کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-01 ساعت 21:48)zanganeh نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 21:22)linuxer نوشته:  پروردگارا
اقرار میکنم که گاهی از مشکلات زندگی خسته میشوم
و انسانیتم کمرنگ میشود
اقرار میکنم در مقابل آنچه آزارم میدهد بشدت تحلیل میروم
معبود من مگزار به سبب جهل ضعف و کمبود هایم کسی را آزار دهم.
آمین

خدا خودش میدونه این چند وقت چقدر بخاطر مسایل گوناگون له شدم.
واقعا دلم یه دگرگونی اساسی میخواد
خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
سلام دوست من.
منم هميني كه شما گفتين به جز قسمت له شدن چون منو اينداختن تو ابميوه گيري روسمو كشيدن فقط يه نمونشو واست بگم كارفرماي طرف قراردادهام نميدونم از چه طريق موضوع لاتاري رو فهميد و اول قراردادهام رو فسخ كرد و بعد هم كل مطالباتم رو بلوكه كرد و مشروط به ارائه مفاصا حساب خيال ميكنين الكي حرف دلم شده :
آخ[/align][align=center]

دایی جان بهترین پیشنهادی که میتونست تو ایران بهم بشه رو بخاطر لاتاری رد کردم .
اینم از اوضاع لاتاری فکر میکردم دیر دیر خرداد آمریکا باشم
اصلا دیگه چشم ازش آب نمی خوره
خدا حودش رحم کنه
تشکر کنندگان: raham ، sce ، rozelo ، azar1348 ، noura ، babak_1363 ، honey rahmati ، zanganeh ، kama2121 ، hana_fd ، b_argi ، zohre02 ، hushmandco ، MEHDIREZAEI ، r91 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-07-01 ساعت 15:38)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 15:29)mehrdad360 نوشته:  سلام دوستان
ما میخواستیم حضورأ بریم سفارت برای پیگیری کلیرنسمون چون سفارت بهمون نزدیک هست و با ایمیل دادن هم نتیجه ای نگیرفتیم . تا به حال کسی این کار رو کرده ؟ کسی تجروبه کرده ؟

سلام دوست عزیز،

توصیه نمی شه این کار!! یکی از دوستان مهاجرسرایی که البته آیدیشون رو یادم نمی آد ، این کارو انجام داده بودن که بعد از 2 روز مراجعه به سفارت یک شخصی از داخل سفارت میاد بیرون و بهشون میگه ما این 2 روز شما رو تو دوربین امنیتی میبینیم!! و کلی بنده خدارو مواخذه کردن و گفتن نیازی به مراجعه حضوری نیست..
شما هم اینکارو انجام ندید بهتره..

دوستان عزيز شرايط همه ماها تقريبا يكسان هست يكي زودتر ، يكي ديرتر ..باور كنييد همكي بزودي عزيمت خواهيم كرد ايشالا و به اين لحظه ها و تصميمات اني خودمون ميخنديم ..اين دست كارها هم براي شما هزينه بر خواهد بود هم براي دوستان منتظر كه ممكنه از طرف سفارت مشكلاتي احيانا بوجود بياد ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-01 ساعت 22:20)smpf نوشته:  ميخوام اعتراف كنم كه معتادشدم لطفا نجاتم بدين روزي ٥بار ده بار هر موقع بشينم و بيكارباشم به جز وعده ناهار و شام و صبحانه دارم سيس و مهاجرسرا رو چك ميكنم توترافيك تو مهموني همه جا آخه اين كه نشدزندگي ميخوام خودمو تحريم كنم كارخوبيه يا نه؟
تازه داری گرم میکنی خودتو. نگران نباش. هر وقت به مرز سقوط در رودخانه رسیدی تازه میشی من که نزدیک بود با گوشی از تو رودخونه سیس و مهاجرسرا رو چک کنم. Wink
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-07-01 ساعت 22:35)raham نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 20:04)Rira2013 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 16:47)Rira2013 نوشته:  دوستان عزیز , یک سوالی واسم پیش اومده ممنون می شم راهنماییم کنید. اونهایی که کلیر می شند ولی با یک ستاره , باید چکار کنند ؟ منتظر بمونند تا نفر بعدی هم کلیر بشه بعد برن ویزای هردوشون را بگیرند یا عاقلانه اینه که برند ویزای خودشون را بگیرند تا مال نفر دیگه هم بعد کلیر بشه. ممکنه در زمانی که منتظر حذف ستاره ی دیگری هستند ویزای خودشونم از دست بره ؟؟ پیشنهاد شما چیه دوستان؟Rolleyes

بچه ها کسی جواب سوال منا می دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون می شم جواب بدید.

سلام دوست عزیز،
ما هم ستاره دار هستیم ولی رفتیم و یکی از ویزاها رو که آماده بود گرفتیم، اینکه منتظر بمونید که کیس بعدیتون هم کلیر بشه یا برید ویزای آمادتون رو بگیرید کاملا به نظر شما بستگی داره ولی با این وضعیتی که ما امسال داریم می بینیم بهتر دیدیم که ویزایی که فعلا آمادست رو بگیریم در ضمن آنکارا در جواب ایمیل دوستمون پرنسس جان گفته بود که بیایید ویزای کیس آپدیت شدتون رو بگیرید چون ممکنه تا کیس بعدی کلیر بشه کیس اول دوباره در مرحله کلیرنس قرار بگیره با توجه به این نشانه ها شاید بتونید بهتر تصمیم بگیرید.
موفق باشید

ما هم دقیقا همین وضعیت رو داشتیم ولی وقتی برای اولین بار کیس رو توی سایت ترکیه دیدیم به اونها یه ایمیل زدیم و گفتیم که دلیل ستاره چی هست که در جواب گفتن که یک نفر از افراد کیس هنوز مراحل کاریش مونده و در 2 روز اینده کلیر میشه که دقیقا هم همین اتفاق مبارک افتاد البته بعد از 3 روز حالا هم میخواییم که انشاالله هفته دیگه بریم تا ویزا رو بگیریم .یعنی هر دو رو با هم Big Grin
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: zavosh ، sce ، raham ، rozelo ، امیر مهاجر ، hushmandco ، noura ، babak_1363 ، mrbonbon ، e76779 ، Hedieh20 ، hana_fd ، b_argi ، abloom_ma ، zohre02 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-07-01 ساعت 18:18)fayadegar نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 16:15)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 15:59)noura نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 15:30)AsemanAbee نوشته:  ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!

ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!

سلام.ما هم امروز هردو نفرمون آپدیت شدیم.بعد از 5ماه.البته شوهرم جمعه هم آپدیت شده بود.یعنی میشه که بشه؟اونم بدون ستاره؟؟؟؟خدایا همه بچه های این تاپیک و کلیر کن پلیززز
ما هم امروز آپ شدیم اما در جواب ایمیل یک هفته پیش. که ظاهرا" تأثیری در روند کلیر شدن نداره. ما تا حالا بالای 20 بار در سیس آپ شدیم آما نه توسط خودش اتومات بلکه با ایمیل و هربار هم با جواب های بزودی، از عهده ما خارج است و .../ انتظار 200 روز

سلام ما هم امروز هردو نفر آپديت شديم البته بعد از اين که جواب ايميل شون رو داديم ( سوابق کاري همسرم رو خواسته بودن )
سلام ما هم برای بار چهارم آپدیت شدیم.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-07-01 ساعت 23:28)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان ,امروز من میل زدم به سفارت ابوظبی که من 90 روزم تقریبا تموم شده! الان جوابش اومد که ویزای شما ودخترتون آمادست ولی علت تاخیر به خاطره همسرتونه که داره پروندش بررسی می شه ! گفته اگه می خوای میتونی بیای ویزای خودتو دخترتو بگیری! تو رو خدا نظر بدید من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم.
بابت آماده شدن ویزا تبریک میگم. من جای شما بودم سریعتر میرفتم برای گرفتن ویزا. شاید انشاألله تا برسید سفارت ویزای همسرتون هم آماده بشه. یک یا علی بگو و برو.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تبریک به همه کلیر شده ها.انتظار ما هم به سر اوومد.
دوستم کلیر شد . Smile Smile)

از همه ؛همه:همه به خصوص مدیران خوب این وبسایت تشکر می کنم که هیچوقت بچه هارو تنها نذاشتن . آرزوی شادی و سلامتی برای همه .
ساکن نیویورک
برنده 2011

Sadمن 25 سالمه خانواده م تو لاتاری قبول شدن.البته برنده اصلی مادرم بود.
میخوام بدونم به هیچ وجه به من ویزا نمیدن !!!
واقعا چقدر من خوش شانسم که اون موقع که قبولیشون اومد 21 سالم نبود.ویزای تحصیلی که بهم نمیدن ویزای توریستی هم که نمیدن بهم به خاطر اینکه پدر مادر و خواهرم گرین کارت میگیرن............SadSadSadSadSadSad
دوستان منتظر احوال شما؟
ردیفین دیگه؟ انتظار خستتون نکرده که؟ متنفرم از این که بگم صبر داشته باشین اما چاره ای هم جز تحمل نیست...... پیشنهاد برادرانه ی من اینه که هر چقدر صبر کنین ارزشش رو داره و وقتی رسیدین اینجا انقدر فان خواهید داشت که روزای انتظار رو دیگه به یاد نمیارین...میرسین اینجا یکی 2 هفته ی اول که میرین عین ریگ پول خرج میکنین و تفریح میکنین... بعد میرین دانشگاه هاش رو میبینین و یکی رو انتخاب میکنین... رزومه پر میکنین و کار پیدا میکنین.. بعد هم میرین دانشگاه ( اگر میخواین ادامه بدین ) زندگیتون هم هر روز بهتر از دیروز میشه و پیشرفت و رو احساس میکنین... حالا فکر میکنین اون روز خیلی دوره؟ وایسین اومدین متوجه میشین که اصلا دیگه به چشمتون نمیاد و اصلا دور نبوده ...
چاکر همه
خاک پا
مثبت باشین و استوار
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
(2013-07-01 ساعت 23:18)babak_1363 نوشته:  جدول تعطیلات پیش رو در سفارت آنکارا:

4 جولای 5 شنبه روز استقلال
7-11 آگوست چهارشنبه تا یکشنبه تعطیلات ماه رمضان
30 آگوست روز پیروزی (Victory Day)
2 سپتامبر دوشنبه روز کارو کارگر

حالا با این سرعت سفارت من فقط امیدوارم تو سایر روزهای کاریشون حسابی کار کنن تا تمامی کیس ها کلیر بشن Smile

وای نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد میگن تعطیلات تو ایران زیادهSadSadSadSad

(2013-07-01 ساعت 22:13)smpf نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 22:03)honey62 نوشته:  برگه سفید یعنی اینکه ویزاتو همین الان بهتون میدیم و welcome to america
برگه آبی یعنی اینکه میخوایم یه کم در مورد کیس شما تحقیق کنیم برین منتظر باشید و سایت رو چک کنید
برگه قرمز هم یعنی اینکه کلا کیس شما باطل شده و بهتون ویزا تعلق نمیگیره
گویا یه برگه صورتی نامی هم وجود داره و به کسایی میدن که کیس شون فعلا باطل شده ولی با جور کردن مدارک میتونن دوباره کیس شون رو فعال کنن
تو بچه های 2012 یه نفر بود که بهش برگه صورتی داده بودن و با تلاش خیلی زیاد به برگه سفید تبدیلش کرد، بسیار کم سابقه و ناباورانه و خوشحال کننده.

الان ديگه رنگها اين معني رو نميدن هر سفارت رنگبرگش مشخصه مثلا آنكارا وقتي ويزا رو يكضرب نميده وبه بررسي بيشتري نيازدارهبرگه صورتي ميدهايروان فكرميكنم سفيد و ابوظبي آبي

smpf عزیز:با این تعریفی که شما کردید پس ما آنکارایی ها به طور کل تعطیلیم!!!!!!!!!چون هممون برگه صورتی گرفتیم با این تفاسیر پس بیخیال بشیم دیگهShy
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، rozelo ، farshadsh ، sce ، babak_1363 ، azar1348 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-30 ساعت 21:35)SHABAH51 نوشته:  به این فکر می کردم که تا 3ماه دیگه (31 سپتامبر) از برو بچه های 2013 دیگه حتی یک نفر هم نمونده که کلیر نشده باشه. تجربه های سالهای گذشته نشون داده که هیچکس به خاطر اتمام مهلت از ویزا محروم نشده. به عبارت ساده تر سه ماه دیگه حتی بچه هایی که هنوز نرفتن مصاحبه هم کارشون انجام شده و حداکثر در تب و تاب رفتن اند وگرنه من مطمئنم که تا اواخر پاییز و زمستان این بچه های باحالی که توی این تاپیک یا بقیه تاپیک های 2013 حضور فعال دارن در کشور دیگر و با دغدغه های دیگر درگیــــــرند Smile دوستان ، برای من که سه ماه چیز زیادی نیست. شاید سن و تجربه ام بیشتر از اکثر بچه های اینجا باشه و این خوش بینی و آرامش از همینجا نشآت می گیره! چون اونقدر فراز و فرود توی زندگی ام دیدم که اینا در مقابل اش پشیزی ارزش نداره! به این چیزا که نمی گن استرس! تازه اگر ممکن بود می نوشتم که در هشت ماه گذشته چه بلاهای عجیبی بر سرم اومده که اگه یکی اش رو تجربه می کردید کلاً بی خیال مهاجرت و کلیر و این چیزا می شدید. البته من "کلید" ندارم مثل بعضی ها اما تدبیر و امید که دارم!!میدونم خوشبختی و بدبختی، پیروزی و شکست، خوب و بد و همه چی فقط زاییده ذهن ماست نه اتفاقات بیرونی! حالا هم که ذهن ما این اندازه زایمان می کنه چه بهتر که یه فرزند مثبت و با انرژی باشه! قـــــدم نو رسیــــــده مبارک Smile

جانا سخن از زبان ما میگویی ، درست پیش از اینکه پست شما رو بخونم داشتم به دوره های مشابه انتظار در نیم قرنی که پشت سر گذاشتم فکر میکردم و به اینکه در 10 ماه اخیر چه روزهای سخت و پر استرسی گذراندم و هر چه جلوتر میرویم بر سنگینی آن افزوده میشود ، مانند فنری که تا آخرین حد جمع شدگی خود منقبض گشته ، آماده پریدن به آن سمت دیوار هستم ، آنقدر دور که دیگه به برگشت فکر نکنم .

(2013-07-01 ساعت 13:46)mino2013 نوشته:  توجه توجه توجه
یک سوال خیلی مهم :
سفارت امروز جواب ایمیلی رو که هفته گذشته زدم رو داد.پرسیده بودم که آیا ما کلیر شدیم یا نه؟متن ایمیل به شرح زیر:
This office is pleased to inform you that our administrative processing on your immigrant visa file has been completed.

You may now come to this office any Monday through Thursday between the hours of 10:30 a.m. and 12:00 p.m., together with the Form OF-194, Refusal Worksheet, that was given to you during the final immigrant visa interview. Please also be informed that if you have any other missing document(s), you are requested to bring it/them as well.

من منظورشونو از این Form OF-194, Refusal Worksheet نمیفهمم.لطفا دوستان مطلع هر چه زودتر جواب بدند.باتشکر
راستی همسرم هم الان آنکارا هست.

Refusal Worksheet باید همان برگه های رنگی انتظار باشد ، ولی بر روی برگه سفید من Form OF-194 یا کد دیگری نوشته نشده .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-07-02 ساعت 02:05)vahideh-1367 نوشته:  Sadمن 25 سالمه خانواده م تو لاتاری قبول شدن.البته برنده اصلی مادرم بود.
میخوام بدونم به هیچ وجه به من ویزا نمیدن !!!
واقعا چقدر من خوش شانسم که اون موقع که قبولیشون اومد 21 سالم نبود.ویزای تحصیلی که بهم نمیدن ویزای توریستی هم که نمیدن بهم به خاطر اینکه پدر مادر و خواهرم گرین کارت میگیرن............SadSadSadSadSadSad

صبر داشته باش پدر و مادرت رفتن اونجا بالاخره راههای هست که بشه برای شما اقدام کرد فقط تحمل میخواد فکر میکنم باید سیتیزن بشن براتون اقدام کنن باید اونجا از یک وکیل بپرسن میدونم که میشه اما زمان میبره 6 سال رو روش حساب کن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-07-02 ساعت 07:55)dolood نوشته:  سلام صبح بخیر و خاک بر سر ایروان Smile

سلام آقا رضا
شما که تازه مصاحبه کردی ... یکم صبر داشته باش برادر

@ همه: سلام و روز همگی بخیر به امید کلیر شدن بصورت Bulki طی امروز! (یعنی فله ای)
بچه ها من برگه صورتي گرفتم ولي اون افسري كه برگه رو داد گفت حداكثر تا سه ماه ديگه سايت رو چك كنيد شماره تون كه درآمد با پاسپورد مراجعه كنيد براي گرفتن ويزا.هيچ نقص مدركي هم نداشتم گفت پروسه اداري ما هست .اين همون كليرنس هست؟شما ها هم برگه تون صورتيه؟تو رو خدا راهنمائي كنيد قلبم داره وا ميسته...
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، pooya.n ، abloom_ma ، zohre02 ، e76779 ، nooshshahnar ، farshadsh ، sce ، Mehrdadordi ، MEHDIREZAEI ، babak_1363 ، azar1348 ، Given ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-07-02 ساعت 09:11)sol.sol نوشته:  بچه ها من برگه صورتي گرفتم ولي اون افسري كه برگه رو داد گفت حداكثر تا سه ماه ديگه سايت رو چك كنيد شماره تون كه درآمد با پاسپورد مراجعه كنيد براي گرفتن ويزا.هيچ نقص مدركي هم نداشتم گفت پروسه اداري ما هست .اين همون كليرنس هست؟شما ها هم برگه تون صورتيه؟تو رو خدا راهنمائي كنيد قلبم داره وا ميسته...

بله درسته
شما کلیرنس خوردین Cool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان