کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدایا حال خوشت را از ما دریغ مکن...
همین.
خدایااااااااااا
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
(2013-07-09 ساعت 20:42)ikamaly نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 17:58)azar1348 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 15:20)ikamaly نوشته:  [size=xx-large]درخواست کمک فوری برای شیراز مملی[/size]
دوستان عزیز ببخشید اگه به این تاپیک مربوط نیست من نمیدونم !
لطفا به جایی که مرتبط هست منتقل کنید!!
دوستمون توی دبی گیر کرده،نوشته که 26 جون مصاحبه داشته که البته فکر میکنم منظورش جولای بوده!!
هنوز نتونسته پاسپورتش رو بگیره!!
ویزای اماراتش هم داره اکسپایر میشه، شایدم شده!!
از بچه های مهاجرسرا کمک و راهنمایی خواسته!!
من شماره خانم ملیکا رو بهش دادم چیز دیگه ای به فکرم نرسید!!
اگه فکر بهتری دارید کمکش کنید!!
خیلی ناراحته،حالش خوب نیست میترسه پاسش رو گم کرده باشن!!!SadSadSad

آیکمالی عزیز همون 26 جون درسته الان نزدیک دو هفته میشه که اونجا گیره شیراز مملی بنده خدا ویزای فوریش در حد کلیرنس داره طول میکشه .
ممنون که این پست را اینجا هم گذاشتین چون تاپیک امارات خیلی مراجعه کننده نداره .
شیراز مملی بدجوری گیر کرده

ممنونم آذر جون حق باشماست!!
26 جون صحیح هست .
امروز چندتا آژانس برای بلیط زنگ زدم و اینقدر جولای و اگوست و سپتامبر کردن که دیگه قاط زدم!! با این ماه هاشون!!! والا بغرعان!!!!Wink
ممنونم از اصلاحیه تون.

یه همچین موردی مثل شیرازمملی برای یکی پیش اومده بودگویا به اون ادرسی که توسی اس سی نوشته بودمیره میگن پاست اینجانیست و خلاصه باراهنمایی برادرملیکا که سعیدنامی هست میگه الان به پلیس زنگ میزنم که پاسموگم کردید اونهاهم همه جاروزیرورومیکنن پیداش میکنن
به نظرمن فقط وفقط به پلیس اونجامراجعه کنه البته اگربه غیرازمحل سفارت بایدبره و ویزاربگیه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، rose_2000 ، b_argi ، azar1348 ، shatsi ، babak_1363 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، ikamaly
سلام دوستان عزیز
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ شاید باور نکنید روز مصاحبه بدترین روز زندگیم بود داشتم سکته میکردم ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم
کیس نامبر: 90xx مصاحبه : هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: b_argi ، afshinghwink ، shatsi ، babak_1363 ، tajhizgaran ، aghaghia ، zohre02 ، مهتاب - 2251 ، رجبعلی ، sce
(2013-07-09 ساعت 20:42)ikamaly نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 17:58)azar1348 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 15:20)ikamaly نوشته:  [size=xx-large]درخواست کمک فوری برای شیراز مملی[/size]
دوستان عزیز ببخشید اگه به این تاپیک مربوط نیست من نمیدونم !
لطفا به جایی که مرتبط هست منتقل کنید!!
دوستمون توی دبی گیر کرده،نوشته که 26 جون مصاحبه داشته که البته فکر میکنم منظورش جولای بوده!!
هنوز نتونسته پاسپورتش رو بگیره!!
ویزای اماراتش هم داره اکسپایر میشه، شایدم شده!!
از بچه های مهاجرسرا کمک و راهنمایی خواسته!!
من شماره خانم ملیکا رو بهش دادم چیز دیگه ای به فکرم نرسید!!
اگه فکر بهتری دارید کمکش کنید!!
خیلی ناراحته،حالش خوب نیست میترسه پاسش رو گم کرده باشن!!!SadSadSad

آیکمالی عزیز همون 26 جون درسته الان نزدیک دو هفته میشه که اونجا گیره شیراز مملی بنده خدا ویزای فوریش در حد کلیرنس داره طول میکشه .
ممنون که این پست را اینجا هم گذاشتین چون تاپیک امارات خیلی مراجعه کننده نداره .
شیراز مملی بدجوری گیر کرده

ممنونم آذر جون حق باشماست!!
26 جون صحیح هست .
امروز چندتا آژانس برای بلیط زنگ زدم و اینقدر جولای و اگوست و سپتامبر کردن که دیگه قاط زدم!! با این ماه هاشون!!! والا بغرعان!!!!Wink
ممنونم از اصلاحیه تون.

با سلام اين دوستمان ميتواند با برگه ويزاي امارات به سفارت مراجعه وتاريخ ان را به انها اعلام كند انها حتما سريعا جواب مىدهند چون سفارتها خودشان شرايط ويزاي ان كشور را ميدانند براي ما چنين مسئله اي البته سفارت انگلستان پيش امد فورا همانروز پاس را دادند اميدوارم براي اين دوستمان هم اينكار چاره ساز باشد
(2013-07-10 ساعت 10:03)ma300me نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 09:48)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 09:39)mazerati نوشته:  ... دوستان من يه نظر دارم ازدوستان كسي دوست داره كه همه بچه هاي ساكن در تهران روز جمعه توي پارك يا يه جاي تفريحي قرار بزارند ...
فکر بدی نیست.. ما که الان بیشتر از 100 روزه منتظریم..
سلام، فکر میکنم اگه اینکار توسط مدیرهای محترم سایت هماهنگ و اوکی بشه خیلی بهتر باشه.

دوستان بارها توصیه شده این قرارها رو تو تاپیک عمومی که هزاران خواننده ناشناس داره اعلام نکنید.
البته خلاف قوانین مهاجرسرا نیست! ولی محتاطانه به نظر نمیرسه.
بارها عرض کردم و باز هم میگم: بهتره این قرارها رو با پیام خصوصی اطلاع رسانی کنید و اگر تعداد زیاده بین چند نفر کار اطلاع رسانی و دعوت رو تقسیم کنید.
فقط به خاطر امنیت خودتون.
از مدیران هم چنین توقعی نداشته باشید. کار کار خودتونه. Wink

(2013-07-10 ساعت 10:14)afshinghwink نوشته:  درود بر شما و همه دوستان
راستش می خواستم بگم من هم اسم پسرمون رو ثبت نام نکرده بودم ولی به سفارت و کی سی سی بصورت کتبی اطلاع دادم و جواب کی سی سی و سفارت رو در روز مصاحبه که گفته بودن همه فرم ها و نامه هارو با خودتون بیارین ...همه رو پرینت گرفتم و با خودم به سفارت آوردم حتی افسری که جلوی گیت سفارت اسمهارو چک میکرد از من پرسید این بچه اسمش نیست و منم گفتم اطلاع دادم بعد سرش رو به علامت تاسف تکون داد و گفت به مشکل میخورین...داخل هم که رفتیم گفتم آپدیت فرمهارو طبق نامه شما آوردم و آفیسر فرم ها و نامه ها رو از من گرفت و کار هارو انجام داد و مشکلی هم پیش نیومد....

خیلی جالبه افشین جان!! شما نمونه زنده‌ای هستید از یک مورد استثنائی! تا کنون هر کس اسم فرزندش رو ننوشته بوده ریجکت شده.
حتی اوایل ۲۰۱۳ یک کیس داشتیم که چند روز بعد از به دنیا آمدن فرزندشون ثبت نام کرده بودند و اسم فرزند رو ننوشته بودند. آفیسر ایروان هم چون فرزند نوزاد بوده دقت نمیکنه ولی بعد از مصاحبه ایمیلی براشون میاد که متأسفانه ما باید کیستون رو ریجکت کنیم. چون شما موقع ثبت نام صاحب فرزندی بودید ولی اسمش رو وارد نکردید.
خلاصه باید خیلی خوشحال باشید که چنین شانسی بهتون رو کرده.
اگر فکر میکنید چیز خاصی بوده که مانع ریجکت کردنتون شده بگید که بقیه هم استفاده کنند. چون این نامه نگاریها با کی سی سی رو همه انجام دادند و کی سی سی هم به همه گفته طبق چیزی که واقعا هست فرم پر کنید. اما در نهایت منجر به ردی پرونده شده.
(2013-07-10 ساعت 09:39)mazerati نوشته:  سلام دوستان خوبم اميدوارم كه امروز روز خوبي باشه براي همه ما وخبرهاي خوبي در راه باشه
دوستان من يه نظر دارم ازدوستان كسي دوست داره كه همه بچه هاي ساكن در تهران روز جمعه توي پارك يا يه جاي تفريحي قرار بزارند با توجه به خاطر ماه رمظون وگرماي هوا بعد از افطار به نظر من اين كار باعث ميشه انرژي و روحيه دوستان بالا بره وازاسترسمون كم كنه حالا از دوستان كسي مايل هست

این پیشنهاد دوستمون منو یاد خاطراتی انداخت و گفتم بیام اینجا و با بقیه اونو درمیون بزارم....سال ها پیش شاید حدود 16 یا 17 سال پیش که اینترنت هنوز فراگیر نشده بود و بعضی از جاهای خاص فقط اینترنت داشتن و عموم از اون بی بهره بودن و البته در دنیا هم تقریباً عامه به اون دسترسی نداشتن توی ایران بعضی از بچه های خوش ذوق اونموقع شبکه ای رو برا خودشون راه می انداختن اونهم به این طریق که یکسری خط تلفن خریداری میکردن و بعضی موقع ها روتاری میکردن اونو و یک کامپیوتر هم بر میداشتن و server میکردن و حدود 4 یا 5 یا بعدها حتی 20 یا 30 نفر با مودم به این سرور وصل میشدن و من یادمه که اونموقع ها با مودم 14400 به این شبکه ها متصل میشدیم، یادش به خیر محیطی که روی سرور فراهم بود فقط می شد باهاش text (متن) بنویسی و از گرافیک و عکس و اینا هم خبری نبود ، داخل این این شبکه ها بچه ها فروم هایی درست می کردند مثل همین فروم کلیرنس منتها اصلاً و ابداً به این پیشرفتگی نبود و مطلب می ذاشتن ، میشد هر کدوم از بچه ها که آنلاین بودن رو هم باهاشون chat کرد و اینجوری خلاصه دوستی های مختلف شکل میگرفت بعد از تهران البته در 2 یا 3 شهر هم از جمله قم و اصفهان این BBS ها فعال شد ، جالبه براتون بگم الان شما با کمتر کسی صحبت facebook و یاهو و اینا بکنی و حداقل در موردش نشنیده باشه ، اما اونوقتا اصلاً اینطور نبود و خیلی ها کامپیوتر هم ندیده بودند، حالا فکر کنین مثل الان که برو بچه ها برای خودشون آیدی تعریف میکنن ،اونموقع ها هم همین کارو میکردند ، حالا آیدیها مختلف بود : مثلاً من همونموقع ها هم shatsi بودم یکی دیگه nareng بود یکی orange بود یک دیگه بومرنگ بود، یکی ننه حسن بود یکی دیگه خرگوش زبله بود حالا فکر کنین یکی از اولین قرارهای این شبکه توی پارک ملت تهران برگزار شد زیر مجسمه مادر که سالیان سال بعد از اون هم یکی از جاهایی بود که قرارهای این شبکه ها برگزار می شد ، البته بچه ها اونموقع از کوه گرفته تا قرارهای دیگر هم با هم میزاشتن ، اما یادم نمیره فکر کنید جوونهای 17 یا 18 ساله(البته از همه سنی بودن)با هم حرف می زدن بجای اسم آیدی های همو میگفتن و مردم رد میشدن و همینجوری هاج و واج نگاه میکردن که اینا چی میگن به هم ، فکر کنین انواع و اقسام اسامی نامفهوم بود که بین هم رد و بدل میشد، یه روز یه خانوم میانسالی اومد جلو و به من گفت شما کلاً همتون خدای نکرده چیزی مصرف کردین ، اینهمه آدم اومدین اینجا بعد این اسما رو از کجا یاد گرفتین ، چطوری فراموشتون نمیشه، آخه atlantic و فری دست طلا و اینا هم شد اسم آخه رو هم میزارید......خلاصه روزگاری بود و ما باید برا خیلیا سر قرار توضیح می دادیم که داره چه اتفاقی می افته.....یادشون به خیر ....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
این وارد نکردن اسم فرزتذ بع عقیده ی من یک نقیصه ای است از طرف خودشون. من دقیقا یادمه موقع ثبت نام ، قسمت اسم و مشخصات فرزند یا فرزندان را نوشته بود optional. برداشت من از کلمه آپشنال اینه که اگر مایلید این قسمت را پر کنید. یکی باید بهشون اینو بگه. نباید با سرنوشت مردم اینطوری بازی کنند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: babak_1363 ، tajhizgaran ، b_argi ، AsemanAbee ، mlo ، azar1348 ، mehdi didam ، سو سو ، shatsi ، daad ، zohre02 ، Ehsan1358 ، sce ، el333 ، Doe ، SHABAH51
(2013-07-10 ساعت 09:39)mazerati نوشته:  سلام دوستان خوبم اميدوارم كه امروز روز خوبي باشه براي همه ما وخبرهاي خوبي در راه باشه
دوستان من يه نظر دارم ازدوستان كسي دوست داره كه همه بچه هاي ساكن در تهران روز جمعه توي پارك يا يه جاي تفريحي قرار بزارند با توجه به خاطر ماه رمظون وگرماي هوا بعد از افطار به نظر من اين كار باعث ميشه انرژي و روحيه دوستان بالا بره وازاسترسمون كم كنه حالا از دوستان كسي مايل هست

فکر بدی نیست.. ما که الان بیشتر از 100 روزه منتظریم..
سلام، فکر میکنم اگه اینکار توسط مدیرهای محترم سایت هماهنگ و اوکی بشه خیلی بهتر باشه.
مهنم موافقم.. این کار با هماهنگی سایت انجام بشه.. حداقل تبادل اطلاعات بهتر صورت میگیره و کسانی که مقصد سفرشون یکی است میتونن اطلاعات مشترکی را هم در مورد مقصدشون ارائه بدن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، shatsi ، zohre02 ، Ehsan1358 ، Mehrdadordi
سلام دوستان
تا کنون کسی که کلیرنس خورده نامه برای kcc زده و وضعیتش را پیگیری کرده است؟من چون 2 فرزند دانش آموز دارم و باید در ایران ثبت نامشون کنم اینو از سفارت آمریکا در ایروان دیروز پرسیدم که کمتر از یک ساعت پاسخم را دادند و گفتند که شما در مرحله اداری هستید و سایت را بصورت منظم چک کنید و ... اما این موضوع را امروز از KCC چک کردم و منتظر پاسخشون هستم . از دوستان کسی هست که تجربه من را داشته باشه و پاسخ KCC را گرفته باشه؟ لطفا راهنمایی فرمایید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

(2013-07-10 ساعت 11:58)sadfar نوشته:  سلام دوستان
تا کنون کسی که کلیرنس خورده نامه برای kcc زده و وضعیتش را پیگیری کرده است؟من چون 2 فرزند دانش آموز دارم و باید در ایران ثبت نامشون کنم اینو از سفارت آمریکا در ایروان دیروز پرسیدم که کمتر از یک ساعت پاسخم را دادند و گفتند که شما در مرحله اداری هستید و سایت را بصورت منظم چک کنید و ... اما این موضوع را امروز از KCC چک کردم و منتظر پاسخشون هستم . از دوستان کسی هست که تجربه من را داشته باشه و پاسخ KCC را گرفته باشه؟ لطفا راهنمایی فرمایید. باسپاس
دوست عزیزم ضمن دعوت شما به صبر و تحمل ..
سر یه قضیه مشابه دوبار به KCC ایمیل زدم که هر دو بار جواب دادن که هر سوالی راجع به کیس خودتون دارین از سفارت مصاحبه کننده بپرسین..
چون از مصاحبه به بعد مرجع رسیدگی به کیس فقط سفارت هستش. موفق باشین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، azar1348 ، afshinghwink ، mehdi didam ، aghaghia ، zohre02 ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، alvan ، Doe
(2013-07-10 ساعت 11:41)fariba_a نوشته:  این وارد نکردن اسم فرزتذ بع عقیده ی من یک نقیصه ای است از طرف خودشون. من دقیقا یادمه موقع ثبت نام ، قسمت اسم و مشخصات فرزند یا فرزندان را نوشته بود optional. برداشت من از کلمه آپشنال اینه که اگر مایلید این قسمت را پر کنید. یکی باید بهشون اینو بگه. نباید با سرنوشت مردم اینطوری بازی کنند.

فریبا جان، اون آپشنال معنیش اینه که میتونید خالی بگذارید. در این صورت صفر در نظر میگیره.
نمیشه این ایراد رو وارد کرد. درسته که باعث گمراه شدن خیلیها میشه. اما شاید هم عمدی باشه! اگر دقت کنید میبینید که درست بالا یا زیر همون فیلدِ تعداد فرزند، یک جمله هست که به وضوح اخطار داده که ننوشتن نام فرزند مجرد زیر ۲۱ سال یا نوشتن فرزندی که چنین شرایطی نداره میتونه باعث ردی کیس بشه. حالا چرا کسی که فرم لاتاری رو پر میکنه که اینقدر تو آینده خودش و خانواده‌اش تأثیر میذاره و اینقدر براش مهمه، جمله مربوطه رو نخونده خیلی جای تأمل داره! به نظر من یه جورایی تمرین با دقت بودن و اهمیت دادن به مسائل مهم و قانونی رو از روز اول که فرمها رو پر میکنیم پیش رومون گذاشتند! در هر صورت از نظر حقوقی هم ایرادی به کارشون نیست چون به وضوح اخطار رو دادند. این وظیفه ماست که بخونیم و اخطار رو جدی بگیریم.
این هم جمله‌ای که تو همون فرم موقع پر کردن و چسبیده به محل وارد کردن تعداد فرزند نوشته:

‪Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date that you submit your entry. Failure to include all children or inclusion of children who are not your biological children, legally adopted children, and stepchildren (regardless of whether they live with you and/or intend to apply for a visa as your derivative) is grounds for disqualification of the entire entry.
سلام به همه دوستان صبور
بلخره ما هم ايشو شديم الان همسر عزيز من با يكي از دوستان كه فكر كنم برادر شوهر خانم هانيه رحمتي هستن رفتن پاسها و ويزاهارو بگيرن . اين آرزوي قلبي منه كه اين خبر رو از همه دوستان منتظر بلخره بشنوم. انشاا... به قلبم افتاده اين هفته از هر سه سفارت خبرهاي خوب زيادي مياد به اميد خوشحالي همه دوستان
Shy
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
(2013-07-10 ساعت 11:08)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 09:39)mazerati نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 10:14)afshinghwink نوشته:  درود بر شما و همه دوستان

خیلی جالبه افشین جان!! شما نمونه زنده‌ای هستید از یک مورد استثنائی! تا کنون هر کس اسم فرزندش رو ننوشته بوده ریجکت شده.
حتی اوایل ۲۰۱۳ یک کیس داشتیم که چند روز بعد از به دنیا آمدن فرزندشون ثبت نام کرده بودند و اسم فرزند رو ننوشته بودند. آفیسر ایروان هم چون فرزند نوزاد بوده دقت نمیکنه ولی بعد از مصاحبه ایمیلی براشون میاد که متأسفانه ما باید کیستون رو ریجکت کنیم. چون شما موقع ثبت نام صاحب فرزندی بودید ولی اسمش رو وارد نکردید.
خلاصه باید خیلی خوشحال باشید که چنین شانسی بهتون رو کرده.
اگر فکر میکنید چیز خاصی بوده که مانع ریجکت کردنتون شده بگید که بقیه هم استفاده کنند. چون این نامه نگاریها با کی سی سی رو همه انجام دادند و کی سی سی هم به همه گفته طبق چیزی که واقعا هست فرم پر کنید. اما در نهایت منجر به ردی پرونده شده.

امیر جان همچین گفتی یه نمونه زنده ای....! که فکر کردم یه نمونه زنده از یک فسیل مربوط به دوران ژوراسیکم!!!به هر حال همونطور که فرمودین من شانس آوردم ولی من به دوستان پیشنهاد میکنم یروان رو انتخاب کنن چون حتی به ماو پسرم هیچ واکسنی نزدن...در صورتی که این دوستمون در آنکارا بابت واکسن پسرشون 900دلار ازشون گرفتن .متاسفانه وقتی فردی ریجکت میشه باید دوباره از ابتدا اقدام کنه که برای کیسهای لاتاری امکان پذیر نیست..دوستان همه پیگیری کنیم ببینیم می تونیم برای این دوستمون کاری کنیم...از همه دوستان سپاسگذارم
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، b_argi ، امیر مهاجر ، babakirani ، mhb161 ، azar1348 ، n51 ، zohre02 ، rose_2000 ، mrbonbon ، رجبعلی ، marjani
سلام بر دوستان

البته سوالی که من دارم ممکنه جوابشو توسایت باشه ولی من نتونستم لینکشو پیدا کنم

ما که انتخابی 2013 هستیم اگه تا آخر سپتامبر کلیرنسمون نیومد میتونیم بریم در سفارت و اونها به صلاحدید خودشون یا ویزا میدن یا نمیدن درسته؟
اگه ویزا دادن تا کی وقت داریم وارد آمریکا بشیم آیا بلافاصله باید بریم یا اینکه به اندازه مهلت ویزامون که فکر کنم 6 ماه باشه وقت داریم؟

با تشکر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، afshinghwink ، mhb161 ، azar1348 ، zohre02 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، b_argi
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، Ali.US، AsemanAbee، ashakibafar، azar1348، azar44، babak_1363، farhad1969، hsevensky2013، iraj im، mehrana، negar_karimi6، raam12000، shatsi، shiva53، sh_aytak، مهرنگار، امیر مهاجر، 1 مهمان

خدایا تو این ماه عزیز یه این همه خواهش یه جوابی بده
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان