کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-04 ساعت 16:17)Saeedv13 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 11:15)ramin888 نوشته:  سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید. آپدیت سایت به چه صورته؟ از روز اول تا الان من فقط یه پیغام دریافت کردم Sad این یعنی هنوز آپدیت نشدم؟
دوم اینکه ممکنه کلا یه کیسی آپدین نشه و کلیر بشه؟
و اینکه وقتی کلیر می شیم چه پیغامی در سایت می نویسه؟
(2013-07-04 ساعت 11:49)آیدا اس نوشته:  لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.منم دقیقا همین سوال ها رو دارم.با سپاس
(2013-07-04 ساعت 11:57)mazerati نوشته:  سلام دوستان من اخر نفهمیدم ایشود یعنی چی ؟ ردی یعنی چی ؟منظور هردوشون یعنی اینه که ما کلیر شدیم ؟
اینجا رو بخونین.
(2013-07-04 ساعت 11:54)ramin888 نوشته:  من نمی دونم چطوری باید امضامو کامل کنم
اینجا رو بخونین.

عموسعیدجان دستتون دردنکنه ازتوضیحات مفیدی که درباره پیگیری پرونده درسایت سیس دادید بخداامریکاجای افرادمغزی مثل شماهاست من که موندم اگریکی ازکارهایی که ازشماهاخواستن انجام بدید سفارت بگه ازمن بخواد انجام بدم چه خاکی توسرم کنم که نمیدونم چیکارکنم چون امکانات سیستم خونه ماادمویاددوران ذغال سنگی میندازه
خیالم راحت شدکه اگرسوالی و اشکالی تواین زمینه داشتم داداش سعیدروداریم
برات ارزوی موفقیت میکنم ازته دلم باانکه بهم یه باراخطاردادی ولی هرچه ازدوست رسدنیکوست
(2013-07-03 ساعت 22:43)mohcen نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 12:20)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 10:13)mohcen نوشته:  سلام بر دوستان
کسی از دوستان هست که مدرک موقت رو به سفارت برده باشه؟ از لحاظ سفارت مورد قبوله و یا مثل پذیرش دانشگاهها باید حتما دانشنامه رو داشته باشی؟ دارالترجمه ها مدرک موقت ترجمه می کنند ولی ظاهرا زیریش می نویسند که این مدرک officialy نیست. کسی از دوستان این کارو انجام داده ، قائدتا اگر مدرک موقت باشه ریز نمره هم نخواهی داشت، ارائه ریز نمره به صورت یک موضوع اجباری در سفارت آنکارا در اومده؟ کسی از دوستان تجربه مشابه با منو داره خوشحال میشم پاسخی دریافت کنم.
در ضمن شاید سوال من توی این تاپیک بی ربط باشه ولی چون از همه تاپیکها شلوغتره و همچنین تاپیکای دیگه برای ما کیسهای شماره بالا خلوت شده اومدم اینجا از شما دوستان با تجربه بپرسم. ممنون
سلام
همسرم مدرک موقت رو اراعه داد (فوق لیانس)اما دانشنامه لیسانس رو ازش قبول کردن.

دوست عزیز همسر شما کیس اصلی بودن ویا شما؟
من مدرک لیسانسم موقت بود البته قدیمی بود و پشتش مهر برابر اصل زد خود ستاد دانشگاهی افسری که مصاحبه کرد فقط پرسید مدرک موقته گفتم بله ولی مهر خورده پشتش و اصلش 3 ماه دیگه حاضر می شه و دیگه چیزی نگفت که بفرست برامون فقط گفت ریز نمرات داری گفتم نه.موقعی که برگه کلیرنس داد پرسیدم مدرکی ناقص هست که نیازی به ارسال باشه گفت نه مدارکتون کامله کامله فقط پروسه اداری ما حد اکثر تا سه ماه طول می کشه شماره تون که دراومد با پاس بیاید برای ویزا یه نفرتون هم که بیاید کافیه .من آنکارا بودم و از بین همه ماها که اونجا بودیم فقط یه نفر ویزا یه ضرب گرفت که مدارکش هم اصلا کامل نبود ما همه تعجب کردیم.فقط اصل تمام مدارک تحصیلی من رو گرفت نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفت با ویزا پست می شه فعلا باید اینجا بمونه..........
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
(2013-07-03 ساعت 22:59)morvarid1364 نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:38)sol.sol نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:17)zavosh نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:08)sol.sol نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 19:05)امیر مهاجر نوشته:  این امیر مهاجر یه غول بی شاخ و دم یک چشمه! خیلی هم خطرناکه. ولی اون امیر مهاجرو نمیدونم.
این سایت سیس هم اینه: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx. کیس نامبرتو توش میزنی و والسلام. ولی بازم اون سایت سیس رو نمیدونم.

من رفتم تو این سایت شماره رو که می زنم میگه غیر فعال هست یعنی چی ؟خدایا دیوانه شدم.................
شما رتون را بدون صفرهای وسطش میزنید؟. مثلا" 2013AS00001234 را باید 2013AS1234 بزنید.
واقعاً ممنون دوست عزیز من چک کردم زده پروسه اداری داره طی می شه ولی پائین اون متن دو بار شماره مو زده یکیش رو زده 01 پروسه اداری و یکش رو زده 02 آمادهready این دیگه چیه؟خیلی ببخشید من اینقدر سوال می کنم.

برگه صورتی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا............................

دوست من
01 مربوط به شخص برنده میشه و 02 همراه شخص برنده هست.
یعنی ویزای همسرم آماده هست الان باید چی کار کنم؟باید اون بره ویزاش رو بگیره ؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، farshadsh ، mhb161 ، رجبعلی

سلام و تشکر از پاسختون،

البته سوال من در مورد ترنسفر کیس بعد از مصاحبه هستش، که حدس میزنم خیلی‌ معمول نباشه که کسی‌ این کار رو کرده باشه. ولی‌ در نهایت همونطور که شما عزیزان گفتید به نظرم زیاد تاثیری در نتیجه نخواهد داشت و حتا شاید هم باعث تاخیر در روند عادیه پروسه بشه.
باز هم اگر کسی‌ تجربه یا اطلاع خاصی‌ داره ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
[/quote]
خواهش میکنم دوست عزیز DV-13
اما در مورد سوالتون ،شما چه چیزی رو میخواهین ترنسفر کنین...؟ یه زمانی در سفارتی مصاحبه شدین و بهتون گفتن که "منتظر باشین و هروقت شماره تون رو در سایت اعلام کردن، تشریف بیارین ویزاتون رو بگیرین..." آیا غیر اینه؟؟؟
اگه حالت معمولی که در بالا ذکر کردم باشه، خوب همه چی واضح و مشخصه، بعد از به اتمام رسیدن مراحل اداریتون، مسلماً باید تشریف ببرین به سفارتخونه و ویزاتون رو بگیرین، حالا چرا میخواهین مثلاً قسمت آخر ( گرفتن ویزا رو) ترنسفر کنین به آنکارا؟؟؟...
اگه منظورتون هم اینه که الان از اون کشور اومدین مثلاً به ایران،تا اونجایی که من میدونم، باید بهتون بگم که به هیچ وجه، امکان نداره پرونده شما رو الان به کشور دیگه ای انتقال بدن...
چون مراحل پرونده ویزای مهاجرتی شما در استکلهلم سوئد آغاز شده و در همونجا هم به اتمام باید برسه( البته موارد خاصی هم حتماً گنجوندن برای تغییرات در تمامی مراحل).
حتی زمانیکه شما به DOS و یا KCC هم تماس میگیرین با اینکه میشه گفت نقاط اصلی پرونده های مهاجرتی این دو ارگان هستند، اما فقط کمی اطلاعات به شما میدن و از شما درخواست میکنن که برای اطلاعات بیشتر به سفارت محل مصاحبه تماس بگیرین، یه جورایی سلسله مراتب رو حفظ میکنن...
در هر صورت اگه هم شما یه ایمیل بزنین به سفارت و سفارت هم با خواستۀ شما موافقت کنه، این کار شما بسیار ریسکیه و مطمئن باشین هر تغییری هزینه های مربوط به خودش رو داره مثل اتلاف وقت بیشتر روی کیس شما...

در هر صورت به نظرم شما صبور باشین و منتظر و هروقت کیلیر شدین، با تمام سرعت ، ولو شده پیاده Big Grin Tongue تشریف ببرین و ویزاتونو رو هوا بزنین.... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، DV-13 ، babak_1363 ، sce ، abloom_ma ، shatsi ، Doe ، Ehsan1358 ، farshadsh ، Alirezaa2013 ، efah ، mhb161 ، roeentan
(2013-07-04 ساعت 01:07)mrbonbon نوشته:  امیر جان سلام
فکر کنم این روز شمار منتظر سرا یکروز کمتر محاسبه میکنه ها، قبلاً این مشکل نبود، من امروز متوجه شدم که مثلاً منو زده 204 در صورتیکه دیروز این روز بودم نه امروز( منظورم قبل از ساعت 12 شبه ها). ممنون میشم یه نگاهی بندازی و همینطور بچه ها هم یه چک کنن ببینن روزاشون درسته یا من قاط زدمBig Grin Wink

بله حق با شماست. متوجه این هم شدم. این دیگه چیزی نیست که دست من باشه. در واقع یه جایی PHP داره دچار خطا میشه. چون محاسبه فاصله تاریخها یه فانکشن داخلی پی اچ پی هستش. حدس میزنم روز کبیسه رو محاسبه نمیکنه. چون برای بعضی کیسها داره درست محاسبه میشه. برای تک تک کیسها یک فرمول داره استفاده میشه. اشکال از کبیسه است. البته مطمئن نیستم. ولی اگر بفهمم اشکال چیه با گذاشتن شرط درستش میکنم که دستکم برای پارسال و امسال درست حساب کنه. ممنون که گفتید.
آقای امیر مهاجر چرا اسم منو از توی منتظرسرا حذف کردینSadSadSadSad
کلیرنس طولانی غمگینو افسردمون کرده دلمون خوش بود که حداقل تو منتظرسرا بودیمSadSadSad
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
(2013-07-04 ساعت 18:12)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 17:13)DV-13 نوشته:  

سلام و تشکر از پاسختون،

البته سوال من در مورد ترنسفر کیس بعد از مصاحبه هستش، که حدس میزنم خیلی‌ معمول نباشه که کسی‌ این کار رو کرده باشه. ولی‌ در نهایت همونطور که شما عزیزان گفتید به نظرم زیاد تاثیری در نتیجه نخواهد داشت و حتا شاید هم باعث تاخیر در روند عادیه پروسه بشه.
باز هم اگر کسی‌ تجربه یا اطلاع خاصی‌ داره ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
خواهش میکنم دوست عزیز DV-13
اما در مورد سوالتون ،شما چه چیزی رو میخواهین ترنسفر کنین...؟ یه زمانی در سفارتی مصاحبه شدین و بهتون گفتن که "منتظر باشین و هروقت شماره تون رو در سایت اعلام کردن، تشریف بیارین ویزاتون رو بگیرین..." آیا غیر اینه؟؟؟
اگه حالت معمولی که در بالا ذکر کردم باشه، خوب همه چی واضح و مشخصه، بعد از به اتمام رسیدن مراحل اداریتون، مسلماً باید تشریف ببرین به سفارتخونه و ویزاتون رو بگیرین، حالا چرا میخواهین مثلاً قسمت آخر ( گرفتن ویزا رو) ترنسفر کنین به آنکارا؟؟؟...
اگه منظورتون هم اینه که الان از اون کشور اومدین مثلاً به ایران،تا اونجایی که من میدونم، باید بهتون بگم که به هیچ وجه، امکان نداره پرونده شما رو الان به کشور دیگه ای انتقال بدن...
چون مراحل پرونده ویزای مهاجرتی شما در استکلهلم سوئد آغاز شده و در همونجا هم به اتمام باید برسه( البته موارد خاصی هم حتماً گنجوندن برای تغییرات در تمامی مراحل).
حتی زمانیکه شما به DOS و یا KCC هم تماس میگیرین با اینکه میشه گفت نقاط اصلی پرونده های مهاجرتی این دو ارگان هستند، اما فقط کمی اطلاعات به شما میدن و از شما درخواست میکنن که برای اطلاعات بیشتر به سفارت محل مصاحبه تماس بگیرین، یه جورایی سلسله مراتب رو حفظ میکنن...
در هر صورت اگه هم شما یه ایمیل بزنین به سفارت و سفارت هم با خواستۀ شما موافقت کنه، این کار شما بسیار ریسکیه و مطمئن باشین هر تغییری هزینه های مربوط به خودش رو داره مثل اتلاف وقت بیشتر روی کیس شما...

در هر صورت به نظرم شما صبور باشین و منتظر و هروقت کیلیر شدین، با تمام سرعت ، ولو شده پیاده Big Grin Tongue تشریف ببرین و ویزاتونو رو هوا بزنین.... Big Grin
[/quote]

دوست عزیز mrbonbon،

حق با شماست فکر کنم من باید بیشتر توضیح میدادم. از اونجایی که ما در زمانی‌ که متوجه برنده شدنمون در لاتاری شدیم در سوئد بودیم (به دلیل ادامه تحصیل)، اونجا اقدام کردیم و مصاحبه شدیم.

صرفاً سوال من جنبه‌ کسب اطلاع داشت و می‌خواستم قبل از اینکه از سفارت بپرسم اینجا مطرح کنم تا اگر کسی‌ تجربهٔ مشابهی داشته (که به هر دلیلی‌ مثلا همونطور که شما فرمودید برگشت به ایران بخواد کیسشو از طریقه سفارت دیگه‌ای پیگیری کنه) از نظراتشون استفاده کنم؛ مثلا شما میفرمائید که این امکان وجود نداره مگر در مواردی خاص و همراه با ریسک و عواقبی خواهد بود که من هم موافقم.

به هر حل همونطور که گفتم فکر نمیکنم کسی‌ چنین کاری کرده باشه و خیلی‌ کار جالبی‌ نیست. با تمام این اوصاف خیلی‌ ممنونم بخاطر رهنمایها و وقتتون.
تشکر کنندگان: shatsi ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، farshadsh ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، efah ، b_argi ، mhb161 ، roeentan
(2013-07-04 ساعت 18:13)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 01:07)mrbonbon نوشته:  امیر جان سلام
فکر کنم این روز شمار منتظر سرا یکروز کمتر محاسبه میکنه ها، قبلاً این مشکل نبود، من امروز متوجه شدم که مثلاً منو زده 204 در صورتیکه دیروز این روز بودم نه امروز( منظورم قبل از ساعت 12 شبه ها). ممنون میشم یه نگاهی بندازی و همینطور بچه ها هم یه چک کنن ببینن روزاشون درسته یا من قاط زدمBig Grin Wink

بله حق با شماست. متوجه این هم شدم. این دیگه چیزی نیست که دست من باشه. در واقع یه جایی PHP داره دچار خطا میشه. چون محاسبه فاصله تاریخها یه فانکشن داخلی پی اچ پی هستش. حدس میزنم روز کبیسه رو محاسبه نمیکنه. چون برای بعضی کیسها داره درست محاسبه میشه. برای تک تک کیسها یک فرمول داره استفاده میشه. اشکال از کبیسه است. البته مطمئن نیستم. ولی اگر بفهمم اشکال چیه با گذاشتن شرط درستش میکنم که دستکم برای پارسال و امسال درست حساب کنه. ممنون که گفتید.

ایراد از کبیسه نبود!
مشکل اینجا بود: وقتی کسی تاریخ مصاحبه‌اش قبل از ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ باشه و هنوز کلیر نشده باشه یا تاریخ کلیرش ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ یا بعد از اون باشه، موقع محاسبه یکروز کمتر حساب میکنه. انگار توی محاسبات روز ۲۳ مارچ ۲۰۱۳ رو اصلا در نظر نمیگیره! با چند نمونه آزمایشی مختلف پیدا کردم مشکلشو. حالا با یه شرط اینو تشخیص میدم و دستی یک روز اضافه میکنم. فقط امیدوارم تو تاریخ دیگری مشکل مشابهی وجود نداشته باشه!

(2013-07-04 ساعت 18:57)khmp نوشته:  آقای امیر مهاجر چرا اسم منو از توی منتظرسرا حذف کردینSadSadSadSad
کلیرنس طولانی غمگینو افسردمون کرده دلمون خوش بود که حداقل تو منتظرسرا بودیمSadSadSad

کجا بودی دوست عزیز تو این دو هفته که زبونم مو در آورد بس که فراخوان دادم؟! Wink
دوباره اسمتون رو اضافه کردم.
امير جان، روز شمارش منفي هم ميتونه باشه؟ مثلاً -٥ يا -٦؟؟!!؛)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-04 ساعت 18:09)sol.sol نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:59)morvarid1364 نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:38)sol.sol نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:17)zavosh نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 22:08)sol.sol نوشته:  من رفتم تو این سایت شماره رو که می زنم میگه غیر فعال هست یعنی چی ؟خدایا دیوانه شدم.................
شما رتون را بدون صفرهای وسطش میزنید؟. مثلا" 2013AS00001234 را باید 2013AS1234 بزنید.
واقعاً ممنون دوست عزیز من چک کردم زده پروسه اداری داره طی می شه ولی پائین اون متن دو بار شماره مو زده یکیش رو زده 01 پروسه اداری و یکش رو زده 02 آمادهready این دیگه چیه؟خیلی ببخشید من اینقدر سوال می کنم.

برگه صورتی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا............................
عزيز جان Smile) اون 02 اكر همسر شما محسوب ميشه و شما 01 برنده اصلي هستين يعني اينكه ، كيس 02 مربوط به همسر شما اماده مصاحبه هست ، دكمه تشكر هم بعضي موقع ها زحمت بكشين و بزنين خوشحال ميشيم Smile))))
دوست من
01 مربوط به شخص برنده میشه و 02 همراه شخص برنده هست.
یعنی ویزای همسرم آماده هست الان باید چی کار کنم؟باید اون بره ویزاش رو بگیره ؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi
(2013-07-04 ساعت 19:48)گل نهال نوشته:  امير جان، روز شمارش منفي هم ميتونه باشه؟ مثلاً -٥ يا -٦؟؟!!؛)

فکر بد نکن. ایشالا یکضرب میگیری. من با اینکه مطمئن بودم کلیرنس میخورم اسمم رو از قبل نذاشتم تو منتظرسرا! شما که باید یکضرب بگیری چرا؟!
آقای امیر مهاجر چرا اسم منو از توی منتظرسرا حذف کردینSadSadSadSad
[/quote]

کجا بودی دوست عزیز تو این دو هفته که زبونم مو در آورد بس که فراخوان دادم؟! Wink
دوباره اسمتون رو اضافه کردم.
[/quote]

خیلی ممنون که اسممو اضافه کردینWink ولی همون موقع من بهتون ایمیل زدم که هنوز کلیر نشدم و منتظرم
تاییدیه ایمیل هم واسم اومد
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
(2013-07-04 ساعت 19:54)khmp نوشته:  خیلی ممنون که اسممو اضافه کردینWink ولی همون موقع من بهتون ایمیل زدم که هنوز کلیر نشدم و منتظرم
تاییدیه ایمیل هم واسم اومد

ببخشید. حتما به دلیل کثرت ایمیلها از دستم در رفته!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ابی هانی ، lonelyman ، farshadsh ، khmp ، mrbonbon ، پدی ، soruosh ، b_argi ، گل نهال ، mhb161 ، رجبعلی
رستگاری در دقیقه92
بلاخره چشم ما به جمال ویزا روشن.
ما جمعه کلییر شدیم.و بنا به توصیه بزرگان همون 1 شنبه با پرواز ماهان رفتم آنکارا.2 شنبه ساعت 10:30 رفتم سفارت و پاسها رو دادم به همون خانم ایرونیه.3 شنبه آپدیت شدیم،4 شنبه ایشو شدیم،5 شنبه صبح میل زدن که پاسها رو دادن به پست.حالا پپرواز برگشتمم گرفته بودم واسع امروز ساعت 11
(با اعتماد به نفس کامل که حتما 4 شنبه عصر پاسا تو جیبمه.که البته واسع 2تا از بچها که با من بودن این اتفاق افتاد و 4 شنبه صبح پاسشونو از پست گرفتند).امروز صبح دوباره سینه سپر کردم سمت پست عدلیه سرا!ساعت 8:30 تازه باز میشه.و تا ساعت 9:30 خبر از پاسا نشدو بلاخره نا امید شدم. پا شدم برم واسع کنسل کردن بلیط ولی خانمه گفت چند دقیقه دیگه میرسه.نمیدونین چه استرسی کشیدم و بلاخره 9:35 پاسا رسیدو تحویل گرفتم(پاس خانومم رو با ارائه کپی پاس و کپی ترجمه سند ازدواج به انگلیسی تحویل دادن.و سوالی راجع به وکالت نامه نکردن و منم نبرده بودم)خلاصه تا رسیدم لب خیابون شده بود 9:45. اولین تاکسی که دیدم سوار شدم گفتم aireport as fast as possible! نیم ساعت منو رسوند فرودگاه.خوشبختانه به پرواز رسیدم.پرواز هم بر خلاف مسر رفت هیچ تاخیری نداشت.
به دوستان توصیه میکنم تا لحظه آخر امیدتونو از دست ندین حتما صبح روز پرواز هم سری به پست بزنید شاید اون روز ،روز شما باشه.
تشکر فراوان از تمامی دوستان که واسع ما خیلی زحمت کشیدن. من در خدمت هستم اگه کسی سوالی داشت
آرزوی کلییر شدن تمامی برو بچ مهاجرسرا و قفل شدن این تاپیک.ما تا آخرش با هاتون هستیم
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
[/quote]

برگ سبزي تقديم به دوستان منتظر:

طاقتم طاق شد و چشم انتظارم بسي
خوش خبري ز آنكارا نميدهد كسي
خواهم فرستم مسيج بر آفيسر زيبا رو 
كه اي نازنين صنم ويزاي من كو؟
ترسم كند افيسر شكايتم نزد سفير
كنند كاري ز هجرت من شوم سير
چشم انتظارم چشم انتظارم انتظار
"لانلي" چند صباحي طاقت بيار
[/quote]

ميرسم پنج روز دگر من به نود روز
"لانلي" ز فراق ويزا تا به كي سوز؟
نتوانم گذرم ز خير هجرت و سفر
هرچند شده ام كنون من تير تو پر
جدي نگيريد چرنديات اين حقير
"لانلي" ز انتظار بشد چنين پير
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان