کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-03 ساعت 19:05)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 19:01)sol.sol نوشته:  من نمی دونم امضا رو چه جوری کامل کنم و این امیر مهاجر کیه و آدرس ایمیلش چیه؟؟؟؟؟و این سایت سیس چیه ؟یعنی ممکنه کلیر شده باشم افسر گفت تا سه ماه دیگه ...

این امیر مهاجر یه غول بی شاخ و دم یک چشمه! خیلی هم خطرناکه. ولی اون امیر مهاجرو نمیدونم.
این سایت سیس هم اینه: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx. کیس نامبرتو توش میزنی و والسلام. ولی بازم اون سایت سیس رو نمیدونم.

من رفتم تو این سایت شماره رو که می زنم میگه غیر فعال هست یعنی چی ؟خدایا دیوانه شدم.................
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، sce ، shatsi ، Mehrdadordi ، mhb161 ، امیر مهاجر ، rozelo ، azar1348 ، Ehsan1358 ، zohre02 ، b_argi
سلام
ما هم کلیرنس خوردیم.............
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
(2013-07-03 ساعت 22:08)sol.sol نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 19:01)sol.sol نوشته:  من نمی دونم امضا رو چه جوری کامل کنم و این امیر مهاجر کیه و آدرس ایمیلش چیه؟؟؟؟؟و این سایت سیس چیه ؟یعنی ممکنه کلیر شده باشم افسر گفت تا سه ماه دیگه ...

این امیر مهاجر یه غول بی شاخ و دم یک چشمه! خیلی هم خطرناکه. ولی اون امیر مهاجرو نمیدونم.
این سایت سیس هم اینه: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx. کیس نامبرتو توش میزنی و والسلام. ولی بازم اون سایت سیس رو نمیدونم.

من رفتم تو این سایت شماره رو که می زنم میگه غیر فعال هست یعنی چی ؟خدایا دیوانه شدم.................
شمارتون را بدون صفرهای وسطش میزنید؟. مثلا" 2013AS00001234 را باید 2013AS1234 بزنید.
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: گل نهال ، sol.sol ، SHABAH51 ، shatsi ، sce ، Mehrdadordi ، mhb161 ، امیر مهاجر ، amir82 ، rozelo ، azar1348 ، Ehsan1358 ، zohre02 ، b_argi
سلام بر دوستان.بعدازصدو نممیدونم چند روز خبری نشد که نشد.من که کلا صبرم تموم شده نمیدونم هم سفرم چطور؟(آقای فضلی)17جون که آپدیت شدم اونم با ایمیل دیگه خبری نشده.کم کم دارم نگران میشم.

سلام بر دوستان.بعدازصدو نممیدونم چند روز خبری نشد که نشد.من که کلا صبرم تموم شده نمیدونم هم سفرم چطور؟(آقای فضلی)17جون که آپدیت شدم اونم با ایمیل دیگه خبری نشده.کم کم دارم نگران میشم.
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، shatsi ، sce ، Mehrdadordi ، Biz Biz ، mhb161 ، امیر مهاجر ، amir82 ، e76779 ، rozelo ، azar1348 ، Ehsan1358 ، dove ، zohre02 ، b_argi
(2013-07-03 ساعت 22:17)zavosh نوشته:  

شمارتون را بدون صفرهای وسطش میزنید؟. مثلا" 2013AS00001234 را باید 2013AS1234 بزنید.
دوست من اینجا بروید
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، mhb161 ، amir82 ، Ehsan1358 ، azar1348 ، zohre02 ، b_argi
(2013-07-03 ساعت 21:41)امیر مهاجر نوشته:  دوستان در نهایت اسامی زیر از جمع منتظرین منتظرسرا حذف شدند.
چنانچه اشتباهی صورت گرفته لطفا بنده را مطلع سازید.
با تشکر

amirazimi
shim
ali heydari
amiraryan
daad
emade307
kasra2600
khmp
miladswat
mohammad. behrouzi
sla59

یعنی چی ؟ چرا اسمشون توی منتظر سرا نیست ..؟کلیر شدند ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: shatsi ، sce ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، mhb161 ، امیر مهاجر ، Ehsan1358 ، zohre02 ، b_argi
وقتی زندگی بر وفق مرادتان است امید داشتن کار سختی نیست. اما وقتی این روزگار مشکلاتی را بر سر راهتان قرار می‌دهد هم می‌توانید امیدوار باشید. خوشبختانه، امیدی که خداوند به ما ارزانی می‌کند بیش از یک احساس ساده است: امید واقعیت وجود خداوند در کنار شماست. این امید را می‌توانید در هر موقعیتی احساس کنید—حتی وقتی کلیرتان طولانی می شود و یا خدای ناکرده سلامتیتان به خطر می‌افتد، کارتان را از دست می‌دهید، همسرتان ترکتان می‌کند یا هر مشکل دیگری برایتان اتفاق می‌افتد ...می‌خواهم به شما نشان دهم چطور می‌توانید همیشه امیدوار باشید:
- بیهوده زندگی نکنید، مشتاق باشید.
اجازه ندهید موقعیت‌های سخت و پیچیده کاری کند که نتوانید از هر لحظه زندگیتان لذت ببرید. بدانید که حتی زمان‌هایی که زندگی سخت می‌شود، خیلی بیشتر از فقط تحمل کردن آن موقعیت از دستتان برمی‌آید. وقتی به یاد می‌آورید که زندگی نعمتی از جانب خداست، می‌توانید حتی در سخت‌ترین شرایط تا آخرین حد از زندگیتان لذت ببرید. از خدا بخواهید که کمکتان کند حضورش را حس کنید و وقتی او را نزدیک خود حس کردید از این احساس زیبا لذت ببرید. دعا کنید خداوند ذهنتان را آزاد کند تا افکار و احساسات مثبت پیدا کنید و بتوانید از زندگی حتی در شرایط سخت لذت ببرید.
- اعتماد کنید.
وقتی اتفاقی در زندگیتان می‌افتد، با شکایت کردن نزد خداوند یا اعتراض به او واکنش ندهید. درعوض، به خدا اعتماد کنید و بدانید که او حتی در اتفاقات بد نیز خیر و صلاح شما را می‌خواهد. به یاد داشته باشید که خداوند کامل است، بنابراین از هر اشتباهی مبراست و هر تصمیمی که می‌گیرد در جهت نیک است. اگر اجازه داده است اتفاق بدی برای شما بیفتد، بدانید که حتماً دلیلی پشت آن است.
- چیزی را بخواهید که خداوند برایتان می‌خواهد.
اشتباه نکنید، تصور نکنید اگر هر چه که از خدا می‌خواهید را به شما نمی‌دهد پس خداوند نگران و مراقب شما نیست. بدانید که خداوند آنقدر دوستتان دارد که هر چه لازم داشته باشید را به شما می‌دهد، حتی اگر آن چیزی نباشد که خودتان می‌خواهید. به خاطر داشته باشید که به خاطر دیدگاه محدودی که درمقایسه با دیدگاه نامحدود خداوند، نسبت به زندگی دارید، گاهی چیزهایی طلب می‌کنید که به ظاهر خوب می‌رسد اما ممکن است به ضررتان باشد. به این واقعیت اعتماد کنید که خداوند می‌داند به چه نیاز دارید تا زندگی فوق‌العاده داشته باشید. از خدا بخواهید امیالتان را درجهت میل و خواسته خود قرار دهد.
- بر ترستان غلبه کنید.
مهم نیست که در چه موقعیتی گیر کرده باشید، نباید بترسید چراکه خداوند همیشه با شما خواهد بود و همیشه خیر و صلاح شما را مد نظر خواهد داشت. هر زمان که ترس وارد زندگیتان شد، به خدا روی بیاورید و از او کمک بخواهید تا موقعیتتان را بهبود بخشد.
- ناامید نشوید.
هر زمان که احساس کردید امیدتان را از دست می‌دهید، از خدا بخواهید امیدی تازه به شما بدهد تا بتوانید با ایمان کامل به مسیرتان ادامه دهید و با موقعیت‌های سخت زندگی برخورد کنید. مطمئن باشید که خداوند پاداش صبر و تحمل شما را خواهد داد. هر زمان که نیاز به امید بیشتر داشتید، روی او حساب کنید.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
243 رووووز...چيزي ندارم بگم Sad(((((((((
(2013-07-03 ساعت 21:20)amir82 نوشته:  جهت بوست انرژی و یاری رسانی جهت تحمل این آخر هفته های مزخرف، و با عنایت به طرح تجمیع نعـــــــــــــــــــره ها و حفظ وحدت میان سه سفارت، بدین وسیله نعــــــــــــره ویژه هفته تقدیم می گردد:
.
.
.
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره

تبریک به.....
آنکارایی یی یی ها:
mohammad-r
soroushmm
mino2013
nazanin farzad
leila_2013
pouya.web
Omid91
رضا امير
edibk

ابوظبی یی یی ها:
immigrant2us
aliroz
mori5050

ایروانی یی یی ها:
abloom_ma (ماشالا به این همه صبر، ماشالا....)
sohailstar
patezian

این هفته هم بدجوری خبرای خوب تو راهه...میگین نه، از محمد فضلی بپرسین! Wink
Smile

سلام دوست عزیز ممنونم .
باسلام بر دوستان منتظر.فکر کنم12روز گذشته.17جون بعداز ایمیل آپدیت شدم.هربار باآیمیل.حوصلم رفت دیگه.پس کی کلیر میشیم؟:-(
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-07-03 ساعت 18:57)aliroz نوشته:  با سلام
میشه با ذفاتر هوایی این کار را انجام داد
با تشکر

با سلام
آقاي aliroz عزيز اگه من جاي شما بودم همين فردا صبح ميرفتم اگه بليط هم گيرم نميومد سينه خيز ميرفتمSmile
اينقدر معطل نكنيد به آژانس ها هم اعتماد نكنيد البته اين نظر منه اين قضيه انقدر مهمه كه بنظر من ارزششو داره همه كاراتو بزاري كنار
ببخشيد من كوچيك شما هستم ولي دارم بجاي شما حرص ميخورم.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
(2013-07-03 ساعت 22:17)zavosh نوشته:  

شما رتون را بدون صفرهای وسطش میزنید؟. مثلا" 2013AS00001234 را باید 2013AS1234 بزنید.
واقعاً ممنون دوست عزیز من چک کردم زده پروسه اداری داره طی می شه ولی پائین اون متن دو بار شماره مو زده یکیش رو زده 01 پروسه اداری و یکش رو زده 02 آمادهready این دیگه چیه؟خیلی ببخشید من اینقدر سوال می کنم.

برگه صورتی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا............................
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: sce ، Mehrdadordi ، mhb161 ، rozelo ، Ehsan1358 ، zohre02 ، b_argi
(2013-07-02 ساعت 12:20)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 10:13)mohcen نوشته:  سلام بر دوستان
کسی از دوستان هست که مدرک موقت رو به سفارت برده باشه؟ از لحاظ سفارت مورد قبوله و یا مثل پذیرش دانشگاهها باید حتما دانشنامه رو داشته باشی؟ دارالترجمه ها مدرک موقت ترجمه می کنند ولی ظاهرا زیریش می نویسند که این مدرک officialy نیست. کسی از دوستان این کارو انجام داده ، قائدتا اگر مدرک موقت باشه ریز نمره هم نخواهی داشت، ارائه ریز نمره به صورت یک موضوع اجباری در سفارت آنکارا در اومده؟ کسی از دوستان تجربه مشابه با منو داره خوشحال میشم پاسخی دریافت کنم.
در ضمن شاید سوال من توی این تاپیک بی ربط باشه ولی چون از همه تاپیکها شلوغتره و همچنین تاپیکای دیگه برای ما کیسهای شماره بالا خلوت شده اومدم اینجا از شما دوستان با تجربه بپرسم. ممنون
سلام
همسرم مدرک موقت رو اراعه داد (فوق لیانس)اما دانشنامه لیسانس رو ازش قبول کردن.

دوست عزیز همسر شما کیس اصلی بودن ویا شما؟
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
تشکر کنندگان: mhb161 ، rozelo ، SHABAH51 ، Ehsan1358 ، azar1348 ، zohre02 ، b_argi
سلام .
ما هم امروز ایشو شدیم فردا سفارت تعطیله اما اداره پست تا ساعت 2:30 باز هست نمی دونم فردا موفق به گرفتن ویزت میشیم یا نه .
دیروز یکی که خیلی به حرفهاش اعتقاد دارم (پدرم)گفت : تا15 مرداد (6 آگست) کلیر می شید! می خندید؟؟ اما من ایمان دارم اگرچه کلاً انسان بی ایمان و عقیده ای هستم! با این وصف دست کم سی و چند روز دیگه در خدمت این تاپیک خواهم بود Big Grin لطفاً تحمل ام کنید.البته قول میدم وقتی پام به ینگه دنیا رسید و مستقر شدم برای شما و برندگان 2014 هرچه در توان دارم خرج خواهم کرد. امروز چهار شنبه است و فردا هم روز استقلال(من پرسپولیسی صد آتیشه هستم) آمریکاست! پس تا روز دوشنبه 8 جولای صبر کنید. مطمئنم در هفته آینده اینجا فقط باید بزنیم و برقصیم از کلیر شدن دوستان قدیمی Smile
فدای همه دوستانی که این یکی دو روزه کلیر شدن...شما هم بازی Smile))))))
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان