موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا حال خوشت را از ما دریغ مکن...
همین.
خدایااااااااااا
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ شاید باور نکنید روز مصاحبه بدترین روز زندگیم بود داشتم سکته میکردم ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم
کیس نامبر: 90xx مصاحبه : هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
این وارد نکردن اسم فرزتذ بع عقیده ی من یک نقیصه ای است از طرف خودشون. من دقیقا یادمه موقع ثبت نام ، قسمت اسم و مشخصات فرزند یا فرزندان را نوشته بود optional. برداشت من از کلمه آپشنال اینه که اگر مایلید این قسمت را پر کنید. یکی باید بهشون اینو بگه. نباید با سرنوشت مردم اینطوری بازی کنند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-10 ساعت 10:03)ma300me نوشته: (2013-07-10 ساعت 09:48)مهرنگار نوشته: (2013-07-10 ساعت 09:39)mazerati نوشته: سلام دوستان خوبم اميدوارم كه امروز روز خوبي باشه براي همه ما وخبرهاي خوبي در راه باشه
دوستان من يه نظر دارم ازدوستان كسي دوست داره كه همه بچه هاي ساكن در تهران روز جمعه توي پارك يا يه جاي تفريحي قرار بزارند با توجه به خاطر ماه رمظون وگرماي هوا بعد از افطار به نظر من اين كار باعث ميشه انرژي و روحيه دوستان بالا بره وازاسترسمون كم كنه حالا از دوستان كسي مايل هست
فکر بدی نیست.. ما که الان بیشتر از 100 روزه منتظریم..
سلام، فکر میکنم اگه اینکار توسط مدیرهای محترم سایت هماهنگ و اوکی بشه خیلی بهتر باشه.
مهنم موافقم.. این کار با هماهنگی سایت انجام بشه.. حداقل تبادل اطلاعات بهتر صورت میگیره و کسانی که مقصد سفرشون یکی است میتونن اطلاعات مشترکی را هم در مورد مقصدشون ارائه بدن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تا کنون کسی که کلیرنس خورده نامه برای kcc زده و وضعیتش را پیگیری کرده است؟من چون 2 فرزند دانش آموز دارم و باید در ایران ثبت نامشون کنم اینو از سفارت آمریکا در ایروان دیروز پرسیدم که کمتر از یک ساعت پاسخم را دادند و گفتند که شما در مرحله اداری هستید و سایت را بصورت منظم چک کنید و ... اما این موضوع را امروز از KCC چک کردم و منتظر پاسخشون هستم . از دوستان کسی هست که تجربه من را داشته باشه و پاسخ KCC را گرفته باشه؟ لطفا راهنمایی فرمایید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-10 ساعت 12:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-10 ساعت 12:07 توسط b_argi.)
(2013-07-10 ساعت 11:58)sadfar نوشته: سلام دوستان
تا کنون کسی که کلیرنس خورده نامه برای kcc زده و وضعیتش را پیگیری کرده است؟من چون 2 فرزند دانش آموز دارم و باید در ایران ثبت نامشون کنم اینو از سفارت آمریکا در ایروان دیروز پرسیدم که کمتر از یک ساعت پاسخم را دادند و گفتند که شما در مرحله اداری هستید و سایت را بصورت منظم چک کنید و ... اما این موضوع را امروز از KCC چک کردم و منتظر پاسخشون هستم . از دوستان کسی هست که تجربه من را داشته باشه و پاسخ KCC را گرفته باشه؟ لطفا راهنمایی فرمایید. باسپاس
دوست عزیزم ضمن دعوت شما به صبر و تحمل ..
سر یه قضیه مشابه دوبار به KCC ایمیل زدم که هر دو بار جواب دادن که هر سوالی راجع به کیس خودتون دارین از سفارت مصاحبه کننده بپرسین..
چون از مصاحبه به بعد مرجع رسیدگی به کیس فقط سفارت هستش. موفق باشین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
البته سوالی که من دارم ممکنه جوابشو توسایت باشه ولی من نتونستم لینکشو پیدا کنم
ما که انتخابی 2013 هستیم اگه تا آخر سپتامبر کلیرنسمون نیومد میتونیم بریم در سفارت و اونها به صلاحدید خودشون یا ویزا میدن یا نمیدن درسته؟
اگه ویزا دادن تا کی وقت داریم وارد آمریکا بشیم آیا بلافاصله باید بریم یا اینکه به اندازه مهلت ویزامون که فکر کنم 6 ماه باشه وقت داریم؟
با تشکر
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، Ali.US، AsemanAbee، ashakibafar، azar1348، azar44، babak_1363، farhad1969، hsevensky2013، iraj im، mehrana، negar_karimi6، raam12000، shatsi، shiva53، sh_aytak، مهرنگار، امیر مهاجر، 1 مهمان
خدایا تو این ماه عزیز یه این همه خواهش یه جوابی بده
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]