کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان گل و منتظرم
صبح قشنگتون بخیر!!
امیدوارم تا افطار اینقدر با هم هوراهای رنگی بکشیم که گذشتن زمان رو هم متوجه نشیم!!!
اگه بدونید با چه دشواری این پست رو گذاشتم!!!
تا روی صفحه تاچ میکنم برای تایپ، صفحه کلا میره سمت راست و اصلا صفحه برای نوشتن ندارم....
به سختی صفحه رو میارم توی کادر ،اونوقت صفحه کلیدم غیب میشه!!
بگذریم حالا که به هر ترتیب دارم مینویسم براتون. ولی میترسم طرف شکلک ها برم باز صفحه کلا غیب بشه!!
خلاصه اگه مسئولین یه بررسی کنن خیلی لطف میکنن!!Smile
البته بگم یکی دیگه از کاربر ها هم که باصفحه تاچ کار میکنه، این مشکل رو داره!! توی تاپیک از هر دری گفته بود!!
حالا هم با سختی به روشی که اون دوستمون بهم گفت، ندیده دارم مینویسم. امیدوارم غلط و غلوط تایپ نشه!!Sad

خوب این انتظار شما ما رو هم شاعر کرد:

سلام عزیزای دل!!
دوستای گل منتظر!!
باز اومدم من اینجا
ولوله کنم به پا...
ایشاا..زود پاک بشین
مثل غنچه وا بشین.....

نقص هاش رو به بزرگی خودتون ببخشید..
امیدوارم امروز هم خاطره ساز بشه!!Big Grin
پر از هوراهای رنگین کمانی!!!Shy
نعره های بنفش!!!Rolleyes
افتادن ستاره های مزاحم و دست و پا گیر!!!Smile

منتظرین عزیز:
دوز تون دارم و از ته دلم می خوام که زودتر از این وضعیت رها بشین!!
همتون رو دوز دارم...... حتی اونایی که منو دوز ندارن!!!Tongue

چه جالب توی ویرایش مشکل نداشتم و تونستم شکلک هم اضافه کنم!!Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
خدایااااااا مرسیییی
دیشب بده یه مدت دوری اومدم این تاپیک یه چندتا هورا ببینم دلم باز بشه بعد دیدم آرش پست گذاشته این ایمان از کول ما پایین نمیاد Tongue با خودم گفتم شوخی شوخی این آرش تفلیرو دادگاهیش کردیما نکنه فردا کلیر نشه ویزاش (خونش) بیفته گردن ما Big Grin اما امروز دیدیم هوراااا کشیده کلی احساس سبکی کردم
همیشه گفتن لذتی که در بخشیدن هست در انتقام نیستRolleyesCool
هورااااااااااااااااا

@امیر: مرسی بابت زحمتایی که میکشی
وقت ارسال پست جدید عکسرو بزرگ میزاره و بدجوری هم وقت تایپ کردن صفحه جابه جا میشه(البته وقتی میخواد اون عکسو توی ارسالهایی که اون پایین هست نشون بده)
مرورگر: سافاری
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
دوستان وقتی ویزاتونو میگیرید تاریخ expire رو از روز مدیکال محاسبه میکنن.تو برنامه ریزیاتون این موردو در نظر داشته باشین.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
@خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــااااااا
خدای بزرگ به بزرگیت قَسَمت میدم هیچ یک از بچه های 2013 بی ویزا نذاری
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-12 ساعت 01:40)گل نهال نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:18)امیر مهاجر نوشته:  بچه‌ها لطفا اسم مرورگرتون رو هم بگید. مرسی.

سافاري كه اندازه عكس و مثبتها برابره مرسي

مي تو سافاري بسياربسيارعاليه مرسي برادر از زحماتت حتماحتما كلير ميشي يعني بايد بشي
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-07-11 ساعت 23:28)AOC Kermani نوشته:  سلام
اول تبریک به کلیر شده های ایروان و بعد هم آرزوی کلیر شدن انکارا برای فردا.
جواب منو دوستان ندادند که چه کسانی در فاصله بین اعلام قبلی آنکار (5 جولای تا امشب) در سایت ceas آپدیت شدند. من مطمئن هستم بیشتر اعلامی های فردا همین عزیزان هستند. چرا اسماتونو اعلام نمی کنید تا دست جمعی انرژی بفرستیم.
منتظر اعلام آخرین آپدیت دوستا هستم.
اول خودم 108 روزه که مصاحبه داشتم و هنوز آپدیت نشدم.
حالا شما دوستان..

----------
Case No.:2013AS45$$ - Ankara 25 march

سلام دوست عزيز
ما 1و3و5و8 جولاي آپديت شديم 24 آپريل هم مصاحبه داشتيم .
اميدوارم همه مون بزودي کلير شيم .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
ساعت 10:15 دقیقه صبح جمعه 21 تیر ماه هنوز آنکارا آپدیت جدید نکرده. انرژی بفرستید امروز باید بترکونه
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: drmrs ، دنیز ، Mehrdadordi ، dana ، mehrana ، Alirezaa2013 ، r91 ، payam62 ، maryam_a ، zohre02 ، shatsi ، lonelyman ، b_argi
برادر من هم ۳۱ جون، ۱، ۳، ۵، ۸ جولای آپدیت شده، کاش امروز کلیر بشه، البته کاش همه بچه ها زود زود کلیر شن و این تاپیک درش قفل شه
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
(2013-07-12 ساعت 10:14)fayadegar نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:28)AOC Kermani نوشته:  سلام
اول تبریک به کلیر شده های ایروان و بعد هم آرزوی کلیر شدن انکارا برای فردا.
جواب منو دوستان ندادند که چه کسانی در فاصله بین اعلام قبلی آنکار (5 جولای تا امشب) در سایت ceas آپدیت شدند. من مطمئن هستم بیشتر اعلامی های فردا همین عزیزان هستند. چرا اسماتونو اعلام نمی کنید تا دست جمعی انرژی بفرستیم.
منتظر اعلام آخرین آپدیت دوستا هستم.
اول خودم 108 روزه که مصاحبه داشتم و هنوز آپدیت نشدم.
حالا شما دوستان..

----------
Case No.:2013AS45$$ - Ankara 25 march

سلام دوست عزيز
ما 1و3و5و8 جولاي آپديت شديم 24 آپريل هم مصاحبه داشتيم .
اميدوارم همه مون بزودي کلير شيم .
امروز نوبت شما هاست مثبت و پر انرژی فکر کنید. با آرزوی هوراااااااااااا
تشکر کنندگان: drmrs ، Mehrdadordi ، SANIJ ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، maryam_a ، zohre02 ، b_argi ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 10:16)دنیز نوشته:  برادر من هم ۳۱ جون، ۱، ۳، ۵، ۸ جولای آپدیت شده، کاش امروز کلیر بشه، البته کاش همه بچه ها زود زود کلیر شن و این تاپیک درش قفل شه
من هم خیلی امیدوارم هرچه سریعتر اتفاق بیفته . بعد از اون قفل های بشه که همه بخونیم کلید گم گشته و در وا نمی شه.
هورااااااااااااااااااBig Grin
تشکر کنندگان: drmrs ، دنیز ، Mehrdadordi ، azar1348 ، maryam_a ، zohre02 ، b_argi ، گل نهال ، afshinghwink
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده...
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig Grin
امیدوارم که امروز آنکارا/ابوظبی جبران کم کاری ایراون رو بکنن و دل همه رو حسابی شاد کنن...
ما کلیر های تعداد بالا میخوااااییییییییییییییییم
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-07-12 ساعت 01:51)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها فردا روز پاسخ به سوال های مربوط به ویزای شما از طرف دولت آمریکاس ... هر سوالی دارین میتونین بپرسین ...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...148&type=1
گفتم در میون بذارم شاید بکار بعضی دوستان بیاد

این خیلی خوبه ، فقط فکر میکنم باید در بیان نوع مشکلاتمون بنوعی هماهنگ و یکدست باشیم تا اثر بخش تر بشه.
یکبار توی یکی از این پرسش و پاسخ های مشابه جمعیت بدون هماهنگی و با افکار و هیجان های مختلف کاری کردند که نه تنها مشکلی حل نشد بلکه گره جدیدی هم اضافه شد.
دوستان نظر بدهند که چه موضوعاتی با چه روش و بیانی مطرح شود.
تشکر کنندگان: mehrana ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، far-dv2013 ، maryam_a ، zohre02 ، negar_karimi6 ، lonelyman ، drmrs ، b_argi ، afshinghwink

شاید این جمعه بیاید شاید!
ديشب ديدم نوشته بود براي مهاجرت به امريكا ٥٠٠/٠٠٠هزار دلار هزينه ميگم شانس اورديم برنده شديم ازطرفي ميگم الكي الكي از دستش نديم خدايا دارم ديوونه ميشم دوست دارم كلير بشيم ولي همه باهم حتي يكنفر هم جا نمونده خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
با سلام به همه دوستان ..من دیروز یک ایمیل فرستادم با این متن که من بیش از 6 ماه منتظرم و هیچ آپدیتی نداشتم و فقط 2 ماه تا سپتامبر مونده و نمی دانم باید چیکار کنم و ازشون خواسته بودم که جواب روتین همیشگش را بهم ندن .....
جواب ایمیل که فرستادن این هستش که دلیل آپدیت نشدن شما این هستش که هنوز جوابی برای چک اداریتان سفارت دریافت نکرده و این پروسه تحت شرایط سخت کنگره انجام میشه و توسط بخشهای مختلف و سفارت هیچ دخالتی در روند نتیجه ندارد تا نتیجه را بهش اعلام کنند و هیچ اقدامی قبل از اعلام کیس نامبرتان در سایت انجام ندین .... من موندم چیکار کردم ؟؟؟Sad آخه اگه رئیس جمهور هم اگه بودم دیگه باید تا حالا به یک نتیجه می رسیدن .Big Grin
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان