موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-23 ساعت 19:24)efah نوشته: اندر احوالات منتظر سرا - 1
ذهن فانتزی منو میبره به چهاردیواری بنام "منتظر سرا" سالن بزرگی که خیلیا اونجا منتظرن ، برخی اون وسط معرکه گرفتن و سر خودشون و بقیه رو گرم میکنند تا متوجه گذشت سخت زمان نشند و به بقیه روحیه میدن ، عده ای دست به آسمون گرفتن و دارن برای کلیر شدن خودشون و بقیه دعا میکنند ، بعضی هم کتاب و قلم و کامپیوتر به دست دارند احتمالات رو بررسی میکنند و هر از چندگاهی آماری ارائه میدند ، امیر مهاجر دم در نشسته و ورود و خروج رو کنترل میکنه و آمار روزهای ماندن اعضای آن سرا رو نگه میداره ، هر از چند گاهی یک یا چند نفر هورا کشان و خندان آماده ترک آن خانه شده و با دیگران خداحافظی میکنند و به آنها نوید میدهند که بزودی نوبت شما هم میرسه ، آنهایی که دوستانشان را بدرقه میکنند نیز در دلشان امید دیدن آنسوی در "کلیر" پر رنگتر میشود ، عده ای هم مانند من تازه از راه رسیده و به دنبال جایی برای بیتوته میگردند و هنوز حال و هوای حاکم بر سرا رو درنیافته اند . از همه جالب تر اصطلاحات جاریست ، در دنیای دیگر اگر ناخوش بودی برایت دعای بهبودی میکردند اینجا میگن ایشالله زودتر کلیر شی بقیه هم میگن آمین ... 
اندر احوالات منتظر سرا - 2
آنچه از رسم و رسومات این سرای "روحیه ساب" برای من سرگردان کننده ست ، تفاوت در روتین هاست ، دو تن از دوستان که یکی از آنها "احسان" گرامی (ehsansh) دارای رکورد کمترین روزهای انتظار (17 جون مصاحبه و 20 جون کلیر) یعنی فقط 3 روز و دیگری ARI66 با رکورد بیشترین روزهای سکونت در اینجا (مصاحبه 1 نوامبر و تا امروز منتظر) 240 روز .
احسان واقعاً حقش بود ، حتی باید یه ضرب بهش میدادن ، جوون خوش سیما و خوش تیپ با اندام برازنده ، با ادب و مهربان تحصیلکرده و آماده برای کوشش و تلاش در راه ساختن یک آینده روشن . روز قبل از مصاحبه اش چند قدمی از ایستگاه مترو رقه تا اولین خط کشی عابرپیاده با هم قدم زدیم و آماده کلیرنس خوردن بود حتی بعد از مصاحبه که رفتیم هتل تا بپرسیم چطوری برگزار شده با لبخند حاکی از رضایت از دریافت برگه سفید و برگشت به ایران و انتظار میگفت .
یه ضرب گرفتن حق همه دوستان هست ، ARI66 در بین دوستان غیر مهاجرسرایی از همه بیشتر رویای ینگه دنیا رو داشت ، روزی که به همراه دیگر دوستانمان به منزل ما آمدند و ما رو سورپرایز کردند و از قبولی ARI66 گفتند ، همگی اشک شوق میریختند ، نیمه های ماه می بود ، من هم گفتم چک کنم شاید قرعه بنام ما هم افتاده و خبر نداریم ، خبر قبولی ما هم ناباورانه شوک دومی به جمع دوستان وارد کرد و آن شب فراموش نشدنی آغاز راه مشترک ما شد و از روز بعد با هم به دنبال مراحل کار رفتیم ، عکس گرفتن و فرم پرکردن و ... ARI66 به اصرار من برای انتخاب آنکارا در فرمها تن داد در صورتیکه نظر خودش روی ابوظبی بود ، استدلال من این بود که بارها به ترکیه رفتم و هزینه رفت وآمد کمتر هست و ... به خاطر همزمانی با تعطیلات خاصی تصمیم گرفت که 15 روز زودتر برای مدیکال بره آنکارا و برگرده ، پس از برگشت تعریف کرد که هیچ جایی نرفته و فقط یه بعد از ظهر اطراف هتل قدمی زده ، آدمیه که خیلی تو خودشه ، اینروزا هم بدتر شده ، برای مصاحبه با ماشین خودم بردمش آنکارا ، از شهر ما تا آنکارا 2600 کیلومتر راهه با برگشتش میشه 5200 تا ، من عادت به یه تیکه رانندگی کردن دارم و با یه توقف نیم ساعته در تهران بقیه مسیر رو بدون توقف رفتیم و برگشتیم ، از مصاحبه راضی بود ، مجرد ، معاف کفالت (پدرش رو در کودکی از دست داده) ، بدون کار دولتی ، ولی بهش گفتند بین 4 تا 6 هفته دیگه احتمالاً باید برگرده برای ویزا ، الآن 4 تا 6 ماه هم رد کرده ، اون موقع که تازه اومده بود توی منتظر سرا و شوق و ذوق آماده شدن برای پرواز داشت و نمیدونست که دیوارهای این "خانه مظلوم دوست" پس از 240 روز هم دست از احاطه جسم و روحش برنمیداره ، عجله کرد و برای آماده سفر بودن و همچنین از ترس گرونتر شدن دلار خونه ش رو فروخت که الآن شده دوبرابر ، کارش رو ترک کرد و چندی بعد زندگی روی سیاهشو نشون داد و مادر عزیزشو ازش گرفت ، سلول انفرادی پشت دیوارهای پنهانی و در راهروهای مخفی منتظر سرا دوست من رو و خیلی دیگه از دوستانی رو که اینجا نمیان و شکایتی نمیکنند از ما جدا کرده ، بیایید با هم بریم و این عزیزان رو از پیله تنهاییشون بیرون بیاریم ، تر وخشکشون کنیم و امید رو تودلشون زنده کنیم ، با پیام خصوصی و ایمیل و تلفن و ... دعوتشون کنیم به جمع گرم راهیان راه دور و درکنار هم گذشت این روزهای آخر رو به انتظار بشینیم .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
به نظرتون با توجه به اینکه فقط سایت ترکی آپدیت شده ما اعتماد کنیم و 1 شنبه بریم واسع ویزا؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
با توجه به اینکه فقط سایت ترکی آپدیت شده و جواب ایمیل مونم ندادن،به نظرتون ما 1 شنبه بریم واسع ویزا؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز اي كاش در ارسال مطلب و نقل قول و ... دقت بيشتري كنيد و پس از ارسال پست دقت بفرماييد كه از لحاظ بصري چه چيز تحويل جامعه داديد!!!!پست بيش از حد طولاني و يا داراي علامات و تشكيلات نقل قول ناقص خيلي نازيباست. درست است كه هزاره دوميم ولي رحم كنيد....
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
به بچه های کلیر شده از صمیم قلبم تبریک می گم. به امید کلیر شدن بقیه بچه ها. کلا این کلیرنس دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، کیس برادرم امروز ۲۸ جون از آمریکا آپدیت شد، امیدوارم که این هفته خبرای خوبی در پیش باشه. برادرم اوایل مارچ آنکارا مصاحبه شده با شماره کیس ***۴
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که عازم آنکارا هستن برای گرفتن هتل جهت امر مقدس کاهش هزینه ها و کمک کمتر به کشور دوست و همسایه چنانچه کسی مایل بود اتاق 2 نفره بگیره اینجانب پایه هستم اساسی با پیغام خصوصی در خدمتتون هستم.
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-29 ساعت 09:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-29 ساعت 09:29 توسط sara_82.)
سلام کسانی که بالای 100 روز منتظر هستید ایاایمیل زدین؟چه جوابی دادن همین فقط که 4 تا 6 ماه ممکن طول بکشه؟:-(