کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
وااااااااااااااای ساناااااااااااااااااااااااااااااااااااااز اشکم برات در اومد عشقم
تبرییییییییییییییییییییک
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره آنکارا هم یه تکونی خورد
تبریک ویژه به ساناز خانم و محمد فضلی عزیز که کلیر شدن.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
SmileWinkCoolBig Grin
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
وای خدای من
دارم از خوشحالی بال در میارم
اشکم دراومد
خدایا مرسی
آقای بیات مرسی که بهم خبر دادین
وای ساناز بی صبرانه منتظرتم عشقم :****************
هوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا مرسی :******************
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
بچه ها
برای چک کردن استاتوس ، رسیپت نامبر میخواد . رسیپت نامبر چه شماره ایه ؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: mhb161 ، Ehsan1358 ، babak_1363 ، b_argi ، sce ، zohre02 ، رجبعلی
ساناز

[عکس: Beanie.gif]
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-05 ساعت 11:28)bayat_r نوشته:  ساناز

آقای بیات، عالللللللللللللللللللللی بود Smile)
عکس منم دارین؟
دارم زار زار گریه میکنم! دستمالمم پر شده!!! :پی
وای خدایا
احساس سبکی میکنم
خدایا مرسی Smile

مستر بن بن چی؟؟؟

محمد فضلی عزیز به شما هم خیلی تبریک میگم Smile

هوووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا
4 جولای واقعا روز خوبیه! ازین به بعد این روز رو خیلی دوس دارم Smile
خیلی شادم، خیلی
خدایا شکرت

ایشالا همگیتون زودتر کلیر شین، من که پارسال واسه بچه هایی که نمیشناختم معده درد گرفته بودم، امسال به خاطر معده منم که شده زود کلیر بشین Wink
(2013-07-05 ساعت 11:11)امیر مهاجر نوشته:  برای محمد فضلی

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام

جمعه ی خوبی رو شروع کردیم. خیلی خوبه وقتی می یای یه سری به سایت بزنی دوستانی که انتظار طولانی داشتند کلیر شدن.

ساناز خانم، آفای فضلی مبارکتون باشه.

هوووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

آقا امیر همیشه خوش خبر باشید
فكر كنم noura,asemanabee هم كلير شده باشن، كجان خودشون؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-05 ساعت 11:36)r_ent نوشته:  

عکس منم دارین؟
دارم زار زار گریه میکنم! دستمالمم پر شده!!! :پی
وای خدایا
احساس سبکی میکنم
خدایا مرسی Smile

مستر بن بن چی؟؟؟

محمد فضلی عزیز به شما هم خیلی تبریک میگم Smile

هوووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا
4 جولای واقعا روز خوبیه! ازین به بعد این روز رو خیلی دوس دارم Smile
خیلی شادم، خیلی
خدایا شکرت

ایشالا همگیتون زودتر کلیر شین، من که پارسال واسه بچه هایی که نمیشناختم معده درد گرفته بودم، امسال به خاطر معده منم که شده زود کلیر بشین Wink

آفا بیات خیلی جالب و به موقع بود.

بازم مبارکه همه باشه.

امیدوارم خبرهای خوب ادامه داشته باشه.
هیچ بعید نیست مستر بن بن یا آسمان آبی هم جزو کلیر شده‌ها باشند.
هووووررررراااااااااااااااااااااا

تبرررررررریک فراوااااااان به همه عزیزانی که کلیر شدند بویژه ساناز دوست داشتنی و محمد فضلی بسیار عزیز...
(2013-07-04 ساعت 09:36)mori5050 نوشته:  با سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای گرفتن ویزا منظورم تحویل پاس ها به سفارت و آماده شدن آنها دقیقا چند روز زمان لازمه البته ابوظبی رو میگم به امید کلیر شدن هر جه سریعتر دوستان

من یک شنبه صبح با پرواز 8 صبح ایران ایر رفتم، با نیم ساعت تاخیر ساعت 10، 10 ونیم بود رسیدیم فرودگاه. اول رفتم هتل check in کردیم که اگه مستقیم رفتیم سفارت پاس رو تحویل دادیم بدون پاسپورت مشکلی پیش نیاد. کپی پاسپورت هم از تهران همراهتون باشه بد نیست نیاز میشه. چون اون چند روز پاستون دستتون نیست.
زنگ زدم علی آقا ساعت یک ربع به 12 اومد در هتل، بعد هم رفتیم دنبال ابی هانی عزیز که از تهران تو یه پرواز بودیم. علی آقا راس ساعت 1:30 مارو رسوند در سفارت. (البته خودش یه جور تنظیم کرد که زود نرسیم تو گرما الاف شیم).
security جلو در سفارت نامه کلیرمون رو نگاه کرد و یه ID خواست من اون کپی پاسپورترو نشون دادم، ابی کارت ملیشو. به ما شماره immigrant داد که از 25 شروع میشد. ساعت 2:30 اینا شمارمون رو خوند. اول ابی رفت. به جفتمون یه برگه داده بود و تاریخ دوشنبه هفته بعد رو زده بود. که من گفتم پرواز برگشتم برای 5 شنبه است. امکانش هست که زود تر ویزامون آماده شه.؟ گفت: نمی دونم سر بزنید اگه آماده بود بگیرید. ما هم حدس زدیم با توجه به این که 5 شنبه 4 جولای روز استقلال آمریکا تعطیله بهمون این تاریخو داده. نگو به همه می گه یه هفته بعد. که من می دونستم دو سه روزه آماده میشه.
کلا 300 به علی آقا دادیم.
2 روز بعد سه شنبه ابی زنگ زد که ایشو شدیم. برای فرداش چهارشنبه با علی هماهنگ کردیم ساعت یه ربع به 12 اومد دنبالمون. توی برگه جدیدی که بهمون داده بود ساعت 2 رو خط زده بود کرده بود 1. ما هم راس یک رسیدیم سفارت. این بار ساعت 2:30 شروع کردن به صدا کردن شماره ها و در عرض 5 دقیقه پاسامونو دادن. به همین سادگی.
با این روش من که خیلی کم استرس و راحت بودم و اصلا اذیت نشدیم. نه csc ای در کار بود، نه پستی، نه پست خونه ای.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
با سلام و خسته نباشید به تمام دوستان و عزیزان
خبر کلیر شدن تعدادی از دوستان و عزیزان و پیشکسوتان را از صمیم قلبمون من و همسر عزیزم تبریک میگیم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.ه​وررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
تبریک ویژه به ساناز خانم و محمد فضلی عزیز که کلیر شدن.
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
(2013-07-05 ساعت 11:36)r_ent نوشته:  

عکس منم دارین؟
دارم زار زار گریه میکنم!

روشا

[عکس: 4f2e4a602bf16us_415065788.gif]
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-05 ساعت 10:52)امیر مهاجر نوشته:  بچه‌ها یه کیس دیگه الان اضافه شد: 2013AS3920
گوش به زنگ باشید ممکنه باز هم اضافه بشه.

شماره‌ها پایینه. اینا که اعلام شدند اکثرا انتظار طولانی داشتند. به امید خدا دارند قدیمیها رو کلیر میکنند. Smile
خدا شاهده که اول که دیدم کیس بالاییها کلیر شدن انگار خودم کلیر شده بودم انقدر خوشحال شدم که نگو
بعد که گفتن ساناز کلیر شده دیگه خیلی بیشتر خوشحال شدم و کلی آنکارا رو تشویق کردم که خیلی بچه خوبی شده Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
همسرم زنگ زد گفت خبری نشد؟گفتم نه ولی خیلی از بچه ها ی قدیمی و پیشکسوت کلیر شدن یه کم بازی آنلاین کردم بعد وسوسه شدم بازم بیام خوشحالی بچه ها و کلیر شده ها رو ببینم و منم شاد بشم که دیدممممممممممممم
امیر جان خبر خوش زندگیمو داده [font=Arial]وایییییییییییییییییییییییییی خدایا منم کلیر شدم بلاخرههههههههههه

مرسی امیر جان واقعا خیلی حس کلیر شدن خوبه بعد از یه انتظار طولانی چون آدم این حسو پیدا میکنه که مشکلات رو میشه با صبر حل کرد
SmileSmileSmileSmileSmile
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان