کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-11 ساعت 00:41)mohcen نوشته:  سلام دوستان
من از طریق سایت سفارت ترکیه سوالیو از سفارت پرسیدم که بعد یک هفته پاسخش از طریق ایمیل شخصی من اومد الان اگه بخوام سوالی بپرسم در همون مورد اگه ریپلای کنم جواب می دن و یا می بایست طبق دستور العمل خود سفارت از طریق سایتشون در تماس باشیم؟ کسی از دوستان تا به حال ریپلای کرده و پاسخ گرفته باشه؟ همیشه اینقدر دیر پاسخ میدن؟؟؟ ممنون از دوستان

ميتوني ريپلاي كني،من بالاي ١٠ بار اينكارو كردم.
قبلاً يكي دو روزه جواب مي دادن(حدود ٣ ماه پيش)،ولي خود من پنجشنبه پيش ايميل زدم، تازه ديشب جواب دادن.
اميدوارم توضيح مفيد بوده باشه،
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، Mehrdadordi ، shaso ، mehrrdad ، alirezass ، zohre02 ، اریوبرزن ، amairmonre ، sce ، Doe ، Ehsan1358 ، b_argi ، afshinghwink
(2013-07-10 ساعت 20:13)2600kasra نوشته:  سلام بر دوستان.خدارا شکر حداقل هم اتاقیم کلیر شد.(محمدفضلی)کی نوبت من میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدایا
مارشال جان نوبت شما هم میشه. راستش اول فکر کردم تو هم کلیر شدی و کیس 1006 واسه شماست ولی بعدا دیدم که واسه شما 1600 هست. ولی بالاخره میاد. خوبیش اینه که به آخرش نزدیک میشیم و از بلاتکلفی در میاییم خیلی زود
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، mehrrdad ، zohre02 ، honey rahmati ، payam62 ، sce ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6
(2013-07-10 ساعت 23:09)babak_1363 نوشته:  
میدونید فقط خسته ام ...نه ناراحتم و نه عصبانی...فقط خسته ام...اونقدر خسته که دوست دارم برم یه جایی خیلی دور ...تنهای تنها ویادم بره که لاتری در کار بوده و همه ی اونایی هم که میدونن برنده شدم، شب که می خوابن و صبح بیدار میشن یادشون بره و از حافظشون پاک بشه.

امشب بعد از مدتهای طولانی ، این خستگی بر من غلبه کرده

این نیز بگذرد

بابک عزیز

از کش مکش با موج هایی که می خوان به قعر ببرنت خسته نشو
اون ماهی که آرام و بی خیال در سطح آب می بینی مرده ...
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم
اصلا به تو افتاد مسیرم که بمیرم

یک قطره ی آبم که در اندیشه ی دریا
افتادم و باید بپذیرم که بمیرم

شب همگی به خیر
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: kasrafo ، rose_2000 ، shaso ، valencia ، babak_1363 ، shatsi ، mehrrdad ، joody ، zohre02 ، sce ، Doe ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، b_argi ، saeed_gh ، afshinghwink
[عکس: jaguar1006.jpg]
دلم هوس خوردن چندتا آفيسر رو كرده (اين حال و روز منه الآن)
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
[عکس: 1011974_685855511431212_807045554_n.jpg]
کیس: 44xx
@بابک
درکت می کنم
...
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
هورااااااااا!
بالاخره بعد از 29 روز (!) پاسپورت مزین به ویزا رو به همراه پاگت و برگه پرداخت پول گرین کارت از آژانس لعنتی گرفتم Smile Smile Smile
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
سلام صبح همگی بخیر
بچه ها دوباره سایت سیس از کار افتاده یعنی میگین خبریه ؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام دوستان .من یه مدتی نبودم یعنی درگیر این کارای مهاجرت بودم.میخواستم به همه دوستانی که از اوایل june کلیر شدن و ویزاهاشون رو گرفتن تبریک بگم.امیدوارم یه زودی همه دوستان موفق بشن .
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
صبح بخير دوستان
به اميد كلير شدن ما روز بالايي هاي خسته ....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
ارمنستان نامرد ببين چشممو از بس در حالت انتظاره ديگه خسته شده...

اينقدر من و دوستاي ديگه ي روز بالاييم رو چشم انتظار نذار...Sad

ما ازت كلير ميخوايم ... اونم خيلي زود ... تو همين چند روز كلير ميخوايم و تصميم گرفتيم كلير بشيمSmile

ارمنستان ... يالاااااااااااااااا بجنب و ما رو از بلاتكليفي رها كن.....

منتظريمممممممممممممممممم
Live in seattle
سلام
ما 140 روز رو زدیم
آخرین آپدیت 24 آپریل
خدایااااااااااااا
کمک کمک کمک کمک کمک کمک
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
ميگم بچه ها هيشكي آمار نداره تا حالا به چند نفر ويزا دادن؟
Live in seattle
تشکر کنندگان: zohre02 ، azar1348 ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، sce ، Ehsan1358 ، b_argi ، Ali.US ، negar_karimi6 ، afshinghwink
سلام صبح همگي بخير دوستان انشالله كه امروز خبراي خوبي بدست مون برسه
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان