کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-09 ساعت 22:14)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:29)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:20)mohssen نوشته:  سلام دوستان...

منم به جمع شما پیوستم...سفارت آنکارا و برگه صورتی معروف...ظاهرا این قضیه سربازی خیلی جدیه و سه مرتبه از من در مورد کارتم سوال کردن که کارتت کجاست!!
کاش میشد یه طوری بهشون میگفتیم به خدا این سربازی توی ایران یک چیز اجباری مزخرفیه و جز علافی هیچی نداره و همه هم ازش متنفرن و ما چاره ای نداشتیم وگرنه 1000 سال کسی خودش نمیره خدمت اجباری Sad

ببخشید یکم احساساتی شدم
به امید کلیر شدن همه در آینده خیلی خیلی نزدیک Smile
علیک دوست عزیز
خوش اومدی... خواستم بگم نگران نباش همه کیلیر خواهیم شد.
راستی یه چیز دیگه اینکه سربازی در اکثر کشورهای جهان اجباریه فقط مختص به ایران نیست و همینطور بر و بچ سفارت هم اینو خوب میدونن که افتادن سربازی در فلان ارگان یا یه ارگان دیگه دست ما ها نیست....
بک گراند چک، جزء لاینفک اکثر کیسهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی به آمریکاست پس رلکس باش و حالش و ببر تا کیلیر شی Big GrinTongueCool

لطف كن مشخصاتتو شامل :شماره كيس بدون ٢شماره اخر /زمان و مكان مصاحبه /سفارت ...براي امير مهاجر عزيز ايميل كن كه بيارتت تو منتظر سرا ..خوش اومدي?
ممنونم Smile
حتما میفرستم واسه امیر مهاجر عزیز...
(2013-07-09 ساعت 21:29)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:20)mohssen نوشته:  سلام دوستان...

منم به جمع شما پیوستم...سفارت آنکارا و برگه صورتی معروف...ظاهرا این قضیه سربازی خیلی جدیه و سه مرتبه از من در مورد کارتم سوال کردن که کارتت کجاست!!
کاش میشد یه طوری بهشون میگفتیم به خدا این سربازی توی ایران یک چیز اجباری مزخرفیه و جز علافی هیچی نداره و همه هم ازش متنفرن و ما چاره ای نداشتیم وگرنه 1000 سال کسی خودش نمیره خدمت اجباری Sad

ببخشید یکم احساساتی شدم
به امید کلیر شدن همه در آینده خیلی خیلی نزدیک Smile
علیک دوست عزیز
خوش اومدی... خواستم بگم نگران نباش همه کیلیر خواهیم شد.
راستی یه چیز دیگه اینکه سربازی در اکثر کشورهای جهان اجباریه فقط مختص به ایران نیست و همینطور بر و بچ سفارت هم اینو خوب میدونن که افتادن سربازی در فلان ارگان یا یه ارگان دیگه دست ما ها نیست....
بک گراند چک، جزء لاینفک اکثر کیسهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی به آمریکاست پس رلکس باش و حالش و ببر تا کیلیر شی Big GrinTongueCool
ممنونم دوست عزیز...
بله دقیقا همینطوره که میگین...اینجا در کنار شما و سایر دوستان احساس خوبی به آدم دست میده...
به امید کلیر شدن زود زود
چهار شمع به آرامي مي‌سوختند. محيط پيرامون آنها آنقدر آرام بود كه صداي آنها شنيده مي‌شد. شمع اول گفت: من "صلح" نام دارم! بنابراين، هيچ كس نمي‌تواند مرا روشن نگه دارد و يقين دارم كه به زودي خاموش خواهم شد. پس شعله آن به سرعت كم و سپس خاموش شد.
دومي گفت: من "ايمان" نام دارم. احساس مي‌كنم كه ديگر كسي وجود مرا ضروري نمي‌داند و لزومي ندارد كه بيش از اين شعله‌ور بمانم. وقتي سخنش به پايان رسيد، نسيم ملايمي وزيد و آن را خاموش كرد.

نوبت به شمع سوم كه رسيد، با ناراحتي گفت: نام من "عشق" است! من ديگر قدرت روشن ماندن ندارم و مردم مرا كنار گذاشته‌اند و اهميت مرا درك نمي‌كنند و حتي عشق ورزيدن به نزديكانشان را هم فراموش كرده‌اند. طولي نكشيد كه او هم خاموش شد.
ناگهان پسركی وارد اتاق شد و ديد كه از چهار شمع سه تا خاموش شده است. پسرك گفت: چرا شما روشن نيستيد؟ شما كه قرار بود تا وقتي تمام شويد روشن بمانيد؛ و سپس به گريه كرد.

در اين هنگام، شمع چهارم گفت: نگران نباش! تا زماني كه من روشنم، مي‌تواني با من آن سه شمع ديگر را هم دوباره روشن كني. من "اميد" نام دارم. پسرك با خوشحالي آن را برداشت و سه شمع ديگر را روشن كرد

اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی ...

همیشه امید داشته باشید دوستان نازنینم..... همیشه ...
سپیده دم نزدیک است ...

[عکس: 506141_KXW0KpTh.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
بـا صد هزار مَردم، تنهایی
بی صد هزار مَردم، تنهایی

رُودکیِ سمرقندی

حال و روز ما در این ایام
[عکس: 1017343_471950552896690_1047681313_n.jpg]

همیشه اون چیزی رو که میخوایم دور و برمون داریم فقط باید بیشتر دقت کنیم.

[عکس: 971134_352226581546701_490853998_n.jpg]

از خدای متعال بهترین ها را برای دوستان در تمام مراحل زندگیشون خواستارم.
(2013-07-09 ساعت 22:15)babakirani نوشته:  من الان ابوظبی هستم. بعدازظهر شنبه رسیدم به فرودگاه دبی. یک تاکسی گرفتم اومدم ابوظبی (حدود 300 درهم). البته یه مینی بوس شرکت flydubai هم هست که یه زمانهای مشخصی از جلوی ترمینال 2 میره ابوظبی (نفری 50 درهم) که البته باید به زمان پرواز بخوره. من برای اینکه نزدیک سفارت باشم ابوظبی هتل گرفتم. شهر قشنگیه و جاذبه های زیادی داره (پارک آبیش به اسم WaterWorld از WildWadi خیلی جالبتره). یکشنبه ساعت 1 از هتل به سمت سفارت راه افتادم. حدود 20 دقیقه تو راه بودم. حراست ازم Id خواست و پاس رو بهش نشون دادم + برگ آبی و بهش گفتم که برای صدور ویزا اومدم. بعد از تحویل موبایل و چک امنیتی وارد سالن اصلی شدم و کارم رو گفتم. یه شماره Immigrant بهم داد. حدود ساعت 2 شماره ها رو یکی یکی اعلام کردند. 2:15 نوبت من شد و برگه آبی و پاسها رو تحویل دادم. یه برگه بهم داد و گفت 5شنبه بیاین تحویل بگیرین. من گفتم پروازم 5شنبه اس و اگه میشه 4شنیه به من بدید. گفت 4شنبه مراجعه کنید اگه آماده بود بهتون میدیم. امروز سه شنبه سایت سیس رو چک کردم که ذیدم زده Issued. و ایشالله فردا میرم که پاسها رو تحویل بگیرم.
این دقیقا همون اتفاقی بود که برای سایر بچه های مهاجرسرا (ابوظبی) افتاده بود و به لطف نوشتن تجربشون من هم اضظربم کمتر بود. امیدوارم کمکی باشه به سایر دوستای ابوظبی.
برادرشوهرم و یوسف عیدی هم 1 شنبه پاسهاشون رودادن سایت هر دو رو ایشود کرده فردا با هم قرار دارن برن بگیرن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
[عکس: 41216998522475968958.jpg]
اوه اوه بچه ها فکر کنم ویزاشو گرفته ها
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

بالاخره انتظار من هم یک ماهه شد و از آشخوری در اومدم و میتونم خودم جزء منتظرا حساب کنم.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
آقای فضلی عزیز با سلام و تبریک صمیمانه برای کلیر شدنتون
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ شاید باور نکنید روز مصاحبه بدترین روز زندگیم بود داشتم سکته میکردم ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
(2013-07-10 ساعت 00:27)uvthk نوشته:  آقای فضلی عزیز با سلام و تبریک صمیمانه برای کلیر شدنتون
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ شاید باور نکنید روز مصاحبه بدترین روز زندگیم بود داشتم سکته میکردم ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم
دوست عزیز با توجه به اطلاعاتی که من از خوندن پستهای پارسال و امسال کاربران مهاجرسرا بدست آوردم متاسفانه تمام مواردی که مشکلی شبیه مشکل شما داشتن ریجکت شدن و پی گیریهاشون هم به جایی نرسید.
اینکه دوستان اینجا جوابی بهتون نمیدن بخاطر اینه که دلشون نمیخواد شما رو از اینکه هستید بیشتر ناراحت کنند.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: s.s.h ، shatsi ، babak_1363 ، ikamaly ، afshinghwink ، Doe ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، Ehsan1358 ، amir82 ، رجبعلی
(2013-07-10 ساعت 00:27)uvthk نوشته:  آقای فضلی عزیز با سلام و تبریک صمیمانه برای کلیر شدنتون
خیلی متاسفم که این اتفاق براتون افتاد ولی متاسفانه در این مورد فکر نکنم بشه کاری کرد .

(2013-02-06 ساعت 19:27)hasti_rara نوشته:  با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی مهاجرسرایی
اول از همه بابت احساس همدری همه شما و پیامهای پر از محبت و امیدتون از صمیم قلب تشکر میکنم و سپاسگذارم و باید یک سری مسائل رو برای همه بنویسم فعلا چون برای خیلی از کاربر ها سوالاتی پیش آمده که اگه در همه در جریان باشن و اطلاع داشته باشن خیلی بهتر :
1- از لحاظ تحصیلی بنده و همسرم مدرک کارشناسی داریم ( که بنده لیسانس زبان و همسرم لیسانس حسابداری )
2- از لحاظ سابقه کار بنده 10 سال سابقه و همسرم 15 سال سابقه کاری داشتیم و توی دو تا شرکت هم رئیس هیات مدیره هستیم .که همه مدارک ترجمه شد .
3- در مورد تمکن مالی و اسپانسر ما دو نفر از آمریکا برامون مدارک اسپانسر فرستادن و خودمون هم مبلغ 120 میلیون توی حسابهامون واریز کردیم و گواهی بانک گرفتیم و با خودمون بردیم ( که البته همون خانمی که مدارک رو میگیره چون میدونست ما رو رد میکنن اصلا از ما نگرفت و گفت نیازی نیست شما رد میشوین ).
4- در مورد فرزندمون هم که پسر ما موقع ثبت نام 2.5 سالش بود و الان 3.5 سالشه .
5- در مورد تست DNA هم ما خواستیم ایران انجام بدیم که توی ایران تقریبا هزینه اش 1500000 تومان میشد که خواستیم انجام بدیم ولی با مشورت با دکتر کریستین ایشون گفتن اصلا مال ایران رو قبول ندارن باید این تست در خود سفارت و با حضور سفیر و توسط دکتر معتمد خودشون انجام بشه . که ما دیگه انجام ندادیم . ( توی سفارت موقع مصاحبه حتی این پیشنهاد رو هم به آفیسر دادیم که با هزینه خودمون انجام بدین که گفت نیازی نیست این پسر کاملا شبیه پدرشه و نیازی به تست DNA نیست و اصلا شما رد هستین.)
6- در مورد ننوشتن اسم فرزندمون هم چون یکی از اقوام توی آمریکا ما رو ثبت نام کرده بود و ایشون عکس پسر ما رو نداشت و اون رو ثبت نام نکرده بود ولی بعد از قبولی فهمیدیم که چه مصیبتی شده و خودش به سفارت زنگ زد و ایمیل زد و ما هم زنگ زدیم و ایمیل زدیم که اونها هم گفتن ممنون که اطلاع دادین و اطلاعات این بچه به کیس شما اضافه شده و تصمیم گیرنده نهایی آفیسر هستش ( ما هم دیگه خیالمون راحت شد )
7- یک فوریه با مرکز ویزا سنتر آمریکا تماس گرفتیم و باز هم مشکل رو گفتیم و اونها هم با پرسیدن کیس نامبر و اسم و تاریخ تولد پرونده رو بررسی کردن و گفتن همه چیز ok هستش و مشکلی نداریم و به شما ویزا میدن ( باز هم خیالمون راحت تر شد . )
8- ما تمام مدارک تولد پسرمون رو از بیمارستان گرفتیم و ترجمه کردیم و گواهی ولادت رو هم از دکترش گرفتیم و با خودمون بردیم ( البته با کلی دردسر کشیدن از بیمارستان و خواهش و تمنا و التماس و ... )
9- توی مدت این 8 ماهه با دهها وکیل قدر توی آمریکا تماس گرفتیم و صحبت کردیم و توضیح دادیم به نامهای خانم ندا زمان – آقای ناصریان – آقای شفیعی – آقای علی هریسچی و ... که حالا اسم همشون خاطرم نیست . نصفشون گفتن شما رد شده هستین و نصفشون گفتن قطعا بهتون ویزا میدن از جمله آقای هریسچی . و آقای ناصریان هم گفت مبلغ 3000 دلار میگیرم و براتون یه نامه مینویسم ولی 50 درصد امکانش هست و اصلا تضمین نمیکنم . ما هم گفتیم مگه چی میخوای بنویسی ایشون گفت فقط شرح حالتون رو به آفیسر گذارش میدم و تضمین هم نمی کنم که دیدیم این هم فایده نداره و فقط دل خوش کنکه .
10- روز مصاحبه جالبه کسی که ما رو انگشت نگاری میکرد و پرونده رو تکمیل میکرد گفت پرونده شما رد شده و هیچ کاری نمیتونی انجام بدین و مدارک اسپانسر رو هم اصلا نگرفت و گفت نیازی نداریم .
11- آفیسر خیلی قاطع گفت نمیتونم کاری انجام بدم و کی سی سی شما رو رد کرده و دست من نیست که همسرم گفت کی سی سی گفته ok هست و به شما مربوطه تصمیم نهایی گفت من دروغ نمی گم دست من نیست دست کی سی سی بوده و از همون جا رد شدین . ما هم کل مکاتبات رو بهش نشون دادیم و گفت حق با شماست ولی من بهشون میگم از این به بعد باید همچین مورد هایی رو از اول رد کنن و براشون تاریخ مصاحبه نذارن . و این مسئله رو پیگیری می کنم .
12- پسرم توی مدت مصاحبه 3 بار به آفیسر گفت ویزامون رو بده که یه لبخند تحویلش میداد و میگفت میخوام ولی نمی تونم .
13 - قابل توجه که پرونده از قبل کامل شده و تصمیم گیری شده بود و آفیسر گفت من تصمیم گیرنده نیستم و از قبل گفتن که ما شما رو رد کنیم و من فقط پرونده ها رو تکمیل میکنم و برگه های مشخص شده رو تحویل میدم همین .
14- آفیسر گفت تنها به دو دلیل برنده های لاتاری قطعا رد میشوند که هیچ گونه کمکی نمیشه بهشون کرد . 1- نداشتن دیپلم 2- ننوشتن اسم فرزند متولد شده قبل از ثبت نام .( البته با عرض معذرت اگه برای بعضی از شما همچین مشکلاتی وجود دارد . )
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
Sad 
(2013-07-10 ساعت 01:04)roeentan نوشته:  
دوست عزیز با توجه به اطلاعاتی که من از خوندن پستهای پارسال و امسال کاربران مهاجرسرا بدست آوردم متاسفانه تمام مواردی که مشکلی شبیه مشکل شما داشتن ریجکت شدن و پی گیریهاشون هم به جایی نرسید.
اینکه دوستان اینجا جوابی بهتون نمیدن بخاطر اینه که دلشون نمیخواد شما رو از اینکه هستید بیشتر ناراحت کنند.
its true buddy....so sorrySadSadSadSadSad
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama

اگر تفاوتی در فرم ثبت نام باشه که نتونی ثابت کنی از نظر kcc رد شده است .
مگر مدرکی برای ارائه داشته باشید .
8XXX * ایروان
درود بر شما دوست عزیز
خیلی متأسف شدم بابت این خبر، ایشالله سال دیگه دوباره قبول بشین، اما همونطور که بارها گفتند حتماً باید در ثبت نام اولیه تمامی مشخصاتتون تا حد امکان درست گفته باشین و دقیق، اما دوست عزیز اگه مشکل شما فقط اسپل اسمتون و یا پیشوند یا پسوند فامیلیتون بود ، باز راههایی بود برای از بین بردن اشکال، ولی همونجوری که خودتون گفتین اصلاً پسرتون رو ثبت نام نکردین و این غیر قابل برگشته... SadSadSadSad
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-10 ساعت 01:10)nikan_sh نوشته:  

اگر تفاوتی در فرم ثبت نام باشه که نتونی ثابت کنی از نظر kcc رد شده است .
مگر مدرکی برای ارائه داشته باشید .

من هم وقتی برای مصاحبه رفتم یک برگ زرد رنگ روی پروندم بود . که از قبل مشخص شده بود . افیسر حتی نگفت قسم بخور. اصلا زیاد سوال نکرد . من هم مثل شما در فرم ثبت نام تفاوت وجود داشت . تفاوت من این بود که من وقتی ثبت نام میکردم متاهل بودم . ولی بعدش جدا شدم . فقط سوال مهمی که کرد این بود که بعد از ثبت نام جدا شدی که من گفتم سندش موجوده . دلیل کلیرنس . نه سربازی داشتم نه شغل دولتی . نه تحصیلات فلان.
8XXX * ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان