کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
وااااااااای شما چقدر خاص هستین sh_aytak
خیلیییییییییییییییی بهتون تبریک میگم
چه حس خوبیه که تو 1 روز چند بار کلیر اعلام کنن :دی
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی تبریک میگم Smile

(2013-07-02 ساعت 16:57)Szsanazsz نوشته:  آبلوم ما ي نازنين زبان ناتوان است از ابراز شادي خبر آزادي شما.....

[عکس: cat-gif-playing-drums-4.gif]

این آخرین پستت بوده، بدو بیا شلوغ بازی در بیار
من میخوام باهات بحرفم Sad
الان 1 شبه
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
سلام به همگی عزیزان . خیلی خوشحالم برای بچه های آنکارا که امروز کلیر شدن. Big Grin واقعا که جمعه خیلی خوشگلیه. برای همشون
هورررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااا
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
کاربران در حال بازدید این موضوع: azar1348، babak_1363، bigharar، dove، heidari1248، lonelyman، Mbf232، morvarid1364، Nasimmmm، rose_2000، r_ent، s.s.h، SANIJ، sara_82، so_ar، Szsanazsz، vahideh.jo، yousef_eidi، امیر مهاجر، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
هووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااا
ساناز اومد
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
كلير شدن همه عزيزأن خيلي مباركه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: babak_1363 ، امیر مهاجر ، b_argi ، mhb161 ، abloom_ma ، e76779 ، payam62 ، پدی ، sce ، Doe ، sh_aytak ، Alirezaa2013 ، Ehsan1358 ، amir82 ، رجبعلی
sh-aytakعزيز تبريكwowwwwwwwwwwwwwwwwBig GrinBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
[font=Courier]تيمسار فضلي مباركه
هوارااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااا به اميد هورا كشيدن بقيه و خودم
[/font]
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
واي ساناز ....................... نعره و هورا و جيغ و فرياد Smile
خيلي مباركت باشه Smile
چقدر خوشحال شدم واقعا ...

تيمسار براي تو هم مبارك باشه ... ايول ...
چقدر از ديروز فكر شما دوتا بودم Smile

واقعا خوشحالم.

تبريك مي گم بهتون ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به افتخار خواهرم ساناز
و تیمسار خودمون محمد فضلی. حاجی سربازتیم
چه خبر اين پايين امروز از ناهاروشام خبري نيستBig Grinمقصر هم افراد كلير شده هستند
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تبریک به همه دوستان.
تبریک ویژه به ساناز

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چه جمعه خوبي همه خوشحالن بخصوص گربه ها (ساناز)و تيمسارها (محمد فضلي )بچه هاي دانشگاه شريف ( امير مهاجر) و بچه هاي بورسي ( خودم) خيلي خوشحاليم به اميد گرفتن ويزا همه و قفل شدن اين تاپيكBig GrinBig GrinBig Grin
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-07-05 ساعت 12:01)پدی نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم کلیر شدن عزیزان را از صمیم قلب تبریک میگویم.به امید شادکامی و موفقیت همه مهاجر سرایی ها.
من هم به همه کلیر شدگان عزیز تبریک میگم . به امید روزهای روشن در اون ور آب Smile دست راستتون زیر سر ما منتظران.
پدی جان من میخواستم به شما و امیر مهاجر عزیز رتبه بدم ، اجازه نمیده ، میگه شما رتبه به اندازه کافی نداری بتونی به بقیه رتبه بدی Sad مگه باید چند تا رتبه داشته باشیم ؟ این خیلی بده آقا Sad
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
سلام و تبریک به همه دوستان کلییر شده
بلاخره آنکارا تکونی به خودش داد
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تبریکککک به همه دوستان کلیر شده ...شادیتان روز افزون ... (هووووووووووو ررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا ) .. ساناز جان.آقای فضلی و sh-aytak .. برایتان فصل جدیدی از شادیها و موفقیتها را آرزو می کنم...
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
ساناز جان صبورمون مباااااااااااارکت باشهSmileSmileSmileSmile

خیلی ویژه و خااااص بهت تبریک می گم، و بی اندازه خدا رو شاکرم.SmileSmileSmile

آقای فضلی و سایر دوستان براتون خیلی خوشحالم و بهتون تبریک می گم.Smile
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان