کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-12 ساعت 01:03)امیر مهاجر نوشته:  ببخشید دوستان باز هم اینجا پست بیربط میذارم.
ولی چون اینجا خیلی شلوغه نتیجه بهتری میگیرم.
این زیر یه عکسه که عرضش خیلی زیاده. من کاری کردم که عکسهای بزرگ اتوماتیک با عرض پستها تنظیم بشن (کوچیک بشن) و از صفحه بیرون نزنند.
اگر از صفحه بیرون بزنند این پست باید از پستهای قبل و بعد از خودش خیلی عریض‌تر بشه و قالب پیج رو بهم بریزه.
لطفا به من بگید برای شما اندازه از عرض نرمال صفحه بیرون زده یا هم اندازه عرض نرمال پستها است؟
در ضمن لطفا اسم مرورگرتون رو هم بنویسید. ممنون.
[عکس: attachment.php?aid=3096]

هم اندازه است ،ممنون از همه زحماتت ، مرورگر گوگل کروم .
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-07-12 ساعت 01:24)SHABAH51 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:08)امیر مهاجر نوشته:  این پست چی؟
پستهای این شکلی هم از صفحه بیرون میزد عرضشون.
من درستشون کردم. برای شما درسته آیا؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

امیرجان ضمن تشکر و خسته نباشید برای من در هر دو مورد از صفحه بیرون میزنه Smile فایرفاکس

شبح جان با chrome برو درسته به جان خودم
ممنون امیر خان سرعت عالی همه چی روبراهه، عکسم درست نمایش میده
فقط یه کاری بکن این ایروان زودتر همه رو کلیر کنه ،ممنون میشیم والا
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-07-12 ساعت 01:03)امیر مهاجر نوشته:  ببخشید دوستان باز هم اینجا پست بیربط میذارم.
ولی چون اینجا خیلی شلوغه نتیجه بهتری میگیرم.
این زیر یه عکسه که عرضش خیلی زیاده. من کاری کردم که عکسهای بزرگ اتوماتیک با عرض پستها تنظیم بشن (کوچیک بشن) و از صفحه بیرون نزنند.
اگر از صفحه بیرون بزنند این پست باید از پستهای قبل و بعد از خودش خیلی عریض‌تر بشه و قالب پیج رو بهم بریزه.
لطفا به من بگید برای شما اندازه از عرض نرمال صفحه بیرون زده یا هم اندازه عرض نرمال پستها است؟
در ضمن لطفا اسم مرورگرتون رو هم بنویسید. ممنون.
[عکس: attachment.php?aid=3096]

هر دو پست هم اندازه و درست است ،ممنون از همه زحماتت ، مرورگر گوگل کروم .
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shatsi ، babak_1363 ، shaso ، negar_karimi6 ، zohre02 ، b_argi ، afshinghwink
خب تا اینجا نتیجه اینه که با تغییری که دادم، اگر کروم نصب کنید (ترجیحا آخرین ورژن) دیگه این مشکل رو نخواهید داشت.
روی کروم تحت ویندوز و کروم و safari آیپاد (آیفون، آیپد و ... کلا iOS) امتحان کردم همه درست بودند. قبلا شکنجه میشدم وقتی یه پست اینجوری بین پستها بود. مخصوصا با آیپاد که صفحه‌اش کوچیکه داستانها داشتم. Big Grin
(2013-07-12 ساعت 01:37)امیر مهاجر نوشته:  خب تا اینجا نتیجه اینه که با تغییری که دادم، اگر کروم نصب کنید (ترجیا آخرین ورژن) دیگه این مشکل رو نخواهید داشت.
روی کروم تحت ویندوز و کروم و safari آیپاد (آیفون، آیپد و ... کلا iOS) امتحان کردم همه درست بودند. قبلا شکنجه میشدم وقتی یه پست اینجوری بین پستها بود. مخصوصا با آیپاد که صفحه‌اش کوچیکه داستانها داشتم. Big Grin

خسته نباشی برادر
کلیر باشی در پناه خدا
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-07-12 ساعت 01:18)امیر مهاجر نوشته:  بچه‌ها لطفا اسم مرورگرتون رو هم بگید. مرسی.

سافاري كه اندازه عكس و مثبتها برابره مرسي
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-12 ساعت 01:37)امیر مهاجر نوشته:  خب تا اینجا نتیجه اینه که با تغییری که دادم، اگر کروم نصب کنید (ترجیا آخرین ورژن) دیگه این مشکل رو نخواهید داشت.

بهترین ها رو برایت آرزومندم .
(2013-07-11 ساعت 19:02)Ali.US نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 18:55)bigharar نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 18:47)Ali.US نوشته:  آرش عزیزم از ته قلبم کلیر شدنت را تبریک میگم و امیدوارم در ینگه دنیا زندگی جدید ورویایی را شروع کنی.[size=xx-large]هورااااااااااااااااااااا[/siz]
تبریک دوستان وای تو خونه هاتون چه خبره جیغ و هورا و اشک و لبخند خدایا قسمت همه برو بچه های منتظر سرا بکن

من هورا را قرمز نوشتم پس چرا مشکی شده! ولی خوب عیبی نداره میگن مشکی رنگ عشقه واین هورا را با عشق به آرش گلم تقدیم میکنم.

علی جان خیلی خیلی ممنونم. ایشالا هستم کلیر شدن همه بچه ها رو میبینم. واقعاً حس خوبیه. به زودی ایشالا کلیر شما و بقیه پیشکسوت ها. Smile
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
به اميد كلير شدن دوستان نازنينم در انكارا و ابوظبي /فردا /جمعه ..ايشالا
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin

اميرخان تيم ملي هم برات كمه چه برسه به تيم فنيTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
امیر مهاجر عزیز، با تشکر از همه زحماتتون، با مرورگر فایر فاکس هم عکس و هم مثبت ها از کادر میزنه بیرون ولی با کروم مشکلی نداره. Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بچه ها فردا روز پاسخ به سوال های مربوط به ویزای شما از طرف دولت امریکاس ... هر سوالی دارین میتونین بپرسین ...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...148&type=1
گفتم در میون بذارم شاید بکار بعضی دوستان بیاد
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تبریک به آرش عزیز
واقعا بعد از اینهمه وقت فقط دو تا کیس لاتاری؟!

امان از دست این ایروان
(2013-07-12 ساعت 01:22)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:18)ali100001 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 21:35)zanganeh نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 17:46)ali100001 نوشته:  باز هم سلام حدمت دوستان کیس ما بعداز 5ماه کلر شده و تاسپتامبرباید بریم ویزاروبگیریم ولی بعد از ایمیل زدن به سفارت گفتن اگه می توننین تا 10روزدیگه بیاین سفارت بدون اینکه دوباره برین میدیکال ویزار رو بهتون میدیم ولی اگه این ده روز تمام بشه باید اول میدیکال رو تمدید کنید وبه سفارت بیاین تا ویزاهارو به ما بدهند حالا برای دوباره میدیکال گرفتن باید طبق روال اول بریم واکسن بزنیم وبعد بریم پاستور تهران کارت زرد بگیرمو یا مستقیم بریم دکتر اونگان وقت بگیریم کفایت می کنه هرکی اطلاع موثق و درستی داره جواب بده متشکرم از راهنمایی دوستان

سلام دوست من.
كيس شما چند نفره هست؟
بهترين راه حل رفتن به سفارت و دريافت ويزا به هر شكل ممكن هست.
ضمنا تاجائيكه من اطلاع دارم پس از صدور ويزا ديگه مدت زمان مديكال و گذشتن ان مهم نيست مهم تاريخي هست كه براي سقف اعتبار ويزا در نظر گرفته ميشه و اگه شما الان مراجعه كنيد و ويزاتون رو بگيريد ديگه نيازي به تجديد مديكال نيست.
تاكيد اكيد اينكه به هر شكل ممكن به سفارت برين و ويزاتون رو دريافت كنيد.

با سلام کیس من سه نفره می باشه ومن ایمیل دادم سفارت گفتن اگه تا 19 جولای بیای دیگه مدیکال نمی خواهد واگه من رفتم .برام ویزا یک هفته ای آماده کردن وگفتن اعتبار ویزای شما یک هفته می باشه چه کار کنم من که هیچ کاری برای رفتن انجام ندادم این هم یک سوال

با توجه به سوابق قبلی (تاپیک های قبلی و سنوات گذشته) اعتبار ویزای شما 6 ماهه است پس جای نگرانی نداشته باشید.

اگه من برم ویزا اعتبارشش ماهه بدن وموقع رفتن به آمریکا بعد از دوماه دیگه آیا دوباره باید میدیکال پزشکی رو تمدید کنم که 2 ماه دیگه برم چون از اون تاریخ مصاحبه میشه 8 ماه ای هم یک سوال
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، Ehsan1358 ، babak_1363 ، shatsi ، dove ، negar_karimi6 ، alvan ، zohre02 ، b_argi ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 02:27)ali100001 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:22)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:18)ali100001 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 21:35)zanganeh نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 17:46)ali100001 نوشته:  باز هم سلام حدمت دوستان کیس ما بعداز 5ماه کلر شده و تاسپتامبرباید بریم ویزاروبگیریم ولی بعد از ایمیل زدن به سفارت گفتن اگه می توننین تا 10روزدیگه بیاین سفارت بدون اینکه دوباره برین میدیکال ویزار رو بهتون میدیم ولی اگه این ده روز تمام بشه باید اول میدیکال رو تمدید کنید وبه سفارت بیاین تا ویزاهارو به ما بدهند حالا برای دوباره میدیکال گرفتن باید طبق روال اول بریم واکسن بزنیم وبعد بریم پاستور تهران کارت زرد بگیرمو یا مستقیم بریم دکتر اونگان وقت بگیریم کفایت می کنه هرکی اطلاع موثق و درستی داره جواب بده متشکرم از راهنمایی دوستان

سلام دوست من.
كيس شما چند نفره هست؟
بهترين راه حل رفتن به سفارت و دريافت ويزا به هر شكل ممكن هست.
ضمنا تاجائيكه من اطلاع دارم پس از صدور ويزا ديگه مدت زمان مديكال و گذشتن ان مهم نيست مهم تاريخي هست كه براي سقف اعتبار ويزا در نظر گرفته ميشه و اگه شما الان مراجعه كنيد و ويزاتون رو بگيريد ديگه نيازي به تجديد مديكال نيست.
تاكيد اكيد اينكه به هر شكل ممكن به سفارت برين و ويزاتون رو دريافت كنيد.

با سلام کیس من سه نفره می باشه ومن ایمیل دادم سفارت گفتن اگه تا 19 جولای بیای دیگه مدیکال نمی خواهد واگه من رفتم .برام ویزا یک هفته ای آماده کردن وگفتن اعتبار ویزای شما یک هفته می باشه چه کار کنم من که هیچ کاری برای رفتن انجام ندادم این هم یک سوال

با توجه به سوابق قبلی (تاپیک های قبلی و سنوات گذشته) اعتبار ویزای شما 6 ماهه است پس جای نگرانی نداشته باشید.

اگه من برم ویزا اعتبارشش ماهه بدن وموقع رفتن به آمریکا بعد از دوماه دیگه آیا دوباره باید میدیکال پزشکی رو تمدید کنم که 2 ماه دیگه برم چون از اون تاریخ مصاحبه میشه 8 ماه ای هم یک سوال
سلام دوست من.
اگه براي سوال خودتون و جواب دوستانتون كمي ارزش قائل باشيد دو خط بالاتر جواب سوالتون موجود هست.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، efah ، zohre02 ، b_argi ، jjbahale ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان