کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-04 ساعت 14:59)bardia mousapour نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 14:17)پدی نوشته:  هنوز معلوم نیست کی کلیر میشیم اما بلیت رزرو کردم با امارات 4770000 تومان برای 30 مرداد.عجیبه!نه؟

سلام پدی عزیز میتونم بپزسم که بلیط 4 نفرتون شده 44770000؟

سلام.نفری این قیمت است برای رفت وبرگشت واشنگتنSad
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، bardia mousapour ، sce ، farshadsh ، abloom_ma ، efah ، azar1348 ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 13:56)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 13:27)bigharar نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 11:57)ramin888 نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 19:02)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 18:51)ramin888 نوشته:  سلام دوستان
سوال من دقیقا این هست که چطوری آپدیدت می شیم؟ مگر یهو وقتی چک می کنیم تو سایت نمی زنه شما کلیر شدید بیایید اینجا؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون

سلام ، دوست من ، امضات كامل كن تا بشه اظهار نظر كرد ، شرايط شما قبل ازمصاحبه هست يا مصاحبه انجام شده ؟؟
آخه امضا چطوری کامل می شه؟ من نمی دونم چه کنم!! شرایط من بعد از مصاحبه است.

بعد از 10 تا ارسال تو کنترل پنل شما گزینه تغییر امضا فعال میشه

(2013-07-04 ساعت 12:22)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 11:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان من اخر نفهمیدم ایشود یعنی چی ؟ ردی یعنی چی ؟منظور هردوشون یعنی اینه که ما کلیر شدیم ؟

دوست عزیز،

ردی یعنی Reject یعنی هوتوتوووو سابیده به الک.. یعنی اوباما بای بای..که معمولاً آفیسر اینو روز مصاحبه میگه که شما رد شدید!!

ایشود یعنی Issued یعنی آرمانهای ما .. یعنی که ویزا خوشگله تو پاس یعنی خلاف هوتوتوووو سابیده به الک!!Big Grin
کلیرنس یعنی Clearance یعنی Administration Process یعنی که ویزا خوشگله با پاره ای مصائب آسمانی و ابتلاء میاد میشینه ( نه ببخشید قدم رنجه میکنه!Big Grin) و تشریف میاره تو پاس ..فقط هم یه علاج داره این آزمایش آسمانی و اونهم صبره صبره و صبر Cool
ردی یعنی آماده است این ویزا خوشگله ready

هی وای من..من عرز میخوام .. من فکر کردم رد منظورشونه..ممنون که اصلاح کردین ..ردی همونطور دوستمون گفتن یعنی زود بیا این خوشگلرو بردار ببر!!Big Grin اوست کریم ...اوست کریم...کی میشه ما هم بیام ببریمش..یعنی میشه؟!Big Grin
الان از آسمان ندا آمد که میشه!! Big GrinBig GrinBig Grin

دوستان ready رو وقتي كيس شما آماده مصاحبه باشه مياد رو سيس.براي ما كه اينطور بود.يعني قبل از مصاحبه نه بعد از اون.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، farhad1969 ، babak_1363 ، sce ، farshadsh ، Ehsan1358 ، bigharar ، azar1348
[عکس: 045f458635.jpg]
خداوندا ، مهربانا ، از صمیم قلب از درگاهت میخواهم که دل همه دوستانم در هفته جاری با خبر کلیر شدنشون شاد بشه.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-04 ساعت 15:05)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 11:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان من اخر نفهمیدم ایشود یعنی چی ؟ ردی یعنی چی ؟منظور هردوشون یعنی اینه که ما کلیر شدیم ؟

دوست عزیز،

ردی یعنی Reject یعنی هوتوتوووو سابیده به الک.. یعنی اوباما بای بای..که معمولاً آفیسر اینو روز مصاحبه میگه که شما رد شدید!!

ایشود یعنی Issued یعنی آرمانهای ما .. یعنی که ویزا خوشگله تو پاس یعنی خلاف هوتوتوووو سابیده به الک!!Big GrinBig Grin

کلیرنس یعنی Clearance یعنی Administration Process یعنی که ویزا خوشگله با پاره ای مصائب آسمانی و ابتلاء میاد میشینه ( نه ببخشید قدم رنجه میکنه!Big Grin) و تشریف میاره تو پاس ..فقط هم یه علاج داره این آزمایش آسمانی و اونهم صبره صبره و صبر Cool
با سلام
دوست عزیز در اصل زمانی که Ready در سایت سیس خورده باشه ،این یعنی کیس شما ،آماده برای مصاحبه میباشد نه به معنای اینکه ویزاتون آماده س....
اما یه چیزی که خیلی مهمه دوستان زیاد به سایت سیس و نوشته هاش توجه نکنین، چون این سایت بعضی وقتها دچار مشکل و متعاقباً اشتباهات لوپی پیدا میکنه. و از طرفی، همانطور که دوستان در اینجا به مراتب اعلام کردن حتی سفارتخونه ها در پاسخ کسانی که پرسیدن در سایت سیس من فلان مشکل رو دارم، فرمودند که شما فقط به سایت سفارت مراجعه کنین...

و این یعنی اینکه خودشون هم یه جورایی سایت سیس رو مرجع قرار نمیدن...
اما به طور کلی این سایت حتی زمانیکه یه کیس کیلیر میشه، نوشته ش تغییر نمیکنه تا مادامیکه اون شخص به سفارتخونه مراجعه کرده و بعد از تحویل دادن پاسپورت، یک آپدیت به تاریخ همانروز مراجعه، سپس فردای آنروز( بسته به نهایی شدن بازدید کیسشون توسط مقامات سفارتخونه) به ایشوو تغییر خواهد کرد، و در آخر در بیشتر موارد فردای حالت ایشوو، پاسپورت توسط پست به درب هتل ( ریسیپشن )و یا از طریق اداره پست به شما تحویل داده خواهد شد...Big Grin

(2013-07-04 ساعت 13:13)DV-13 نوشته:  سلام به همه دوستان،

ما هم الان ۸ ماه هست که منتظر هستیم، این اولین پست من هست. مصاحبهٔ ما در استکهلم بود و طبق معمول اکثر شما دلیل انتظار پروسه اداری هستش. در اون زمان ما مقیم سوئد بودیم و نمیخواستیم وقتی‌ رو از دست بدیم به همین خاطر سوئد رو برای مصاحبه انتخاب کردیم. سوالی داشتم که شاید کسی‌ که در موقعیت مشابه بوده و یا در اینمورد اطلاع داره بتونه کمکی‌ بکنه. آیا تا به حل کسی‌ بود که فایلش رو از یک کشور دیگه مثلا اروپا به یکی‌ از سفارتهای معمول برای ایرانیها مثلا ابو ظبی‌ یا آنکارا ترانسفر کرده باشه و اصولا آیا این قضیه رو پیشنهاد می‌کنید؟ آیا این می‌تونه توی روند رسیدگی تاثیر بذاره؟

ممنونم
درود بر شما دوست عزیز
نگران نباشین، افراد مشابه شما در اینجا زیاد هستن، شما میتونین به سایت منتظر سرا مراجعه کنین و از کیسهای دیگر دوستان یه اطلاعاتی کسب کنین آدرس سایت منتظر سرا هست:
http://afsh.servehttp.com/c/
اما در رابطه با سوالتون، من خودم اینکار رو انجام دادم، اما کاش انجام نداده بودم( درست برعکس شما) یعنی از یک کشور دیگه به آنکارا تغییر دادم و الان همانطور که از امضای من مشاهده میکنین تا به الان 206 روزه که منتظرم...
پس همانطور که میبینین ربطی به عوض کردن محل مصاحبه و روند رسیدگی تا مقدار بسیار زیادی نداره... فرایند اداری طبق سلیقه آفیسری که من و شما رو مصاحبه کرده و به هزار دلیل دیگه که برای عموم مشخص نیست،برای ما اینقدر طولانی شده، بارها من با DOS تماس گرفتم و جالب اینه که خودشون این امر رو خیلی عادی میدونن و هر باری که من اظهار نگرانی بابت به سر رسیدن تاریخ اعطای ویزا کردم، بهم گفتن نگران نباش، چون تا پایان لاتاری 2013 وقت بسیار است...
در هر صورت شما مطمئن باشین که همه ما از این تاپیک با دست پر به آمریکا مهاجرت خواهیم کرد...Big GrinCool
با تشکر

بن بن جان،

با شما موافقم! Big GrinBig Grin

من و آفیسر لحظاتی پس از اتمام تقلاهای من جهت دریافت ویزای یک ضرب و شروع فرآیند حمام!!! Big GrinBig Grin

من : آفیسر!! خیلی بی انصافی! Sad

[عکس: 555.jpg]

آفیسر:TongueTongueTongueTongueTongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-04 ساعت 15:07)پدی نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 14:59)bardia mousapour نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 14:17)پدی نوشته:  هنوز معلوم نیست کی کلیر میشیم اما بلیت رزرو کردم با امارات 4770000 تومان برای 30 مرداد.عجیبه!نه؟

سلام پدی عزیز میتونم بپزسم که بلیط 4 نفرتون شده 44770000؟

سلام.نفری این قیمت است برای رفت وبرگشت واشنگتنSad

دوستان عزيز اگه حتما نميخوايد يك سال ديگه برگرديد بليط يك طرفه ميتونيد بگيريد كه ارزونتره
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، sce ، farshadsh ، azar1348 ، shatsi ، habibi
درود بر شما دوست عزیز
نگران نباشین، افراد مشابه شما در اینجا زیاد هستن، شما میتونین به سایت منتظر سرا مراجعه کنین و از کیسهای دیگر دوستان یه اطلاعاتی کسب کنین آدرس سایت منتظر سرا هست:
اما در رابطه با سوالتون، من خودم اینکار رو انجام دادم، اما کاش انجام نداده بودم( درست برعکس شما) یعنی از یک کشور دیگه به آنکارا تغییر دادم و الان همانطور که از امضای من مشاهده میکنین تا به الان 206 روزه که منتظرم...
پس همانطور که میبینین ربطی به عوض کردن محل مصاحبه و روند رسیدگی تا مقدار بسیار زیادی نداره... فرایند اداری طبق سلیقه آفیسری که من و شما رو مصاحبه کرده و به هزار دلیل دیگه که برای عموم مشخص نیست،برای ما اینقدر طولانی شده، بارها من با DOS تماس گرفتم و جالب اینه که خودشون این امر رو خیلی عادی میدونن و هر باری که من اظهار نگرانی بابت به سر رسیدن تاریخ اعطای ویزا کردم، بهم گفتن نگران نباش، چون تا پایان لاتاری 2013 وقت بسیار است...
در هر صورت شما مطمئن باشین که همه ما از این تاپیک با دست پر به آمریکا مهاجرت خواهیم کرد...Big GrinCool
با تشکر
[/quote]

سلام،

بسیار ممنونم از اطلاعاتتون، قصد من هم از طرح سوال راهنمایی‌های ارزنده ای مثل شما بود، تا حد زیادی با شما موافقم. امیدوارم هرچه زودتر این دوران برای شما و سایر دوستان سپری بشه. هر چند این چند ماه در مقایسه با مابقی سالهای زندگی کاملا قابل چشم پوشیه.

در نهایت باز هم ممنون از راهنمییتون.
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، shatsi ، sce ، mrbonbon ، farshadsh ، abloom_ma ، 5ina ، linuxer ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، roeentan
(2013-07-04 ساعت 11:15)ramin888 نوشته:  سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید. آپدیت سایت به چه صورته؟ از روز اول تا الان من فقط یه پیغام دریافت کردم Sad این یعنی هنوز آپدیت نشدم؟
دوم اینکه ممکنه کلا یه کیسی آپدین نشه و کلیر بشه؟
و اینکه وقتی کلیر می شیم چه پیغامی در سایت می نویسه؟
(2013-07-04 ساعت 11:49)آیدا اس نوشته:  لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.منم دقیقا همین سوال ها رو دارم.با سپاس
اینجا رو بخونین.
(2013-07-04 ساعت 11:54)ramin888 نوشته:  من نمی دونم چطوری باید امضامو کامل کنم
اینجا رو بخونین.
بالاخره ویزای من و آرش کمانگیر عزیز که پاس ها مونو داده بودیم به آژانس مسافرتی، صادر شد. Smile
فقط اگه خواستین این کارو بکنین، بدونین که دست کم سه هفته (یا دو هفته کاری از زمانی که پاس رو به سفارت تحویل می دن) طول می کشه و این که آژانس ها می گن 10 روزه پاستونو برمی گردونن، کاملا بی معنیه
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
هوووووووووووووووووووووووووووورا بالاخره ما هم همین حالا ویزامون رو گرفتیم .
هفته قبل 5شنبه خیلی انتطار کشیدیم برای کلیر شدن حتی دقایق هم برامون خیلی سخت می گذشت اما این 5 شنبه ویزا تو دستمونه باورم نمیشه وقتی این 2 هفته رو مقایسه می کنم .
تشکر کنندگان: b_argi ، mrbonbon ، zanganeh ، bardia mousapour ، Given ، far-dv2013 ، farshadsh ، پدی ، 5ina ، babak_1363 ، e76779 ، rozelo ، mlo ، Doe ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، amir82 ، Nasimmmm ، r91 ، shayangh ، jjbahale ، رجبعلی
دوست عزیز،
....
با سلام
دوست عزیز در اصل زمانی که Ready در سایت سیس خورده باشه ،این ...

ما هم الان ۸ ماه هست که منتظر هستیم، این اولین پست من هست. مصاحبهٔ ما در استکهلم بود
...
ممنونم
درود بر شما دوست عزیز
...
با تشکر
دوستان عزیزم، من ابتدا آنکارا رو انتخاب کرده بودم..ولی با ایمیل درخواست تغییر به ایروان رو دادم که موافقت کردن. الان با 92 روز انتظار با خودم میگم کاشکی ابوظبی رو انتخاب کرده بودم..شاید تا الان کلیر شده بودم..Sad اما دیگه بیشتر از این نیتونم در سرنوشت خودم دخیل باشم..همه سرنوشتمو سپردم به خودش
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، DV-13 ، farshadsh ، پدی ، 5ina ، shatsi ، e76779 ، rozelo ، Doe ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 16:49)leila_2013 نوشته:  هفته قبل 5شنبه خیلی انتطار کشیدیم برای کلیر شدن حتی دقایق هم برامون خیلی سخت می گذشت اما این 5 شنبه ویزا تو دستمونه باورم نمیشه وقتی این 2 هفته رو مقایسه می کنم .
لیلا خانم بهتون خیلی تبریک میگم، و امیدوارم که برای بقیه دوستانتون هم یه دعایی بکنین...Tongue
دوست عزیز ممنون میشیم اگه امضاء تون رو هر چه سریعتر تکمیل کنین و اطلاعات مربوطه و همچنین مدت زمان کیلیر شدنتون رو هم داخلش ذکر... Big Grin
باتشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، گل نهال ، b_argi ، farshadsh ، abloom_ma ، 5ina ، s.s.h ، shatsi ، e76779 ، rozelo ، azar1348 ، Doe ، Alirezaa2013 ، amir82 ، habibi ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 16:56)b_argi نوشته:  
دوست عزیز،
....
با سلام
دوست عزیز در اصل زمانی که Ready در سایت سیس خورده باشه ،این ...

ما هم الان ۸ ماه هست که منتظر هستیم، این اولین پست من هست. مصاحبهٔ ما در استکهلم بود
...
ممنونم
درود بر شما دوست عزیز
...
با تشکر
دوستان عزیزم، من ابتدا آنکارا رو انتخاب کرده بودم..ولی با ایمیل درخواست تغییر به ایروان رو دادم که موافقت کردن. الان با 92 روز انتظار با خودم میگم کاشکی ابوظبی رو انتخاب کرده بودم..شاید تا الان کلیر شده بودم..Sad اما دیگه بیشتر از این نیتونم در سرنوشت خودم دخیل باشم..همه سرنوشتمو سپردم به خودش

سلام و تشکر از پاسختون،

البته سوال من در مورد ترنسفر کیس بعد از مصاحبه هستش، که حدس میزنم خیلی‌ معمول نباشه که کسی‌ این کار رو کرده باشه. ولی‌ در نهایت همونطور که شما عزیزان گفتید به نظرم زیاد تاثیری در نتیجه نخواهد داشت و حتا شاید هم باعث تاخیر در روند عادیه پروسه بشه.
باز هم اگر کسی‌ تجربه یا اطلاع خاصی‌ داره ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، farshadsh ، 5ina ، babak_1363 ، habibi
(2013-07-04 ساعت 12:31)azar1348 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 09:36)mori5050 نوشته:  با سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای گرفتن ویزا منظورم تحویل پاس ها به سفارت و آماده شدن آنها دقیقا چند روز زمان لازمه البته ابوظبی رو میگم به امید کلیر شدن هر جه سریعتر دوستان

سلام موری عزیز
من سوال کردم : تحویل پاسها و همچنین دریافت پاسها/ویزا/پاکت روزهای یکشنبه ، سه شنبه ، پنجشنبه ساعت 14 میباشد که ساعت 13:30 باید جلوی سفارت باشید .
ضمن اینکه با فاصله یک نوبت کار شما انجام میشه یعنی اگه یکشنبه پاسا رو بدین ، پنجشنبه ویزا رو میگیرین ، اگه سه شنبه بدین ، یکشنبه بعد میگیرین و ...

بنابراین بهترین حالتی که شما کمترین زمان در سفر باشید اینه که یکشنبه تحویل بدین و پنجشنبه تحویل بگیرین و پرواز رفتتون باید صبح باشه و برگشتتون شب که مشکلی پیش نیاد .

در ضمن پاسها رو که دادید روز تحویل ویزا را برای شما مشخص میکنند و نیازی به چک کردن سیس نیست اینو نوشتم که جواب دوست عزیزمون Babakirani را هم داده باشم .

نکته مهم : من امروز به آژانسی که مهسای عزیز در تاپیک سفر به امارات معرفی کرده بود زنگ زدم ، قیمتهاشون عالیه و شدیدا توصیه میشود فقط مشکلی که داره اینه که به علت ارزان بودن پکیج هاشون پروازاشون پره مثلا امروز برای اولین تاریخی که جا داشتن 18 تیر بود ، امــــــــــــــــــــــــــا
من حساب کردم اگه پرواز جدا بگیری و فقط هتل و ویزا را هم از این آژانس بگیری باز هم خیلی مناسبه البته آیتم های خوب دیگری نیز دارد که اگه زنگ بزنید بهتون میگن .
خیلی هم چونه زدم باهاش که یه آفر خوب برای بچه های مهاجرسرا بگیرم و قسم خوردن که هیچ جای تخفیفی در قیمتهاشون نیست Sad

موفق باشید

ممنون از راهنماییتون
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما
تشکر کنندگان: farshadsh ، b_argi ، babak_1363 ، e76779 ، shatsi ، azar1348 ، رجبعلی
همیشه راهت ,راحت نخواهد بود
اماهمیشه طلوعی درانتظار به پایان رسیدن شب توست
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، dove ، mrbonbon ، ojee ، Doe ، 5ina ، Ehsan1358 ، drmrs ، ابی هانی ، abloom_ma ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، amir82 ، r91 ، gifa ، efah ، habibi ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان