موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه امروز هم خبری از کلیر ، ملیر نیست .... ای داد بر من . . .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
بی قراری نکنید اگه جای من بودید چه میکردید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-08 ساعت 12:46)mrbonbon نوشته: درود بر تمام دوستان
امروز درست بنده 7 ماهه شدم،این یعنی 210 روز پیش رفتم مصاحبه ، این یعنی 30 هفته پیش با آفیسر صحبت کردم و بهم گفت هفته پنجم یا ششم شماره تون رو دیدین بیایین اینجا برای دریافت ویزاتون، من در عجبم خانم آفیسر ، پرونده منو چیکار کرده، که بعد از 25 هفته از تاریخ حدودیش هم هنوز کیلیر نشدم. من موندم اون دنیا حق منو چطوری میخواد بده
اصلاً بابت اینهمه فشار و استرسی که رو من گذاشته به خدا چی میخواد بگه
من که خداییش ازش نمیگذرم، چون با این ندونم کاریش، دانشگاهم رو از دست دادم هیچ، یه خواب راحت این چند روزه نداشتم، کلاً زندگی منو درب و داغون کردن به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...
پام برسه اونور این نامرد رو ( البته درسته که خانمه اما در هر صورت
) سو میکنمش...
مسئولین باید یکیشون بالاخره پاسخگو باشن دیگه؟ اگه ناحق میگم شما بگین...
دوست خوبم خیلی خیلی ناراحت شدم واقعا از صمیم قلب از خدا میخواهم این هفته کلیر شوی .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من ديروز يكشنبه به انكارا ايميل زدم، امروز هر سه نفرمون اپديت شديم، جواب ايميل هم اومد كه هنوز در حالت pending هستيم
چون ميگذرد غمي نيست
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-08 ساعت 16:31)frhad20 نوشته: با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
ما امروز مصاحبه داشتیم اما بعد از کلی انتظار صدامون زدم و گفتن چون شما در موقع ثبت نام در لاتاری اسم بچتونو ندادید موردتون رد میشه من اصلاً نمیدونستم اگه میدونستم تا قبل از مصاحبه یه کاری میکردم الان این همه هزینه کردیم تو هیچ کدوم ار نامه ها هم چیزی نگفتن تورو خدا بگید من الان چه کار کنم؟
واقعا متاسفم روز مصاحبه ما هم کیسی شبیه شما بود و برگه قرمز گرفتند .
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-08 ساعت 16:41)گل نهال نوشته: (2013-07-08 ساعت 16:31)frhad20 نوشته: با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
ما امروز مصاحبه داشتیم اما بعد از کلی انتظار صدامون زدم و گفتن چون شما در موقع ثبت نام در لاتاری اسم بچتونو ندادید موردتون رد میشه من اصلاً نمیدونستم اگه میدونستم تا قبل از مصاحبه یه کاری میکردم الان این همه هزینه کردیم تو هیچ کدوم ار نامه ها هم چیزی نگفتن تورو خدا بگید من الان چه کار کنم؟
متأسفم دوست عزيز
هيچكاري نميتونيد بكنيد
ننوشتن يكي از اعضا موقع ثبت نام حتماً ريجكت ميشه، شما اگه مطالعه كرده بوديد اينجا رو متوجه ميشديد كه دوستان ديگه هم با مشكل شما ريجكت شدن. جه سفارتي بوديد؟
پس چرا اين دوستمون و براي مصاحبه دعوت كردند بااين همه هزينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈