کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام. امروز بعد از 45دقیقه انتظار موفق شدم تلفنی پیگیر کیس 175روزم بشم. بهشون گفتم آیا چیزی کمو کسره؟ گفتن نه ،مراحل در حال طی شدنه. خیال همتون راحت دوستان. ترکی هم صحبت کردم که جوابمو با حوصله بدن.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
(2013-07-08 ساعت 16:53)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 16:19)SANIJ نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 16:07)PARVIN_OMID نوشته:  بچه ها یکی لطف کنه سایت ابوظبی و آنکارارو که کلیرشده هارو اعلام می کنه برام بذاره ممنون

چه روز خوبی!
سلام دوست و همسفر عزیزSmile
همین الان داشتم کامنتی برای همسفر دیگمون میذاشتم که خیلی کم پیداست!
مثل اینکه نوبت شماهاست (زوجین گروه)WinkBig Grin
من که خیز گرفتم برای کشیدن هوراااااااااااهای مشتی!Tongue
سلام عزیزم
نه دوستم ما که اصلا آپدیت نشدیم فکر نمی کنم حالا حالاها کلیر شیم ولی گویا این دوستمون افتاده تو آپدیتای خفن شما چطور اصلا آپدیت شدین ؟/؟؟
من چند بار در ماه Jun آپدیت شدم با این که نفر دوم کیس هستم ولی فرهنگی(دبیر) هستم.آخرین آپدیت هم هرسه نفرو در همان ماه بود!
ولی شما قراره یک ضرب کلیر شید"انشاالله" Wink
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: drmrs ، babak_1363 ، sce ، amairmonre ، رجبعلی ، b_argi ، PARVIN_OMID ، zohre02 ، Ehsan1358 ، Mehrdadordi
دوست عزیز خیلی متاسفم از اینکه رد شدیدن ولی این را در نظر بگیرید مصلحت خدا بوده وصد در صد موقعیت های خوب تری در انتظارتون هست

نا امید نباشید از صمیم قلب براتون ارزوی موفقیت میکنم
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: drmrs ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، sce ، رجبعلی ، honey rahmati ، b_argi ، zohre02 ، Ehsan1358 ، Mehrdadordi
دوستان

به نظر شما بهترین(ارزانترین-سریعترین) راه گرفتن ویزا از ابوظبی بعد از کلیر شدن چیست؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، b_argi ، Ehsan1358
(2013-07-08 ساعت 18:39)drmrs نوشته:  خدایا اگر کلیر نمی کنی، اقلا آپدیتی عطا بفرما! Cool
دوست عزیز، خوب اگه آپدیت بکنه که ماکزیمم تا هفته بعدش کیلیر میشیمBig GrinTongue
نه خوشم اومد داری از یه در دیگه وارد میشی، ای ناقلا... Cool Rolleyes
اما از شوخی گذشته ایشالله که اوستا کریم همه رو کیلیر کنه به زودی زود...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-08 ساعت 17:30)joody نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 17:14)habibi نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 15:33)khmp نوشته:  امروز 201 روزه شدم دیگه این هفته دلم کلیر میخواد Wink توروخدا برامون دعا کنید
با آرزوی کلیر شدن همه پیش کسوتان عزیز
khmp عزيز
انشاا... به خواسته دلت برسي .صادقانه بگم انگار هركس كه مي خواد كلير بشه، بهش الهام ميشه اميدوارم كه شما هم جزئ اونه باشي....SmileSmileSmile
حبيبي عزيز با تمام وجود آرزو ميكنم شما هم اين هفته شماره تون رو توي ليست سفارت ببينين...

از لطف ومحبت شما Joody عزیز متشکرم امیدوارم خوشحالی شما رو پس از کلیر شدنتان ببینم
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، joody ، babak_1363 ، s.s.h ، sce ، گل نهال ، honey rahmati ، b_argi ، zohre02 ، Ehsan1358 ، abloom_ma
(2013-07-08 ساعت 18:47)واله نوشته:  دوست عزیز خیلی متاسفم از اینکه رد شدیدن ولی این را در نظر بگیرید مصلحت خدا بوده وصد در صد موقعیت های خوب تری در انتظارتون هست

ببخشیدچراهرچی میخونم متوجه نمیشم کی ردشده که این دوستمون تاسفشوابرازکرده؟

الان متوجه شدم الهیییییییییی این همه انتظاربدون هیچ خبری
والاچرادروغ نمیتونم دلداریتون بدم چون خودم بودم خیلییییییییییییییییییی ناراحت میشدم حالاهرچی بهم میگفتن مصلحته
به هرحال انشالا خداصبرتون بده
تشکر کنندگان: joody ، babak_1363 ، sce ، رجبعلی ، honey rahmati ، b_argi ، zohre02
(2013-07-08 ساعت 18:59)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 18:47)واله نوشته:  دوست عزیز خیلی متاسفم از اینکه رد شدیدن ولی این را در نظر بگیرید مصلحت خدا بوده وصد در صد موقعیت های خوب تری در انتظارتون هست

ببخشیدچراهرچی میخونم متوجه نمیشم کی ردشده که این دوستمون تاسفشوابرازکرده؟
frhad20
چون اسم فرزندشون رو تو برگه لاتاری ننوشتن Sad
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، ani_sheiton ، گل نهال ، رجبعلی ، b_argi ، zavosh ، zohre02
نمیدونم چرا از ذوق وشوق افتادیم تا چند وقت پیش همه اش تو گو گل مپ و..Big Grin
حالا دیگه حوصله نداریم پرس وجو کنیم کدوم ایالت بریم وچی کار کنیم؟؟؟؟:

واقعا دست مریضا به دوستان قدیمی که این انتظارو تحمل میکنند چون ما که تازه واردیم این جور بریدیم Sad
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
(2013-07-06 ساعت 10:10)gifa نوشته:  r91 ,smpf عزیز دقت کردید داریم باهم صعود میکنیم نکنه رتبه بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا کنه که اینجا رتبه نیاریمSad
دوم وسوم رو کاری ندارم ولی عمراً بزارم اول شی!Cool Big Grin
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، gifa ، arash_r15 ، رجبعلی ، b_argi ، zohre02
(2013-07-08 ساعت 19:08)drmrs نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 18:52)هنردوست نوشته:  دوستان

به نظر شما بهترین(ارزانترین-سریعترین) راه گرفتن ویزا از ابوظبی بعد از کلیر شدن چیست؟

جناب هنردوست عزیز
عجب انتظاراتی داری! هم میخوای ارزون باشه، هم میخوای سریع باشه! تازه میخوای ویزا هم بدند اونهم تو ابوظبی! رو من یکی اصلا حساب نکن چون تا حالا اونجا نرفتم!!!!!!!!!Cool

به نظر من به جای گشتن به دنبال سریع ترین و ارزان ترین راه،به فکر مطمئن و عاقلانه ترین کار باشین.خودتون تشریف ببرین بگیرین از همه بهتره.این همه مدت منتظر موندین که این لحظه فرا برسه.پس با کمی خرج اضافه که در برابر هزینه های سرسام آور کار تا کنون چیزی نیست،اوقات خودتون رو تلخ نکنین.
ایام به کام و موفق باشین.
لاتاری 2013
نظر دوستمون کاملا درسته. بهتر است که خودمان برای گرفتن ویزا مراجعه کنیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
توی روزی که هیچ خبری از کلیر و آپدیت نیست
مورد frhad20 عزیز هم حال همه رو گرفت
تنها خبر خوب ارتقا امیر خان مهاجر عزیز بود

امیر خان تبریک ایشالا سلامت باشی
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-07-08 ساعت 14:15)honey rahmati نوشته:  بچه ها برادر شوهرم دیروز پاس ها رو برای ویزا داد سفارت ابوظبی .گفتن 5 شنبه بیا بگیر . از دیروز سایت سیس رو نگاه میکنم تغییری نکرده آپدیت هم نشده . طبیعیه؟

هم آپدیت نشدن بعد از تحویل طبیعیه و هم آپدیت و تغییر وضعیت های فراوان کیس تا روز ایشود شدن.به هیچ وجه نگران نباشین.
لاتاری 2013
(2013-07-08 ساعت 19:41)aminkhoshgeleh نوشته:  با سلام به همگی و تشکر از همه دوستان که جواب می دند اگه تا 30 سپتامر هم کلیر نشدیم چی؟ یعنی کلا باطل میشه و اون همه زحمت و آرزو به باد می ره؟

دوست عزیز، اینجا رو بخون لطفا: http://mohajersara.com/post-369144.html#pid369144

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان