موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-03 ساعت 11:25 توسط Afshinfar.)
27 jun آپ شدم دیروز (2 july) هم همینطور ولی کلیر شدن خبری نیست یه حالتی بین استرس و هیجان دارم مثل دقایق آخر بازی ایران - کره
به نظرتون داره یه خبرایی میشه؟
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها داشتم کلیرنس دوستان2009 رو مرور میکردم بیشترین صفحه کلیرنسشون 82 تا بوده واسه 2010 تا 229 تا بوده واسه2011 تا350 بوده واسه2012تا 527 تا بوده و واسه ما فکر میکنم از مرز 2000 هم بگذره واییییییییییییی خیلی استرس دارمممممممممممممممممممم خدایا نا امیدمون نکنننننننننننننننننننننننننن
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 12:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-03 ساعت 12:53 توسط r91.)
جناب امير خان عزيز .
اولا از انتظار خسته نباشي و خدا قوت.دوم ميبيني كه دوستان تازه وارد سوالات اوليه رو ميپرسن كه. كاملا هم طبيعيه .هيچكس اطلاعات لازم رو از شكم مادرش نياورد.اما اين موضوع نشون ميده كه تاپيك خيلي بزرك شده و. كسي نميتونه اطلاعات لازم رو توش پيدا كنه.يعني عملا قسمت اعظم خاصيتش رو از دست داده و از پتانسيل آموزشيش نميشه استفاده كرد .البته خاصيت هاي رواني رو كاملا داره و از بعد آموزشيش هم هنوز ميشه استفاده كرد ولي همونطور كه اشاره كردم خيلي. ضعيف.
به نظر من راه حلش كوچك كردن سايته و راهكار عمليش اينه كه تعداد از پستهاي غير ضروري و تاريخ مصرف كذشته و اونهايي كه بعدا مشخص شده كه اشتباه بوده حذف بشه.البته اين كار 2 تا مشكل داره اول اينكه براي يك مدير جستجو كردن تو بيش از 1000 صفحه و جدا كردن مفيد و غير مفيد كار غير ممكنيه چرا خونه اي رو كه من به هم ريختم يكي ديكه وقت بزاره خمع كنه.مشكل دوم اينه كه اينكار ممكنه بصورت يكجانبه باعث كدورت صاحب پست بشه و اون رو بي احترامي به خودش تلقي كه اونم كلي عواقب داره و تا حدودي هم شايد بشه حق داد.براي احتراز از اين دو مشكل به نظر من بهتره در مرحله اول از دوستان خواسته بشه بصورت خود جوش شروع كنن و هر كسي خودش پستهاي خودش رو تصفيه كنه.مطمئنا دوستان اين حس مسئوليت رو دارن.ضمنا شايد كسي نكران ستاره هاش باشه كه اونهم فكر كنم مديران بتونن ستاره ها رو بركردونن.هرچند كه اين قضيه نشد هم اونقدرهم مهم نيست ملت براي رتبه و ستاره اينجا نيومدن .
به هر حال رو اين پيشنهاد كار كنيد و نظراتتون رو بدين.
ممنونم
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز و مهربان من
آنچه دیروز برای من پیش آمد یک روز به یاد ماندنی بود...رفتار و منش شما بزرگواران مرا بیش از پیش شرمنده کرد...باور نمیکنید که هر پستی را میخواندم از این همه محبت و صفای شما عزیزان خجل میشدم....شما مرا دیروز آنقدر مورد لطف خود قرار دادید که زبان حقیر از بیان آن قاصر است...آری من هرگز شما را ندیده ام شاید با بسیاری از شما حتی تلفنی هم صحبت نکردم اما من شما را در کنار خود احساس میکنم و بی نهایت سرنوشت شما برای من مهم است...و اگر خدا یاری کند افتخار میکنم که تا آخرین لحظات سپتامبر 2013 در کنار شما بزرگواران باشم و میدانم و مطمئن هستم همگی کلیر خواهید شد و هرگز فکر بد به خود راه ندهید....همچنین در قبال تمامی محبت هایی که با پیام خصوصی و رتبه دادن به اینجانب اظهار داشتید بی نهایت سپاسگزارم و بهترینها را برای شما ارزومندم......به یاد داشته باشید حتما و حتما و صد درصد همگی شما بزرگوارن کلیر خواهید شد...موفق و پیروز باشید.
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 14:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-03 ساعت 14:42 توسط zanganeh.)
(2013-07-03 ساعت 12:49)r91 نوشته: جناب امير خان عزيز .
اولا از انتظار خسته نباشي و خدا قوت.دوم ميبيني كه دوستان تازه وارد سوالات اوليه رو ميپرسن كه. كاملا هم طبيعيه .هيچكس اطلاعات لازم رو از شكم مادرش نياورد.اما اين موضوع نشون ميده كه تاپيك خيلي بزرك شده و. كسي نميتونه اطلاعات لازم رو توش پيدا كنه.يعني عملا قسمت اعظم خاصيتش رو از دست داده و از پتانسيل آموزشيش نميشه استفاده كرد .البته خاصيت هاي رواني رو كاملا داره و از بعد آموزشيش هم هنوز ميشه استفاده كرد ولي همونطور كه اشاره كردم خيلي. ضعيف.
به نظر من راه حلش كوچك كردن سايته و راهكار عمليش اينه كه تعداد از پستهاي غير ضروري و تاريخ مصرف كذشته و اونهايي كه بعدا مشخص شده كه اشتباه بوده حذف بشه.البته اين كار 2 تا مشكل داره اول اينكه براي يك مدير جستجو كردن تو بيش از 1000 صفحه و جدا كردن مفيد و غير مفيد كار غير ممكنيه چرا خونه اي رو كه من به هم ريختم يكي ديكه وقت بزاره خمع كنه.مشكل دوم اينه كه اينكار ممكنه بصورت يكجانبه باعث كدورت صاحب پست بشه و اون رو بي احترامي به خودش تلقي كه اونم كلي عواقب داره و تا حدودي هم شايد بشه حق داد.براي احتراز از اين دو مشكل به نظر من بهتره در مرحله اول از دوستان خواسته بشه بصورت خود جوش شروع كنن و هر كسي خودش پستهاي خودش رو تصفيه كنه.مطمئنا دوستان اين حس مسئوليت رو دارن.ضمنا شايد كسي نكران ستاره هاش باشه كه اونهم فكر كنم مديران بتونن ستاره ها رو بركردونن.هرچند كه اين قضيه نشد هم اونقدرهم مهم نيست ملت براي رتبه و ستاره اينجا نيومدن .
به هر حال رو اين پيشنهاد كار كنيد و نظراتتون رو بدين.
ممنونم
سلام دوست من.
با تصفيه پستها شديدا مخالفم تك تك اين پستها ريشه در يه حالت بسيار بسيار خاص روحي رواني داشته و اميدوارم مديران عزيز با رعايت اصل امانتداري اين تاپيك رو به همين صورت كه هست حفظ كنند تا در روزگاري ديگر اين ورق از تاريخ مهاجرسرا مبنايي باشه براي قصه هايي كه براي نوه هامون از گذشته و سختيها و خوشيهاي هجرت خواهيم گفت.
مجدد تاكيد ميكنم :
مخالفم
اين دفعه ديگه واقعا خيلي :
آخ
با احترام به همه دوستان لطفا فقط دوستاني كه با پيشنهاد من موافق هستند لايك كنند.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوست صبور و خوبم abloom_ma
درود به شما
ضمن تبریک به شما و همه کلیر شده ها
کلیر شدن شما بهترین خبری بود که تو این ماه شنیدم، صمیمانه ترین تبریکهای من را پذیرا باشید، بهترینها را برای شما آرزو میکنم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید
با آرزوی بهترینها برای شما و تمامی دوستان مهاجر سرا، و امید به اینکه همه دوستان منتظر خیلی زود از انتظار در بیان
به افتخار شما دوست صبور
هووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا