کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-03 ساعت 17:46)ابی هانی نوشته:  اين لاتاري لاتاري كه ميكن مثل اينكه راسته ها Big Grin

حتما ويزارو گرفتي شنگول شدي نه؟!!!
تبريك آقا ابي.
تا دستمون به ويزا نخوره نميتونيم باورش كنيم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-07-03 ساعت 16:55)e76779 نوشته:  سلام دوستان بزرگوار،
متاسفانه امروز دقیقاً بعد از یکماه که اطلاعات شرح شغل همسرم را سفارت خواسته بودند، مجدداً بعد از آپدیت امروز شرح شغل بنده را نیز درخواست کرده!!
من نمیدونم اینا نمی تونستند همان 3 Jun از هر دو ما شرح شغل بخوان!
واقعاً که خسته و کلافه شدم از این بی برنامگی سفارتSad
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدا بكم جيكارشون كنه
واقعا متاسفم بهزاد عزيز حق تو بود زودتر از من كلير شي اما نشد اميدوارم زودتر از شرش راحت شي و ويزا رو تو باست ببيني

(2013-07-03 ساعت 18:04)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 17:46)ابی هانی نوشته:  اين لاتاري لاتاري كه ميكن مثل اينكه راسته ها Big Grin

حتما ويزارو گرفتي شنگول شدي نه؟!!!
تبريك آقا ابي.
تا دستمون به ويزا نخوره نميتونيم باورش كنيم.
أره مهدي جان
اميدوارم هرجه سريعتر براي شما و كليه دوستان مهاجرسرايي
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-07-03 ساعت 17:59)farmiz نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 17:21)farmiz نوشته:  دیشب ایمیل زدم به آنکارا تا الان هم جوابی ندادن منتظرم
خدایا+++++++++++++++++++++++++++++

جواب ایمیل اومد گفتن مراحل اداری تمام نشده گفتم خبرشو بهتون بگم

ديدين كفتم جواب تكراري ميدن Smile) ايشالا كه زوددتر كلير شين ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام به دوستان عزیز. امیدوارم به زودی خبر کلیر شدن همه مون بیاد و این روزهای انتظار به سر برسه. یک سوال دارم شاید کمی ناشیانه باشه ولی ممنون می شم جواب بدید.
آیا این لیست کلیر شده ها که تو سایت آنکارا میاد و الان هم به تاریخ 1 جولای آپدیت شده لیست تمام کلیر شده های آنکاراست؟ یعنی کسی هم که 3 ماه پیش کلیر شده الان شماره ی کیسش تو این لیست هست یا با آپدیت شدن شماره های جدید میاند . اونایی که ویزاشونا گرفتند از لیست حذف می شند؟ مرسی از جوابتون.

به امید حق

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: پدی ، گل نهال ، Ehsan1358 ، maryam_a ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
ما هم داریم جزو قدیمی ها میشیم 7 روز .....نبود....از آش خوری در اومدیم؟امیر آقای مهاجر بفرمایند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
سلام به همه .آقا ما هم ویزامون ایشو شد .هووووووووووووووووووووووورا انشاا... که برای شما دوستای خوبمم این اتفاق بیوفته .امیدوارم که هر چه زودتر برای تمامه دوستای گلم هوووورا بکشم بویژه برای بهزاد عزیزم که میدونم بزودی کلیر می شه و مهدی رضایی عزیز که واقعا با خبرای خوبش بچه هارو پر انرژی نگه میداره .ALNB هم که شرایطه منو داشت مطمئنم که بزودی همینجا برامون کامنت می زاره که کارش درست شده .ممنونم از همتون که اگه نبودین انتظار خیلی سخت می شد برام .دوستون دارم .

هووووووووووووووووووررا
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

(2013-07-03 ساعت 18:14)Rira2013 نوشته:  سلام به دوستان عزیز. امیدوارم به زودی خبر کلیر شدن همه مون بیاد و این روزهای انتظار به سر برسه. یک سوال دارم شاید کمی ناشیانه باشه ولی ممنون می شم جواب بدید.
آیا این لیست کلیر شده ها که تو سایت آنکارا میاد و الان هم به تاریخ 1 جولای آپدیت شده لیست تمام کلیر شده های آنکاراست؟ یعنی کسی هم که 3 ماه پیش کلیر شده الان شماره ی کیسش تو این لیست هست یا با آپدیت شدن شماره های جدید میاند . اونایی که ویزاشونا گرفتند از لیست حذف می شند؟ مرسی از جوابتون.

به امید حق

هر چند وقت یکبار اسامی قدیمی رو که ویزا گرفتند حذف میکنند.
(2013-07-03 ساعت 18:15)پدی نوشته:  ما هم داریم جزو قدیمی ها میشیم 7 روز .....نبود....از آش خوری در اومدیم؟امیر آقای مهاجر بفرمایند

بنده که عرض کردم همه پیشکسوت انتظارند تو این پروسه.
(2013-07-03 ساعت 18:05)ابی هانی نوشته:  [خدا بكم جيكارشون كنه
واقعا متاسفم بهزاد عزيز حق تو بود زودتر از من كلير شي اما نشد اميدوارم زودتر از شرش راحت شي و ويزا رو تو باست ببيني
سلام ابی عزیز، درج ویزای خوشگل در پاسپورتتون که بابت اون کلی دلشوره و انتظار و .... کشیدی، خیلی لذت بخشه.
واقعاً خوشحال شدم و از صمیم قلب بهتون تبریک میگم و آرزو میکنم تک تک عزیزان منتظر لذت این لحظه رو بچشن و در ادامه راه موفق باشن.
برای مهدی جان عزیز و دوست خوبمان آریوبرزن همه از خداوند مهربان آپدیت و تعجیل در کلیر شدن خواستارم.Cool

(2013-07-03 ساعت 18:19)آرش کمانگیر نوشته:  سلام به همه .آقا ما هم ویزامون ایشو شد .هووووووووووووووووووووووورا انشاا... که برای شما دوستای خوبمم این اتفاق بیوفته .امیدوارم که هر چه زودتر برای تمامه دوستای گلم هوووورا بکشم بویژه برای بهزاد عزیزم که میدونم بزودی کلیر می شه و مهدی رضایی عزیز که واقعا با خبرای خوبش بچه هارو پر انرژی نگه میداره .ALNB هم که شرایطه منو داشت مطمئنم که بزودی همینجا برامون کامنت می زاره که کارش درست شده .ممنونم از همتون که اگه نبودین انتظار خیلی سخت می شد برام .دوستون دارم .

هووووووووووووووووووررا

خیلی مبارکه آرش جان، پاینده باشی و موفقBig Grin
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
از بچه هایی که ابوظبی رفتن برای ویزا یه سؤال داشتم.
بعد از اینکه پاسپورتهارو تحویل دادیم چطوری اونا رو میگیریم؟ میفرستن هتل یا خودمون باید بریم بگیریم؟ اگه خودمون باید بریم، چطوری میفهمیم Issue شده اگه اینترنت نداشته باشیم؟
ممنون.
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما
تشکر کنندگان: maryam_a ، b_argi ، sce ، mhb161 ، Ehsan1358 ، zohre02
سلام دوستان
سوال من دقیقا این هست که چطوری آپدیدت می شیم؟ مگر یهو وقتی چک می کنیم تو سایت نمی زنه شما کلیر شدید بیایید اینجا؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، maryam_a ، babak_1363 ، azar1348 ، رجبعلی ، b_argi ، sce ، mhb161 ، Ehsan1358 ، zohre02
با سلام
میشه با ذفاتر هوایی این کار را انجام داد
با تشکر
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
تشکر کنندگان: maryam_a ، babakirani ، b_argi ، sce ، Ehsan1358 ، zohre02
(2013-07-03 ساعت 12:08)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 11:01)sol.sol نوشته:  بچه ها من تمام مدارکم کامل بود ولی افسری که مصاحبه می کرد برگه صورتی داد پرسیدم چرا؟گفت مراحل اداری ما یه مقدار زمان می بره و اصل مدارک تحصیلی من رو هم گرفت گفت حد اکثر تا سه ماه دیگه سایت رو چک کنید شماره تون که در آمد با پاس یه ها یه نفرتون بیاد اینجا .این یعنی چی؟کسی مورد مشابه داشته؟ت. رو خدت کمک کنید خیلی نگرانم.

سلام دوست من ، خوش اومدي به كلرينس ، نكران نباش اين روال عادي سفارت هست براي اكثر ايرانيها كه اف بي اي ميخورن Smile) لطفا امضاتو كامل كن كه دقيقتر توضيح بدم ؛))و مشخصاتتو شامل روز مصاحبه ، حدود كيس نامبرت و سفارتو و رنك بركه كليرينستو واسه امير مهاجر عزيز ايميل كن ...البته من تعجب ميكنم كه اصل مدركتو بايد بر مي كردوند بهت !ضمنا تو سايت سيس هم يه نيكاه كن ببين روز مصاحبه يا فرداي مصاحبه اب ديت شدي ؟؟

من نمی دونم امضا رو چه جوری کامل کنم و این امیر مهاجر کیه و آدرس ایمیلش چیه؟؟؟؟؟و این سایت سیس چیه ؟یعنی ممکنه کلیر شده باشم افسر گفت تا سه ماه دیگه ...
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: maryam_a ، Mehrdadordi ، b_argi ، sce ، Ehsan1358 ، zohre02
(2013-07-03 ساعت 18:51)ramin888 نوشته:  سلام دوستان
سوال من دقیقا این هست که چطوری آپدیدت می شیم؟ مگر یهو وقتی چک می کنیم تو سایت نمی زنه شما کلیر شدید بیایید اینجا؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون

سلام ، دوست من ، امضات كامل كن تا بشه اظهار نظر كرد ، شرايط شما قبل ازمصاحبه هست يا مصاحبه انجام شده ؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، maryam_a ، e76779 ، babak_1363 ، milad_aae ، b_argi ، sce ، rozelo ، azar1348 ، Ehsan1358 ، zohre02
(2013-07-03 ساعت 19:01)sol.sol نوشته:  من نمی دونم امضا رو چه جوری کامل کنم و این امیر مهاجر کیه و آدرس ایمیلش چیه؟؟؟؟؟و این سایت سیس چیه ؟یعنی ممکنه کلیر شده باشم افسر گفت تا سه ماه دیگه ...

این امیر مهاجر یه غول بی شاخ و دم یک چشمه! خیلی هم خطرناکه. ولی اون امیر مهاجرو نمیدونم.
این سایت سیس هم اینه: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx. کیس نامبرتو توش میزنی و والسلام. ولی بازم اون سایت سیس رو نمیدونم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان