کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-01 ساعت 22:03)honey62 نوشته:  برگه سفید یعنی اینکه ویزاتو همین الان بهتون میدیم و welcome to america
برگه آبی یعنی اینکه میخوایم یه کم در مورد کیس شما تحقیق کنیم برین منتظر باشید و سایت رو چک کنید
برگه قرمز هم یعنی اینکه کلا کیس شما باطل شده و بهتون ویزا تعلق نمیگیره
گویا یه برگه صورتی نامی هم وجود داره و به کسایی میدن که کیس شون فعلا باطل شده ولی با جور کردن مدارک میتونن دوباره کیس شون رو فعال کنن
تو بچه های 2012 یه نفر بود که بهش برگه صورتی داده بودن و با تلاش خیلی زیاد به برگه سفید تبدیلش کرد، بسیار کم سابقه و ناباورانه و خوشحال کننده.

الان ديگه رنگها اين معني رو نميدن هر سفارت رنگبرگش مشخصه مثلا آنكارا وقتي ويزا رو يكضرب نميده وبه بررسي بيشتري نيازدارهبرگه صورتي ميدهايروان فكرميكنم سفيد و ابوظبي آبي
[/quote]

smpf عزیز:با این تعریفی که شما کردید پس ما آنکارایی ها به طور کل تعطیلیم!!!!!!!!!چون هممون برگه صورتی گرفتیم با این تفاسیر پس بیخیال بشیم دیگهShy
[/quote]
نه عزيز من بنده نوشتم كه كسايي كه آنكارا يكضرب ويزابهشون نميده ونياز به بررسي يا همون اف بي اي چك دارن برگه صورتي ميگيرن البته درراستاي تصحيح نوشته يكي از دوستان در قسمت بالاترsmpf
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، farshadsh ، sce ، babak_1363 ، azar1348 ، mhb161 ، رجبعلی
سلام
دوستان این مسیله pick up چیه ایا واسه کیسهای لاتاری هست یا فقط واسه کیسهای غیرمهاجرتیه ایا تا حالا کسی انجام داده و اگه انجام داده چطوری بوده و ایا باید وکالت بدیم ویا......
چون اگه بشه خیلی راحت و خوبه
(توضیح انکه پس از کلیر شدن پاسپورتها رو به اژانس هواپیمایی میدیم و اونا خودشون ویزاها رو میگیرن و واسه ما میارن)
ممنونم
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: zohre02 ، rozelo ، b_argi ، farshadsh ، sce ، babak_1363 ، mhb161
کلیرنس ابوظبی: امسال هم برگه سفید دادن و هم آبی
کلیرنس آنکارا: امسال فقط از برگه صورتی استفاده کردن
کلیرنس ایروان: اولین سالشونه و امسال فقط از برگه آبی استفاده کردن
گاهی باید سکوت کرد.....خداوند پاسخگو خواهد بود....شک نکن

صبح بخیر و ایام به کام بادShy.....همچنان با اراده و مصمم و با روحیه به پیش میرویمWink...زیرا ما همگی حتما و صد درصد کلیر خواهیم شدBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام بر دوستان
کسی از دوستان هست که مدرک موقت رو به سفارت برده باشه؟ از لحاظ سفارت مورد قبوله و یا مثل پذیرش دانشگاهها باید حتما دانشنامه رو داشته باشی؟ دارالترجمه ها مدرک موقت ترجمه می کنند ولی ظاهرا زیریش می نویسند که این مدرک officialy نیست. کسی از دوستان این کارو انجام داده ، قائدتا اگر مدرک موقت باشه ریز نمره هم نخواهی داشت، ارائه ریز نمره به صورت یک موضوع اجباری در سفارت آنکارا در اومده؟ کسی از دوستان تجربه مشابه با منو داره خوشحال میشم پاسخی دریافت کنم.
در ضمن شاید سوال من توی این تاپیک بی ربط باشه ولی چون از همه تاپیکها شلوغتره و همچنین تاپیکای دیگه برای ما کیسهای شماره بالا خلوت شده اومدم اینجا از شما دوستان با تجربه بپرسم. ممنون
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، sce ، zohre02 ، babak_1363 ، آیدا اس ، shatsi ، mhb161 ، رجبعلی ، rozelo
ما هم ديروز مصاحبه داشتيم و برگه آبي گرفتيم
گفت تا دو ماه ديگه نبينمتون اينورا
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
(2013-07-01 ساعت 22:21)sce نوشته:  سلام آقا مهدی شما از کجا فهمیدن کیا کلیر شدن؟ میشه شماره کامل 70## رو برام پیام خصوصی بفرستین ببینم شماره من هست یا نه؟

سلام دوست عزیز.
این سوال به کرات از مهدی عزیز پرسیده شده و من هم یکبار دیگه میگم.
ابوظبی لیستی از کلیر شده ها مثل آنکارا یا ایروان اعلام نمی کنه.مهدی عزیز کیس هارو در سایت وارد می کنه و این آمار رو در میاره.درسته مهدی جان ؟
بازم به افتخارش که این کار پر زحمت رو انجام میده و با خبرای خوبش دل همه رو شاد می کنه.
موفق باشین.
[/quote]

درسته شاپور جان
البته يه عذرخواهي مي كنم كه اطلاعات بچه هارو بدون اجازشون درآوردم. ولي مي خواستم يه آماري آماده بشه تا دقيق تر بشه تخمين زد چه خبره
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
ایروان : خودت میدونیا!!! یا امروز کلیر میکنی یا هیچی دیگه من میرم تو لاک خودم تا هفته بعد!
در ضمن مستر 777 باید باید باید تا آخر این ماه کلیر بشه ، اینم گفته باشم.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تابه الان تاریخ2جولای ساعت 11:9:ابوظبی:22نفرمنتظر+++++ایروان:38 نفرمنتظر+++++وبالاخره آنکارا:79 نفرمنتظر
در لیست منتظرسرا
اگر هفته ای 1نفر کلیر کنند:22هفته ابوظبی
38 هفته ایروان
79هفته آنکارا
خب خداروشکر بریم به زندگیمون برسیم ونگران چیزی نباشیم دوستان
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: abloom_ma ، e76779 ، zohre02 ، raam12000 ، b_argi ، babak_1363 ، dana ، 5ina ، noura ، nooshshahnar ، honey rahmati ، Mehrdadordi ، Doe ، azar1348 ، dolood ، hana_fd ، Given ، r91 ، patezian ، habibi ، farshadsh ، usa lover ، sce ، رجبعلی ، mhb161
سلام بر دوستان گلم،Smile
ما امروز 2 July در سايت سيس توسط سفارت آپديت شديم!
البته براي هر دو نفر كيس!
خدايا تا كي اين رويه ادامه.....................داره؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
الهی!خواندی تاخیر کردم.فرمودی،تقصیر کردم.عمر خود بر باد کردم و بر تن خود بیداد کردم.اگر گوییم ثنای تو گوییم.اگر جوییم رضای تو جوییم.
الهی!گفتی کریمم،امید بدان تمام است.تا کرم تو در میان است،نا امیدی حرام است.
خواجه عبدالله انصاری
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
به صليب صدات مصلوبم اي دوست
تو كمان مبري مغلوبم اي دوست !
خطاب به كاركنان سفارت بلاد كفر ! ?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
واکنش ساناز بعد از مشاهده ی شماره ی کلیر شده اش!!

[عکس: 69491702630521456233.jpg]
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
جمعی از دوستان منتظر کلیرینگ؟؟؟؟
[عکس: 19160768316706779328.jpg]
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
من مجددا اپديت شدم 2 جولاي
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان