کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-08 ساعت 14:10)SHABAH51 نوشته:  دوستان بی شک این داستان رو شنیدید اما خوندن اش برای همه به ویژه عزیزانی که از چندماه گذشته اند خالی از لطف نیست: استادی وارد کلاس شد.لیوان آبی در دست گرفت و پرسید اگر این لیوان را سی ثانیه در دست بگیرم اتفاقی می افتد؟ همه گفتندخیر! پرسید اگر پنج دقیقه نگه اش دارم چه؟ دانشجوها با تردید گفتند خب کمی اذیت میشوید! استاد گفت حالا اگر چند ساعت نگه اش دارم چه اتفاقی می افتد؟ گفتند حتما دست و کتف تان به شدت درد می گیرد. باز استاد گفت اگر چند روز و چندماه شود چه؟ دانشجویان به اتفاق گفتند چنین کاری ممکن نیست! استاد گفت: این لیوان آب همان مشکلات ما در زندگی است(برای بروبچه های اینجا انتظار طاقت فرسا) . خود لیوان و وزن اش تغییری نمی کند اما زمان درگیر شدن با آن میتواند حتی ما را زمین گیر کند به نحوی که هیچ کار دیگری نمیتوانیم بکنیم. پس اگر با مشکلی مواجه شدید آن لیوان را زمین بگذارید و هربار تشنه شدید جرعه ای آب از آن بنوشید. اینگونه نه دچار درد کتف و دست می شوید نه زندگی تان فلج میشود! پس: همه ی لیوان ها روی زمین (حالا اگر خواستید روی میز!) برید دنبال کار و زندگی تون، تشنه شدید برگردید اینجا Big Grin نبینم کسی روحیه شو ببازه هااا Wink

سلام به همه دوستان

SHABAH51 عزیز،بازگو کردن این داستان توی این حال و هوا که همه منتظر هستن یه تلنگری بود به دوستانی که خدای نکرده یه ذره خسته شدند.
این رو خوب گفتید "نبینم کسی روحیه شو ببازه ها"

امیدوارم که خبرهای خوب داشته باشیم Wink
دوستان اصلا نگران کلیر شدن نباشید
اینجا فکر نکنم کسی فامیلیش از من خطرناک تر باشه SadSad
ولی کلیر شدم!!! شاید باورتون نشه ولی این موضوع واقعیته
پدر بنده یک نظامی کاملا معمولی است (البته بازنشسته) نه درجه بالایی دارد نه پست خاصی داشته. همونطور که میدونید شما در فرمها هیچ جایی به شغل پدرتان اشاره نمیکنید ، درسته؟؟؟
درست دوهفته بعد از مصاحبه ایمیلی از سفارت برای بنده آمد که در آن از من سوال شده بود که : شما در چه نوع خانه هایی سکونت داشتید ؟ نظامی ، دولتی یا شخصی!!!!!!
دقیقا به موارد بالا اشاره شده بود!!!!
حالا از کجا و چه منبعی تونسته بودن این اطلاعات را در بیارن خدا میدونه!!!!
اینو گفتم که بدونید خواه ناخواه کلیر میشید نگران هیچی نباشید Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
ما امروز مصاحبه داشتیم اما بعد از کلی انتظار صدامون زدم و گفتن چون شما در موقع ثبت نام در لاتاری اسم بچتونو ندادید موردتون رد میشه من اصلاً نمیدونستم اگه میدونستم تا قبل از مصاحبه یه کاری میکردم الان این همه هزینه کردیم تو هیچ کدوم ار نامه ها هم چیزی نگفتن تورو خدا بگید من الان چه کار کنم؟
کیس نامبر: 90xx مصاحبه : هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، zohre02 ، s.s.h ، afshinghwink ، Mehrdadordi ، ikamaly ، sce ، negar_karimi6 ، aghaghia
تا صبحدم به یاد تو شب را قدم زدم
آتش گرفتم از تو و در صبحدم زدم
با آسمان مفاخره کردیم تا سحر
او از ستاره دم زد و من از تو دم زدم
او با شهاب بر شب تب کرده خط کشید
من برق چشم ملتهبت را رقم زدم
تا کور سوی اخترکان بشکند همه
از نام تو به بام افق ها ،‌ علم زدم
با وامی از نگاه تو خورشید های شب
نظم قدیم شام و سحر را به هم زدم
هر نامه را به نام و به عنوان هر که بود
تنها به شوق از تو نوشتن قلم زدم
تا عشق چون نسیم به خاکسترم وزد
شک از تو وام کردم و در باورم زدم
از شادی ام مپرس که من نیز در ازل
همراه خواجه قرعه ی كلير به غم زدم
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
تشکر کنندگان: afshinghwink ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، abloom_ma ، رجبعلی ، manzar333 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، sce
قاصدک های کوچولو برین خبر بیارین کدوم یکی از بچه ها داره کلیر میشه؟؟؟؟
[img][عکس: adgay3se2agng93gz.jpg][/img]
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
بی همگان به سر شود بی‌تو به سر نمی‌شود
داغ تو دارد این دلم جای دگر نمی‌شود

دیده عقل مست تو چرخه چرخ پست تو
گوش طرب به دست تو بی‌تو به سر نمی‌شود

جان ز تو جوش می‌کند دل ز تو نوش می‌کند
عقل خروش می‌کند بی‌تو به سر نمی‌شود

خمر من و خمار من باغ من و بهار من
خواب من و قرار من بی‌تو به سر نمی‌شود

جاه و جلال من تویی ملکت و مال من تویی
آب زلال من تویی بی‌تو به سر نمی‌شود

گاه سوی وفا روی گاه سوی جفا روی
آن منی کجا روی بی‌تو به سر نمی‌شود

دل بنهند برکنی توبه کنند بشکنی
این همه خود تو می‌کنی بی‌تو به سر نمی‌شود

بی تو اگر به سر شدی زیر جهان زبر شدی
باغ ارم سقر شدی بی‌تو به سر نمی‌شود

گر تو سری قدم شوم ور تو کفی علم شوم
ور بروی عدم شوم بی‌تو به سر نمی‌شود

خواب مرا ببسته‌ای نقش مرا بشسته‌ای
وز همه‌ام گسسته‌ای بی‌تو به سر نمی‌شود

گر تو نباشی یار من گشت خراب کار من
مونس و غمگسار من بی‌تو به سر نمی‌شود

بی تو نه زندگی خوشم بی‌تو نه مردگی خوشم
سر ز غم تو چون کشم بی‌تو به سر نمی‌شود

هر چه بگویم ای سند نیست جدا ز نیک و بد
هم تو بگو به لطف خود بی‌تو به سر نمی‌شود
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
تشکر کنندگان: afshinghwink ، zohre02 ، shatsi ، manzar333 ، joody ، noura ، azar1348 ، b_argi ، 5ina ، Nasimmmm ، sce ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-07-08 ساعت 16:31)frhad20 نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
ما امروز مصاحبه داشتیم اما بعد از کلی انتظار صدامون زدم و گفتن چون شما در موقع ثبت نام در لاتاری اسم بچتونو ندادید موردتون رد میشه من اصلاً نمیدونستم اگه میدونستم تا قبل از مصاحبه یه کاری میکردم الان این همه هزینه کردیم تو هیچ کدوم ار نامه ها هم چیزی نگفتن تورو خدا بگید من الان چه کار کنم؟
متأسفم دوست عزيز
هيچكاري نميتونيد بكنيد
ننوشتن يكي از اعضا موقع ثبت نام حتماً ريجكت ميشه، شما اگه مطالعه كرده بوديد اينجا رو متوجه ميشديد كه دوستان ديگه هم با مشكل شما ريجكت شدن. جه سفارتي بوديد؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: afshinghwink ، s.s.h ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، babak_1363 ، abloom_ma ، shatsi ، Given ، Mehrdadordi ، b_argi ، mlo ، e76779 ، sce ، payam62 ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-07-08 ساعت 13:13)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 12:19)گل نهال نوشته:  اين منتظرسرا چيه؟
اين اميرمهاجر كيه؟؟!!!
جا هست منم بيام؟؟
من امروز با آقاي abloom-ma بودم، ايشون يه جا واسه من خالي كردن حواستون باشه كه رزرو دارم جامو
منتظرسرا دوستت دارم

این امیر مهاجر مفتخر خواهد شد که اسم شما رو تو این منتظرسرا سبز کنه. به همین زودی.
شتر کلیرنسه دیگه. کاریش نمیشه کرد.
در ضمن این گل نهال مضاعف چیه زیر آیدیت. خودت حتما میدونستی من مخالفت میکنم که از من نخواستی این کارو برات بکنم! در هر صورت من یکی که شما رو پیشکسوت واقعی میدونم. اگه اجازه بدی به حالت پیش فرض برش گردونم.

گل نهال جان امیدوارم شما و بقیه دوستان هرچه زودتر خبر خوش بدیدWink

آقا امیر، باز شدن یه صفحه از تاپیک دقیقا 5 دقیقه وقت می بره (برا 5 صفحه 25 دقیقه!) چه راهکاری می فرمایید؟
(2013-07-08 ساعت 16:31)frhad20 نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان

دوست عزيز نميخام ناميدت كنم
اما فكرنكنم راهي باشه.تا اون جا كه خوندم مهاجر سرا رو.فقط پول الكي به وكيل نده
موفق باشي
(2013-07-08 ساعت 10:59)dolood نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:49)b_argi نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:41)aliyazdan335 نوشته:  دوستانی که امروز کلییر میشن مبارک باشه!
من تازه ماه می فهمیدم برنده 2013 بودم .مدارک رو فرستادم 3 سپتامبرآنکارا وقت مصاحبه دارم
فکر میکنین اصلا شانسی باشهتو 27 روز برای کلییر شدن؟ ایمیل زدم اگه بشه وقتم رو جلو بندازن ولی جواب ندادن هنوز
دوست عزیزم خیلی خوش اومدی به مجمع 2013- قبل از شما هم خیلی ها مصاحبه دارن. انشاله یه ضرب بگیرین و دغدغه کلیرنش نداشته باشی.
به هر حال برنامه ریزی عادی خوتون رو داشته باشین، به امید فردایی روشن.

دوست عزیزم اگه کلیرنس 2012 رو خونده باشید می بینید که کیس شبیه شما هم بوده که کلیر هم شده تازه اون از شما دیرتر فهمیده بود یعنی تازه آگوست فهمیده بود. تازه دوستامون تو ابوظبی حتی 4 روزه هم کلیر شدن . نگران نباش. تازه اگه مجرد سربازی معاف هم باشی که یه ضرب می گیری ایشالا

دوست من..فقط دقت کن تا میتونی مدارکت کامل باشه که خدای نکرده تو این فرصت کمی که داری نقص مدرک بهت نخوره >...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، shatsi ، ehsansh ، babak_1363 ، azar1348 ، b_argi ، honey rahmati ، sce ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-07-08 ساعت 16:19)SANIJ نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 16:07)PARVIN_OMID نوشته:  بچه ها یکی لطف کنه سایت ابوظبی و آنکارارو که کلیرشده هارو اعلام می کنه برام بذاره ممنون

چه روز خوبی!
سلام دوست و همسفر عزیزSmile
همین الان داشتم کامنتی برای همسفر دیگمون میذاشتم که خیلی کم پیداست!
مثل اینکه نوبت شماهاست (زوجین گروه)WinkBig Grin
من که خیز گرفتم برای کشیدن هوراااااااااااهای مشتی!Tongue
سلام عزیزم
نه دوستم ما که اصلا آپدیت نشدیم فکر نمی کنم حالا حالاها کلیر شیم ولی گویا این دوستمون افتاده تو آپدیتای خفن شما چطور اصلا آپدیت شدین ؟/؟؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، shatsi ، azar1348 ، b_argi ، Mehrdadordi ، amairmonre ، sce ، negar_karimi6
(2013-07-08 ساعت 11:14)رضا امیر نوشته:  سلام
من امروز از انکارا برگشتم . البته با ویزای کمتر از یک ماه. به دلیل اینکه بیش از 5 ماه از تست پزشکی میگذشت ویزای تقریبا یک ماهه دادند. نگرانی من از تست سل بچه ام بود که بیش از 3 ماه گذشته بود ولی خوش بختانه ایرادی نگرفتند و ظاهرا اونم 6 ماهه اعتبار دارد. دیگر اینکه پست میدان کیزلای ازمیر 2 را انتخاب کرده بودم که آدهای خیلی خوب و مودبی بودند و اصلا وکالت نامه ای از من برای پاسپورت خانمم نخواستند هر چند که من گرفته بودم ولی نگفتند من هم نشان ندادم. فقط یک کارت عکس دار نشون دادم. از فرودگاه با اتوبوس به میدان کیزلا رفتم و با اتوبوس 442 روبه روی گاما مرکزی به فرودگاه برگشتم نفری 5.25 لیره. ما بین دوشنبه تا پنج شنبه که ویزا صادر شد به قونیه و استانبول رفتم که پیشنهاد میکنم در صورت داشتن وقت برید. قونیه با قطار از اولوس نفری 25 لیر 1 ساعت 50 دقیقه (مزار مولانا و شمس تبریزی ). تا استانبول اتوبوس مترو نفری 50 لیر و اتوبوس معمولی 35 لیر میگیرند. که قصر توپکابی (عصا موسی و عمامه یوسف و دست یحیی کلاه ابراهیم دندان و ریش و شمشیر حضرت محمد و خلاصه از هر امام و پیغمبری یک اثر میتونید ببینید. راست و دروغش با اولاد عثمانی Cool)و بازار ماهی .... و حالا هم در به در دنبال بلیط و و پرداخت 165 دلار هستم. راستی 165 دلار ؟ کسی کمکی ؟
دوست عزیز 165 $ رو تو همین ایران با ویزا کارت /مستر کارت یا از طریق همین سیستم اینترنت میتونی راحت انجام بدی ...

(2013-07-08 ساعت 13:02)aminkhoshgeleh نوشته:  با سلام به همگی و تشکر از همه دوستان که جواب می دند اگه تا 30 سپتامر هم کلیر نشدیم چی؟ یعنی کلا باطل میشه و اون همه زحمت و آرزو به باد می ره؟
دوست عزیز قرار شده کسی اینجا فاز منفی نده و تنها و تنها روحیه بالا و مثبت اندیشی رو سر لوحه کارامون قرار بدیم ....به امید خدا همه تا 30 سبتامبر کلیر میشن ..میرن به سرزمین رویاها .......درود
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، shatsi ، azar1348 ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، negar_karimi6
(2013-07-08 ساعت 15:33)khmp نوشته:  امروز 201 روزه شدم دیگه این هفته دلم کلیر میخواد Wink توروخدا برامون دعا کنید
با آرزوی کلیر شدن همه پیش کسوتان عزیز
khmp عزيز
انشاا... به خواسته دلت برسي .صادقانه بگم انگار هركس كه مي خواد كلير بشه، بهش الهام ميشه اميدوارم كه شما هم جزئ اوناباشي....SmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، joody ، noura ، s.s.h ، گل نهال ، b_argi ، amairmonre ، raham ، sce ، afshinghwink ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، raam12000 ، khmp
الان داشتم منتظر سرارو نگاه می کردم. خیلی حال میده میری میبینی خط خورده های توش دارن هی زیاد میشن. امیدوارم همه بچه ها زودتر کلیر شن و جمع و جور کنن واسه رفتن. منم امروز بلیط گرفتم واسه آخر مرداد.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: zohre02 ، houmanmir ، joody ، babak_1363 ، noura ، s.s.h ، گل نهال ، azar1348 ، SHABAH51 ، b_argi ، Mehrdadordi ، mlo ، e76779 ، پدی ، hana_fd ، sce ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، negar_karimi6
(2013-07-08 ساعت 13:31)rose_2000 نوشته:  من و انتظار و کابوس تنهایی...
من و فکر اینکه هر لحظه اینجایییییییییی...
من میدونمممممممم تو به این زودی اینجاییییییی ویزای خوشگل و مامانیییییییی...

رز عزیز امیدوارم که زود زود کلیر بشی و شیرینیش هم نوش جان کنیم ......
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، azar1348 ، SHABAH51 ، b_argi ، hana_fd ، sce ، رجبعلی ، rose_2000 ، Ehsan1358 ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان