موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-12 ساعت 11:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-12 ساعت 11:46 توسط sh_aytak.)
تبریک میکم آقا آرش بابت کلیر شدنتون انشالا مبارک باشه
امیر خان سرعت لود بسیار عالی من از کروم استفاده میکنم
راستی دوستانی که آنکارا هستن اداره بست مرکزی شنبه ها هم کار میکنه میتونین آدرس بستی رو تغییر بدین به مرکزی
ببخشید کامبیوتر من حروف فارسی نداره
و در آخر امیدوارم همکی بزودی کلیر بشن
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 01:08)امیر مهاجر نوشته: این پست چی؟
پستهای این شکلی هم از صفحه بیرون میزد عرضشون.
من درستشون کردم. برای شما درسته آیا؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همش درسته امیرجان ،هم عکسها هم انرژیهات
دستت درد نکنه .
web browser:Google Chrome
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Verdana]خدایا هرکدم از این بچه ها یه دنیا امید و آرزو دارن. آزروهایی که بیش از هر آم ری ک ا ی ی استحقاق به حقیقت پیوستنشو دارن. کاری کن که که همشون بخندن. کاری نکن حتی یکیشون هم دلش بشکنه. تو بزرگی این که برای تو کاری نداره خدا جون. التماست می کنم تا پایان راه حواست به همهمون باشه. [/font]
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 11:16)azar1348 نوشته: [size=medium]ظهر یک جمعه ی دلگیر، دلم گفت بگویم بنویسم که چرا عشق به انسان نرسیده است ؟ چرا آب به گلدان نرسیده است ؟ چرا لحظه ی باران نرسیده است ؟ وهر کس که در این خشکی دوران به لبش جان نرسیده است ، به ایمان نرسیده است و غم عشق به پایان نرسیده است . بگو حافظ دلخسته ز شیراز بیاید بنویسد که هنوزم که هنوز است چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیده است ؟ چرا کلبه احزان به گلستان نرسیده است ؟ دل عشق ترک خورد ، گل زخم نمک خورد ، زمین مرد ، زمان بر سر دوشش غم و اندوه به انبوه فقط برد ، فقط برد ، زمین مرد ، زمین مرد ، خداوند گواه است ، دلم چشم به راه است ، و در حسرت یک پلک نگاه است ، ولی حیف نصیبم فقط آه است و[/[/sizecolor=#FF0000] همین آه خدایاااااااا برسد کاش به جایی ،
برسد کاش صدایم به صدایی ...[/color]
ای بابا چرا اینقدر غم و نا امیدی... با این روحیه می خواهین برین آمریکا... به کم منطقی باشین...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اگه من برم ویزا اعتبارشش ماهه بدن وموقع رفتن به آمریکا بعد از دوماه دیگه آیا دوباره باید میدیکال پزشکی رو تمدید کنم که 2 ماه دیگه برم چون از اون تاریخ مصاحبه میشه 8 ماه ای هم یک سوال
[/quote]
علی آقا گل فقط و فقط پاشو برو ویزاتو بگیر برادر من ، اینقد هم سوال نکن ، به خدا با دست خودت این فرصت را از دست نده !!! تو ویزا رو بگیر بقیه چیزها درمون داره نگران نباش . تا حالا دیدی تو فرودگاه آمریکا کسی را راه ندن بگن مدیکالت وفتش گذشته ، اینو میخوان فقط برای سوابق پزشکی اونجا. فوقش اینه که اونجا باید بری دوباره مدیکال . پاشو برووووووووووووووووووووووووووو! اینقد حرص نده به بقیه
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 11:10)mehrana نوشته: با سلام به همه دوستان ..من دیروز یک ایمیل فرستادم با این متن که من بیش از 6 ماه منتظرم و هیچ آپدیتی نداشتم و فقط 2 ماه تا سپتامبر مونده و نمی دانم باید چیکار کنم و ازشون خواسته بودم که جواب روتین همیشگش را بهم ندن .....
جواب ایمیل که فرستادن این هستش که دلیل آپدیت نشدن شما این هستش که هنوز جوابی برای چک اداریتان سفارت دریافت نکرده و این پروسه تحت شرایط سخت کنگره انجام میشه و توسط بخشهای مختلف و سفارت هیچ دخالتی در روند نتیجه ندارد تا نتیجه را بهش اعلام کنند و هیچ اقدامی قبل از اعلام کیس نامبرتان در سایت انجام ندین .... من موندم چیکار کردم ؟؟؟
آخه اگه رئیس جمهور هم اگه بودم دیگه باید تا حالا به یک نتیجه می رسیدن .
همشهری نگران نباش همه چی درست می شه اگه به همین تاپیک در سال 2012 مراجعه کنی می بینی همه کلیر شدن وهیچ کسی پشت در نمونده. قوی باش و امید داشته باش امروز قراره کیس های جدید اعلام کنن.
انشاله جزو اونها باشی. فردا هم یکسری به آدرس فیس بوکی که "mohammad19911991" " درشماره 17562 گفته بنداز آدرسش اینه:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...148&type=1
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما روز چهارشنبه مصاحبه داشتيم و كليرنس خورديم
ببينم ممكنه اين جمعه بيايد؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگز
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان گرامي اينم انرژي
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به اميد روزي كه آخرين نفر ٢٠١٣ هم كليرنسش بياد و استرس ها تموم بشه?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال