کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-10 ساعت 13:36)jazirehh نوشته:  دوستان کسی نیست بره ارمنستان ؟
یه کار فوق العاده واجب دارم اونجا ...
لطفا به من خبر بدین ...

جزیره جان تو دعا کن من این هفته کلیر بشم،خودم هر کاری باشه میرم برایت انجام میدم. فقط دعا کنBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mlo ، zohre02 ، s.s.h ، shatsi ، mrbonbon ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، negar_karimi6 ، گل نهال ، Doe
ایروان جمعه . آماده هستسد دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
(2013-07-10 ساعت 13:57)nikan_sh نوشته:  ایروان جمعه . آماده هستسد دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی جمعه چه خبره؟
تشکر کنندگان: nikan_sh ، babak_1363 ، tajhizgaran ، zohre02 ، Szsanazsz ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، sce ، b_argi ، jazirehh ، amir82
(2013-07-10 ساعت 14:02)pooya.n نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:57)nikan_sh نوشته:  ایروان جمعه . آماده هستسد دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی جمعه چه خبره؟

خبرای خوب .
8XXX * ایروان
(2013-07-10 ساعت 14:04)nikan_sh نوشته:  

یعنی جمعه چه خبره؟

خبرای خوب .

از کجا میدونین؟Shy
تشکر کنندگان: shatsi ، nikan_sh ، tajhizgaran ، zohre02 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، b_argi
@ براي ايروانيها
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-10 ساعت 14:06)pooya.n نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 14:04)nikan_sh نوشته:  

یعنی جمعه چه خبره؟

خبرای خوب .

از کجا میدونین؟Shy
دوست خوب ردیفه همه چیز . Smile
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، pooya.n ، tajhizgaran ، zohre02 ، joody ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، sce ، b_argi
(2013-07-10 ساعت 13:29)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:27)shiraz mamali نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:22)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:10)roeentan نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:06)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان گلم،.mer30 که به فکر رفیقتون هم هستین،من ۱۶ ۱۷ روز دوبی‌ هستم یعنی‌ دوبی‌ گیر افتادم.نه به این ویزای ۱ضربی که دادن نه به این ندادن پاسپورتم.اشکمو در آوردن اینا.کارم شده هر روز رفتن به پست و نا امید برگشتن.پست میگه چیزی واسه ما نفرستادن.به سفارت هم میل میزنم میگه باید از پست پیگیری کنید آخه من مندم اینجا چیکار کنم.حالا بماند که بودجه هم روبه اتمام و از این حرفا آخه من فکر نمیکردم تا الان اینجا گیر کنم.دیگه حالم از اینجا بهم میخوره.آقا اصلا ویزا نخواستیم پاسو بدن من برم به زندگیم برسم.والا به خدا.باید چیکار کنم؟امروز رفتم پست دختر میگه شاید اشتباهی‌csc رو ثبت نام کردی،یعنی‌ میگه شاید یه قسمتیش رو اشتباه ثبت کردی!!!آخه می‌شه ؟؟؟؟به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟کجا برم اصلا خوبه برم پیش شیخ محمد یا شیخ خلیفه(توهمه فوق فانتیزی)..

ای خدا آخه هرکی‌ ویزا میگیره کلی‌ خوشحالی می‌کنه من باید با این حال مریضی که دارم اینجا سر گردون باشم.خانواده ک فکر می‌کنن الکی‌ گفتم ویزا گرفتم و روم نمی‌شه بیام ایران.بنده خداها.بگذریم.لطفا اگه کسی‌ شمارهٔ محمد فضلی رو داره برام بفرسته تا چنتا سوال ازش بپرسم.راستی‌ پست گفت فردا برو سفارت به نظر شما اگه برم منو راه میدان؟؟؟
یعنی تا حالا نرفتی سفارت؟
ای بابا همین الان پاشو برو.
دوست عزیز.. شما آدرس سی اس سی که ثبت نام کردی مگه کپی نکردی برای خودت؟ اگه کپی نکردی برو به صفحه ای که ثبت نام کردی و اطلاعات رو کپی کن ... برو سفارت ازشون شماره و تاریخ ارسال گذرنامه رو بگیر.. بعدش برو سراغ شرکتی که گذرنامه ها رو تحویل گرفته.... منظورم اینه که خط سیر رو بگیر تا ببینی گذرنامه رو از چه مسیری فرستادن.. ممکنه اشتباهی در ارسال رخ داه.. همین الان پاشو و برو و مسیر رو طی کن..

آره دارم ولی‌ اینا اصلا جواب گو نیستن
پس برو سراغ شرکتی که گذرنامه ها رو تحویل گرفته..
اول برو سفارت پیگیری کن بعد برو نامه cscرو پرینت بگیر برو اداره پست .توی یکی از سفر نامه ها خوندم که پست پاس آقا رو نمیداد میگفت نیست ولی مال بقیه اعضای خانواده رو داده بود آقا رفت شورته {پلیس امارات} خبر کرد در ظرف نیم ساعت پیدا شد چون توی نامه cscشماره گذرنامه اش یک عدد اشتباه شده بود برو تایپیک سفرنامه های ابوظبی رو بخون پیداش میکنی . گشتم پیداش کردم صفحه 8 سفرنامه هیراد برو بخون پست به شدت از شورته هاشون میترسن گزارش بدی سزیع پیدا میکنن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
سلام دوستان
ما هم به جمع کلیرنسی ها پیوستیم حالا باید چه کار کنیم؟
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-07-10 ساعت 14:31)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
انتظارررررررررررررررررررررر Big GrinBig Grin
دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
واقعا ايروان شورش رو در آوردهSad
هر ١٠ روز يه بار به زور ٥ نفر رو اعلام ميكنه اكثرا هم از كيسهاي روز پايينيSad
معلوم نيست بايد ما روز بالايي ها با اين همه مشكلي كه داريم از كجا كارمون رو پيگيري كنيم...
وقتي هم ايميل يا تلفن ميزنيم يه جواب ماشيني تحويلمون ميدن...Sad( نه سيس داريم و نه آپ ديتSad پس بايد كي جوابمون رو بده؟؟؟؟؟؟
بخدا خسته ام....
خداياااااااااااااااااااااااااااا به دادمون برس ما كلير ميخوايم....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-10 ساعت 14:31)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان

سلام به شما . با انرژی خیلی بالا تر از قبل به زندگیتون ادامه میدین . تا ایشالا به زودی زود خبرای شیرین شیرین بشنوی
8XXX * ایروان
این انتظار عجب چیز سخت و عجیبیه ها!!!آدم هرچی خودش رو به بیخیالی میزنه نمی شه!!!
ما کلا 20 روز گذشته از مصاحبه برامون سخته!!!!
امیدوارم همه بچه ها زود کلیر بشن و این انتظار زود تموم شه.مخصوصا بچه های بالای 100 روز که واقعا صبر ایوب دارین.
امید وارم توی این ماه عزیز همه خبرای خوب بشنوین
1 دونه باشین
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
دنبال سرگرمی های مفید باشید . زبانتون رو تقویت کنید .
خودتون رو از همه لحاظ کلیر کنید دوستان .
شاید واقعا آماده نیستید و خداوند یک وقت مفید بهتون داده . ازش استفاده کنید .
تجربیات و تخصص هاتون رو زیاد کنید . دارید میرید یه جایی که خیلی سخت ه . خیلی . خیلی خیلی . خیلی . ولی شیرین و با آینده .
سعی کنید راه رو هموارتر کنید .
به بد ترین اتفاق های زندگیتون مثبت نگاه کنید .
8XXX * ایروان
هر بار که بین اعلام کلیرنسها فاصله میفته جو این تاپیک سنگین و اعصابها ضعیف میشه.
احتمال اینکه ایروان از امروز تا جمعه لیستش رو آپدیت کنه بالای ۹۵ درصده.
امیدوار باشید دوستان.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان