کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک میکم آقا آرش بابت کلیر شدنتون انشالا مبارک باشه
امیر خان سرعت لود بسیار عالی من از کروم استفاده میکنم
راستی دوستانی که آنکارا هستن اداره بست مرکزی شنبه ها هم کار میکنه میتونین آدرس بستی رو تغییر بدین به مرکزی
ببخشید کامبیوتر من حروف فارسی نداره
و در آخر امیدوارم همکی بزودی کلیر بشن

(2013-07-12 ساعت 01:08)امیر مهاجر نوشته:  این پست چی؟
پستهای این شکلی هم از صفحه بیرون میزد عرضشون.
من درستشون کردم. برای شما درسته آیا؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همش درسته امیرجان ،هم عکسها هم انرژیهات Smile دستت درد نکنه .
web browser:Google Chrome
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
[font=Verdana]خدایا هرکدم از این بچه ها یه دنیا امید و آرزو دارن. آزروهایی که بیش از هر آم ری ک ا ی ی استحقاق به حقیقت پیوستنشو دارن. کاری کن که که همشون بخندن. کاری نکن حتی یکیشون هم دلش بشکنه. تو بزرگی این که برای تو کاری نداره خدا جون. التماست می کنم تا پایان راه حواست به همهمون باشه. [/font]
(2013-07-12 ساعت 11:16)azar1348 نوشته:  [size=medium]
ظهر یک جمعه ی دلگیر، دلم گفت بگویم بنویسم که چرا عشق به انسان نرسیده است ؟ چرا آب به گلدان نرسیده است ؟ چرا لحظه ی باران نرسیده است ؟ وهر کس که در این خشکی دوران به لبش جان نرسیده است ، به ایمان نرسیده است و غم عشق به پایان نرسیده است . بگو حافظ دلخسته ز شیراز بیاید بنویسد که هنوزم که هنوز است چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیده است ؟ چرا کلبه احزان به گلستان نرسیده است ؟ دل عشق ترک خورد ، گل زخم نمک خورد ، زمین مرد ، زمان بر سر دوشش غم و اندوه به انبوه فقط برد ، فقط برد ، زمین مرد ، زمین مرد ، خداوند گواه است ، دلم چشم به راه است ، و در حسرت یک پلک نگاه است ، ولی حیف نصیبم فقط آه است و[/[/sizecolor=#FF0000] همین آه خدایاااااااا برسد کاش به جایی ،
برسد کاش صدایم به صدایی ...
[/color]
ای بابا چرا اینقدر غم و نا امیدی... با این روحیه می خواهین برین آمریکا... به کم منطقی باشین...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.

اگه من برم ویزا اعتبارشش ماهه بدن وموقع رفتن به آمریکا بعد از دوماه دیگه آیا دوباره باید میدیکال پزشکی رو تمدید کنم که 2 ماه دیگه برم چون از اون تاریخ مصاحبه میشه 8 ماه ای هم یک سوال
[/quote]
علی آقا گل فقط و فقط پاشو برو ویزاتو بگیر برادر من ، اینقد هم سوال نکن ، به خدا با دست خودت این فرصت را از دست نده !!! تو ویزا رو بگیر بقیه چیزها درمون داره نگران نباش . تا حالا دیدی تو فرودگاه آمریکا کسی را راه ندن بگن مدیکالت وفتش گذشته ، اینو میخوان فقط برای سوابق پزشکی اونجا. فوقش اینه که اونجا باید بری دوباره مدیکال . پاشو برووووووووووووووووووووووووووو! اینقد حرص نده به بقیه Smile
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
(2013-07-12 ساعت 11:10)mehrana نوشته:  با سلام به همه دوستان ..من دیروز یک ایمیل فرستادم با این متن که من بیش از 6 ماه منتظرم و هیچ آپدیتی نداشتم و فقط 2 ماه تا سپتامبر مونده و نمی دانم باید چیکار کنم و ازشون خواسته بودم که جواب روتین همیشگش را بهم ندن .....
جواب ایمیل که فرستادن این هستش که دلیل آپدیت نشدن شما این هستش که هنوز جوابی برای چک اداریتان سفارت دریافت نکرده و این پروسه تحت شرایط سخت کنگره انجام میشه و توسط بخشهای مختلف و سفارت هیچ دخالتی در روند نتیجه ندارد تا نتیجه را بهش اعلام کنند و هیچ اقدامی قبل از اعلام کیس نامبرتان در سایت انجام ندین .... من موندم چیکار کردم ؟؟؟Sad آخه اگه رئیس جمهور هم اگه بودم دیگه باید تا حالا به یک نتیجه می رسیدن .Big Grin

همشهری نگران نباش همه چی درست می شه اگه به همین تاپیک در سال 2012 مراجعه کنی می بینی همه کلیر شدن وهیچ کسی پشت در نمونده. قوی باش و امید داشته باش امروز قراره کیس های جدید اعلام کنن.
انشاله جزو اونها باشی. فردا هم یکسری به آدرس فیس بوکی که "mohammad19911991" " درشماره 17562 گفته بنداز آدرسش اینه:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...148&type=1
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: azar1348 ، maryam_a ، shatsi ، zohre02 ، mehrana ، rose_2000 ، lonelyman ، b_argi ، sadfar ، Niushagh ، afshinghwink
مهر نگار
[/quote]
ای بابا چرا اینقدر غم و نا امیدی... با این روحیه می خواهین برین آمریکا... به کم منطقی باشین...
[/quote]

شما درست میگی Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: shatsi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Mehrdadordi ، AOC Kermani ، A.R.R ، lonelyman ، b_argi ، afshinghwink
سلام دوستان
ما روز چهارشنبه مصاحبه داشتيم و كليرنس خورديم
ببينم ممكنه اين جمعه بيايد؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
(2013-07-12 ساعت 11:03)gifa نوشته:  ديشب ديدم نوشته بود براي مهاجرت به امريكا ٥٠٠/٠٠٠هزار دلار هزينه ميگم شانس اورديم برنده شديم ازطرفي ميگم الكي الكي از دستش نديم خدايا دارم ديوونه ميشم دوست دارم كلير بشيم ولي همه باهم حتي يكنفر هم جا نمونده خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام عزيزم ، منظور من ٥٠٠ هزار دلار جهت سرمايه كذاري بوده ، اين مبلغ رو بعضي از سرمايه كذاران و تجار ميبرن اونجا و دولت امريكا از اين بابت اقامت دايم و امكانات رفاهي و اجتماعي بهشون اعطا ميكنه واسه اينكه ارز وارد مملكتش كرده ..ولي لاتاري همون بليط بخت ازمايي هست كه خدا لطفش شامل حال ما شده Smile)))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: shatsi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، gifa ، lonelyman ، drmrs ، b_argi ، Niushagh ، afshinghwink
[عکس: 76521544654283594757.jpg]

سلام بر همه دوستان عزیز و خوبم....و سرانجام پس از 4 روز که پاس ها را به سفارت تحویل دادم 5 شنبه راس ساعت 4 من هم چشمم به جمال زیبای ویزا در پاسپورت هایمان روشن شد...حقیقتا حس عجیب و قشنگی هست که مطمئن هستم بزودی شما نیز آنرا تجربه خواهید کرد....از همه شما به خاطر همه لطف هائی که به من داشتید ممنون هستم و بار دیگر از مدیران محترم نیز تشکر میکنم اما قول میدهم تا آخر کنار شما باشم زیرا خود را مکلف به ادای دین میدانم و بر این معتقدم.

وقتی آن خانم که مدارک را تحویلم داد ازش پرسیدم که چرا اینقدر تعداد کم کلیر میشوند با توجه به نزدیک شدن آخر سپتامبر و ایشان پاسخ داد مطمئن باشید تمام کسانی که لاتاری برنده شده اند حتما ویزا خواهند گرفت و اصلا نباید نگران باشند و بهتر است به زندگی عادی خود ادامه بدهند .
اما چند نکته را لازم میدانم به کسانی که جهت اخذ ویزا به ایروان می آیند توضیح دهم:
----اگر بعد از مصاحبه پاسپورت شما یا یکی از اعضای محترم خانواده عوض شده حتما به سفارت اطلاع دهید و کپی صفحه اول آنرا برایشان ایمیل کنید و در زمانی که برای گرفتن ویزا میروید حتما پاسپورت قدیمی را به پاسپورت جدید خود الصاق کنید و در صندوق مربوطه بیاندازید.
----حتما قبل از انداختن پاسپورتها در صندوق یک کپی از صفحه اول آن بگیرید زیرا موقع تحویل به آن احتیاج دارید و باید همراه شما باشد.
----اگر قصد دارید پاس های خود را جهت اخذ ویزا به فرد یا شرکت خاصی بدهید حتما و حتما به آن شرکت یا طرف اعتماد صد درصد پیدا کنید چون من اینجا متاسفانه دیدم پاسپورتی را گم کرده بودند یا......
---- در زمان تحویل پاسپورت ها حتما مشخصات داخل ویزا را با پاسپورت خود چک کنید
-----حتما به تاریخی که مجاز هستید تا آن زمان در خاک آمریکا باشید دقت کنید
----مبلغ 165 دلار را باید قبل ازورود به خاک آمریکا پرداخت کرده باشید
----و نکته مهم دیگر لطفا و خواهشا از نوشتن پست هائی که شامل توهین به سفارت یا کادر آنجا هست حتما خوداری فرمانید زیرا من به صراحت شنیدم که متن های شما در مهاجر سرا خوانده میشود و این سایت را میشناسند و بهتر است اگر کسی پستی با این مذمون دارد حتما آنرا حذف کند...درست است شاید شما را نشناسند اما امکان دارد برای جمع صورت خوبی نداشته باشد

دوستان اگر کسی در ایروان کاری دارد من یک روز دیگر اینجا هستم

درود بر همه منتظران عزیز....مطمئن باشید همه شما کلیر خواهید شد...خبرهای خوب در راه هستBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-07-12 ساعت 11:20)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 11:16)azar1348 نوشته:  [size=medium]
ظهر یک جمعه ی دلگیر، دلم گفت بگویم بنویسم که چرا عشق به انسان نرسیده است ؟ چرا آب به گلدان نرسیده است ؟ چرا لحظه ی باران نرسیده است ؟ وهر کس که در این خشکی دوران به لبش جان نرسیده است ، به ایمان نرسیده است و غم عشق به پایان نرسیده است . بگو حافظ دلخسته ز شیراز بیاید بنویسد که هنوزم که هنوز است چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیده است ؟ چرا کلبه احزان به گلستان نرسیده است ؟ دل عشق ترک خورد ، گل زخم نمک خورد ، زمین مرد ، زمان بر سر دوشش غم و اندوه به انبوه فقط برد ، فقط برد ، زمین مرد ، زمین مرد ، خداوند گواه است ، دلم چشم به راه است ، و در حسرت یک پلک نگاه است ، ولی حیف نصیبم فقط آه است و[/[/sizecolor=#FF0000] همین آه خدایاااااااا برسد کاش به جایی ،
[/color]
اقا ما هر جي اينجا روضه ميخونيم براي بعضي دوستان كه غم و غصه هاتونو تو اين تابيكها مطرح نكنين ......عزيزان من !! همه به اندازه كافي مشكلات و استرس داريم ..سعي كنيم همديكرو شاد و با صلابت نكهداريم تا انشالا از اين مرحله عبور كنيم ..
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: shatsi ، soroshnia ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، A.R.R ، lonelyman ، drmrs ، bigharar ، b_argi ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 11:44)soroshnia نوشته:  سلام دوستان
ما روز چهارشنبه مصاحبه داشتيم و كليرنس خورديم
ببينم ممكنه اين جمعه بيايد؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من ، خوش اومدي به كليرنس .. مشخصات مربوط به امضاتو ايميل كن به امير مهاجر عزيز كه بيارتتون تو منتظرسرا و امار دوستان كاملتر بشه Smile) صبور باشين و تو كل به خدا Smile)
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، A.R.R ، zohre02 ، rose_2000 ، lonelyman ، b_argi ، گل نهال ، afshinghwink ، soroshnia
سلام بر دوستان گرامي اينم انرژي

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

به اميد روزي كه آخرين نفر ٢٠١٣ هم كليرنسش بياد و استرس ها تموم بشه?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، zohre02 ، mehrana ، AOC Kermani ، bigharar ، shatsi ، rose_2000 ، lonelyman ، b_argi ، manzar333 ، A.d ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 11:16)azar1348 نوشته:  
ظهر یک جمعه ی دلگیر، دلم گفت بگویم بنویسم که چرا عشق به انسان نرسیده است ؟ چرا آب به گلدان نرسیده است ؟ چرا لحظه ی باران نرسیده است ؟ وهر کس که در این خشکی دوران به لبش جان نرسیده است ، به ایمان نرسیده است و غم عشق به پایان نرسیده است . بگو حافظ دلخسته ز شیراز بیاید بنویسد که هنوزم که هنوز است چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیده است ؟ چرا کلبه احزان به گلستان نرسیده است ؟ دل عشق ترک خورد ، گل زخم نمک خورد ، زمین مرد ، زمان بر سر دوشش غم و اندوه به انبوه فقط برد ، فقط برد ، زمین مرد ، زمین مرد ، خداوند گواه است ، دلم چشم به راه است ، و در حسرت یک پلک نگاه است ، ولی حیف نصیبم فقط آه است و
همین آه خدایاااااااااااااا برسد کاش به جایی ،

طولانی ترین قصه های پرغصه نیز ، بالاخره به پایان خواهند رسید؛

با چشمانی پر امید ، صبری لازم است ...

هیچ آسمانی نیز همیشه ابری نخواهد ماند.

[عکس: fun83_www_jahaniha_com_12.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: zohre02 ، rose_2000 ، mhb161 ، lonelyman ، A.R.R ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، mehrana ، bigharar ، azar1348 ، b_argi ، Niushagh ، manzar333 ، آنی ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 11:50)abloom_ma نوشته:  [عکس: 76521544654283594757.jpg]

سلام بر همه دوستان عزیز و خوبم....و سرانجام پس از 4 روز که پاس ها را به سفارت تحویل دادم 5 شنبه راس ساعت 4 من هم چشمم به جمال زیبای ویزا در پاسپورت هایمان روشن شد...حقیقتا حس عجیب و قشنگی هست که مطمئن هستم بزودی شما نیز آنرا تجربه خواهید کرد....از همه شما به خاطر همه لطف هائی که به من داشتید ممنون هستم و بار دیگر از مدیران محترم نیز تشکر میکنم اما قول میدهم تا آخر کنار شما باشم زیرا خود را مکلف به ادای دین میدانم و بر این معتقدم.

وقتی آن خانم که مدارک را تحویلم داد ازش پرسیدم که چرا اینقدر تعداد کم کلیر میشوند با توجه به نزدیک شدن آخر سپتامبر و ایشان پاسخ داد مطمئن باشید تمام کسانی که لاتاری برنده شده اند حتما ویزا خواهند گرفت و اصلا نباید نگران باشند و بهتر است به زندگی عادی خود ادامه بدهند .
اما چند نکته را لازم میدانم به کسانی که جهت اخذ ویزا به ایروان می آیند توضیح دهم:
----اگر بعد از مصاحبه پاسپورت شما یا یکی از اعضای محترم خانواده عوض شده حتما به سفارت اطلاع دهید و کپی صفحه اول آنرا برایشان ایمیل کنید و در زمانی که برای گرفتن ویزا میروید حتما پاسپورت قدیمی را به پاسپورت جدید خود الصاق کنید و در صندوق مربوطه بیاندازید.
----حتما قبل از انداختن پاسپورتها در صندوق یک کپی از صفحه اول آن بگیرید زیرا موقع تحویل به آن احتیاج دارید و باید همراه شما باشد.
----اگر قصد دارید پاس های خود را جهت اخذ ویزا به فرد یا شرکت خاصی بدهید حتما و حتما به آن شرکت یا طرف اعتماد صد درصد پیدا کنید چون من اینجا متاسفانه دیدم پاسپورتی را گم کرده بودند یا......
---- در زمان تحویل پاسپورت ها حتما مشخصات داخل ویزا را با پاسپورت خود چک کنید
-----حتما به تاریخی که مجاز هستید تا آن زمان در خاک آمریکا باشید دقت کنید
----مبلغ 165 دلار را باید قبل ازورود به خاک آمریکا پرداخت کرده باشید
----و نکته مهم دیگر لطفا و خواهشا از نوشتن پست هائی که شامل توهین به سفارت یا کادر آنجا هست حتما خوداری فرمانید زیرا من به صراحت شنیدم که متن های شما در مهاجر سرا خوانده میشود و این سایت را میشناسند و بهتر است اگر کسی پستی با این مذمون دارد حتما آنرا حذف کند...درست است شاید شما را نشناسند اما امکان دارد برای جمع صورت خوبی نداشته باشد

دوستان اگر کسی در ایروان کاری دارد من یک روز دیگر اینجا هستم

درود بر همه منتظران عزیز....مطمئن باشید همه شما کلیر خواهید شد...خبرهای خوب در راه هستBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تبریک...این 165 دلار رو کجا و به چه صورت باید پرداخت؟برای بچه های ایروان یا آنکارا؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، rose_2000 ، zohre02 ، hsevensky2013 ، tiba ، dolood ، drmrs ، joody ، azar1348 ، b_argi ، dana ، Niushagh ، babak_1363 ، ikamaly ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان