کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امیر مهاجر عزیز، سلام و خسته نباشید.

بعرضتون برسونم آقای ali heydari هنوز کلیر نشدند و کماکان منتظرند. این مطلب رو دیشب از طریق یک پیام خصوصی به من اطلاع دادند. ضمناً ایشون همانند ما در روز سیزدهم مارس مصاحبه داشتند.

مخلص شما رجبعلی
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
سلام دوستان

ما ک کلی‌ خسته شدیم از انتظار...

خدا به ما و منتظران دیگه صبر بده...

اگه این هفته کلیر نشیم دوست دارم با سر برم توی مانیتور.این آنکارا هم شورشو در اورده...

امروز برای روز استقلال سفارت تعطیل ،چند روز دیگه هم برای ماه رمضون..من نمیدونم کی‌ قراره کیس کلیر کنه بخدا...
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: hana_fd ، payam62 ، Doe ، e76779 ، babak_1363 ، shatsi ، mehdi didam ، mrbonbon ، b_argi ، Alirezaa2013 ، Ehsan1358 ، mhb161 ، رجبعلی
اينم يه شعر براي همه منتظرا:
طاقت بیار میشه شنید ، خندیدن دلخواه رو
تو كلير ميشي رفیق ، طاقت بیار این راه رو
طوفانُ پشت سر بذار ، اون سمت ما آمريكا
این زمزمه تو گوشمه، فردا پر از آزادیه...
طاقت بیار رفیق، دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار رفیق ، خورشید پشت ماست...
طاقت بیار رفیق ، ما هر دو بی کسیم
طاقت بیار رفیق ، داریم میرسیم

دنیا ، اگه تاریک شد ، دستای فانوسُ بگیر
با من بیا با من بیا ، چیزی نمونده از مسیر...
سرما و سوز برف رو ، آهسته پشت سر بذار
امروز وقت خواب نیست ، ما با همیم طاقت بیار
طاقت بیار رفیق ، دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار فیق ، خورشید پشت ماست
طاقت بیار رفیق ، ما هر دو بی کسیم
طاقت بیار رفیق ، داریم میرسیم...

طاقت بیار رفیق...
رفیق...
طاقت بیار رفیق... ..
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
(2013-07-04 ساعت 11:15)ramin888 نوشته:  سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید. آپدیت سایت به چه صورته؟ از روز اول تا الان من فقط یه پیغام دریافت کردم Sad این یعنی هنوز آپدیت نشدم؟
دوم اینکه ممکنه کلا یه کیسی آپدین نشه و کلیر بشه؟
و اینکه وقتی کلیر می شیم چه پیغامی در سایت می نویسه؟

لطفا جواب بدید سوالات منو
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 11:15)ramin888 نوشته:  سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید. آپدیت سایت به چه صورته؟ از روز اول تا الان من فقط یه پیغام دریافت کردم Sad این یعنی هنوز آپدیت نشدم؟
دوم اینکه ممکنه کلا یه کیسی آپدین نشه و کلیر بشه؟
و اینکه وقتی کلیر می شیم چه پیغامی در سایت می نویسه؟

لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.منم دقیقا همین سوال ها رو دارم.با سپاس

(2013-07-04 ساعت 10:18)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 18:50)babakirani نوشته:  از بچه هایی که ابوظبی رفتن برای ویزا یه سؤال داشتم.
بعد از اینکه پاسپورتهارو تحویل دادیم چطوری اونا رو میگیریم؟ میفرستن هتل یا خودمون باید بریم بگیریم؟ اگه خودمون باید بریم، چطوری میفهمیم Issue شده اگه اینترنت نداشته باشیم؟
ممنون.

اگه اينترنت نداشته باشي كلاغه خبر مياره منتظرش باشBig Grin
خدا داده کافیییی نتتتتت
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، houmanmir ، b_argi ، Ehsan1358 ، babakirani ، رجبعلی
من نمی دونم چطوری باید امضامو کامل کنم
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، b_argi
سلام دوستان من اخر نفهمیدم ایشود یعنی چی ؟ ردی یعنی چی ؟منظور هردوشون یعنی اینه که ما کلیر شدیم ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: shatsi ، Mehrdadordi ، b_argi
(2013-07-03 ساعت 19:02)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 18:51)ramin888 نوشته:  سلام دوستان
سوال من دقیقا این هست که چطوری آپدیدت می شیم؟ مگر یهو وقتی چک می کنیم تو سایت نمی زنه شما کلیر شدید بیایید اینجا؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون

سلام ، دوست من ، امضات كامل كن تا بشه اظهار نظر كرد ، شرايط شما قبل ازمصاحبه هست يا مصاحبه انجام شده ؟؟
آخه امضا چطوری کامل می شه؟ من نمی دونم چه کنم!! شرایط من بعد از مصاحبه است.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 08:31)negar_karimi6 نوشته:  دوستان اگرموافقیدبایه بیت شعرشروع میکنم هرکسی میتونه بیت بعدیشوبگه خداروچه دیدید یهومیبینید مصرع اخرتموم شدو مصرع اول

تعبیرشد البته من برای منتظرانی که ماهها اینجاهستن میخوام اینکارروکنم وگرنه من که هنوزیک ماه نشده عجله ای ندارم یعنی روم نمیشه بگم

پس چرامن کلیرنمیشم

دوش دیدم که سفارت درسایتاروزده
سلام نگار جووون.آیدا هستم .میشناسی؟کلاس اول دبستان مدرسه اخترمعدل خانم برکتتتTongue
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، گل نهال ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 11:54)ramin888 نوشته:  من نمی دونم چطوری باید امضامو کامل کنم

کنترل پنل کاربر------> پروفایل شما---------> تغییر امضاء
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، mehdi didam ، Doe ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، گل نهال ، e76779 ، رجبعلی
دوستان یه راهنمایی به من میکنبد لطفا؟
من اینجا تازه واردم و می خواهم مطمءن شم که سایت کلیر شدنو دارم درست چک می کنم.
الان اون جدول کلیرها آخرین نفر از آسیا این کیس هست ؟ 6946 2013 AS ؟؟
تاریخ آپدیت هم 1 جولای هستش.
همینجا رو باید چک کنم؟
کلیر که شدیم بهمون ایمیل هم میزنن که اطلاع بد ن که کلیر شدید؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi
(2013-07-04 ساعت 11:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان من اخر نفهمیدم ایشود یعنی چی ؟ ردی یعنی چی ؟منظور هردوشون یعنی اینه که ما کلیر شدیم ؟

دوست عزیز،

ردی یعنی Reject یعنی هوتوتوووو سابیده به الک.. یعنی اوباما بای بای..که معمولاً آفیسر اینو روز مصاحبه میگه که شما رد شدید!!

گویا منظوره این دوستمون از ردی یعنی Ready بوده که این حالت در زمان قبل از مصاحبه در CEAC نشان داده می شود (اصلاحیه!!Big Grin Big Grin)

ایشود یعنی Issued یعنی آرمانهای ما .. یعنی که ویزا خوشگله تو پاس یعنی خلاف هوتوتوووو سابیده به الک!!Big GrinBig Grin

کلیرنس یعنی Clearance یعنی Administration Process یعنی که ویزا خوشگله با پاره ای مصائب آسمانی و ابتلاء میاد میشینه ( نه ببخشید قدم رنجه میکنه!Big Grin) و تشریف میاره تو پاس ..فقط هم یه علاج داره این آزمایش آسمانی و اونهم صبره صبره و صبر Cool
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-04 ساعت 11:54)ramin888 نوشته:  من نمی دونم چطوری باید امضامو کامل کنم

پس از اینکه تعداد ارسال هاتون 10 عدد شد، گزینه ی ویرایش امضا در کنترل پنلتون فعال میشه و میتونین امضا درست کنید.

(2013-07-04 ساعت 11:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان من اخر نفهمیدم ایشود یعنی چی ؟ ردی یعنی چی ؟منظور هردوشون یعنی اینه که ما کلیر شدیم ؟

ایشود یعنی ویزاتون حاضره و تشریف ببرید اداره پست و پاسپورتتون رو تحویل بگیرید.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، گل نهال ، soruosh ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 09:36)mori5050 نوشته:  با سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای گرفتن ویزا منظورم تحویل پاس ها به سفارت و آماده شدن آنها دقیقا چند روز زمان لازمه البته ابوظبی رو میگم به امید کلیر شدن هر جه سریعتر دوستان

سلام موری عزیز
من سوال کردم : تحویل پاسها و همچنین دریافت پاسها/ویزا/پاکت روزهای یکشنبه ، سه شنبه ، پنجشنبه ساعت 14 میباشد که ساعت 13:30 باید جلوی سفارت باشید .
ضمن اینکه با فاصله یک نوبت کار شما انجام میشه یعنی اگه یکشنبه پاسا رو بدین ، پنجشنبه ویزا رو میگیرین ، اگه سه شنبه بدین ، یکشنبه بعد میگیرین و ...

بنابراین بهترین حالتی که شما کمترین زمان در سفر باشید اینه که یکشنبه تحویل بدین و پنجشنبه تحویل بگیرین و پرواز رفتتون باید صبح باشه و برگشتتون شب که مشکلی پیش نیاد .

در ضمن پاسها رو که دادید روز تحویل ویزا را برای شما مشخص میکنند و نیازی به چک کردن سیس نیست اینو نوشتم که جواب دوست عزیزمون Babakirani را هم داده باشم .

نکته مهم : من امروز به آژانسی که مهسای عزیز در تاپیک سفر به امارات معرفی کرده بود زنگ زدم ، قیمتهاشون عالیه و شدیدا توصیه میشود فقط مشکلی که داره اینه که به علت ارزان بودن پکیج هاشون پروازاشون پره مثلا امروز برای اولین تاریخی که جا داشتن 18 تیر بود ، امــــــــــــــــــــــــــا
من حساب کردم اگه پرواز جدا بگیری و فقط هتل و ویزا را هم از این آژانس بگیری باز هم خیلی مناسبه البته آیتم های خوب دیگری نیز دارد که اگه زنگ بزنید بهتون میگن .
خیلی هم چونه زدم باهاش که یه آفر خوب برای بچه های مهاجرسرا بگیرم و قسم خوردن که هیچ جای تخفیفی در قیمتهاشون نیست Sad

موفق باشید
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، far-dv2013 ، houmanmir ، b_argi ، farhad1969 ، Ehsan1358 ، mhb161 ، babakirani ، abloom_ma ، e76779 ، رجبعلی
دوستان به نظرتون ارمنستان فردا سايتش آپديت ميشه؟ باتوجه به اينكه فردا ارمنستان تعطيله!!!!!!!!!!!
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، dana ، farhad1969 ، Ehsan1358 ، گل نهال ، mhb161 ، abloom_ma ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان