کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-03 ساعت 15:45)mehdi didam نوشته:  
آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!
خانم ، موسیو ، مادام ، مستر ، میسیز، میس

[b]ما میدونیم غرق نمیشیم ، آما نمیتونیم دست و پا نزنیم !!
و این یعنی ، هنوز توکل کامل نداریم ، یعنی به خدای خودمون هنوز اطمینان نداریم هنوز میترسیم دل بدیم به دلش و خودمون رو ول کنیم تو هواش . . .
به امید روزی که بتونیم نزدیکیهای همچین حسی بشیم و بگیم ، رسم نیست با یک دل دو دلبر داشتن ، یا ز دل بایدگذشتن یا زدلبر داشتن .[/b]
است نقطه سر خط ...
راستی این هفته نداریم پیش بینی کننده ؟؟؟
هرهفته عده ائی برای روحیه دادن به بقیه میان و میگن دیگه آخرشه ، تموم شد ، فردا یا پس فردا یا پس اون فردا یا تا آخر هفته یا . . . کلیرمیشیم میره !!!
موسیو، مستر، آقا مهدی کجا کجا؟؟؟...، تا شما رتبه اول و بنده دوم منتظر سرا نشده باشیم، از کیلیر میلیر خبری نیست که نیست، بابا ناسلامتی باهم قول و قرار گذاشته بودیما Cool
اما بهت قول میدم به محض اینکه به این درجه نائل بشیما، سه سوت بعدش من و خودتیم، شک نکنیا TongueWink

در مورد توکل گفتی...
مطمئن باش همه به خدای خود توکل داریم، فقط متأسفانه چون صدای اوست کریم رو نمیتونیم بشنویم، وقتی بهمون میگه بابا من خودم حواسم هست، چرا شما هراز گاهی دخالت تو کار من میکنین؟ خوب اونم که خودت میدونی چرا، آدمیم و نادون، ییهو اونم بی اختیار دلمون میگیره از این همه انتظار و کمی در ادامه راه متزلزل میشیم و هی غر میزنیم... تازه اون حالتم، بسته به مودی که توش هستیم داره، فشاری که رومون هست، بهمون غلبه میکنه و اونوقت اونی میشه که نباید بشه و در نتیجه کمی از معبودمون دلخور میشیم که آخه پروردگارا چرا من ،چرا بعد از اینهمه انتظار، دیگه تمومش نمیکنی؟، چرا همیشه باید دقیقه 90 کارای من جور بشه؟ و هزار تا چرای دیگه که تو این ذهن ناقص انسانیمون خطور میکنه...
خلاصه که شما حداقل وساطت کن که خدا مارو ببخشه، اگه بی اختیار و نفهمیده، دخالتی در کارش میکنیم... Sad

و اما در مورد پیش بینی کنندۀ این هفته
خداییش برای اولین بار ( دو روز پیش ) ، من یه پیش بینی کرده بودم که دوستان عزیزی همانند محمد فضلی، آسمان آبی ( یکی از پیشکسوتان اعظم)، نورا و همۀ کسانی که از جمعه تا به امروز در سیس آپدیت شدن، در آپدیت بعدی سفارت، که فکر میکنم عصر امروز باشه ( چون فردا سفارت تعطیله به خاطر روز استقلال در امریکا ) وگرنه میره جمعه که یه هورای جانانه داشته باشیم...
در هر صورت ما خیلی مخلص شما هم هستیم و خیالت تخت که آره Big GrinWink
به قول شاعر که میگه پایان شب سیه، بالاخره برای همۀ ما هم سپید است
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-03 ساعت 19:01)sol.sol نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 12:08)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 11:01)sol.sol نوشته:  بچه ها من تمام مدارکم کامل بود ولی افسری که مصاحبه می کرد برگه صورتی داد پرسیدم چرا؟گفت مراحل اداری ما یه مقدار زمان می بره و اصل مدارک تحصیلی من رو هم گرفت گفت حد اکثر تا سه ماه دیگه سایت رو چک کنید شماره تون که در آمد با پاس یه ها یه نفرتون بیاد اینجا .این یعنی چی؟کسی مورد مشابه داشته؟ت. رو خدت کمک کنید خیلی نگرانم.

سلام دوست من ، خوش اومدي به كلرينس ، نكران نباش اين روال عادي سفارت هست براي اكثر ايرانيها كه اف بي اي ميخورن Smile) لطفا امضاتو كامل كن كه دقيقتر توضيح بدم ؛))و مشخصاتتو شامل روز مصاحبه ، حدود كيس نامبرت و سفارتو و رنك بركه كليرينستو واسه امير مهاجر عزيز ايميل كن ...البته من تعجب ميكنم كه اصل مدركتو بايد بر مي كردوند بهت !ضمنا تو سايت سيس هم يه نيكاه كن ببين روز مصاحبه يا فرداي مصاحبه اب ديت شدي ؟؟

من نمی دونم امضا رو چه جوری کامل کنم و این امیر مهاجر کیه و آدرس ایمیلش چیه؟؟؟؟؟و این سایت سیس چیه ؟یعنی ممکنه کلیر شده باشم افسر گفت تا سه ماه دیگه ...
امير مهاجر از مديران نازنين و زحمتكش اين سايت هستن كه كم كم باهاشون اشنا ميشي تو اين فضاي مجازي و اسم امير مهاجر كليك كن و مشخصاتتو هم واسه ايشون ايميل كن حتماSmile) Smile شما به امضا من نكاه كن و مشخصاتتو از كنترل بنل صفحه خودت ثبت كن ..اون قسمت امضا رو منظورمه ...شما بركه صورتي كرفتي و مر احل اداري هم بايد طي بشه تا كلير بشين Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
امروز کسی کلیر نشد؟

۲ روزه که خبری نیست؟
تشکر کنندگان: maryam_a ، b_argi ، Niushagh ، sce ، mhb161 ، rozelo ، Ehsan1358 ، zohre02 ، MEHDIREZAEI
(2013-07-03 ساعت 18:03)ابی هانی نوشته:  اميدوارم همتون هرجه زودتر مثل من جشمتون به ويزا خوشكله روشن شه
براي باس اعتباري محسوب ميشهTongue

نوع ويزا كه تو پاس ميزنن مشخصه؟نيروي انتظامي با ديدن ويزا ممكنه اجازه خروج به دانشجو نده
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: payam62 ، babak_1363 ، maryam_a ، b_argi ، babakirani ، Niushagh ، sce ، rozelo ، honey rahmati ، Ehsan1358 ، zohre02 ، MEHDIREZAEI
(2013-07-03 ساعت 19:19)saraus2013 نوشته:  امروز کسي کلیر نشد؟

۲ روزه که خبری نیست؟
سلام دوست من.
امروز كيس من و خانوادم آپ ديت شد.بين ساعت 15 الي 16 به وقت آنكارا.
اخ...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
بعد از اینکه پاسپورتهارو تحویل دادیم باید خودمون بریم بگیریم اونا یه برگه میدن میگن کی بیا بگیر
اگه مخواهی بری زحمت پاس ما را هم بکش

ممنون

سلام دوستان گرامی
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، rozelo ، azar1348 ، Ehsan1358 ، zohre02
(2013-07-03 ساعت 18:20)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 18:14)Rira2013 نوشته:  سلام به دوستان عزیز. امیدوارم به زودی خبر کلیر شدن همه مون بیاد و این روزهای انتظار به سر برسه. یک سوال دارم شاید کمی ناشیانه باشه ولی ممنون می شم جواب بدید.
آیا این لیست کلیر شده ها که تو سایت آنکارا میاد و الان هم به تاریخ 1 جولای آپدیت شده لیست تمام کلیر شده های آنکاراست؟ یعنی کسی هم که 3 ماه پیش کلیر شده الان شماره ی کیسش تو این لیست هست یا با آپدیت شدن شماره های جدید میاند . اونایی که ویزاشونا گرفتند از لیست حذف می شند؟ مرسی از جوابتون.

به امید حق

هر چند وقت یکبار اسامی قدیمی رو که ویزا گرفتند حذف میکنند.

مرسی که جواب دادیدSmileRolleyes

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: b_argi ، Niushagh ، abloom_ma ، sce ، mhb161 ، rozelo ، Ehsan1358 ، zohre02
امیر مهاجر عزیر سلام
طبق درخواست اطلاعات را از طریق ایمیلی که داده بودید به نام HSN و با موضوع "پاکسازی منتظر سرا" ارسال کردم لطفاً چک کنید و اینجانب را مطلع فرمائید.
با تشکر

---------------------------------------------------------------------------------------
Case No.: 2013AS45$$- 3 persons - Invitation date: March 5th 2013 Ankara- without any update from ceas
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، امیر مهاجر ، b_argi ، sce ، mhb161 ، Ehsan1358 ، zohre02
(2013-07-03 ساعت 17:46)ابی هانی نوشته:  اين لاتاري لاتاري كه ميكن مثل اينكه راسته ها Big Grin

راست و دروغ داره ابي جان، لاتاري شما راست بوده ولي ظاهراً مال ما از اون چينياش بوده

حرف از رفتن هاســــــــــت...
کاش کسی...
...
با آمدنش غافلگیرمان کنــــــــــــــد ...!!!
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-03 ساعت 20:31)AOC Kermani نوشته:  امیر مهاجر عزیر سلام
طبق درخواست اطلاعات را از طریق ایمیلی که داده بودید به نام HSN و با موضوع "پاکسازی منتظر سرا" ارسال کردم لطفاً چک کنید و اینجانب را مطلع فرمائید.
با تشکر

---------------------------------------------------------------------------------------
Case No.: 2013AS45$$- 3 persons - Invitation date: March 5th 2013 Ankara- without any update from ceas

حله رفیق. فقط اینکه تاریخ مصاحبه شما ۲۵ مارچ بوده که هم تو ایمیلی که من زدی و هم تو امضات اشتباه نوشتی.
تشکر کنندگان: babakirani ، lonelyman ، گل نهال ، babak_1363 ، amir82 ، b_argi ، sce ، mhb161 ، azar1348 ، ابی هانی ، zohre02
جهت بوست انرژی و یاری رسانی جهت تحمل این آخر هفته های مزخرف، و با عنایت به طرح تجمیع نعـــــــــــــــــــره ها و حفظ وحدت میان سه سفارت، بدین وسیله نعــــــــــــره ویژه هفته تقدیم می گردد:
.
.
.
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره

تبریک به.....
آنکارایی یی یی ها:
mohammad-r
soroushmm
mino2013
nazanin farzad
leila_2013
pouya.web
Omid91
رضا امير
edibk

ابوظبی یی یی ها:
immigrant2us
aliroz
mori5050

ایروانی یی یی ها:
abloom_ma (ماشالا به این همه صبر، ماشالا....)
sohailstar
patezian

این هفته هم بدجوری خبرای خوب تو راهه...میگین نه، از محمد فضلی بپرسین! Wink
Smile
(2013-07-03 ساعت 16:55)e76779 نوشته:  سلام دوستان بزرگوار،
متاسفانه امروز دقیقاً بعد از یکماه که اطلاعات شرح شغل همسرم را سفارت خواسته بودند، مجدداً بعد از آپدیت امروز شرح شغل بنده را نیز درخواست کرده!!
من نمیدونم اینا نمی تونستند همان 3 Jun از هر دو ما شرح شغل بخوان!
واقعاً که خسته و کلافه شدم از این بی برنامگی سفارتSad
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوست عزیز نگران نباش از من هم پس از پنج ماه و نیم فتوکپی دو پاسپورت قبلی را خواستند.....من به شما قول میدم شما و همه دوستان کلیر خواهید شدکلیر میشوید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
من هم پس از 204 روز کلیر شدم........................هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراهوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر..هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
[/quote]

هوووووووووورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااا

می‌دونم خیلی‌ دیره! به علت مشغلهٔ کاری چند وقته دیر به دیر به سایت سر میزنم ولی‌ الان فهمیدم دوست عزیزمون abloom_ma کلیر
شدن
تا تو منتظر سرا دیدم اسمت سبز شده واقعا از ته دلم خوشحال شدم نمیگم بیشتر از زمانی‌ که خودمون کلیر شده بودیم ولی‌ اینقدری بود که داد زدم آبلوم کلیر شد خانومم گفت پیشکسوت انتظار تو ارمنستان؟ گفتم آره!
بچه‌های اینجا هیچگاه صبر و روحیه رویایی شما و تلاشتون در روحیه دادن به بقیه رو از یاد نمیبرند
به هر حال دوست عزیزم به شما وبقیهٔ دوستان تازه کلیر شده تبریک میگم و امیدوارم در بقیهٔ مراحل مهاجرت و زندگی‌ جدید هم شاد و پیروز باشید.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
اپدیت شدن فقط توی ساعات اداریه سفارته یامثلا نصفه شب یاغروب هم میشه به امیداپ دیت شدن رفت توسایت؟

من که مثل سرماخوردگی که بایدهرهشت ساعت کبسول انتی بیوتیک خوردسرساعت میرم توسایت
ولی میبینم خبری نیست
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، mhb161 ، rozelo ، honey rahmati ، azar1348 ، Ehsan1358 ، zohre02 ، mehdi didam ، MEHDIREZAEI ، b_argi
دوستان در نهایت اسامی زیر از جمع منتظرین منتظرسرا حذف شدند.
چنانچه اشتباهی صورت گرفته لطفا بنده را مطلع سازید.
با تشکر

amirazimi
shim
ali heydari
amiraryan
daad
emade307
kasra2600
khmp
miladswat
mohammad. behrouzi
sla59