کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزيز و همراه Smile) من تقريبا به اين نتيجه رسيدم در حاليكه ما ٢٠١٣ ايها در حال دريافت ويزا تا نهايتا ٣٠ سبتامبر هستيم برندكان ٢٠١٤ سري اول مشخص شدن و كارهاي قبلي مارو دارن انجام ميدن ، اين روند به طو خودكار و سيستماتيك داره انجام ميشه و اكه مواقعي روند نامنظمي به خودش ميكيره كاملا طبيعي هست و جاي نكراني نيست .. براي اينكه فلسفه لاتاري" اينه كه : فردي كه برنده محسوب ميشه حداقل براي يكبار هم كه شده از ايالات متحده بايد ديدن كنه Smile) خودتون رو دير يا زود اماده كنين دوستان كه"سحر نزديك است"?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: gifa ، amir82 ، babak_1363 ، habibi ، زری وحدتی ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، sce ، rezajoon ، linuxer ، r91 ، b_argi ، efah ، nooshshahnar ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-23 ساعت 19:24)efah نوشته:  اندر احوالات منتظر سرا - 1
ذهن فانتزی منو میبره به چهاردیواری بنام "منتظر سرا" سالن بزرگی که خیلیا اونجا منتظرن ، برخی اون وسط معرکه گرفتن و سر خودشون و بقیه رو گرم میکنند تا متوجه گذشت سخت زمان نشند و به بقیه روحیه میدن ، عده ای دست به آسمون گرفتن و دارن برای کلیر شدن خودشون و بقیه دعا میکنند ، بعضی هم کتاب و قلم و کامپیوتر به دست دارند احتمالات رو بررسی میکنند و هر از چندگاهی آماری ارائه میدند ، امیر مهاجر دم در نشسته و ورود و خروج رو کنترل میکنه و آمار روزهای ماندن اعضای آن سرا رو نگه میداره ، هر از چند گاهی یک یا چند نفر هورا کشان و خندان آماده ترک آن خانه شده و با دیگران خداحافظی میکنند و به آنها نوید میدهند که بزودی نوبت شما هم میرسه ، آنهایی که دوستانشان را بدرقه میکنند نیز در دلشان امید دیدن آنسوی در "کلیر" پر رنگتر میشود ، عده ای هم مانند من تازه از راه رسیده و به دنبال جایی برای بیتوته میگردند و هنوز حال و هوای حاکم بر سرا رو درنیافته اند . از همه جالب تر اصطلاحات جاریست ، در دنیای دیگر اگر ناخوش بودی برایت دعای بهبودی میکردند اینجا میگن ایشالله زودتر کلیر شی بقیه هم میگن آمین ... Rolleyes

اندر احوالات منتظر سرا - 2
آنچه از رسم و رسومات این سرای "روحیه ساب" برای من سرگردان کننده ست ، تفاوت در روتین هاست ، دو تن از دوستان که یکی از آنها "احسان" گرامی (ehsansh) دارای رکورد کمترین روزهای انتظار (17 جون مصاحبه و 20 جون کلیر) یعنی فقط 3 روز و دیگری ARI66 با رکورد بیشترین روزهای سکونت در اینجا (مصاحبه 1 نوامبر و تا امروز منتظر) 240 روز .
احسان واقعاً حقش بود ، حتی باید یه ضرب بهش میدادن ، جوون خوش سیما و خوش تیپ با اندام برازنده ، با ادب و مهربان تحصیلکرده و آماده برای کوشش و تلاش در راه ساختن یک آینده روشن . روز قبل از مصاحبه اش چند قدمی از ایستگاه مترو رقه تا اولین خط کشی عابرپیاده با هم قدم زدیم و آماده کلیرنس خوردن بود حتی بعد از مصاحبه که رفتیم هتل تا بپرسیم چطوری برگزار شده با لبخند حاکی از رضایت از دریافت برگه سفید و برگشت به ایران و انتظار میگفت .
یه ضرب گرفتن حق همه دوستان هست ، ARI66 در بین دوستان غیر مهاجرسرایی از همه بیشتر رویای ینگه دنیا رو داشت ، روزی که به همراه دیگر دوستانمان به منزل ما آمدند و ما رو سورپرایز کردند و از قبولی ARI66 گفتند ، همگی اشک شوق میریختند ، نیمه های ماه می بود ، من هم گفتم چک کنم شاید قرعه بنام ما هم افتاده و خبر نداریم ، خبر قبولی ما هم ناباورانه شوک دومی به جمع دوستان وارد کرد و آن شب فراموش نشدنی آغاز راه مشترک ما شد و از روز بعد با هم به دنبال مراحل کار رفتیم ، عکس گرفتن و فرم پرکردن و ... ARI66 به اصرار من برای انتخاب آنکارا در فرمها تن داد در صورتیکه نظر خودش روی ابوظبی بود ، استدلال من این بود که بارها به ترکیه رفتم و هزینه رفت وآمد کمتر هست و ... به خاطر همزمانی با تعطیلات خاصی تصمیم گرفت که 15 روز زودتر برای مدیکال بره آنکارا و برگرده ، پس از برگشت تعریف کرد که هیچ جایی نرفته و فقط یه بعد از ظهر اطراف هتل قدمی زده ، آدمیه که خیلی تو خودشه ، اینروزا هم بدتر شده ، برای مصاحبه با ماشین خودم بردمش آنکارا ، از شهر ما تا آنکارا 2600 کیلومتر راهه با برگشتش میشه 5200 تا ، من عادت به یه تیکه رانندگی کردن دارم و با یه توقف نیم ساعته در تهران بقیه مسیر رو بدون توقف رفتیم و برگشتیم ، از مصاحبه راضی بود ، مجرد ، معاف کفالت (پدرش رو در کودکی از دست داده) ، بدون کار دولتی ، ولی بهش گفتند بین 4 تا 6 هفته دیگه احتمالاً باید برگرده برای ویزا ، الآن 4 تا 6 ماه هم رد کرده ، اون موقع که تازه اومده بود توی منتظر سرا و شوق و ذوق آماده شدن برای پرواز داشت و نمیدونست که دیوارهای این "خانه مظلوم دوست" پس از 240 روز هم دست از احاطه جسم و روحش برنمیداره ، عجله کرد و برای آماده سفر بودن و همچنین از ترس گرونتر شدن دلار خونه ش رو فروخت که الآن شده دوبرابر ، کارش رو ترک کرد و چندی بعد زندگی روی سیاهشو نشون داد و مادر عزیزشو ازش گرفت ، سلول انفرادی پشت دیوارهای پنهانی و در راهروهای مخفی منتظر سرا دوست من رو و خیلی دیگه از دوستانی رو که اینجا نمیان و شکایتی نمیکنند از ما جدا کرده ، بیایید با هم بریم و این عزیزان رو از پیله تنهاییشون بیرون بیاریم ، تر وخشکشون کنیم و امید رو تودلشون زنده کنیم ، با پیام خصوصی و ایمیل و تلفن و ... دعوتشون کنیم به جمع گرم راهیان راه دور و درکنار هم گذشت این روزهای آخر رو به انتظار بشینیم .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
سلام دوستان عزیز
به نظرتون با توجه به اینکه فقط سایت ترکی آپدیت شده ما اعتماد کنیم و 1 شنبه بریم واسع ویزا؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، habibi ، nazanin farzad ، Alirezaa2013 ، b_argi ، رجبعلی
سلام دوستان عزیز
با توجه به اینکه فقط سایت ترکی آپدیت شده و جواب ایمیل مونم ندادن،به نظرتون ما 1 شنبه بریم واسع ویزا؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، milad_aae ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، noura ، b_argi
(2013-06-28 ساعت 23:09)mino2013 نوشته:  سلام دوستان عزیز
با توجه به اینکه فقط سایت ترکی آپدیت شده و جواب ایمیل مونم ندادن،به نظرتون ما 1 شنبه بریم واسع ویزا؟
بله در اولین فرصت تشریف ببرید. کیس نامبر من هم در سایت ترکی درج شده بود. 4 روز بعد از اعلام در سایت ترکی من آنکارا بودم و هفته بعد از اعلام کیس نامبرم هم ویزاها دستم بود. معطلش نکنین سرکار خانم.
دوستان عزيز اي كاش در ارسال مطلب و نقل قول و ... دقت بيشتري كنيد و پس از ارسال پست دقت بفرماييد كه از لحاظ بصري چه چيز تحويل جامعه داديد!!!!پست بيش از حد طولاني و يا داراي علامات و تشكيلات نقل قول ناقص خيلي نازيباست. درست است كه هزاره دوميم ولي رحم كنيد....
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-28 ساعت 23:22)Szsanazsz نوشته:  دوستان عزيز اي كاش در ارسال مطلب و نقل قول و ... دقت بيشتري كنيد و پس از ارسال پست دقت بفرماييد كه از لحاظ بصري چه چيز تحويل جامعه داديد!!!!پست بيش از حد طولاني و يا داراي علامات و تشكيلات نقل قول ناقص خيلي نازيباست. درست است كه هزاره دوميم ولي رحم كنيد....

ممنون از تذکرت ساناز عزیز.
دوستان اگر ۵ دقیقه وقت بگذارید و این ارسال منو بخونید در انتهای اون نحوه صحیح کوتاه کردن نقل قولها رو طوری که ساختار نقل قول تخریب نشه، توضیح دادم.
(2013-06-28 ساعت 22:07)mohammad fazli نوشته:  تبریک میگم به دوستانی که کلیر شدن مخصوصا به همسفر عزیزم mohammad_r و خانواده محترمشون
من امروز 28 جون مجددا آپدیت شدم

جناب فضلی عزيز من فکر کردم شما کلير شدی خوشحال شده بودم بهت تبريک گفتم الانم تبريکمو پس نمی گيرم اميدوارم با این آپديت شدن آخری کلير بشی دوست عزیزSmile
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
به بچه های کلیر شده از صمیم قلبم تبریک می گم. به امید کلیر شدن بقیه بچه ها. کلا این کلیرنس دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
دوستان، کیس برادرم امروز ۲۸ جون از آمریکا آپدیت شد، امیدوارم که این هفته خبرای خوبی در پیش باشه. برادرم اوایل مارچ آنکارا مصاحبه شده با شماره کیس ***۴
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
خداياااااااااااااااااااا
ساناز ما را كلير بفرما
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستانی که عازم آنکارا هستن برای گرفتن هتل جهت امر مقدس کاهش هزینه ها و کمک کمتر به کشور دوست و همسایه چنانچه کسی مایل بود اتاق 2 نفره بگیره اینجانب پایه هستم اساسی با پیغام خصوصی در خدمتتون هستم.
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
تشکر کنندگان: b_argi ، f1f ، rozelo ، babak_1363 ، زری وحدتی ، shatsi ، linuxer ، zohre02 ، گل نهال ، maryam_a ، Alirezaa2013 ، efah
سلام و صبح بخیر به دوستان عزیز

خدایا.................. هر چهار فصل رو در انتظار موندم...... مگه فصل پنج هم داری.....؟؟!!
از آخرین ماه پاییز تا الان که اولین ماه تابستونه ........ همچنان به امید منتظرم!

.
.

یه خبر جدید:SmileSmileSmile
پروندمون زنده است!!!
27 و 28 جون فقط برنده اصلی بدون ایمیل اپدیت شد!!
خدا رو شکر که حداقل یکی یه نگاهی بهش انداخت!
نمیدونم خوشحال باشم عایا...؟؟!!
کلا یادم رفته چه جوری باید خوشحال باشم!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
سلام کسانی که بالای 100 روز منتظر هستید ایاایمیل زدین؟چه جوابی دادن همین فقط که 4 تا 6 ماه ممکن طول بکشه؟:-(
تشکر کنندگان: b_argi ، rozelo ، mehdi didam ، mlo ، گل نهال ، zohre02 ، رجبعلی ، dove
سلام و تبریک مخصوص به دوستان کلیر شده انشالا که مبارکشون باشه خدار و شکر که از آنکارا بلاخره خبری شد!!!! Tongue ببخشید دیر شد خونم بمب ترکوندن چند روزی مهمون داشتم 32 صفحه این تاپیکو از دست دادم حالا باید بشینم هییییی بخونمBig GrinBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان