کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-10 ساعت 08:24)sadfar نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 07:16)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 00:27)uvthk نوشته:  آقای فضلی عزیز با سلام و تبریک صمیمانه برای کلیر شدنتون
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ شاید باور نکنید روز مصاحبه بدترین روز زندگیم بود داشتم سکته میکردم ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم

سلام دوست عزيز
ببخشيد دير جواب دادم ولي همونطور كه دوستان ديگر اشاره كردن متاسفانه هيچ كاري نميشه كرد SadSad
متاسفم. الان وقتش نيست كه شما را نصيحت كنم ولي واقعا چرا از مطالب اين سايت استفاده نكرديد؟؟؟؟ متاسفانه هر سال تعدادي از كيسها به همين دلايل ساده و پيش پا افتاده مردود ميشن و هيچ كاري هم نميشه كرد.
اميدوارم سال آينده باز هم شما را زيارت كنيم
خدايااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام
سوالی دارم در نامه دوم که شما را به سفارت جهت مصاحبه دعوت کردند نام فرزندتون ثبت شده بود؟
سلام و صبح همه بخیر و خوشی..
دوست مهربون، اگر نام فرزندتون تو نامه دوم نبوده(که احتمالا بوده) چطوری به همتون اجازه دادن از گیت های امنیتی سفارت رد بشین و برین داخل..؟؟؟!!!
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: zohre02 ، zavosh ، hana_fd ، aghaghia ، afshinghwink ، azar1348 ، shatsi ، negar_karimi6 ، Ehsan1358
خداجـــــــــــــــــــــــــوووووووووون
من دلم کلییر می خواد بعد 64 روووووووووووووووووووز
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
سلام دوستان خوبم اميدوارم كه امروز روز خوبي باشه براي همه ما وخبرهاي خوبي در راه باشه
دوستان من يه نظر دارم ازدوستان كسي دوست داره كه همه بچه هاي ساكن در تهران روز جمعه توي پارك يا يه جاي تفريحي قرار بزارند با توجه به خاطر ماه رمظون وگرماي هوا بعد از افطار به نظر من اين كار باعث ميشه انرژي و روحيه دوستان بالا بره وازاسترسمون كم كنه حالا از دوستان كسي مايل هست
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-07-10 ساعت 09:39)mazerati نوشته:  سلام دوستان خوبم اميدوارم كه امروز روز خوبي باشه براي همه ما وخبرهاي خوبي در راه باشه
دوستان من يه نظر دارم ازدوستان كسي دوست داره كه همه بچه هاي ساكن در تهران روز جمعه توي پارك يا يه جاي تفريحي قرار بزارند با توجه به خاطر ماه رمظون وگرماي هوا بعد از افطار به نظر من اين كار باعث ميشه انرژي و روحيه دوستان بالا بره وازاسترسمون كم كنه حالا از دوستان كسي مايل هست

فکر بدی نیست.. ما که الان بیشتر از 100 روزه منتظریم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
[عکس: tumblr_mnrlctS6D21qib4ego1_500.jpg]
تشکر کنندگان: zohre02 ، arash_r15 ، b_argi ، babak_1363 ، aghaghia ، linuxer ، Ehsan1358
[عکس: tumblr_lsff9jGswS1qcqjsfo1_500.jpg]
تشکر کنندگان: arash_r15 ، zohre02 ، سو سو ، afshinghwink ، babak_1363 ، daad ، aghaghia ، linuxer ، Szsanazsz ، Mehrdadordi
(2013-07-10 ساعت 09:48)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 09:39)mazerati نوشته:  سلام دوستان خوبم اميدوارم كه امروز روز خوبي باشه براي همه ما وخبرهاي خوبي در راه باشه

سلام، فکر میکنم اگه اینکار توسط مدیرهای محترم سایت هماهنگ و اوکی بشه خیلی بهتر باشه.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: zohre02 ، azar1348 ، b_argi ، gifa ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، shatsi ، babak_1363 ، aghaghia ، Ehsan1358 ، Mehrdadordi
[عکس: quote120213patient.jpg]
تشکر کنندگان: سو سو ، babak_1363 ، zohre02 ، aghaghia ، linuxer
(2013-07-10 ساعت 08:24)sadfar نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 07:16)mohammad fazli نوشته:  [quote='uvthk' pid='372776' dateline='1373399875']
آقای فضلی عزیز با سلام و تبریک صمیمانه برای کلیر شدنتون
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ شاید باور نکنید روز مصاحبه بدترین روز زندگیم بود داشتم سکته میکردم ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم

سلام دوست عزيز
ببخشيد دير جواب دادم ولي همونطور كه دوستان ديگر اشاره كردن متاسفانه هيچ كاري نميشه كرد SadSad
متاسفم. الان وقتش نيست كه شما را نصيحت كنم ولي واقعا چرا از مطالب اين سايت استفاده نكرديد؟؟؟؟ متاسفانه هر سال تعدادي از كيسها به همين دلايل ساده و پيش پا افتاده مردود ميشن و هيچ كاري هم نميشه كرد.
اميدوارم سال آينده باز هم شما را زيارت كنيم
خدايااااااااااااااااااااااااااااااا
درود بر شما و همه دوستان
راستش می خواستم بگم من هم اسم پسرمون رو ثبت نام نکرده بودم ولی به سفارت و کی سی سی بصورت کتبی اطلاع دادم و جواب کی سی سی و سفارت رو در روز مصاحبه که گفته بودن همه فرم ها و نامه هارو با خودتون بیارین ...همه رو پرینت گرفتم و با خودم به سفارت آوردم حتی افسری که جلوی گیت سفارت اسمهارو چک میکرد از من پرسید این بچه اسمش نیست و منم گفتم اطلاع دادم بعد سرش رو به علامت تاسف تکون داد و گفت به مشکل میخورین...داخل هم که رفتیم گفتم آپدیت فرمهارو طبق نامه شما آوردم و آفیسر فرم ها و نامه ها رو از من گرفت و کار هارو انجام داد و مشکلی هم پیش نیومد....
(2013-07-10 ساعت 03:41)daad نوشته:  ما هم تاریkhه بازنشستگی پدرم رو اشتباه تبدیل شده بود ب میلادی که در فرمها‌ی ک با ترجمه‌ها فرستادیم اونا رو دوباره پر کردم و اصلاح شده شو فرستادیم این مشکل ساز می‌شه؟

تاریkhه اخذ دیپلم باید قابل ثبت نامه لاتاری باشه؟

آخه پایین تر از این مقطع رو گزینه‌ای براش نداشت برای فرد برند شده
ما اشتباه تبدیل تاریخ داشتیم که فرم جدید دادیم و مشکلی نبود .
تاریخ دیپلم که گفتین یه کم نگران کنندست . یعنی توی ثبت نام لاتاری گفتین دیپلمه و بعد از قبولی دیپلم گرفته ؟
ایشالا که مشکلی نباشه ، بچه های مطلع حتما راهنماییتون میکنن .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، b_argi ، afshinghwink ، shatsi ، babak_1363 ، zohre02 ، mrbonbon ، Ehsan1358
(2013-07-09 ساعت 22:10)e76779 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 19:08)e76779 نوشته:  و باز حکایت آپدیت شدن ادامه......... دارد
دوستان دوباره امروز برنده اصلی کیس آپدیت شد!

نمیدونم چی بگم به سفارت ابوظبی، اعصابم خرد شده!
بعد از درخواست اولیه سفارت برای ارسال شرح شغل همسرم که 4 JUN فرستادیم مجددا در تاریخ 3 JULY شرخ شغل بنده رو درخواست کردند که همانروز برایشان ایمیل کردم، حالا امروز دوباره نامه زدن و گفتند که ما شرح شغل غیر برنده(خودم) را خواستیم نه برنده!!!!!!
واقعاً این سفارت ابوظبی گیج میزنه، حداقل نخواستند نامه های دریافتی را بدقت بررسی کنن و بعد اگه موردی بود اعلام کنند، جالب اینکه رونوشت اولین پاسخم را برام ایمیل کردند! دیگه شورشو درآوردند....Sad
درود بهزاد جان
با توجه به آپديت ديروز عصر شما فكر كنم امروز بايستي شما را از اين تاپيك به تاپيك هاي بعد هدايتتون كنيم.
ابوظبي هم كه 2 هفته هست رفته توي خواب نه آپديتي نه كليري.
بهزاد جان خوش به حالت عزيز. فقط تويي كه داري يه تكوني مي خوري.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-07-09 ساعت 23:32)honey rahmati نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:15)babakirani نوشته:  من الان ابوظبی هستم. بعدازظهر شنبه رسیدم به فرودگاه دبی. یک تاکسی گرفتم اومدم ابوظبی (حدود 300 درهم). البته یه مینی بوس شرکت flydubai هم هست که یه زمانهای مشخصی از جلوی ترمینال 2 میره ابوظبی (نفری 50 درهم) که البته باید به زمان پرواز بخوره. من برای اینکه نزدیک سفارت باشم ابوظبی هتل گرفتم. شهر قشنگیه و جاذبه های زیادی داره (پارک آبیش به اسم WaterWorld از WildWadi خیلی جالبتره). یکشنبه ساعت 1 از هتل به سمت سفارت راه افتادم. حدود 20 دقیقه تو راه بودم. حراست ازم Id خواست و پاس رو بهش نشون دادم + برگ آبی و بهش گفتم که برای صدور ویزا اومدم. بعد از تحویل موبایل و چک امنیتی وارد سالن اصلی شدم و کارم رو گفتم. یه شماره Immigrant بهم داد. حدود ساعت 2 شماره ها رو یکی یکی اعلام کردند. 2:15 نوبت من شد و برگه آبی و پاسها رو تحویل دادم. یه برگه بهم داد و گفت 5شنبه بیاین تحویل بگیرین. من گفتم پروازم 5شنبه اس و اگه میشه 4شنیه به من بدید. گفت 4شنبه مراجعه کنید اگه آماده بود بهتون میدیم. امروز سه شنبه سایت سیس رو چک کردم که ذیدم زده Issued. و ایشالله فردا میرم که پاسها رو تحویل بگیرم.
این دقیقا همون اتفاقی بود که برای سایر بچه های مهاجرسرا (ابوظبی) افتاده بود و به لطف نوشتن تجربشون من هم اضظربم کمتر بود. امیدوارم کمکی باشه به سایر دوستای ابوظبی.
برادرشوهرم و یوسف عیدی هم 1 شنبه پاسهاشون رودادن سایت هر دو رو ایشود کرده فردا با هم قرار دارن برن بگیرن
تبريك دوست عزيز چه لحظه اي هست گرفتن پاسپورت با مجسمه آزادي.
ايشالا كه هر چه زودتر نصيب همه منتظران بشه.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-07-10 ساعت 10:03)ma300me نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 09:48)مهرنگار نوشته:  

سلام، فکر میکنم اگه اینکار توسط مدیرهای محترم سایت هماهنگ و اوکی بشه خیلی بهتر باشه.

دوستان منم موافقم بچه های تهران همدیگر رو ملاقات کنن ولی باید خیلی موارد رو در نظر گرفت شاید مواردی پیش بیاد که قابل پیش بینی نباشه..بعد دوستان می خواهیم همدیگرو ببینیم چیکار کنیم؟ وسطی بازی کنیم؟ گردو شکستم؟ لی لی؟ می خواین من مینچمو با خودم میارم تو مارپله که واقعا مثل زندگی می مونه من قهرمان جهانم!!!نگفته بودم؟ ...
تشکر کنندگان: b_argi ، azar1348 ، shatsi ، babak_1363 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، drmrs
دوستان ما از نوع ديگه اي منتظريم منتظر دريافت پاسپورت دوستان معمولا چند روزه ميدن؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، afshinghwink ، babakirani ، گل نهال ، zohre02 ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، drmrs
دوستان ... خیلی عجیبه ها؟؟؟؟
وسط تابستون...خواب خرگوشی سفارت ها؟؟؟
اینا نمیخوان بترکونن؟؟؟؟؟؟Cool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، rose_2000 ، shatsi ، joody ، afshinghwink ، mlo ، azar1348 ، babak_1363 ، ma300me ، mehdi didam ، zohre02 ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، drmrs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان