کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-12 ساعت 15:30)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 15:10)edibk نوشته:  دوستان يه سوال زمان انقضاي ويزا براي افرادي كه در انكارا ويزا گرفتن از زمان مديكال هست يا تاريخي كه در ويزا زده؟

دوستان لطف كنين اينقدر سوال تكراري نكنيد !! يه ذره مطالعه كنين اين صفحات قبل رو جوابتونو ميبينيد ...

ميدونيد چرا پرسيدم چون قبلا از دوستان ديگه شنيده بودم كه انقضاي ويزا كه توي پاسپورت هست ٦ ماه هست در حالي كه ما ديروز پاسپورت رو گرفتيم تاريخ انقضا رو تا دو ماه و نيم ديگه زده پس دوستان فكر ميكنم كه خود سفارت هم به تاريخ مديكال توجه ميكنه.
موفق باشيد
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، aghaghia ، zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 15:58)امیر مهاجر نوشته:  دوستان همیشه این احتمال رو میدادیم که آفیسرها این سایت رو بخونند.
اصلا دور از ذهن نیست. اینجا بزرگرترین و پر خواننده‌ترین فروم مهاجرتی به زبان فارسیه.
رنک بسیار بالایی در گوگل داره.
از طرفی بعضی از ایرانیهای عضو مهاجرسرا موقع مصاحبه در مورد این سایت حتما با آفیسر صحبت کرده‌اند. خیلی وقتها شاهد گپ زدن آفیسر و شخص برنده در حاشیه مصاحبه بودیم.
پس اینکه اینجا رو میخونند چیز عجیبی نیست.
همونطوری که به دوست عزیزمون abloom_ma‌ هم گفته‌اند و تعجب کردند که چرا ما ایرانیها اینقدر نا امیدیم، در عین حال از این همه هماهنگی ما خوششون اومده.
حالا که میدونیم ممکنه پستی که اینجا میذاریم توسط یک آفیسر یا یکی از پرسنل سفارتها خوانده بشه، بیش از پیش سعی کنیم احترامشون رو نگه داریم که موجبات رنجش کسی رو فراهم نکنیم.
گلگی و اعتراض با بی حرمتی فرق داره. من چند روز پیش ارسالی دیدم که حاوی ناسزا به یکی از سفارتها بود! بلافاصله عدم تأییدش کردم. البته نه به خاطر اینکه ممکنه به گوششون برسه. به دلیل اینکه بی حرمتی به هر کسی اینجا خلاف قوانینه، ضمن اینکه خلاف اخلاق هم هست. اما ممکنه بعضی از اینگونه پستها از چشم مدیران مخفی بمونه. پس بیاید خودمون مدیر خودمون باشیم.
سپاسگزارم از همکاریتون.

به واقع كه جناب امير خان درست ميفرمايند تمام اين سفارتها و كنسولگريهاي كشورهاي اطراف كارمند مسلط به زبان فارسي دارند و احتمال اينكه اين سايت مطالعه كنند هست.(البته من كه تو اين مدت حتى يك مورد توحين هم نديدم واقعاً كه دوستان خيلي مؤدب هستند و خودشون به موضوع آگاه اند)
(2013-07-12 ساعت 15:35)ali.rajabi12 نوشته:  این 165 دلار بغییر از اون پولی که موقع مصاحبه دادیم؟
دوست عزیز سلام
خواهشاً تاپیکهای مربوطه رو بخونین، اینجا تاپیک کیلیرنس 2013 هست نه تاپیک هزینه صدور گرین کارت ...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-12 ساعت 16:08)mrbonbon نوشته:  دوستان عزیز سلام
چرا اینقدر موضوع رو سخت میکنین؟؟؟
طبق قانونی که آنکارا داره، اعتبار ویزا ، به اعتبار شش ماهۀ مدیکالتون ربط داره... یعنی هر اندازه از این شش ماه گذشته باشه، ویزاتون به همان اندازه وقتش کمتر میشه...
حالا چیکار بکنیم که اگه مثلاً بعد از 5.5 ماه کیلیر شدیم، بتونیم دوباره شش ماه ویزامون وقت داشته باشیه؟
بهترین کار اینه که اول قبل از وقت گرفتن از مطب دکتر اونگان، به دنبال گرفتن کارت زرد مجدد باشیم.
برای اینکار اون برگۀ A4 که دکتر اونگان بهتون داده رو، با خودتون ببرین انیستیتو پاستور، اونجا خانم دکتر طاهر نژاد به راحتی راهنماییتون میکنه که چه واکسنهایی رو باید بزنین و چیرو نه
به غیر اون کاغذ، لطف کنین کپی کارت زرد قبلیتون رو هم باخودتو ببرین، چون دست خط منشی دکتر اونگان خوانا نیست و منشی دکتر طاهر نژاد به مشکل میخوره
حالا بعد از اینکه کارت زرد مجدد رو گرفتین، وقت از دکتر میگیرین و مثل دفعۀ اول میرین آنکارا و مدیکال مجدد میدین
بعد از اینکه جواب رو از دکی اونگان گرفتین، با مدارک لازم برای ویزا برین به سفارت و بعد از طی مراحل اصلیش، شما یه پاسپورت دارین که یه ویزای شش ماهۀ آمریکا داخلشه به همین راحتی Big GrinCoolTongue

راستی دوست عزیز ali100001 ، شما شک نکنین که اگه پاسپورتتون رو بدون تجدید مدیکال بهشون بدین به اندازه همون یک هفته وقت دارین که به آمریکا وارد بشین، پس هر چه زودتر یه وقت از دکتر اونگان بگیرین..
دوستانی که بین 5 ماه تا 6 ماه هستند فقط اجازه دارن که وقتی کیلیر شدن، دوباره مدیکال مجدد بدن، در غیر اینصورت هیچکس سرخود نمیتونه مثلا اگه بعد از 4 ماه کیلیر شد، فکر کنه الان میتونه بره مدیکال مجدد بده تا یه شش ماه، به دو ماه باقیمانده ش اضافه کنه و در مجموع هشت ماه وقت داشته باشه که از ایران خارج بشه...
یه نکته دیگه که میشه فهمید چه واکسنهایی رو دوباره باید بزنین اینه که در اون کاغذ A4 که اونگان داده یه ستونی هست به نام Insufficient Time Interval ، اگه زیر این ستون هر واکسنی تیک داشته باشه، شک نکنین که اون واکسن رو دوباره باید بزنین، حالا اونایی که از لحاظ دلاری مشکلی ندارن میتونن بدون تهیۀ دوباره کارت زرد بین الملل ، به مطب دکتر اونگان برن و اونجا هزینۀ واکسنهای مجدد رو بدن، در غیر اینصورت که بالا عمل کنین... Big Grin

(2013-07-11 ساعت 19:54)ali100001 نوشته:  سلام به Mehrdadordiشما که میگین من برم ویزارو تواین 10 روز باقی مانده بگیرم من که موقعیت الان ندارم تا برم آمریکا میگن حتما بایدتا مدیکالت تمام نشده بری آمریکا من هم هیچ کارهایم رو انجام ندادم که برم مجبور هستم مدیکال مجددانجام بدم آیا باید اون مراحل کارت زرد گرفتن از پاستور رو باید انجام بدم

(2013-07-11 ساعت 22:45)jj bobo نوشته:  دوستان یکی اطلاع دقیق در مورد تجدید مدیکال آنکارا بده
1:اگه کسی از دوستان آنکارا سقف اعتبار مدیکالش یعنی 180 روز تمام بشه نیاز به تجدید مدیکال داره؟

2:آیا کسی مثل من که 30 روز از اعتبار مدیکالش مونده(150 روز از مصاحبم گذشته)اگر قبل تموم شدن اعتبار مدیکال کلیر بشه و برم واسه ویزا دیگه نیاز به تجدید نداره؟و برم ویزا رو بگیرم اعتباره ویزام 6 ماهه است یا مدت باقیمانده اعتبار مدیکال.

خواهش میکنم با اطلاع کامل پاسخ بدین عزیزان
دوست من درباره ویزاهای ارمنستان هم اطلاعاتی داری? درسته میگن اعتبار مدیکال ایروان یک ساله
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، Ali Hunter
تاريخ اعتبار ويزاي ارمنستان،٦ ماه پس از صدور ويزاست
تاريخ اعتبار ويزاي آنكارا، ٦ ماه پس از مديكاله
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
همچنان اميدوار و مصمم باشيم زيرا:

باد با چراغ خاموش کاری ندارد

اگر در سختی هستیم, بدانيم که روشنیم .. . .

+++++++++++++++++++++
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، gifa ، babak_1363 ، zohre02 ، e76779 ، b_argi ، Ali Hunter ، rose_2000 ، azar1348 ، رجبعلی ، afshinghwink
آنکارا
2013AS2453
2013AS1602
2013AS4757
2013AS936
2013AS5589
2013AS4772
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
بچه ها خبر بدن ...بدو آنکاراااااااااااااااا....کیا کلیر شدن Smile

پیشکسوتا بدووویییییییددددددددددددددد شماره های قدیمی توش هست....بابا کجایید شما پس Sad
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
دوستان سلام

یه مشکلی دارم که ممنون می شم با تجربه ها راهنماییم کنند

مدیکال و مصاحبه ما اوایل خرداد ماه در آنکارا انجام شد و در زمان مدیکال من ( برنده اصلی ) سرماخوردگی داشتم و عکس قفسه سینه ام مورد قبول دکتر واقع نشد و ایشان تست سل سه مرحله ای ( خلط سینه ) را لازم دانست که انجام شد و دکتر گفت که حدود 2 ماه طول میکشه تا جواب آزمایش آماده شه که ما
خودمان بعد از آماده شدن جوابو به سفارت ارسال می کنیم و با ایمیل به تو هم خبر می دیم البته انجام این تست خللی در زمان مصاحبه ما ایجاد نکرد . مصاحبه انجام شد و آفیسر اعلام کرد که ما منتظر دریاف جواب پزشکی هستیم در ضمن پرونده مراحل اداری هم داره که همزمان انجام میشه.
به هر حال امروز از دکتر ایمیلی دریافت کردم مبنی بر اینکه جواب آماده است با سفارت قراری را هماهنگ کن ( در اسرع وقت ) همچنین امروز در سایت سیس هم کیس ما ( تمام نفرات ) آپ دیت شدند.

Your CULTURE results and final report are READY. We have very recently finalized your medical report. You may fix an appointment with the US Embassy, Ankara.

We advise you to finish your procedure AS SOON AS POSSIBLE.

**** Date medical exam expires:10/08/2013 (October 8 , 2013

این متن ایمیل دکتر اونگانه من متوجه نمیشم باید خودم با سفارت هماهنگ کنم و برم یا منتظر اعلام شماره در سایت باشم؟ یه نکته دیگه اینکه چرا تاریخ انقضای مدیکال حدود چهار ماه و نیمه از زمان شروع آزمایشات؟

سپاس فراوان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، azar1348 ، amairmonre ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 12:27)پدی نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 12:23)ssara نوشته:  با سلام
دوستان من از برندگان 2014 هستم. سوالی دارم که فکر می کنم بچه های 2013 بتونن پاسخم را بدن:
ایا افیسر در سفارت، کارت پایان خدمت و یا وثیقه را از آقایان می خواد؟
می خوام بدونم اگه کسی غیر قانونی از کشور خارج بشه تا خودش را به مصاحبه برسونه و حتما در اون حضور داشته باشه، ارائه یکی از مدارک فوق الزامیه؟ یا اینکه افیسر کاری به نحوه خروج فرد از کشورش نداره؟
ممنون

کارت پایان خدمت همراه ترجمه لازمه

اگر خدمت رفتين يا معاف شدين كارت پايان خدمت يا معافيت واجب هست ولي صرفا فقط و فقط براي بررسي سابقه نظامي شما تا از داشتن يا نداشتن پست هاي حساس با خبر بشن .
اگر هنوز خدمت نرفتين لازم نيست و انها به نحوه خروج شما از كشور كاري ندارند.براي دولت امريكا بهتر هست كه مراجعين به كشورشون سابقه نظامي نداشته باشند و احتمال اينكه ويزا رو به صورت يكضرب به شما بدهند بسيار زياد هست.نگران نباش
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، amairmonre ، afshinghwink
[عکس: 7b6e3c1757.jpg]

تبريك به كلير شده هاي عزيز
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

من کلیر نشدم!!! Big GrinBig Grin

اما هرکی کلیر شده زودی بیاد بگه.....دلمون لک زد
TongueTongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
Parvin-omid,ali heidari,drms,mrbonbon,rira1982,رجبعلي،... كدوماتون هستين؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
مباركه هركي كلير شده بگه هورا بكشيم براش خسته شديم از بس منتظر مونديم?
لطفاٌ دوباره چک کنید. واقعاً فقط 6 تا کیس اعلام شده
من اعلام نشدم اعلام کنید کی کلیر شده هورا بکشیم منتظریم
بعد میگن چیزی نگید والله.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، s.s.h ، abloom_ma ، lonelyman ، b_argi ، azar1348 ، amairmonre ، far-dv2013 ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان