کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-10 ساعت 21:43)jj bobo نوشته:  ای بابا دسی دسی شدیم 150 روز

کجایی عداللللللللللللللللللت

دوست عزیز توی منتظرسرا نیستی !
اگر دوست داری مشخصاتتو (کیس نامبر بدون دوشماره آخر - تعداد نفرات - تاریخ مصاحبه - محل مصاحبه ) به امیر مهاجر عزیز ایمیل کن تا یه آمار دقیقتری داشته باشیم .
موفق باشی انشالله هرچه زودتر کلیر شی .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، aghaghia ، Ali.US ، b_argi ، sce ، گل نهال ، Ehsan1358 ، zohre02 ، Doe ، رجبعلی
ازعصرتاحالابه فکردوستمون دردوبی هستم که گیرافتاده بهترین پیشنهادروجویاشدم گفتن بره سفارت ایران دردوبی اونهاوظیفه دارن که دراین مواقع مشکل هموطنانشونوحل کنن
لطفا اگرکسی آدرس سفارت ایران دردوبی رومیدونه بگه تا مملی شیرازی کارش زودترراه بیفته
بخداخودم اونجاگیرافتادم روزمصاحبه ام درکش میکنم
امابه نوعی دیگه گیرافتاده بودم حس خیلیییییییییی بدیه
تشکر کنندگان: aghaghia ، babak_1363 ، Ali.US ، sce ، b_argi ، drmrs ، گل نهال ، linuxer ، amairmonre ، azar1348 ، zohre02 ، shatsi
[عکس: 13589658492.jpg] منو کلیر کنین  

چرا این تاپیک امشب اینقدر سوت و کوره. آدم دلش میگیره.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، s.s.h ، drmrs ، b_argi ، azar1348 ، ani_sheiton ، zohre02 ، habibi ، رجبعلی ، shatsi
میدونید فقط خسته ام ...نه ناراحتم و نه عصبانی...فقط خسته ام...اونقدر خسته که دوست دارم برم یه جایی خیلی دور ...تنهای تنها ویادم بره که لاتری در کار بوده و همه ی اونایی هم که میدونن برنده شدم، شب که می خوابن و صبح بیدار میشن یادشون بره و از حافظشون پاک بشه.

امشب بعد از مدتهای طولانی ، این خستگی بر من غلبه کرده

این نیز بگذرد
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-10 ساعت 13:52)dolood نوشته:  امروز هم یه روز پر از انتظارو نگرانی بود و ایروان هم مثه مجسمه ابوالهول تکون نمی خوره . به تمام کارای کرده و نکرده فکر کردم .نکنه برای فلان چیز لحظه آخر یقمونو بگیرن و نتونیم تهیه کنیمو ویزا بپره و ....................

من هنوز مصاحبه نرفتم اما شرح حال واحوالات شماهارو که می خونم عین تو به همه کارهای کرده نکرده؛با ربط بی ربطی که داشتم فکر می کنم استرس مثل خوره افتاده به جونم
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
بچه ها سلام
من لانلي هستم يك مهاجر
شايدم يك مسافر
بهتر بگم يك منتظر!
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
سلام دوستان عزیز
یک سئوال داشتم ، وقتی در سایت سیس issue می شیم می تونیم مستقیم بریم از پست مدارک را بگیریم همسرم می گه به من گفتن باید بارکد پستی داشته باشه نمی دونم من تو سایت سیس همچین بارکدی را نمی بینم کجا باید بارکد پستی را چک کرد که اومده یا نه؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: b_argi ، Mehrdadordi ، گل نهال ، babak_1363 ، azar1348 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-10 ساعت 23:47)nazanin farzad نوشته:  سلام دوستان عزیز
یک سئوال داشتم ، وقتی در سایت سیس issue می شیم می تونیم مستقیم بریم از پست مدارک را بگیریم همسرم می گه به من گفتن باید بارکد پستی داشته باشه نمی دونم من تو سایت سیس همچین بارکدی را نمی بینم کجا باید بارکد پستی را چک کرد که اومده یا نه؟

سلام ،شما حتما بايد cscرو تا الان ثبت نام كرده باشيد ، اون به منزله يه رسيد هست يعني دريافت ويزا از يكي از مراكز بست ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، nazanin farzad ، zohre02 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، b_argi
ما چون امروز رسيديم وطن، نميفهميم باز نشدن اين منتظرسرا مشكل اينترنته يا قطع شده؛)
حالا كه ما منتظرسرايي شديم منتظرسرا هم واسمون ناز ميكنهTongue[/quote]
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
هوراااااا مشكل نمايش ندادن پستهاي اول صفحه حل شد
تيم فني جديد مچكريم
دوستان روزه دار التماس دعا
(پست موقت)
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
مراحل مهاجرت در مهاجرسرا:
١-بولتن ويزا و كارنت شدن شماره ها
٢- انتظار براي مصاحبه
٣-كليرنس
٤-اولين سفر
سلام دوستان
من از طریق سایت سفارت ترکیه سوالیو از سفارت پرسیدم که بعد یک هفته پاسخش از طریق ایمیل شخصی من اومد الان اگه بخوام سوالی بپرسم در همون مورد اگه ریپلای کنم جواب می دن و یا می بایست طبق دستور العمل خود سفارت از طریق سایتشون در تماس باشیم؟ کسی از دوستان تا به حال ریپلای کرده و پاسخ گرفته باشه؟ همیشه اینقدر دیر پاسخ میدن؟؟؟ ممنون از دوستان
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، sce ، Ehsan1358 ، b_argi
(2013-07-10 ساعت 23:09)babak_1363 نوشته:  
میدونید فقط خسته ام ...نه ناراحتم و نه عصبانی...فقط خسته ام...اونقدر خسته که دوست دارم برم یه جایی خیلی دور ...تنهای تنها ویادم بره که لاتری در کار بوده و همه ی اونایی هم که میدونن برنده شدم، شب که می خوابن و صبح بیدار میشن یادشون بره و از حافظشون پاک بشه.

امشب بعد از مدتهای طولانی ، این خستگی بر من غلبه کرده

این نیز بگذرد

امیدوارم به زودی زود خستگیت در بره و با تمام قوا پیش به سوی آینده ای روشن .
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، azar1348 ، shaso ، shatsi ، noura ، feyzgostar ، joody ، zohre02 ، sce ، Doe ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، ffrfar
(2013-07-10 ساعت 17:44)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 17:36)edibk نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 16:40)edibk نوشته:  [quote='edibk' pid='373195' dateline='1373461582']
[quote='edibk' pid='373162' dateline='1373458210']
دوستان كسي ميدونه ptt هاي انكارا تا چه ساعتي كار ميكنند؟ ما امروز ايشود شديم ميخواستم ببينم امروز پاسپورتها رو ميبرند پست كه ما بريم تحويل بگيريم؟ چون فردا پرواز داريم.

كسي ميتونه ما رو راهنمايي كنه؟
ساعت اداری همه شرکتهای دولتی مثل هم هستند، اما اینکه امروز ایشوو شدین و همین امروز هم به اداره پست تحویل بدن، یه کمی بعیده...
اما شما آخر وقت اداری که فکر کنم نزدیک به 4 بعد از ظهر باشه، یه سری بزن ببین اومده، اگه نه فردا اول وقت اونجا باش (ساعت 9)

سلام دوستان بالاخره امروز رفتيم و ptt رو كه انتخاب كرده بوديم رو پيدا كرديم داخل ساختمان عدليه سرا يه جايي شبيه دادگستري هاي خودمون بعد از بازرسي گذاشتن بريم داخل خلاصه با هر زباني شده گفتيم كه اومديم براي پاسپورت ها كه گفتن بايد فردا بريم به همين خاطر هم پرواز فردا رو از دست ميديم و بايد تا يكشنبه صبر كنيم. Cool
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: shaso ، babak_1363 ، houmanmir ، zohre02 ، sce ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان