کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز مخصوصاً خانم ساناز و محمد فضلی عزیز، تبریکات مرا هم پذیرا باشین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
ذوستان عزیز سلام آقای فضلی عزیز تبریک فراوان. ....... نمی دونم صدای هورای من رو می شنوید یا نه؟ همچنین ساناز خانم تبریک مرا پذیرا باشید نمی دونم صدای میو میوی من رو میشنوید یا نه! به امید کلیر شدن تمامی دوستان خصوصا پیش کسوتان صبور این تاپیک....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
آقا شمارمون تو سایت بیاد..ایمیل بزنیم به آنکارا سئوال کنیم که مطمئن شیم که کلیر شدیم؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تبریک به تمامی دوستان کلیر شده......مثل اینکه چند نفری از قلم افتادند ببخشید. ....مبارک یکایکتان باد......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-07-05 ساعت 11:48)sh_aytak نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 10:52)امیر مهاجر نوشته:  بچه‌ها یه کیس دیگه الان اضافه شد: 2013AS3920
گوش به زنگ باشید ممکنه باز هم اضافه بشه.

شماره‌ها پایینه. اینا که اعلام شدند اکثرا انتظار طولانی داشتند. به امید خدا دارند قدیمیها رو کلیر میکنند. Smile
خدا شاهده که اول که دیدم کیس بالاییها کلیر شدن انگار خودم کلیر شده بودم انقدر خوشحال شدم که نگو
بعد که گفتن ساناز کلیر شده دیگه خیلی بیشتر خوشحال شدم و کلی آنکارا رو تشویق کردم که خیلی بچه خوبی شده Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
همسرم زنگ زد گفت خبری نشد؟گفتم نه ولی خیلی از بچه ها ی قدیمی و پیشکسوت کلیر شدن یه کم بازی آنلاین کردم بعد وسوسه شدم بازم بیام خوشحالی بچه ها و کلیر شده ها رو ببینم و منم شاد بشم که دیدممممممممممممم
امیر جان خبر خوش زندگیمو داده [font=Arial]وایییییییییییییییییییییییییی خدایا منم کلیر شدم بلاخرههههههههههه

مرسی امیر جان واقعا خیلی حس کلیر شدن خوبه بعد از یه انتظار طولانی چون آدم این حسو پیدا میکنه که مشکلات رو میشه با صبر حل کرد
SmileSmileSmileSmileSmile
[/font]

مبارک باشه دوست خوبم. خدا رو شکر. خیلی خوشحالم که افتخارش نصیب من شد. وقتی اون کیس رو اضافه میکردم با خودم میگفتم: خدایا همین یه کیس دل یه نفرو شاد کنه.
[font=Tahoma]هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
به همه دوستان کلیر شده تبریک می گویم خصوصا آقای محمد فضلی عزیز و امید کلیر شدن بقیه دوستان
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تبریییییییییییکککککک

ساناز عزیز و محمد فضلی و sh_aytak....
Big GrinBig GrinBig Grin

هوررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تبریک به دوستان بسیار عزیزمون که از انکارا امروز صبح کلیر شدن . دوستان عزیزم محمد فضلی-ساناز و گربه هاش-sh_aytak و همه دوستان و هووووووررراااااااا به افتخارشون. کلیر به کنار اقا از دست این گربه ها راحت شدیم . پیشده پیشیBig Grin
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

(2013-07-05 ساعت 11:21)abloom_ma نوشته:  چرا بچه های آنکارا خبری ازشون نیست ..چرا کسی هورررررررررررررررررررررررا نمیکشه.......منتظر شنیدن فریاد شادیهایتان هستم

[font=Verdana]هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهور هور هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانشاالله همیشه موفق باشید [/font]
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

سلام به همه دوستان
من هم کلیر شدن عزیزان را از صمیم قلب تبریک میگویم.به امید شادکامی و موفقیت همه مهاجر سرایی ها.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-05 ساعت 11:46)ehsansh نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 09:36)mori5050 نوشته:  با سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای گرفتن ویزا منظورم تحویل پاس ها به سفارت و آماده شدن آنها دقیقا چند روز زمان لازمه البته ابوظبی رو میگم به امید کلیر شدن هر جه سریعتر دوستان

من یک شنبه صبح با پرواز 8 صبح ایران ایر رفتم، با نیم ساعت تاخیر ساعت 10، 10 ونیم بود رسیدیم فرودگاه. اول رفتم هتل check in کردیم که اگه مستقیم رفتیم سفارت پاس رو تحویل دادیم بدون پاسچورت مشکلی پیش نیاد. کپی پاسپورت هم از تهران همراهتون باشه بد نیست نیاز میشه. چون اون چند روز پاستون دستتون نیست.
زنگ زدم علی آقا ساعت یک ربع به 12 اومد در هتل، بعد هم رفتیم دنبال ابی هانی عزیز که از تهران تو یه پرواز بودیم. علی آقا راس ساعت 1:30 مارو رسوند در سفارت. (البته خودش یه جور تنظیم کرد که زود نرسیم تو گرما الاف شیم).
security جلو در سفارت نامه کلیرمون رو نگاه کرد و یه ID خواست من اون کپی پاسپورترو نشون دادم، ابی کارت ملیشو. به ما شماره immigrant داد که از 25 شروع میشد. ساعت 2:30 اینا شمارمون رو خوند. اول ابی رفت. به جفتمون یه برگه داده بود و تاریخ دوشنبه هفته بعد رو زده بود. که من گفتم پرواز برگشتم برای 5 شنبه است. امکانش هست که زود تر ویزامون آماده شه.؟ گفت: نمی دونم سر بزنید اگه آماده بود بگیرید. ما هم حدس زدیم با توجه به این که 5 شنبه 4 جولای روز استقلال آمریکا تعطیله بهمون این تاریخو داده. نگو به همه می گه یه هفته بعد. که من می دونستم دو سه روزه آماده میشه.
کلا 300 به علی آقا دادیم.
2 روز بعد سه شنبه ابی زنگ زد که ایشو شدیم. برای فرداش چهارشنبه با علی هماهنگ کردیم ساعت یه ربع به 12 اومد دنبالمون. توی برگه جدیدی که بهمون داده بود ساعت 2 رو خط زده بود کرده بود 1. ما هم راس یک رسیدیم سفارت. این بار ساعت 2:30 شروع کردن به صدا کردن شماره ها و در عرض 5 دقیقه پاسامونو دادن. به همین سادگی.
با این روش من که خیلی کم استرس و راحت بودم و اصلا اذیت نشدیم. نه csc ای در کار بود، نه پستی، نه پست خونه ای.

احسان جان پس شما دوبار رفتین سفارت؟دوبارش کلا چقدر دادین به علی آقا؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، mhb161 ، aghaghia ، b_argi ، hushmandco ، sce
(2013-07-05 ساعت 11:21)abloom_ma نوشته:  چرا بچه های آنکارا خبری ازشون نیست ..چرا کسی هورررررررررررررررررررررررا نمیکشه.......منتظر شنیدن فریاد شادیهایتان هستم

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهور هور هور هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بلند بلند بلند تر هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارک باشد موفق باشید[font=Verdana]TongueBig GrinSmileWink[/font]
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

(2013-07-05 ساعت 11:12)ehsansh نوشته:  بچه ها من هم رفتم ویزامو گرفتم دیشب اومدم. با دوست خوبم ابی هانی عزیز که اونجا با هم خوشحالیمونو تقسیم کردیم. یه چند روز نبودیم، الان هم مستقیم اومدم اینجا می بینم که پیوسته خبر های خوب هست. خدا رو شکر. ایشالا همه سریعتر ویزاهارو بگیرن.

احسان جان خیلی بهت تبریک میگم.بهترین ها رو برات آرزو دارم.زودی برو سیاتل برا ما هم جا بگیر تا زود بیایم Big Grin
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-07-05 ساعت 11:59)Nasimmmm نوشته:  تبریییییییییییکککککک

ساناز عزیز و محمد فضلی....
Big GrinBig GrinBig Grin

و احتمالا بقیه کلیر شده هایی که هنوز اعلام نکردن.....

هوررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارک باشه...خیلیییییییییییییییییی
کسی که اسمش دراومده تو سایت لازمه بازم ایمیل بزنه بیپرسه؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
(2013-07-05 ساعت 12:12)ali.rajabi12 نوشته:  مبارک باشه...خیلیییییییییییییییییی
کسی که اسمش دراومده تو سایت لازمه بازم ایمیل بزنه بیپرسه؟

لازم نیست. اگر ستاره‌ای چیزی جلوی اسمت نیست آب دستته بذار زمین و برو ویزاتو بگیر.
البته ستاره رو اینجا دنبالش نگرد. تو سایت کلیرنس باید ببینی.
مبارک باشه. Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان