کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ديگه دلم نميخواد درباره كلير،كليرنس،لاتاري،امريكا،انكاراو............صحبت كنم،ديگه خسته شدم اگرروزي كلير بشم تا چندماه سراغ نت نميام. بنظرم درباره اب وهوا ،گروني ،الودگي،صحبت كنيم بهتره ،مگه نه؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: sce ، morvarid1364 ، smpf ، raam12000 ، raham ، Ali.US ، AsemanAbee ، e76779 ، azar1348 ، babak_1363 ، drmrs ، Ehsan1358 ، r91 ، rozelo ، noura ، Doe ، b_argi ، zohre02 ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی ، efah
برو بچ ایروان مظلوم Smile
فردا ایروان . خبر موثق . موصق.موسغ. مو =)) ....... خعیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی زیاد
8XXX * ایروان
هفته پیش سفارت ایروان بودم .دوشنبه مدارک تحویل دادم چهارشنبه بعدازظهرویزا گرفتم.به نظرمیرسه فصل شلوغی برای سفارت باشه .به امیدکلیر شدن همه دوستان
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
(2013-07-01 ساعت 22:03)honey62 نوشته:  برگه سفید یعنی اینکه ویزاتو همین الان بهتون میدیم و welcome to america
برگه آبی یعنی اینکه میخوایم یه کم در مورد کیس شما تحقیق کنیم برین منتظر باشید و سایت رو چک کنید
برگه قرمز هم یعنی اینکه کلا کیس شما باطل شده و بهتون ویزا تعلق نمیگیره
گویا یه برگه صورتی نامی هم وجود داره و به کسایی میدن که کیس شون فعلا باطل شده ولی با جور کردن مدارک میتونن دوباره کیس شون رو فعال کنن
تو بچه های 2012 یه نفر بود که بهش برگه صورتی داده بودن و با تلاش خیلی زیاد به برگه سفید تبدیلش کرد، بسیار کم سابقه و ناباورانه و خوشحال کننده.

الان ديگه رنگها اين معني رو نميدن هر سفارت رنگبرگش مشخصه مثلا آنكارا وقتي ويزا رو يكضرب نميده وبه بررسي بيشتري نيازدارهبرگه صورتي ميدهايروان فكرميكنم سفيد و ابوظبي آبي
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: sce ، amairmonre ، امیر مهاجر ، Mehrdadordi ، hushmandco ، rozelo ، Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-07-01 ساعت 20:04)Rira2013 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 16:47)Rira2013 نوشته:  دوستان عزیز , یک سوالی واسم پیش اومده ممنون می شم راهنماییم کنید. اونهایی که کلیر می شند ولی با یک ستاره , باید چکار کنند ؟ منتظر بمونند تا نفر بعدی هم کلیر بشه بعد برن ویزای هردوشون را بگیرند یا عاقلانه اینه که برند ویزای خودشون را بگیرند تا مال نفر دیگه هم بعد کلیر بشه. ممکنه در زمانی که منتظر حذف ستاره ی دیگری هستند ویزای خودشونم از دست بره ؟؟ پیشنهاد شما چیه دوستان؟Rolleyes

بچه ها کسی جواب سوال منا می دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون می شم جواب بدید.

سلام دوست عزیز،
ما هم ستاره دار هستیم ولی رفتیم و یکی از ویزاها رو که آماده بود گرفتیم، اینکه منتظر بمونید که کیس بعدیتون هم کلیر بشه یا برید ویزای آمادتون رو بگیرید کاملا به نظر شما بستگی داره ولی با این وضعیتی که ما امسال داریم می بینیم بهتر دیدیم که ویزایی که فعلا آمادست رو بگیریم در ضمن آنکارا در جواب ایمیل دوستمون پرنسس جان گفته بود که بیایید ویزای کیس آپدیت شدتون رو بگیرید چون ممکنه تا کیس بعدی کلیر بشه کیس اول دوباره در مرحله کلیرنس قرار بگیره با توجه به این نشانه ها شاید بتونید بهتر تصمیم بگیرید.
موفق باشید
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
اومدم بگم کیس من ویزای نامزدیه
از روز مصاحبه تا امروز 210 روز میگذره و دریغ از یک آپدیت بدون ایمیل
سفارتم آنکاراست
دوستان خوبم در لاتاری نگران نباشید که اوضاع واسه همه خرابه
(2013-07-01 ساعت 22:43)sce نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 22:39)Ghormeh Sabzi نوشته:  اومدم بگم کیس من ویزای نامزدیه
از روز مصاحبه تا امروز 210 روز میگذره و دریغ از یک آپدیت بدون ایمیل
سفارتم آنکاراست
دوستان خوبم در لاتاری نگران نباشید که اوضاع واسه همه خرابه

یه سر به امیر مهاجر بزن.آمارتو بده اگه مایلی.
یه قرمه سبزی هم بچه ها رو دعوت کن.خیر ببینی.Big Grin
والله دو ماه پیش بود که منم همین پیشنهاد و بهش دادم، اما مثل اینکه حال نمیکنه که اطلاعات بیشتری بهمون بده، اما یه قورمه سبزی که میتونه همه رو مهمون کنهBig GrinTongueRolleyes
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
بچه ها دقت کردین با اینکه اسم بعضی از بچه ها تو سایت سفارت انکارا اپدیت شده ولی سایت ceac هنوز administrative processing رو برای اون اسمها میده . و تا زمانیکه که ویزاتونو نگیرین به حالتhssue در نمیاد . پس فکر کنم تنها راه مناسب سایت سفارت هستش که از همه دقیق تره و میشه بیشتر به اون تعتماد کرد نه سات ceac چون همش administrative processing میده.

نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان ,امروز من میل زدم به سفارت ابوظبی که من 90 روزم تقریبا تموم شده! الان جوابش اومد که ویزای شما ودخترتون آمادست ولی علت تاخیر به خاطره همسرتونه که داره پروندش بررسی می شه ! گفته اگه می خوای میتونی بیای ویزای خودتو دخترتو بگیری! تو رو خدا نظر بدید من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
دوستان راهنمائی کنندکسی که بعدازکلیربه سفارت مراجعهمی کندوپاسپورتهارادرابوظبی تحویل دهددوباره بایدمراجعه حضوری نمایدوویزاش بگیردیاازطریق پست وهمون داستان csc
دوستانی که این روزهاجهت دریافت ویزابه ابوظبی رفتندلطفاراهنمائی کنند
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sce ، babak_1363 ، hushmandco ، azar1348 ، houmanmir ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، lilac ، رجبعلی
(2013-07-01 ساعت 23:28)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان ,امروز من میل زدم به سفارت ابوظبی که من 90 روزم تقریبا تموم شده! الان جوابش اومد که ویزای شما ودخترتون آمادست ولی علت تاخیر به خاطره همسرتونه که داره پروندش بررسی می شه ! گفته اگه می خوای میتونی بیای ویزای خودتو دخترتو بگیری! تو رو خدا نظر بدید من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم.

من جای شما بودم ویزای آماده رو میگرفتم. اگر روند بررسی پرونده همسرتون طولانی بشه ممکنه پروسه اداری شما هم اکسپایر بشه و از اول شروع بشه.
پس بهتره ویزاتون رو بگیرید که وضعیت دو نفرتون تثبیت بشه و خیالتون راحت بشه و بمونه یک نفر.
(2013-07-01 ساعت 23:29)mori5050 نوشته:  دوستان راهنمائی کنندکسی که بعدازکلیربه سفارت مراجعهمی کندوپاسپورتهارادرابوظبی تحویل دهددوباره بایدمراجعه حضوری نمایدوویزاش بگیردیاازطریق پست وهمون داستان csc
دوستانی که این روزهاجهت دریافت ویزابه ابوظبی رفتندلطفاراهنمائی کنند

بله موری جان.
شما پاسارو به سفارت میدین و از همون جا هم تحویل می گیرین.این یعنی CSC هوتوتو سایید به الک.Big Grin
البته من فکر می کنم اگه بهشون بگین به پست بدن،شاید اینکارو بکنن و شما بتونین برین از پست بگیرین.ولی بچه های ابوظبی تا حالا کسی اینکارو نکرده.حداقل اونایی که من میشناسم اینکارو نکردن.
حالا بپر برو ویزارو بگیر که وقت به شدت تنگه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
دوستان عزیز. این CSC چی هست و من اواسط اگوست در ابوظبی مصاحبه دارم بایست الان account بسازم؟
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، azar1348 ، ojee ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-07-01 ساعت 23:32)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 23:28)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان ,امروز من میل زدم به سفارت ابوظبی که من 90 روزم تقریبا تموم شده! الان جوابش اومد که ویزای شما ودخترتون آمادست ولی علت تاخیر به خاطره همسرتونه که داره پروندش بررسی می شه ! گفته اگه می خوای میتونی بیای ویزای خودتو دخترتو بگیری! تو رو خدا نظر بدید من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم.

من جای شما بودم ویزای آماده رو میگرفتم. اگر روند بررسی پرونده همسرتون طولانی بشه ممکنه پروسه اداری شما هم اکسپایر بشه و از اول شروع بشه.
پس بهتره ویزاتون رو بگیرید که وضعیت دو نفرتون تثبیت بشه و خیالتون راحت بشه و بمونه یک نفر.

منم با حرف امیر عزیز موافقم.نقد رو ول نکنین و نسیه رو بچسبین.نهایتش اینه که اگه همسرتون کلیر شدن،واسه کم شدن هزینه ها می تونین بدین یکی از بچه ها بره زحمت ویزای شمارو هم بکشه.چطوره ؟الی ماشالا بر و بچ فداکار داریم اینجا.دهقان فداکار و پطروس با اون انگشتش جلوشون کم میارن.مگه نه ؟
موفق باشین.

(2013-07-01 ساعت 23:40)فندق نوشته:  دوستان عزیز. این CSC چی هست و من اواسط اگوست در ابوظبی مصاحبه دارم بایست الان account بسازم؟

اینجا
لاتاری 2013
(2013-07-01 ساعت 23:32)امیر مهاجر نوشته:  

من باشم همين فردا ميرم ويزا رو ميگيرم اينقدر فكر هزينه رو نكنيد قبل از قبولي لاتاري حاضر بوديم هرچي داريم و بفروشيم كه ويزاي ا م ر ي ... بگيريم همين فردا بپر سوار هواپيما يرو بگيرش به سلامتي
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان