کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان امشب تفالي زدم به فال حضرت حافظ و نيتي كردم براي جمع مهاجرسرايان منتظر كه اين امد Smile)
اكر شراب خوري جرعه اي فشان بر خاك/ از ان كناه كه نفعي رسد بغير جه باك
برو بهر جه تو داري بخور دريغ مخور / كه بي دريغ زند روزكار تيغ هلاك
.........................
براه ميكده حافظ خوش از جهان رفتي / دعاي اهل دولت باد مونس دل باك
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-04 ساعت 16:26)ALNB نوشته:  بالاخره ویزای من و آرش کمانگیر عزیز که پاس ها مونو داده بودیم به آژانس مسافرتی، صادر شد. Smile
فقط اگه خواستین این کارو بکنین، بدونین که دست کم سه هفته (یا دو هفته کاری از زمانی که پاس رو به سفارت تحویل می دن) طول می کشه و این که آژانس ها می گن 10 روزه پاستونو برمی گردونن، کاملا بی معنیه

سلام میشه بگین هزینه آژانس چقدر شد ؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: farshadsh ، زری وحدتی ، milad_aae ، b_argi ، mhb161 ، yousef_eidi ، Ehsan1358
(2013-07-03 ساعت 18:28)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 18:15)پدی نوشته:  ما هم داریم جزو قدیمی ها میشیم 7 روز .....نبود....از آش خوری در اومدیم؟امیر آقای مهاجر بفرمایند

بنده که عرض کردم همه پیشکسوت انتظارند تو این پروسه.

یاد یه چیزی افتادم.. با سپهر کارت همه برنده اند.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: farshadsh ، Mehrdadordi ، gifa ، babak_1363 ، زری وحدتی ، milad_aae ، b_argi ، shatsi ، rozelo ، Ehsan1358 ، رجبعلی
(2013-07-04 ساعت 18:09)sol.sol نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:59)morvarid1364 نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:38)sol.sol نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:17)zavosh نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:08)sol.sol نوشته:  من رفتم تو این سایت شماره رو که می زنم میگه غیر فعال هست یعنی چی ؟خدایا دیوانه شدم.................
شما رتون را بدون صفرهای وسطش میزنید؟. مثلا" 2013AS00001234 را باید 2013AS1234 بزنید.
واقعاً ممنون دوست عزیز من چک کردم زده پروسه اداری داره طی می شه ولی پائین اون متن دو بار شماره مو زده یکیش رو زده 01 پروسه اداری و یکش رو زده 02 آمادهready این دیگه چیه؟خیلی ببخشید من اینقدر سوال می کنم.

برگه صورتی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا............................

دوست من
01 مربوط به شخص برنده میشه و 02 همراه شخص برنده هست.
یعنی ویزای همسرم آماده هست الان باید چی کار کنم؟باید اون بره ویزاش رو بگیره ؟
دوستان من رو ٠١ و ٠٢ رو كه كليك ميكنم اصلا باز نميشه ... برنامه خاصي بايد رو سيستم نصب باشه كه باز كنه ؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: farshadsh ، b_argi ، Mehrdadordi ، mhb161 ، Ehsan1358
(2013-07-04 ساعت 19:33)امیر مهاجر نوشته:  ایراد از کبیسه نبود!
مشکل اینجا بود: وقتی کسی تاریخ مصاحبه‌اش قبل از ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ باشه و هنوز کلیر نشده باشه یا تاریخ کلیرش ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ یا بعد از اون باشه، موقع محاسبه یکروز کمتر حساب میکنه. انگار توی محاسبات روز ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ رو اصلا در نظر نمیگیره! با چند نمونه آزمایشی مختلف پیدا کردم مشکلشو. حالا با یه شرط اینو تشخیص میدم و دستی یک روز اضافه میکنم. فقط امیدوارم تو تاریخ دیگری مشکل مشابهی وجود نداشته باشه!

این مشکل عجیب و غریب رو با افشین در میون گذاشتم و بعد از دو ساعت و اندی تست کردنها و شور و مشورتها به این نتیجه رسیدیم چون محاسبات خیلی دقیقه!!!! و عقب و جلو کشیدن ساعت در ۲۳ مارچ رو هم در نظر میگیره یه جایی تو محاسبات اعشار بوجود میاد و همون اعشار کار رو خراب میکنه. با حذف محاسبه ساعت و محدود کردن محاسبه به روز (توسط افشین عزیز) مشکل به کل حل شد!
(2013-07-04 ساعت 23:15)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 19:33)امیر مهاجر نوشته:  ایراد از کبیسه نبود!
مشکل اینجا بود: وقتی کسی تاریخ مصاحبه‌اش قبل از ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ باشه و هنوز کلیر نشده باشه یا تاریخ کلیرش ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ یا بعد از اون باشه، موقع محاسبه یکروز کمتر حساب میکنه. انگار توی محاسبات روز ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ رو اصلا در نظر نمیگیره! با چند نمونه آزمایشی مختلف پیدا کردم مشکلشو. حالا با یه شرط اینو تشخیص میدم و دستی یک روز اضافه میکنم. فقط امیدوارم تو تاریخ دیگری مشکل مشابهی وجود نداشته باشه!

این مشکل عجیب و غریب رو با افشین در میون گذاشتم و بعد از دو ساعت و اندی تست کردنها و شور و مشورتها به این نتیجه رسیدیم چون محاسبات خیلی دقیقه!!!! و عقب و جلو کشیدن ساعت در ۲۳ مارچ رو هم در نظر میگیره یه جایی تو محاسبات اعشار بوجود میاد و همون اعشار کار رو خراب میکنه. با حذف محاسبه ساعت و محدود کردن محاسبه به روز (توسط افشین عزیز) مشکل به کل حل شد!
آقا دم شما و آقا افشین گرم، دستتون درد نکنه...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
من كه ديگه نه سيس چك ميكنم نه انكارا همين سايت وچك ميكنم وبس كلير شدم بهم بگيد ممنون ميشمBig GrinBig GrinWink
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
ایول!! اولین بار بود که منتظرسرا رو باز کردم برای خودم آرزو کرد! چه حالی میده! Big GrinBig GrinBig Grin
سه شنبه خبر احسان رو گرفتم ، پاسپورتش رو یکشنبه تحویل داده بود و قرار بود چهارشنبه بره ویزا رو بگیره ، یکی دو روزه جلوی خودمو میگیرم و نمیام اینجا اعلام کنم ولی الآن بیظرفیت بازی در میارم ، بله دوستان ، کلیر شدن 3 روزه هم درست بود Shy
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-06-28 ساعت 22:31)efah نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 19:24)efah نوشته:  اندر احوالات منتظر سرا - 1
ذهن فانتزی منو میبره به چهاردیواری بنام "منتظر سرا" سالن بزرگی که خیلیا اونجا منتظرن ، برخی اون وسط معرکه گرفتن و سر خودشون و بقیه رو گرم میکنند تا متوجه گذشت سخت زمان نشند و به بقیه روحیه میدن ، عده ای دست به آسمون گرفتن و دارن برای کلیر شدن خودشون و بقیه دعا میکنند ، بعضی هم کتاب و قلم و کامپیوتر به دست دارند احتمالات رو بررسی میکنند و هر از چندگاهی آماری ارائه میدند ، امیر مهاجر دم در نشسته و ورود و خروج رو کنترل میکنه و آمار روزهای ماندن اعضای آن سرا رو نگه میداره ، هر از چند گاهی یک یا چند نفر هورا کشان و خندان آماده ترک آن خانه شده و با دیگران خداحافظی میکنند و به آنها نوید میدهند که بزودی نوبت شما هم میرسه ، آنهایی که دوستانشان را بدرقه میکنند نیز در دلشان امید دیدن آنسوی در "کلیر" پر رنگتر میشود ، عده ای هم مانند من تازه از راه رسیده و به دنبال جایی برای بیتوته میگردند و هنوز حال و هوای حاکم بر سرا رو درنیافته اند . از همه جالب تر اصطلاحات جاریست ، در دنیای دیگر اگر ناخوش بودی برایت دعای بهبودی میکردند اینجا میگن ایشالله زودتر کلیر شی بقیه هم میگن آمین ... Rolleyes

اندر احوالات منتظر سرا - 2
آنچه از رسم و رسومات این سرای "روحیه ساب" برای من سرگردان کننده ست ، تفاوت در روتین هاست ، دو تن از دوستان که یکی از آنها "احسان" گرامی (ehsansh) دارای رکورد کمترین روزهای انتظار (17 جون مصاحبه و 20 جون کلیر) یعنی فقط 3 روز و دیگری ARI66 با رکورد بیشترین روزهای سکونت در اینجا (مصاحبه 1 نوامبر و تا امروز منتظر) 240 روز .
احسان واقعاً حقش بود ، حتی باید یه ضرب بهش میدادن ، جوون خوش سیما و خوش تیپ با اندام برازنده ، با ادب و مهربان تحصیلکرده و آماده برای کوشش و تلاش در راه ساختن یک آینده روشن . روز قبل از مصاحبه اش چند قدمی از ایستگاه مترو رقه تا اولین خط کشی عابرپیاده با هم قدم زدیم و آماده کلیرنس خوردن بود حتی بعد از مصاحبه که رفتیم هتل تا بپرسیم چطوری برگزار شده با لبخند حاکی از رضایت از دریافت برگه سفید و برگشت به ایران و انتظار میگفت .
یه ضرب گرفتن حق همه دوستان هست ، ARI66 در بین دوستان غیر مهاجرسرایی از همه بیشتر رویای ینگه دنیا رو داشت ، روزی که به همراه دیگر دوستانمان به منزل ما آمدند و ما رو سورپرایز کردند و از قبولی ARI66 گفتند ، همگی اشک شوق میریختند ، نیمه های ماه می بود ، من هم گفتم چک کنم شاید قرعه بنام ما هم افتاده و خبر نداریم ، خبر قبولی ما هم ناباورانه شوک دومی به جمع دوستان وارد کرد و آن شب فراموش نشدنی آغاز راه مشترک ما شد و از روز بعد با هم به دنبال مراحل کار رفتیم ، عکس گرفتن و فرم پرکردن و ... ARI66 به اصرار من برای انتخاب آنکارا در فرمها تن داد در صورتیکه نظر خودش روی ابوظبی بود ، استدلال من این بود که بارها به ترکیه رفتم و هزینه رفت وآمد کمتر هست و ... به خاطر همزمانی با تعطیلات خاصی تصمیم گرفت که 15 روز زودتر برای مدیکال بره آنکارا و برگرده ، پس از برگشت تعریف کرد که هیچ جایی نرفته و فقط یه بعد از ظهر اطراف هتل قدمی زده ، آدمیه که خیلی تو خودشه ، اینروزا هم بدتر شده ، برای مصاحبه با ماشین خودم بردمش آنکارا ، از شهر ما تا آنکارا 2600 کیلومتر راهه با برگشتش میشه 5200 تا ، من عادت به یه تیکه رانندگی کردن دارم و با یه توقف نیم ساعته در تهران بقیه مسیر رو بدون توقف رفتیم و برگشتیم ، از مصاحبه راضی بود ، مجرد ، معاف کفالت (پدرش رو در کودکی از دست داده) ، بدون کار دولتی ، ولی بهش گفتند بین 4 تا 6 هفته دیگه احتمالاً باید برگرده برای ویزا ، الآن 4 تا 6 ماه هم رد کرده ، اون موقع که تازه اومده بود توی منتظر سرا و شوق و ذوق آماده شدن برای پرواز داشت و نمیدونست که دیوارهای این "خانه مظلوم دوست" پس از 240 روز هم دست از احاطه جسم و روحش برنمیداره ، عجله کرد و برای آماده سفر بودن و همچنین از ترس گرونتر شدن دلار خونه ش رو فروخت که الآن شده دوبرابر ، کارش رو ترک کرد و چندی بعد زندگی روی سیاهشو نشون داد و مادر عزیزشو ازش گرفت ، سلول انفرادی پشت دیوارهای پنهانی و در راهروهای مخفی منتظر سرا دوست من رو و خیلی دیگه از دوستانی رو که اینجا نمیان و شکایتی نمیکنند از ما جدا کرده ، بیایید با هم بریم و این عزیزان رو از پیله تنهاییشون بیرون بیاریم ، تر وخشکشون کنیم و امید رو تودلشون زنده کنیم ، با پیام خصوصی و ایمیل و تلفن و ... دعوتشون کنیم به جمع گرم راهیان راه دور و درکنار هم گذشت این روزهای آخر رو به انتظار بشینیم .

اندر احوالات منتظر سرا - 3

گوشه ای از " زنده شور خانه" منتظر سرا - منتظران را در حال کیسه کشیدن یگدیگر به امید کلیر شدن ، میبینید .
[عکس: IMG00364-20130322-1645.jpg]
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، mehrrdad ، lonelyman ، mhb161 ، alirezass ، far-dv2013 ، mino2013 ، ehsansh ، b_argi ، mrbonbon ، Ehsan1358
سلام
این سایت ایروان شماره هایی رو حذف می کنه که اومدن ویزاشون رو گرفتن؟
2013AS5XXX
تاریخ مصاحبه:25 مارچ ـ ایروان
کلیرنس: 3AUG2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، habibi ، b_argi ، Ehsan1358
(2013-07-04 ساعت 23:52)امیر مهاجر نوشته:  ایول!! اولین بار بود که منتظرسرا رو باز کردم برای خودم آرزو کرد! چه حالی میده! Big GrinBig GrinBig Grin
مشتی رفتم تو دویست و هفتمین روز، چطوره که یه بارم مارو آرزو نکرد، بعد اونوقت شما رو به این زودی بله Big GrinTongueCool
راستش رو بگو چیکار کردیش WinkBig Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، ikamaly ، mhb161 ، farshadsh ، r91 ، negar_karimi6 ، Doe ، hushmandco ، b_argi ، shatsi ، Ehsan1358 ، رجبعلی
Wink 
(2013-07-04 ساعت 23:52)امیر مهاجر نوشته:  ایول!! اولین بار بود که منتظرسرا رو باز کردم برای خودم آرزو کرد! چه حالی میده! Big GrinBig GrinBig Grin

خيلي دلشون بخواد بريم كشورشون؛ كي بهتر از ما؛ اكه ميخواستن بهترينها رو انتخاب كنن قطعأ ماها رو انتخاب ميكردن مخصوصأ امير مهاجر خوب و با روحيه و مهربون و با اطلاعات رو‎ ‎ Smile
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
تشکر کنندگان: drmrs ، mhb161 ، farshadsh ، negar_karimi6 ، Szsanazsz ، r91 ، payam62 ، babak_1363 ، b_argi ، Ehsan1358 ، Biz Biz ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 00:59)azar1348 نوشته:  
می تونم برسونمت ؟ (با ماشین) ?Can I give you a lift
می تونم برسونمت؟ ( با موتور یا دوچرخه) ?Can I give you a ride

دوست عزيز سلام Smile) لطفا قوانين سايت رو رعايت كنين و فينكليش ننويسين ، ضمنا متني رو كه نا مربوط هست با اين تابيك رو استفاده نكنين حتي المقدور Smile ممنونم از همكاريتون ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، laili ، farshadsh ، گل نهال ، payam62 ، b_argi ، mrbonbon ، amir82 ، Ehsan1358
سلام و شب بخير به همه.
عكس كه ميزارين با كوشي , tab ها (چه تركيب ضايعيه) جابجا ميشه ميرن يه چند سانتيمتر به سمت چپ..اونوقت من معتاد كه نميتونم صبر كنم تا به يه كامپيوتر درست و حسابي برسم خمار ميشم.نميشه عكسها رو تو سايز كوچيك بزارين؟
ممنونم
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mhb161 ، rozelo ، babak_1363 ، b_argi ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان