته ایروان کولاک میکنه. ببینید کی گفتم
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Ali.US ، HAMID1371 ، gifa ، گل نهال ، babak_1363 ، امیر مهاجر ، Alirezaa2013 ، sce ، mlo ، noura ، b_argi
نمی دونم شاید من اشتباه می کنم
ولی من شماره جدیدی نمی بینم توی سایت آنکارا
این شماره ها قبلا اعلام شده بود و آخرین شماره هم از 18 ژون تا حالا 2013AS6540 بوده و چیزی بعد از اون اضافه نشده.
شما از کجا فهمیدید اینا جدیده؟
(2013-06-28 ساعت 20:47)drmrs نوشته:  با سلام
دیشب شماره های اعلام شده در سایت انکارا زیادتر از آنچه که دوستان ارسال کرده بودند بود. تعداد زیادیشون هم زیر 1000 بودند.
2013AS1953 1-Sep-13
...
2013AS6540 12-Oct-13 (*)
تشکر کنندگان: edibk ، Ehsan1358 ، b_argi ، رجبعلی
تبریک میگم به دوستانی که کلیر شدن مخصوصا به همسفر عزیزم mohammad_r و خانواده محترمشون
من امروز 28 جون مجددا آپدیت شدم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-28 ساعت 21:43)mehdi didam نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 20:57)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 20:53)gifa نوشته:  خواهش ميكنم يكي بره تو سايت سيس ببينه كار ميكنه به من پيغام عجيب غريب ميده لطططططططفا بهم بگيد

ارور میده. مشکل نرم‌افزاریه. رفع میشه.

اون دفعه که اینطوری شده بود نصفه شب آپدیت شدم ، به جون مامانم !!!Big Grin
اين كه شما ديديت درسته. همه اپديتها كه از انكارا انجام نمي شود بعضي ها هم از امريكا مي شود كه بطور متوسط با ما ١٢ ساعت اختلاف زماني دارد
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: hushmandco ، gifa ، amir82 ، babak_1363 ، Soap McTavish ، زری وحدتی ، lonelyman ، sce ، rezajoon ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-28 ساعت 17:57)mohammad fazli نوشته:  یعنی میخوام پیش بینی رو کف کنید
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid363730
اقا تو كارت درسته. انشاا... تو هم زودتر كلير بشي
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان