موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
ديگه دلم نميخواد درباره كلير،كليرنس،لاتاري،امريكا،انكاراو............صحبت كنم،ديگه خسته شدم اگرروزي كلير بشم تا چندماه سراغ نت نميام. بنظرم درباره اب وهوا ،گروني ،الودگي،صحبت كنيم بهتره ،مگه نه؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
هفته پیش سفارت ایروان بودم .دوشنبه مدارک تحویل دادم چهارشنبه بعدازظهرویزا گرفتم.به نظرمیرسه فصل شلوغی برای سفارت باشه .به امیدکلیر شدن همه دوستان
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-01 ساعت 20:04)Rira2013 نوشته: (2013-07-01 ساعت 16:47)Rira2013 نوشته: دوستان عزیز , یک سوالی واسم پیش اومده ممنون می شم راهنماییم کنید. اونهایی که کلیر می شند ولی با یک ستاره , باید چکار کنند ؟ منتظر بمونند تا نفر بعدی هم کلیر بشه بعد برن ویزای هردوشون را بگیرند یا عاقلانه اینه که برند ویزای خودشون را بگیرند تا مال نفر دیگه هم بعد کلیر بشه. ممکنه در زمانی که منتظر حذف ستاره ی دیگری هستند ویزای خودشونم از دست بره ؟؟ پیشنهاد شما چیه دوستان؟
بچه ها کسی جواب سوال منا می دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون می شم جواب بدید.
سلام دوست عزیز،
ما هم ستاره دار هستیم ولی رفتیم و یکی از ویزاها رو که آماده بود گرفتیم، اینکه منتظر بمونید که کیس بعدیتون هم کلیر بشه یا برید ویزای آمادتون رو بگیرید کاملا به نظر شما بستگی داره ولی با این وضعیتی که ما امسال داریم می بینیم بهتر دیدیم که ویزایی که فعلا آمادست رو بگیریم در ضمن آنکارا در جواب ایمیل دوستمون پرنسس جان گفته بود که بیایید ویزای کیس آپدیت شدتون رو بگیرید چون ممکنه تا کیس بعدی کلیر بشه کیس اول دوباره در مرحله کلیرنس قرار بگیره با توجه به این نشانه ها شاید بتونید بهتر تصمیم بگیرید.
موفق باشید
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اومدم بگم کیس من ویزای نامزدیه
از روز مصاحبه تا امروز 210 روز میگذره و دریغ از یک آپدیت بدون ایمیل
سفارتم آنکاراست
دوستان خوبم در لاتاری نگران نباشید که اوضاع واسه همه خرابه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دقت کردین با اینکه اسم بعضی از بچه ها تو سایت سفارت انکارا اپدیت شده ولی سایت ceac هنوز administrative processing رو برای اون اسمها میده . و تا زمانیکه که ویزاتونو نگیرین به حالتhssue در نمیاد . پس فکر کنم تنها راه مناسب سایت سفارت هستش که از همه دقیق تره و میشه بیشتر به اون تعتماد کرد نه سات ceac چون همش administrative processing میده.
نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ,امروز من میل زدم به سفارت ابوظبی که من 90 روزم تقریبا تموم شده! الان جوابش اومد که ویزای شما ودخترتون آمادست ولی علت تاخیر به خاطره همسرتونه که داره پروندش بررسی می شه ! گفته اگه می خوای میتونی بیای ویزای خودتو دخترتو بگیری! تو رو خدا نظر بدید من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان راهنمائی کنندکسی که بعدازکلیربه سفارت مراجعهمی کندوپاسپورتهارادرابوظبی تحویل دهددوباره بایدمراجعه حضوری نمایدوویزاش بگیردیاازطریق پست وهمون داستان csc
دوستانی که این روزهاجهت دریافت ویزابه ابوظبی رفتندلطفاراهنمائی کنند
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز. این CSC چی هست و من اواسط اگوست در ابوظبی مصاحبه دارم بایست الان account بسازم؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-01 ساعت 23:32)امیر مهاجر نوشته: (2013-07-01 ساعت 23:28)yaszamansani نوشته: سلام دوستان ,امروز من میل زدم به سفارت ابوظبی که من 90 روزم تقریبا تموم شده! الان جوابش اومد که ویزای شما ودخترتون آمادست ولی علت تاخیر به خاطره همسرتونه که داره پروندش بررسی می شه ! گفته اگه می خوای میتونی بیای ویزای خودتو دخترتو بگیری! تو رو خدا نظر بدید من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم.
من جای شما بودم ویزای آماده رو میگرفتم. اگر روند بررسی پرونده همسرتون طولانی بشه ممکنه پروسه اداری شما هم اکسپایر بشه و از اول شروع بشه.
پس بهتره ویزاتون رو بگیرید که وضعیت دو نفرتون تثبیت بشه و خیالتون راحت بشه و بمونه یک نفر.
من باشم همين فردا ميرم ويزا رو ميگيرم اينقدر فكر هزينه رو نكنيد قبل از قبولي لاتاري حاضر بوديم هرچي داريم و بفروشيم كه ويزاي ا م ر ي ... بگيريم همين فردا بپر سوار هواپيما يرو بگيرش به سلامتي
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل