کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-04 ساعت 12:08)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 08:31)negar_karimi6 نوشته:  دوستان اگرموافقیدبایه بیت شعرشروع میکنم هرکسی میتونه بیت بعدیشوبگه خداروچه دیدید یهومیبینید مصرع اخرتموم شدو مصرع اول

تعبیرشد البته من برای منتظرانی که ماهها اینجاهستن میخوام اینکارروکنم وگرنه من که هنوزیک ماه نشده عجله ای ندارم یعنی روم نمیشه بگم

پس چرامن کلیرنمیشم

دوش دیدم که سفارت درسایتاروزده
سلام نگار جووون.آیدا هستم .میشناسی؟کلاس اول دبستان مدرسه اخترمعدل خانم برکتتتTongue

آیداجون سلام عزیزدلم باعرض معذرت این ای دی بااسم واقعی خودم نیست برای مهاجرسراست فکرکنم منوبایه نگاردوست اول دبستانتون اشتباه گرفتید
الهییییییییییی کاش اون شخص من بودم چون خوشحال میشدم یه دوست قدیمی پیداکردم
به هرحال میتونیم باهم دوست باشیم مثل همون کلاس اول دبستان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، mrbonbon ، b_argi ، dana ، Ehsan1358 ، گل نهال ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 12:59)ramin888 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 12:53)ramin888 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 12:25)payam62 نوشته:  [quote='ramin888' pid='369857' dateline='1372922666']
من نمی دونم چطوری باید امضامو کامل کنم

پس از اینکه تعداد ارسال هاتون 10 عدد شد، گزینه ی ویرایش امضا در کنترل پنلتون فعال میشه و میتونین امضا درست کنید.

(2013-07-04 ساعت 11:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان من اخر نفهمیدم ایشود یعنی چی ؟ ردی یعنی چی ؟منظور هردوشون یعنی اینه که ما کلیر شدیم ؟

ایشود یعنی ویزاتون حاضره و تشریف ببرید اداره پست و پاسپورتتون رو تحویل بگیرید.
پس من بازم پیغام می فرستم چون هنوز 6 تا ارسال داشتم

(2013-07-04 ساعت 12:25)payam62 نوشته:  [quote='ramin888' pid='369857' dateline='1372922666']

پس از اینکه تعداد ارسال هاتون 10 عدد شد، گزینه ی ویرایش امضا در کنترل پنلتون فعال میشه و میتونین امضا درست کنید.

(2013-07-04 ساعت 11:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان من اخر نفهمیدم ایشود یعنی چی ؟ ردی یعنی چی ؟منظور هردوشون یعنی اینه که ما کلیر شدیم ؟

[/qu
دوستان لطفا جواب بدبد تا امضا من هم کامل بشه لطفا
خیلی نیاز دارم
آپدیت کیس به چه صورته؟
می شه بدون آپدیت یه کیس کلیر بشه؟

بستگي به سفارتت داره سيس براي سفارت اوظبي وآنكارا جواب مي ده و بدون آپديت كلير نمي شي
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، Ehsan1358
سلام به همه دوستان،

ما هم الان ۸ ماه هست که منتظر هستیم، این اولین پست من هست. مصاحبهٔ ما در استکهلم بود و طبق معمول اکثر شما دلیل انتظار پروسه اداری هستش. در اون زمان ما مقیم سوئد بودیم و نمیخواستیم وقتی‌ رو از دست بدیم به همین خاطر سوئد رو برای مصاحبه انتخاب کردیم. سوالی داشتم که شاید کسی‌ که در موقعیت مشابه بوده و یا در اینمورد اطلاع داره بتونه کمکی‌ بکنه. آیا تا به حل کسی‌ بود که فایلش رو از یک کشور دیگه مثلا اروپا به یکی‌ از سفارتهای معمول برای ایرانیها مثلا ابو ظبی‌ یا آنکارا ترانسفر کرده باشه و اصولا آیا این قضیه رو پیشنهاد می‌کنید؟ آیا این می‌تونه توی روند رسیدگی تاثیر بذاره؟

ممنونم
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، shatsi ، alvan ، b_argi ، Alirezaa2013 ، Ehsan1358 ، sce ، abloom_ma ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 12:57)habibi نوشته:  دوستان به نظرتون ارمنستان فردا سايتش آپديت ميشه؟ باتوجه به اينكه فردا ارمنستان تعطيله!!!!!!!!!!!

دوست من بعید میدونم آپدیت بشه ... چون تعطیل رسمیه... احتمالاً دوشنبه اپدیت بشه... امیدوارم
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، sce ، abloom_ma ، habibi ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 12:59)ramin888 نوشته:  

[/qu
خیلی نیاز دارم
آپدیت کیس به چه صورته؟

سلام فكر ميكنم دوستان به اندازه كافي راهنمايي كردن Smile ببينيد كيس شما در سايت سيس بدون ايميل زدن از طرف شما اهميت داره واسه كلير شدن ولي ممكنه شما درخواستي داشته باشين و ايميل بزنين دوباره كيس شما اب ديت ميشه ..و لطف اين تابيك رو مطالعه كنيد و نظرات دوستان رو در موارد مختلف ارزيابي كنين شايد همون يكي از سوالات شما باشه Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، b_argi ، Ehsan1358 ، sce
هنوزم با قدرت منتظرم Big Grin
(2013-07-04 ساعت 12:18)rose_2000 نوشته:  دوستان یه راهنمایی به من میکنبد لطفا؟
من اینجا تازه واردم و می خواهم مطمءن شم که سایت کلیر شدنو دارم درست چک می کنم.
الان اون جدول کلیرها آخرین نفر از آسیا این کیس هست ؟ 6946 2013 AS ؟؟
تاریخ آپدیت هم 1 جولای هستش.
همینجا رو باید چک کنم؟
کلیر که شدیم بهمون ایمیل هم میزنن که اطلاع بد ن که کلیر شدید؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست من ، بله درسته اون از جاهاي ديكه حتي سايت سيس هم معتبرتر هست ، ولي شما تو امضات انكار هنوز مصاحبت انجام نشده ، اكر انجام شده دعوتت ميكنم بيايي تو سايت منتظر سرا تا در كنار ساير دوستان ايشالا زودتر كلير بشين ..
بنابراين شما مشخصاتت رو براي امير مهاجر عزيز ، ايميل كن كه بيايي تو منتظر سراSmile)

(2013-07-04 ساعت 13:13)DV-13 نوشته:  سلام به همه دوستان،

ما هم الان ۸ ماه هست که منتظر هستیم، این اولین پست من هست. مصاحبهٔ ما در استکهلم بود و طبق معمول اکثر شما دلیل انتظار پروسه اداری هستش. در اون زمان ما مقیم سوئد بودیم و نمیخواستیم وقتی‌ رو از دست بدیم به همین خاطر سوئد رو برای مصاحبه انتخاب کردیم. سوالی داشتم که شاید کسی‌ که در موقعیت مشابه بوده و یا در اینمورد اطلاع داره بتونه کمکی‌ بکنه. آیا تا به حل کسی‌ بود که فایلش رو از یک کشور دیگه مثلا اروپا به یکی‌ از سفارتهای معمول برای ایرانیها مثلا ابو ظبی‌ یا آنکارا ترانسفر کرده باشه و اصولا آیا این قضیه رو پیشنهاد می‌کنید؟ آیا این می‌تونه توی روند رسیدگی تاثیر بذاره؟

ممنونم

دوست عزيز ، به نظرم شما با مديران اين سايت مكاتبه كنين ، زودتر نتيجه ميكيرين براي اينكه اكثريت دوستان برنده لاتاري هستند..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، rose_2000 ، b_argi ، Ehsan1358 ، sce
(2013-07-04 ساعت 11:45)رز سفيد نوشته:  اينم يه شعر براي همه منتظرا:
طاقت بیار میشه شنید ، خندیدن دلخواه رو
تو كلير ميشي رفیق ، طاقت بیار این راه رو
.
.
طاقت بیار رفیق ، ما هر دو بی کسیم
طاقت بیار رفیق ، داریم میرسیم...
طاقت بیار رفیق...
رفیق...
طاقت بیار رفیق... ..

برگ سبزي تقديم به دوستان منتظر:

طاقتم طاق شد و چشم انتظارم بسي
خوش خبري ز آنكارا نميدهد كسي
خواهم فرستم مسيج بر آفيسر زيبا رو 
كه اي نازنين صنم ويزاي من كو؟
ترسم كند افيسر شكايتم نزد سفير
كنند كاري ز هجرت من شوم سير
چشم انتظارم چشم انتظارم انتظار
"لانلي" چند صباحي طاقت بيار
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: sce ، r91 ، leila_2013 ، mehrrdad ، b_argi ، dana ، Ehsan1358 ، shatsi ، Szsanazsz ، رجبعلی
[/quote]
خیلی نیاز دارم
آپدیت کیس به چه صورته؟
[/quote]

رامین جان سلام.
نیازی نیست که حتما با ارسال پست های متعدد ارسالات رو به حدی برسونی که بخوای امضا بسازی.شما می تونی تو یه پست یه شرح کوتاهی از خودت بدی مثل امضاء.بجه ها کمکت می کنن.مثلا اینکه کی و کجا مصاحبه شدی یا می خوای بشی و ...
در هر صورت اگه امری هم بود با پیام خصوصی اگه بگی کمکت می کنم.نگران نباش.
لاتاری 2013
(2013-07-04 ساعت 14:08)bigharar نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 13:36)mlo نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 12:57)habibi نوشته:  دوستان به نظرتون ارمنستان فردا سايتش آپديت ميشه؟ باتوجه به اينكه فردا ارمنستان تعطيله!!!!!!!!!!!

دوست من بعید میدونم آپدیت بشه ... چون تعطیل رسمیه... احتمالاً دوشنبه اپدیت بشه... امیدوارم

از کجا می شه تعطیلی های ایروان رو دید؟؟؟؟؟
امضا من قسمت اطلاعات ایروان
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، b_argi ، Ehsan1358 ، shatsi ، sce ، ابی هانی ، habibi ، زری وحدتی ، رجبعلی
هنوز معلوم نیست کی کلیر میشیم اما بلیت رزرو کردم با امارات 4770000 تومان برای 30 مرداد.عجیبه!نه؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-04 ساعت 14:14)سمانه777 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 14:08)bigharar نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 13:36)mlo نوشته:  

از کجا می شه تعطیلی های ایروان رو دید؟؟؟؟؟
امضا من قسمت اطلاعات ایروان
از اینجا میتونید ببینید.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: b_argi ، bigharar ، farhad1969 ، habibi ، رجبعلی
حالا که شدم 8 روزه تازه میفهمم دوستانی که 200 روز صبر کردند چه میکشند!!
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ممنونم دوست عزیز، امضامو تغیر دادم. قبلا هم به آقا امیر زحمت ثبت ناممو توی منتظرسرا داده بودم.
امید که همه دویتان به زودی کلیر بشن.
فقط می خواستم لطف کنید بهم بگید خودشون هم با ایمیل بهمون اطلاع رسانی میکنن که کلیر شدیم و باید بریم برای گرفتن ویزا؟؟

دوستان یه راهنمایی به من میکنبد لطفا؟
من اینجا تازه واردم و می خواهم مطمءن شم که سایت کلیر شدنو دارم درست چک می کنم.
الان اون جدول کلیرها آخرین نفر از آسیا این کیس هست ؟ 6946 2013 AS ؟؟
تاریخ آپدیت هم 1 جولای هستش.
همینجا رو باید چک کنم؟
کلیر که شدیم بهمون ایمیل هم میزنن که اطلاع بد ن که کلیر شدید؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.
[/quote]
سلام دوست من ، بله درسته اون از جاهاي ديكه حتي سايت سيس هم معتبرتر هست ، ولي شما تو امضات انكار هنوز مصاحبت انجام نشده ، اكر انجام شده دعوتت ميكنم بيايي تو سايت منتظر سرا تا در كنار ساير دوستان ايشالا زودتر كلير بشين ..
بنابراين شما مشخصاتت رو براي امير مهاجر عزيز ، ايميل كن كه بيايي تو منتظر سراSmile)

ممنونم

دوست عزيز ، به نظرم شما با مديران اين سايت مكاتبه كنين ، زودتر نتيجه ميكيرين براي اينكه اكثريت دوستان برنده لاتاري هستند..
[/quote]
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: b_argi ، farhad1969 ، DV-13 ، امیر مهاجر ، shatsi ، abloom_ma ، habibi ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 12:22)babak_1363 نوشته:  

دوست عزیز،

ردی یعنی Reject یعنی هوتوتوووو سابیده به الک.. یعنی اوباما بای بای..که معمولاً آفیسر اینو روز مصاحبه میگه که شما رد شدید!!

ایشود یعنی Issued یعنی آرمانهای ما .. یعنی که ویزا خوشگله تو پاس یعنی خلاف هوتوتوووو سابیده به الک!!Big GrinBig Grin

کلیرنس یعنی Clearance یعنی Administration Process یعنی که ویزا خوشگله با پاره ای مصائب آسمانی و ابتلاء میاد میشینه ( نه ببخشید قدم رنجه میکنه!Big Grin) و تشریف میاره تو پاس ..فقط هم یه علاج داره این آزمایش آسمانی و اونهم صبره صبره و صبر Cool
با سلام
دوست عزیز در اصل زمانی که Ready در سایت سیس خورده باشه ،این یعنی کیس شما ،آماده برای مصاحبه میباشد نه به معنای اینکه ویزاتون آماده س....
اما یه چیزی که خیلی مهمه دوستان زیاد به سایت سیس و نوشته هاش توجه نکنین، چون این سایت بعضی وقتها دچار مشکل و متعاقباً اشتباهات لوپی پیدا میکنه. و از طرفی، همانطور که دوستان در اینجا به مراتب اعلام کردن حتی سفارتخونه ها در پاسخ کسانی که پرسیدن در سایت سیس من فلان مشکل رو دارم، فرمودند که شما فقط به سایت سفارت مراجعه کنین...

و این یعنی اینکه خودشون هم یه جورایی سایت سیس رو مرجع قرار نمیدن...
اما به طور کلی این سایت حتی زمانیکه یه کیس کیلیر میشه، نوشته ش تغییر نمیکنه تا مادامیکه اون شخص به سفارتخونه مراجعه کرده و بعد از تحویل دادن پاسپورت، یک آپدیت به تاریخ همانروز مراجعه، سپس فردای آنروز( بسته به نهایی شدن بازدید کیسشون توسط مقامات سفارتخونه) به ایشوو تغییر خواهد کرد، و در آخر در بیشتر موارد فردای حالت ایشوو، پاسپورت توسط پست به درب هتل ( ریسیپشن )و یا از طریق اداره پست به شما تحویل داده خواهد شد...Big Grin

ممنونم
درود بر شما دوست عزیز
نگران نباشین، افراد مشابه شما در اینجا زیاد هستن، شما میتونین به سایت منتظر سرا مراجعه کنین و از کیسهای دیگر دوستان یه اطلاعاتی کسب کنین آدرس سایت منتظر سرا هست:
http://afsh.servehttp.com/c/
اما در رابطه با سوالتون، من خودم اینکار رو انجام دادم، اما کاش انجام نداده بودم( درست برعکس شما) یعنی از یک کشور دیگه به آنکارا تغییر دادم و الان همانطور که از امضای من مشاهده میکنین تا به الان 206 روزه که منتظرم...
پس همانطور که میبینین ربطی به عوض کردن محل مصاحبه و روند رسیدگی تا مقدار بسیار زیادی نداره... فرایند اداری طبق سلیقه آفیسری که من و شما رو مصاحبه کرده و به هزار دلیل دیگه که برای عموم مشخص نیست،برای ما اینقدر طولانی شده، بارها من با DOS تماس گرفتم و جالب اینه که خودشون این امر رو خیلی عادی میدونن و هر باری که من اظهار نگرانی بابت به سر رسیدن تاریخ اعطای ویزا کردم، بهم گفتن نگران نباش، چون تا پایان لاتاری 2013 وقت بسیار است...
در هر صورت شما مطمئن باشین که همه ما از این تاپیک با دست پر به آمریکا مهاجرت خواهیم کرد...Big GrinCool
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، 5ina ، DV-13 ، Alirezaa2013 ، Saeedv13 ، گل نهال ، Ehsan1358 ، Szsanazsz ، sce ، shatsi ، farshadsh ، abloom_ma ، e76779 ، azar1348 ، amir82 ، habibi ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان