کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مثل اینکه امروز هم خبری از کلیر ، ملیر نیست .... ای داد بر من . . .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-07-08 ساعت 09:35)mazerati نوشته:  دوستان این مطالبو تو یک سایت دیدم براتون گذاشتم شاید مفید باشه

آشنایی با پروسه کلیرنس
کلیرنس

در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.

این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است.
مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.

انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):

Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *

Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families

Visas Donkey: name hits, certain nationalities

Visas Merlin: for refugees and asylees

Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam

Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002

Visas Hawk: for immigrant visas

Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities

Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States

افیسر سفارت و کلیرنس

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.

بر گرفته از سایت:
آکادمیا کافه
با تشکر از دوست خوبم. با این حساب مال من یه لایه بوده که 4 روزه کلیر شدم.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
(2013-07-08 ساعت 17:14)habibi نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 15:33)khmp نوشته:  امروز 201 روزه شدم دیگه این هفته دلم کلیر میخواد Wink توروخدا برامون دعا کنید
با آرزوی کلیر شدن همه پیش کسوتان عزیز
khmp عزيز
انشاا... به خواسته دلت برسي .صادقانه بگم انگار هركس كه مي خواد كلير بشه، بهش الهام ميشه اميدوارم كه شما هم جزئ اونه باشي....SmileSmileSmile
حبيبي عزيز با تمام وجود آرزو ميكنم شما هم اين هفته شماره تون رو توي ليست سفارت ببينين...
(2013-07-08 ساعت 16:31)frhad20 نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
ما امروز مصاحبه داشتیم اما بعد از کلی انتظار صدامون زدم و گفتن چون شما در موقع ثبت نام در لاتاری اسم بچتونو ندادید موردتون رد میشه من اصلاً نمیدونستم اگه میدونستم تا قبل از مصاحبه یه کاری میکردم الان این همه هزینه کردیم تو هیچ کدوم ار نامه ها هم چیزی نگفتن تورو خدا بگید من الان چه کار کنم؟
خلیی متاسفم که این اتقاق براتون افتاد متاسفانه چند ماه پیش ویزای خانم هستی و شوهرشون به دلیل ثبت نام نکردن فرزندشان علارقم تلاش های زیاد به همین دلیل رد شد.

(2013-02-05 ساعت 19:23)hasti_rara نوشته:  سلام همراهان عزیز و گرامی مهاجرسرا
من همسر رایانه هستم و درست حدس زدید . تا حالا شوکه بودم و دوست نداشتم بیام مهاجرسرا خبر بد بهتون بدم . از این همه لطف و محبتتون سپاسگذارم . متاسفانه ما رو رد کردن البته با برگه سفید .Big Grin هرچی هم براشون توضیح دادیم و گفتیم که طی این مدت چیکارهایی رو انجام دادیم فایده ای نداشت و آفیسر فقط به حرفهامون گوش میداد و فقط میگفت متاسفم کاری نمیشه کرد ما 30 دقیقه بحث کردیم توضیح دادیم ، خواهش کردیم و گفت هیچی دست من نیست و توی کی سی سی برای شما تصمیم گرفته شده و من اینجا نشستم که فقط برگه های مصاحبه شونده ها رو بدم و پرونده ها رو تکمیل کنم . هر چی گفتیم تست DNA بگیرید با هزینه خودمون . قبول نکرد و گفت کاملا مشخصه که این پسر خودتونه چون قیافش شبیه پدرشه . و اصلا نیازی به انجام این تست نیست . هر چی من بهشون گفتم خواهش میکنم آینده بچه ما رو خراب نکنین و شما میتونین بهش این فرصت رو بدین که اونجا بزرگ بشه و تحصیل کنه و آینده خوبی داشته باشه اما فقط میگفت متاسم . نمیتونم کاری انجام بدم و باید بگم شما رد شده هستید و کاری از دست ما بر نمی آد .و فقط اسم و مشخصات کسایی که ما باهاشون صحبت کرده بودیم رو یادداشت کرد که بهشون بگه باید برای همچین مورد هایی جواب قطعی و ردی رو از اول بدهند مثل کسایی که از سهمیه اروپا و یا کشور دیگه ای استفاده میکنن و همون اول بهشون میگن که که شما رد شدین و سال دیگه اقدام کنین . و گفت حتما این کار رو میکنم که به مورد هایی مثل شما قطعی همون موقع جواب رد بدن و در ضمن گفت طی این مدت 7 نفر رو به علت ننوشتن اسم بچشون توی ثبت نام اولیه رد کردم ( کنسولگری ارمنستان ) و برای همه هم متاسفم و کاری نمیتونم انجام بدم . بعدش برامون آرزو کرد که سال دیگه برنده بشیم و بریم پیش خودش که منم توی دلم گفتم عمرا دیگه بیام ارمنستان اونوقت میرم ابوظبی Big Grin بهر حال الان فقط از این خوشحالم که دوستهای خوبی مثل شما توی مهاجرسرا پیدا کردم و بدون اینکه ببینموتون دارین با من هم دردی می کنین . آره سخته قبولش . خیلی هم سخته . ولی امیدوارم دیگه هیچ کدوم از بچه ها با مشکل ردی مواجه نشه . خداوند همه کسانی که ما رو توی این مدت همراهی و کمک و دعا کردن رو حفظ کنه و براشون بهرتینها رو رقم بزنه . از ته قلبم برای همه آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم همیشه خوشبخت خوشبخت باشن . شاید قسمت ما هم این بوده که اینجا بمونیم و ... ولی یه چیزی ته دلم میگه2014 اسممون دوباره درمیادBig GrinCool این همه اعتماد به نفس رو دارین Big Grin
بهر حال وقتی برگشتیم برای اینکه حق مهاجرسرا هم گردن ما هست براتون سفرنامه و یا شاید بهتره بگم غم نامه مون رو براتون مینویسم تا شاید ما هم تونسته باشیم به کسایی که بعد ما مصاحبه دارن یه کم کمک کرده باشیم و واقعا امیدوارم nana2013 بتونه موفق بشه و براش آرزو میکنم از ته دلم که بتونه اون ویزاشو بگیره . ببخشید وقتتون رو گرفتم و باز هم ممنونم بابت همه زحمت هایی که به شما دادیم طی این مدت.
با سپاس و احترام
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
(2013-07-08 ساعت 13:37)ramin888 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 11:52)ramin888 نوشته:  دوستان سلام
تفاوت برگه صورتی سفید و آبی در چیه؟
لطفا جواب بدید! من برگه سفید گرفتم، می خوام بدونم فرقشون چیه؟

سلام ..خدمتت عرض کنم ..برگه سفید عموما به معنای ویزای یضرب هست ..ولی تا اونجایی که شنیدم امسال یه تغییراتی تو رنگبرگ ها بوجود اومده که اگه اشتباه نکنم سفارت ابوظبی سفید رو به عنوان نقص مدرک معرفی کرده امسال ....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، Ehsan1358
من چاکر تمام دوستان گلم هم هستم. همه تون تک تک ، یه دنیایین، مرسی از دلداری که بهم دادین، اما یه چیز بگم که من نا امید نیستم و نشدم، چون اگه این بود که بر میگشتم میرفتم بقیه درسم رو ادامه میدادم، فقط از این همه نامهربونی و زیر قول زدن حسابی حرصم گرفته، پیش خودشون حداقل نمیگن بابا "تک تک این افرادی که ما اینجوری سر کارشون گذاشتیم برا خودشون کسی هستن و زندگی دارن" ...
به جان خودم روزی صد دفعه به خودم لعنت میفرستم که چرا مرخصی گرفتم که اگه نمیگرفتم الان یک سال و نیم دیگه میخوندم (با پاس سفید) ، دکترام رو گرفته بودم، و حداقل اینجوری وقتم تلف نشده بود...
خلاصه که روزی صد دفعه هی فلش بک میکنم که آیا تصمیمی که از چند روز پیش گرفتم، درسته یا نه؟... هی خودم رو میزنم به اون راه، اما میبینم این نامردا، اصلاً به روی مبارکشون هم نمیارن، و به خودشون نمیگن بابا "ما یه بابایی رو از 7 ماهه پیش همینجوری پا در هوا نگه داشتیم تا الان، حداقل یه آپدیتی بکنیم که یه وقت پس نیفته" Tongue والا به غرعان، رو نیست که...
138 روزه که در سایت سیس هم آپدیت نشدم یعنی از زمانی که تیمسار فضلی رفته مصاحبه، کیلیر شده، سه روز هم بزارید روش، من آپدیت نشدم Cool حالا خداییش نباید کفرم در بیاد؟ نباید حالشون رو وقتی رفتم اونور بگیرم، نباید یه تلنگری بهشون بزنم تا حساب کار دستشون بیاد Big Grin
خلاصه که بعد زمونه ای شده ، خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه این موقعیت فعلی منو...
اما از همین تریبون اعلام میکنم که به کوری چشم دشمنان ( برو بچی که سنگ لا چرخ جوونایی مثل ما میکنن، و نمیزارن هر چه سریعتر بریم و به آرزوها و اهدافمون برسیم)، نه امروز بلکه هیچگاه ناامید و خسته نخواهم شد، فقط کمی اوضاع م کشمشیهTongue همین...
(2013-07-08 ساعت 13:18)abloom_ma نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 12:46)mrbonbon نوشته:  درود بر تمام دوستان
امروز درست بنده 7 ماهه شدم،این یعنی 210 روز پیش رفتم مصاحبه...
من که خداییش ازش نمیگذرم، چون با این ندونم کاریش، دانشگاهم رو از دست دادم هیچ، یه خواب راحت این چند روزه نداشتم، کلاً زندگی منو درب و داغون کردن به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...
پام برسه اونور این نامرد رو ( البته درسته که خانمه اما در هر صورت Cool) سو میکنمش...
مسئولین باید یکیشون بالاخره پاسخگو باشن دیگه؟ اگه ناحق میگم شما بگین...
دوست مهربان و خوبم میدانم اگر بخواهم به شما بگویم صبور باشید سخت و مشکل هست اما مطمئن باشید کلیر خواهید شد...دوست خوبم این مشکل شما برای همه و مخصوصا روز بالائی بوده وهست اما ترا به خدا نا امید نباش و روحیه خود را حفظ کن ...خبرهای خوب همچنان در راه هست...من برای شما بهترین ها را آرزومندم

(2013-07-08 ساعت 13:23)joody نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 12:46)mrbonbon نوشته:  به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...
پام برسه اونور این نامرد رو ( البته درسته که خانمه اما در هر صورت Cool) سو میکنمش...
درست میشه ایشالا . دلم روشنه واستون که این هفته واسه شما بهترین خبرا میاد...

(2013-07-08 ساعت 16:14)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 12:46)mrbonbon نوشته:  من که خداییش ازش نمیگذرم، چون با این ندونم کاریش، دانشگاهم رو از دست دادم هیچ، یه خواب راحت این چند روزه نداشتم، کلاً زندگی منو درب و داغون کردن به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...

خدایاااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
بی قراری نکنید اگه جای من بودید چه میکردید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-08 ساعت 16:45)dela نوشته:  آقا امیر، باز شدن یه صفحه از تاپیک دقیقا 5 دقیقه وقت می بره (برا 5 صفحه 25 دقیقه!) چه راهکاری می فرمایید؟

فعلا فندق شکن راه حل موقته.
مشکلش وجود آیکون لایک گوگل پلاس بالای صفحه‌‌ها است که وقتی گوگل پلاس کند میشه، لود پیجها هم همین مشکل رو پیدا میکنه. با فندق شکن اون گیر برطرف میشه.
باید صبور باشید تا من بتونم خطر کنم و اون لینک رو از بالای صفحه‌ها بردارم. یکبار پیام عزیز این کار رو کردند و مهاجرسرا کلا خوابید.
(2013-07-08 ساعت 16:43)zohre02 نوشته:  
ما امروز مصاحبه داشتیم اما بعد از کلی انتظار صدامون زدم و گفتن چون شما در موقع ثبت نام در لاتاری اسم بچتونو ندادید موردتون رد میشه من اصلاً نمیدونستم اگه میدونستم تا قبل از مصاحبه یه کاری میکردم الان این همه هزینه کردیم تو هیچ کدوم ار نامه ها هم چیزی نگفتن تورو خدا بگید من الان چه کار کنم؟

واقعا براتون متاسف شدم کدوم سفارت مصاحبه داشتید؟ البته فکر می کنم اگه از قبل هم می دونستید کمکی نمی کرد، دوستان اگر می تونید راهنمایی کنید لطفا

با کمال تاسف این مورد داشتن فرزند و اعلام نکردن در فرم های ارسالی بانضمام اینکه اگر متاهل باشی مجرد ذکر کنی و بالعکس...یا حتی در موارد جزیی اگر اغراق کنین در مورد خدمت وظیفه که از نظر افیسر ها دروغ بزرگی محسوب میشه ....
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، گل نهال ، SHABAH51 ، b_argi ، amairmonre ، negar_karimi6 ، sce
(2013-07-08 ساعت 12:46)mrbonbon نوشته:  درود بر تمام دوستان
امروز درست بنده 7 ماهه شدم،این یعنی 210 روز پیش رفتم مصاحبه ، این یعنی 30 هفته پیش با آفیسر صحبت کردم و بهم گفت هفته پنجم یا ششم شماره تون رو دیدین بیایین اینجا برای دریافت ویزاتون، من در عجبم خانم آفیسر ، پرونده منو چیکار کرده، که بعد از 25 هفته از تاریخ حدودیش هم هنوز کیلیر نشدم. من موندم اون دنیا حق منو چطوری میخواد بده Big Grin اصلاً بابت اینهمه فشار و استرسی که رو من گذاشته به خدا چی میخواد بگه Wink
من که خداییش ازش نمیگذرم، چون با این ندونم کاریش، دانشگاهم رو از دست دادم هیچ، یه خواب راحت این چند روزه نداشتم، کلاً زندگی منو درب و داغون کردن به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...

دوست خوبم خیلی خیلی ناراحت شدم واقعا از صمیم قلب از خدا میخواهم این هفته کلیر شوی .
من ديروز يكشنبه به انكارا ايميل زدم، امروز هر سه نفرمون اپديت شديم، جواب ايميل هم اومد كه هنوز در حالت pending هستيم
چون ميگذرد غمي نيست
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، joody ، گل نهال ، SHABAH51 ، azar1348 ، b_argi ، amairmonre ، negar_karimi6 ، sce ، رجبعلی ، SK89
(2013-07-08 ساعت 17:26)ehsansh نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 09:35)mazerati نوشته:  دوستان این مطالبو تو یک سایت دیدم براتون گذاشتم شاید مفید باشه

آشنایی با پروسه کلیرنس
کلیرنس

در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.

این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است.
مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.

انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):

Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *

Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families

Visas Donkey: name hits, certain nationalities

Visas Merlin: for refugees and asylees

Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam

Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002

Visas Hawk: for immigrant visas

Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities

Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States

افیسر سفارت و کلیرنس

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.

بر گرفته از سایت:
آکادمیا کافه
با تشکر از دوست خوبم. با این حساب مال من یه لایه بوده که 4 روزه کلیر شدم.

ممنون دوست خوبم از این اطلاعات مفید و ارزنده ...در صفحات قبل هم من خلاصه ای از این اطلاعات به دوستان مشتاق عرض کردم که شما خیلی جامع و کامل توضیحات رو اینجا اوردی ...اتفاقا جهت اطلاع دوستانی که استانه تحملشون کم هست ..حتما بخوونن ارومتر میشن ....
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، SHABAH51 ، hana_fd ، joody ، negar_karimi6 ، sce ، afshinghwink ، رجبعلی ، honey rahmati

واقعا متاسفم روز مصاحبه ما هم کیسی شبیه شما بود و برگه قرمز گرفتند .
(2013-07-08 ساعت 16:41)گل نهال نوشته:  
متأسفم دوست عزيز
هيچكاري نميتونيد بكنيد
ننوشتن يكي از اعضا موقع ثبت نام حتماً ريجكت ميشه، شما اگه مطالعه كرده بوديد اينجا رو متوجه ميشديد كه دوستان ديگه هم با مشكل شما ريجكت شدن. جه سفارتي بوديد؟

پس چرا اين دوستمون و براي مصاحبه دعوت كردند بااين همه هزينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: drmrs ، joody ، sce ، b_argi ، zohre02 ، Mehrdadordi ، negar_karimi6
(2013-07-08 ساعت 17:30)s.s.h نوشته:  
خلیی متاسفم که این اتقاق براتون افتاد متاسفانه چند ماه پیش ویزای خانم هستی و شوهرشون به دلیل ثبت نام نکردن فرزندشان علارقم تلاش های زیاد به همین دلیل رد شد.

(2013-02-05 ساعت 19:23)hasti_rara نوشته:  سلام همراهان عزیز و گرامی مهاجرسرا
من همسر رایانه هستم و درست حدس زدید . تا حالا شوکه بودم و دوست نداشتم بیام مهاجرسرا خبر بد بهتون بدم . از این همه لطف و محبتتون سپاسگذارم . متاسفانه ما رو رد کردن البته با برگه سفید .Big Grin هرچی هم براشون توضیح دادیم و گفتیم که طی این مدت چیکارهایی رو انجام دادیم فایده ای نداشت و آفیسر فقط به حرفهامون گوش میداد و فقط میگفت متاسفم کاری نمیشه کرد ما 30 دقیقه بحث کردیم توضیح دادیم ، خواهش کردیم و گفت هیچی دست من نیست و توی کی سی سی برای شما تصمیم گرفته شده و من اینجا نشستم که فقط برگه های مصاحبه شونده ها رو بدم و پرونده ها رو تکمیل کنم . هر چی گفتیم تست DNA بگیرید با هزینه خودمون . قبول نکرد و گفت کاملا مشخصه که این پسر خودتونه چون قیافش شبیه پدرشه . و اصلا نیازی به انجام این تست نیست . هر چی من بهشون گفتم خواهش میکنم آینده بچه ما رو خراب نکنین و شما میتونین بهش این فرصت رو بدین که اونجا بزرگ بشه و تحصیل کنه و آینده خوبی داشته باشه اما فقط میگفت متاسم . نمیتونم کاری انجام بدم و باید بگم شما رد شده هستید و کاری از دست ما بر نمی آد .و فقط اسم و مشخصات کسایی که ما باهاشون صحبت کرده بودیم رو یادداشت کرد که بهشون بگه باید برای همچین مورد هایی جواب قطعی و ردی رو از اول بدهند مثل کسایی که از سهمیه اروپا و یا کشور دیگه ای استفاده میکنن و همون اول بهشون میگن که که شما رد شدین و سال دیگه اقدام کنین . و گفت حتما این کار رو میکنم که به مورد هایی مثل شما قطعی همون موقع جواب رد بدن و در ضمن گفت طی این مدت 7 نفر رو به علت ننوشتن اسم بچشون توی ثبت نام اولیه رد کردم ( کنسولگری ارمنستان ) و برای همه هم متاسفم و کاری نمیتونم انجام بدم . بعدش برامون آرزو کرد که سال دیگه برنده بشیم و بریم پیش خودش که منم توی دلم گفتم عمرا دیگه بیام ارمنستان اونوقت میرم ابوظبی Big Grin بهر حال الان فقط از این خوشحالم که دوستهای خوبی مثل شما توی مهاجرسرا پیدا کردم و بدون اینکه ببینموتون دارین با من هم دردی می کنین . آره سخته قبولش . خیلی هم سخته . ولی امیدوارم دیگه هیچ کدوم از بچه ها با مشکل ردی مواجه نشه . خداوند همه کسانی که ما رو توی این مدت همراهی و کمک و دعا کردن رو حفظ کنه و براشون بهرتینها رو رقم بزنه . از ته قلبم برای همه آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم همیشه خوشبخت خوشبخت باشن . شاید قسمت ما هم این بوده که اینجا بمونیم و ... ولی یه چیزی ته دلم میگه2014 اسممون دوباره درمیادBig GrinCool این همه اعتماد به نفس رو دارین Big Grin
بهر حال وقتی برگشتیم برای اینکه حق مهاجرسرا هم گردن ما هست براتون سفرنامه و یا شاید بهتره بگم غم نامه مون رو براتون مینویسم تا شاید ما هم تونسته باشیم به کسایی که بعد ما مصاحبه دارن یه کم کمک کرده باشیم و واقعا امیدوارم nana2013 بتونه موفق بشه و براش آرزو میکنم از ته دلم که بتونه اون ویزاشو بگیره . ببخشید وقتتون رو گرفتم و باز هم ممنونم بابت همه زحمت هایی که به شما دادیم طی این مدت.
با سپاس و احترام

من که یکبار حس و طعم پاسپورت بدون ویزا رو چشیدم، فکر کنم درک اتفاقی که برای این خانواده عزیز افتاده برام ملموس تره..خیلی خیلی براتون ناراحت شدم..اون روزی که پاسپورتمو از پست گرفتم، حس کردم اتاق داره دوره سرم میچرخه..پاهام یارای راه رفتن نداشت..همونجا 15 دقیقه نشستم...
حس تون رو متوجه میشم و امیدوارم به زودی به جریان عادی زندگی برگردید..توکلتون به خدا...
فقط خواهش میکنم دیگه فکر و خیال نکنیدو شایدها و اما و اگرها و سرزنش ها رو به ذهنتون راه ندید...
احساس آرامش تو زندگی مهمترین دارایی ماست...مراقبش باشید..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: drmrs ، joody ، amairmonre ، گل نهال ، habibi ، mrbonbon ، raham ، negar_karimi6 ، sce ، gifa ، ikamaly ، رجبعلی ، honey rahmati ، b_argi ، zohre02 ، Ehsan1358 ، Doe ، shatsi ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان