کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ابوظبی در حالت نیمه کوما بسر میبره.فکر کنم خیلی گرمه .بریدن....اما ایروان دیگه چشه؟آنکارا هم که وضع وحالش معلومه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، Soap McTavish ، aghaghia ، sce ، Biz Biz ، b_argi ، roeentan ، habibi ، far-dv2013 ، Ehsan1358
(2013-07-10 ساعت 15:01)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:06)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان گلم،.mer30 که به فکر رفیقتون هم هستین،من ۱۶ ۱۷ روز دوبی‌ هستم یعنی‌ دوبی‌ گیر افتادم.نه به این ویزای ۱ضربی که دادن نه به این ندادن پاسپورتم.اشکمو در آوردن اینا.کارم شده هر روز رفتن به پست و نا امید برگشتن.پست میگه چیزی واسه ما نفرستادن.به سفارت هم میل میزنم میگه باید از پست پیگیری کنید آخه من مندم اینجا چیکار کنم.حالا بماند که بودجه هم روبه اتمام و از این حرفا آخه من فکر نمیکردم تا الان اینجا گیر کنم.دیگه حالم از اینجا بهم میخوره.آقا اصلا ویزا نخواستیم پاسو بدن من برم به زندگیم برسم.والا به خدا.باید چیکار کنم؟امروز رفتم پست دختر میگه شاید اشتباهی‌csc رو ثبت نام کردی،یعنی‌ میگه شاید یه قسمتیش رو اشتباه ثبت کردی!!!آخه می‌شه ؟؟؟؟به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟کجا برم اصلا خوبه برم پیش شیخ محمد یا شیخ خلیفه(توهمه فوق فانتیزی)..

ای خدا آخه هرکی‌ ویزا میگیره کلی‌ خوشحالی می‌کنه من باید با این حال مریضی که دارم اینجا سر گردون باشم.خانواده ک فکر می‌کنن الکی‌ گفتم ویزا گرفتم و روم نمی‌شه بیام ایران.بنده خداها.بگذریم.لطفا اگه کسی‌ شمارهٔ محمد فضلی رو داره برام بفرسته تا چنتا سوال ازش بپرسم.راستی‌ پست گفت فردا برو سفارت به نظر شما اگه برم منو راه میدان؟؟؟

محمد جان
همونطور كه بهت گفتم و اكانت csc را نگاه كردم شما مشكلي در ثبت نام در csc نداريد. پس يا سفارت اشتباه كرده يا بسته شما در پست سرگردان هست. بهتره از ايراني هايي كه زبان عربي بلدن بخواي برات از پست پيگيري كنن و بسته هاي مشكوك كه به هر دليلي مدتي در پست باقي مانده را يك بار ديگه نگاه كنن. از خدا مي خوام هر چه سريعتر مشكلت برطرف بشه.
خداياااااااااااااااااااااااااااااا RolleyesRolleyesRolleyes
لطفا کاری که میکنم بکنید بخدااین عربابعضی وقتابایدعرب بازی براشون دربیارید یکی اینکاروکرده بودجواب داده
اولابه نظرم دیگه مجبورید به ملیکا زنگ بزنیدببینید کاری میتونه کنه
دوما میگن اگربریدپیش یه پلیس بگیدتوپست سهل انگاری شده و پاسموگم کردن مطمئن باشیدتویه سوت پیداش میکنن
اونجاپلیساش حکم خدارودارن
مثل مرگ ازپلیس حساب میبرن چون جریمه هاشون سنگینه بابا جون بالاترازسیاهی رنگی که نیست
(2013-07-10 ساعت 17:25)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 15:08)PARVIN_OMID نوشته:  امیر مهاجر عزیز
یه پیشنهادی دارم البته اگه صلاح میدونید
اینکه با توجه به اینکه بعضی از دوستان من جمله پرنسس عزیز و آسمان آبی عزیز و ... با ستاره کلیر شده اند یه ستاره کنار کیسشون بذاری یا نصفه سبزشون کنی که مایی که منتظریم و منتظرسرا رو داریم مدام چک می کنیم وقتی چشممون به این روزبالاییها می خوره افسردگی نگیریم و امیدمونو از دست ندیم لااقل بدونیم کیا اصلا کلیر نشدن یا کیا نصفه کلیر شدن . فکر می کنم از لحاظ روانی خیلی مؤثر باشه ممنون میشم .

پروین جان پیشنهاد بجایی است کاملا!
به فکر خودم هم رسیده بود.
ولی شرطش اینه که بشه لیست همه ستاره‌دارها رو پیدا کرد.
اگر میتونید لیستی از ستاره‌دارها تهیه کنید یه کاری براش میکنم حتما.

امیرجان جسارتا اول به صورت عمومی اعلام کن شاید بچه ها خودشون آمار دادن مثل اون سری که اعلام کردی بچه های منتظرسرا اعلام موجودیت کردن وگرنه یه جوری ازشون اطلاعات می گیریم البته فکر می کنم فقط آنکارا روالش اینطوریه ایروان و ابوظبی که تا حالا اینطوری کلیر نکرده مگه نه ؟ Rolleyes
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-10 ساعت 19:10)پدی نوشته:  ابوظبی در حالت نیمه کوما بسر میبره.فکر کنم خیلی گرمه .بریدن....اما ایروان دیگه چشه؟آنکارا هم که وضع وحالش معلومه

فک کنم ابوظبی کارمنداش از اول این هفته (یکشنبه گذشته ) به مدت 2 هفته در تعطیلات تابستانی هستن.البته یه تعدادی هستن ویزاها رو بدن ولی مصاحبه ای انجام نمیشه .ظاهرا از یکشنبه این هفته که گذشت هم کسی نیومد بگه مصاحبه داشته ابوظبی ؟ درسته ؟ یه جایی توی همین مهاجرسرا خوندم ولی یادم نیست کجا
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
(2013-07-10 ساعت 18:33)joody نوشته:  [quote='sce' pid='373155' dateline='1373457499']
هورای خونمون به شدت پایین اومده.
بی صبرانه منتظر شنیدن خبرای خوب مخصوصا واسه روزبالایی ها،مخصوصاتر از ایروان هستیم.
خدایا......دل همه بچه هارو شاد کن.

موفق باشین.
[size=large] حالا می خواید واسه اینکه از فرم نیوفتیم کلا یه مانور هوراااااا بریم ........
کیس نامبر .....2013AS78
تاریخ مصاحبه :13 jun
کنسولگری آنکارا
مقصد :
آمریکا
اما اصلا حس سفر نیست که نیست!!!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پدی ، aghaghia ، b_argi ، habibi ، hsevensky2013 ، azar1348 ، sce ، Ehsan1358 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، afshinghwink
نه بابا .اگه الکی هورا بگیم .غریبه ها فکر میکنند توهم زدیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-10 ساعت 19:45)پدی نوشته:  نه بابا .اگه الکی هورا بگیم .غریبه ها فکر میکنند توهم زدیم

پدی جان حال من یکی که دست کمی از توهم نداره!! دیگه نمی دونم به کجا ایمیل بزنم..فقط دفتر اوباما ایمیل نزدم پیگیر کارم بشم!!Big GrinBig Grin اونم گذاشتم برا هفته ی ششم!! Big Grin Tongue

زنگ که میزنم سفارت قبل از اینکه بگم الو ، مستقیم برام نوار پخش میکنه که :
Your case undergoing AP......
وادامه داستان...

حالا پایه هورررررراااااااااااااااااااا هستم ..بگین در خدمتم Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام بر دوستان.خدارا شکر حداقل هم اتاقیم کلیر شد.(محمدفضلی)کی نوبت من میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدایا
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
از دکمه F5 بیزارم............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
از دوست عزیزمون abloom_ma خبری نیست فکر کنم دیگه تا حالا ویزا تو پاسش خورده باشه انشاا... موفق باشهSmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-07-10 ساعت 20:23)habibi نوشته:  از دوست عزیزمون abloom_ma خبری نیست فکر کنم دیگه تا حالا ویزا تو پاسش خورده باشه انشاا... موفق باشهSmileSmileSmile

بله.فکر کنم همین طوره.آخرین بار در سفارت دیده شده.Big Grin
لاتاری 2013
(2013-07-10 ساعت 19:36)so_ar نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 19:10)پدی نوشته:  ابوظبی در حالت نیمه کوما بسر میبره.فکر کنم خیلی گرمه .بریدن....اما ایروان دیگه چشه؟آنکارا هم که وضع وحالش معلومه

فک کنم ابوظبی کارمنداش از اول این هفته (یکشنبه گذشته ) به مدت 2 هفته در تعطیلات تابستانی هستن.البته یه تعدادی هستن ویزاها رو بدن ولی مصاحبه ای انجام نمیشه .ظاهرا از یکشنبه این هفته که گذشت هم کسی نیومد بگه مصاحبه داشته ابوظبی ؟ درسته ؟ یه جایی توی همین مهاجرسرا خوندم ولی یادم نیست کجا

من هم الان چک کردم
کسی هفته اول و دوم جولای مصاحبه نداشت
احتمالا حق با شماست و از شانس خوب ما همه مرخصی هستن!!!!Sad
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
Big Grin
ای ایروان ایروان ایروان، یعنی این جمعه میآيی؟ امیدوارم در مقابل بچه های بالای ۱۰۰ روز این جمعه سربلند بشی. آااااااااااااااامممممیین.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، s.s.h ، drmrs ، aghaghia ، b_argi ، sce ، گل نهال ، Ehsan1358 ، manzar333 ، joody ، mlo ، zohre02 ، habibi ، Doe ، رجبعلی ، sh_aytak ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان