کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-29 ساعت 09:28)sara_82 نوشته:  سلام کسانی که بالای 100 روز منتظر هستید ایاایمیل زدین؟چه جوابی دادن همین فقط که 4 تا 6 ماه ممکن طول بکشه؟:-(

دقيقاً اساتيد سفارت در پاسخ همينو فرمايش كردن!!!!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: b_argi ، Szsanazsz ، sara_82 ، babak_1363 ، noura ، zohre02 ، AsemanAbee ، lonelyman ، Doe ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، dove
آخه پس کی میشه ؟؟؟؟ خدایا 110 روز بس نیست !!!
کیس: 44xx
من الان 115 روزه که منتظرم :-( بجز چند روز اول و دوبار ایمیل زدن اپدیت هم نشدم بنظرتون بازم ایمیل بزنم یا بیخیال شم انگار اصلا خبری نیست:-(
تشکر کنندگان: mehrrdad ، b_argi ، babak_1363 ، noura ، dana ، ani_sheiton ، farshadsh ، shaso ، lonelyman ، habibi ، rezajoon ، zohre02 ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، amairmonre ، dove
دوستان عزیزم
یه صدایی از ته دره نامیدی داره میاد
که میگه این هفته خیلی ها باید چمدوناشون رو ببندن و از این منتظرسرا برن و رنگشون سبز شه.
میگین نه نگاه کنین.!!؟
آمین یا رب العالمینRolleyesRolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-06-29 ساعت 09:52)sara_82 نوشته:  من الان 115 روزه که منتظرم :-( بجز چند روز اول و دوبار ایمیل زدن اپدیت هم نشدم بنظرتون بازم ایمیل بزنم یا بیخیال شم انگار اصلا خبری نیست:-(

دوست من این وضعیت عادی
تقریبا همه ما به همین وضعیت دچار هستیم
تنها راه حلش هم صبر پیشه کردنه Big Grin
با قدرت منتظریم Cool
تشکر کنندگان: pouya.web ، b_argi ، farshadsh ، r91 ، hana_fd ، lonelyman ، dana ، mrbonbon ، mehdi didam ، Doe ، zohre02 ، patezian ، lilac ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، dove ، SANIJ
كم كم بچه ها دارن كلير ميشن و تاپيك داره خلوت ميشه.نشونه هم اينكه تو قسمت ارسالهاي جديد. اين تاپيك رفته رديف 13.
خدايا زودتر اينجا رو خالي كن زودتر بريم پي كارمون كه كلي كار داريم قبل رفتن و رو هوا مونده.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
سلام بچه ها تبریک میگم به همه دوستانی که کلیر شدند دوستان با توجه به اینکه سهمیه هر کشور برای صدور ویزا 3500 تا هستش ایا جدول یا نموداری چیزی هست که بفهمیم که از سهمیه ایران چند نفر ویزا گرفتند وچقدر ویزا مونده ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: b_argi ، shaso ، Mehrdadordi ، dana ، Ali.US ، Nasimmmm ، Ehsan1358 ، farshadsh ، zohre02 ، efah
(2013-06-29 ساعت 11:42)mazerati نوشته:  سلام بچه ها تبریک میگم به همه دوستانی که کلیر شدند دوستان با توجه به اینکه سهمیه هر کشور برای صدور ویزا 3500 تا هستش ایا جدول یا نموداری چیزی هست که بفهمیم که از سهمیه ایران چند نفر ویزا گرفتند وچقدر ویزا مونده ؟

سلام دوست من Smile وقتي كه خودشون همه شماره هاي امسال رو كارنت ميكنن Smile يعني محدوديتي واسه اخذ ويزا وجود نداره ..از اين فكرا بيايين بيرون ، و به مساءل مهمتر فكر كنين ?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
از 200 روز که گذشت....هر آنچه گوئی خوش است

سلام و عرض ادب بر همه شما بزرگواران و تبریک خالصانه بر همه کلیر شدگان ..دوستان عزیزم

soroushmm , mohammad_r , nazanin farzad , Leila_2013 , mino2013 , pouya.web , Omid91 و رضا امیر.

و در مورد ایروان هیچ حرفی برای گفتن ندارم.....پس از سه هفته هنوز آپدیت نشده و گوئی ما جز فراموش شدگان و مغضوبین قرار گرفته ایم....ولی کاملا در اشتباه هستند زیرا ما با وجود دوستان مهربان و مدیران دلسوزی که در این تاپیک داریم هرگز مایوس نخواهیم شد اگرچه عدد انتظارم از 200 روز گذشت اما با روحیه ای عالی همچنان صبور و امیدوارم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
بچه ها به نظرتون ایروان چرا هیچ خبری ازش نیست؟ الان دو هفته است فقط یک کیس ارمنی اعلام کرده؟ کلیر به درک من نگران خودشونم! Wink Big Grin
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
(2013-06-29 ساعت 11:42)mazerati نوشته:  سلام بچه ها تبریک میگم به همه دوستانی که کلیر شدند دوستان با توجه به اینکه سهمیه هر کشور برای صدور ویزا 3500 تا هستش ایا جدول یا نموداری چیزی هست که بفهمیم که از سهمیه ایران چند نفر ویزا گرفتند وچقدر ویزا مونده ؟

دوستان عزيزم، لطفاً وارد اين بحث نشيد كه چندتا ويزا مونده و اين حرفها چون بجز ايجاد استرس نتيجه اي نداره
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
یه تبریک و [font=Tahoma]هورا[/font] برای بچه های کلیر شده آنکارا
حواستون باشه می خواین برنامه ریزی کنین این هفته پنجشنبه سفارت تعطیله (Independence Day (4 July روز استقلال آمریکاست.
اینم لینکش
http://turkey.usembassy.gov/holidays.htm
.
.
از همه دوستان عزیزی که با اهدای رتبه و آرزوهای شیرین و دلگرم کننده به من لطف داشتن سپاسگزارم.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
دوستان عزیز وگرانمایه ذکر چند نکته برای یاد اوری به خودم

1- حتمآ ایمیلتون رو هر روز مثل بقیه سایتهای مهم دیگه که چک میکنید،چک کنید
2- همانگونه که اساتید قبلا گفتن من تکرار میکنم سایت سفارت وCeac را هروز چک کنید
3- اینجور که از سالهای قبل پیداست بالای 95درصد بچه ها قبولن پس بیهوده خودمون رو دچار استرس وناامیدی نکنم مطمئن باشید همه چیز درست در زمان خودش انجام میشه
4- کارهای خیلی زیادی برای بعد از قبول شدن هست که باید انجام داد پس حالا نشینم تا بعد که کیلر شدیم همه کارها جمع بشه دوباره استرسهای بیشتر (زبان ،مالی،خانوادگی، مدرکی،کاری، تحصیلی و...)
5- از زمان حال لذت ببرید وخدا راشکر کنید بخاطر این موقعیت خوبی که پیش روی ما قرار گرفته واز تجسم اینده زیباتر لذت بیشتر ببریم

آنچه پیش اید خوش اید ما که خندان میرویم

تا حالا سابقه نداشته ویزا برای ایرانیا کم بیاد
فکر نمیکنم اصلن جای نگرانی داشته باشه
سلام دوستان .من کلیر شدم و پاسمو فرستادم برای گرفتن ویزا .اگه حدودا 26 خرداد پاس رسیده باشه سفارت ، چقدر طول می کشه تا ایشو بشه سایت سیس ؟و وقتی کار ویزا خوردن توی پاس تموم شد سایت سیس ایشو اعلام می کنه؟
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان