موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-01 ساعت 18:18)fayadegar نوشته: (2013-07-01 ساعت 16:15)hsevensky2013 نوشته: (2013-07-01 ساعت 15:59)noura نوشته: (2013-07-01 ساعت 15:30)AsemanAbee نوشته: ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!
ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!
سلام.ما هم امروز هردو نفرمون آپدیت شدیم.بعد از 5ماه.البته شوهرم جمعه هم آپدیت شده بود.یعنی میشه که بشه؟اونم بدون ستاره؟؟؟؟خدایا همه بچه های این تاپیک و کلیر کن پلیززز
ما هم امروز آپ شدیم اما در جواب ایمیل یک هفته پیش. که ظاهرا" تأثیری در روند کلیر شدن نداره. ما تا حالا بالای 20 بار در سیس آپ شدیم آما نه توسط خودش اتومات بلکه با ایمیل و هربار هم با جواب های بزودی، از عهده ما خارج است و .../ انتظار 200 روز
سلام ما هم امروز هردو نفر آپديت شديم البته بعد از اين که جواب ايميل شون رو داديم ( سوابق کاري همسرم رو خواسته بودن )
سلام ما هم برای بار چهارم آپدیت شدیم.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظر احوال شما؟
ردیفین دیگه؟ انتظار خستتون نکرده که؟ متنفرم از این که بگم صبر داشته باشین اما چاره ای هم جز تحمل نیست...... پیشنهاد برادرانه ی من اینه که هر چقدر صبر کنین ارزشش رو داره و وقتی رسیدین اینجا انقدر فان خواهید داشت که روزای انتظار رو دیگه به یاد نمیارین...میرسین اینجا یکی 2 هفته ی اول که میرین عین ریگ پول خرج میکنین و تفریح میکنین... بعد میرین دانشگاه هاش رو میبینین و یکی رو انتخاب میکنین... رزومه پر میکنین و کار پیدا میکنین.. بعد هم میرین دانشگاه ( اگر میخواین ادامه بدین ) زندگیتون هم هر روز بهتر از دیروز میشه و پیشرفت و رو احساس میکنین... حالا فکر میکنین اون روز خیلی دوره؟ وایسین اومدین متوجه میشین که اصلا دیگه به چشمتون نمیاد و اصلا دور نبوده ...
چاکر همه
خاک پا
مثبت باشین و استوار
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-30 ساعت 21:35)SHABAH51 نوشته: به این فکر می کردم که تا 3ماه دیگه (31 سپتامبر) از برو بچه های 2013 دیگه حتی یک نفر هم نمونده که کلیر نشده باشه. تجربه های سالهای گذشته نشون داده که هیچکس به خاطر اتمام مهلت از ویزا محروم نشده. به عبارت ساده تر سه ماه دیگه حتی بچه هایی که هنوز نرفتن مصاحبه هم کارشون انجام شده و حداکثر در تب و تاب رفتن اند وگرنه من مطمئنم که تا اواخر پاییز و زمستان این بچه های باحالی که توی این تاپیک یا بقیه تاپیک های 2013 حضور فعال دارن در کشور دیگر و با دغدغه های دیگر درگیــــــرند
دوستان ، برای من که سه ماه چیز زیادی نیست. شاید سن و تجربه ام بیشتر از اکثر بچه های اینجا باشه و این خوش بینی و آرامش از همینجا نشآت می گیره! چون اونقدر فراز و فرود توی زندگی ام دیدم که اینا در مقابل اش پشیزی ارزش نداره! به این چیزا که نمی گن استرس! تازه اگر ممکن بود می نوشتم که در هشت ماه گذشته چه بلاهای عجیبی بر سرم اومده که اگه یکی اش رو تجربه می کردید کلاً بی خیال مهاجرت و کلیر و این چیزا می شدید. البته من "کلید" ندارم مثل بعضی ها اما تدبیر و امید که دارم!!میدونم خوشبختی و بدبختی، پیروزی و شکست، خوب و بد و همه چی فقط زاییده ذهن ماست نه اتفاقات بیرونی! حالا هم که ذهن ما این اندازه زایمان می کنه چه بهتر که یه فرزند مثبت و با انرژی باشه! قـــــدم نو رسیــــــده مبارک 
جانا سخن از زبان ما میگویی ، درست پیش از اینکه پست شما رو بخونم داشتم به دوره های مشابه انتظار در نیم قرنی که پشت سر گذاشتم فکر میکردم و به اینکه در 10 ماه اخیر چه روزهای سخت و پر استرسی گذراندم و هر چه جلوتر میرویم بر سنگینی آن افزوده میشود ، مانند فنری که تا آخرین حد جمع شدگی خود منقبض گشته ، آماده پریدن به آن سمت دیوار هستم ، آنقدر دور که دیگه به برگشت فکر نکنم .
(2013-07-01 ساعت 13:46)mino2013 نوشته: توجه توجه توجه
یک سوال خیلی مهم :
سفارت امروز جواب ایمیلی رو که هفته گذشته زدم رو داد.پرسیده بودم که آیا ما کلیر شدیم یا نه؟متن ایمیل به شرح زیر:
This office is pleased to inform you that our administrative processing on your immigrant visa file has been completed.
You may now come to this office any Monday through Thursday between the hours of 10:30 a.m. and 12:00 p.m., together with the Form OF-194, Refusal Worksheet, that was given to you during the final immigrant visa interview. Please also be informed that if you have any other missing document(s), you are requested to bring it/them as well.
من منظورشونو از این Form OF-194, Refusal Worksheet نمیفهمم.لطفا دوستان مطلع هر چه زودتر جواب بدند.باتشکر
راستی همسرم هم الان آنکارا هست.
Refusal Worksheet باید همان برگه های رنگی انتظار باشد ، ولی بر روی برگه سفید من Form OF-194 یا کد دیگری نوشته نشده .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من برگه صورتي گرفتم ولي اون افسري كه برگه رو داد گفت حداكثر تا سه ماه ديگه سايت رو چك كنيد شماره تون كه درآمد با پاسپورد مراجعه كنيد براي گرفتن ويزا.هيچ نقص مدركي هم نداشتم گفت پروسه اداري ما هست .اين همون كليرنس هست؟شما ها هم برگه تون صورتيه؟تو رو خدا راهنمائي كنيد قلبم داره وا ميسته...
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ
صدور ویزا 25 AUG