کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-11 ساعت 21:09)joody نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 19:57)b_argi نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 18:04)joody نوشته:  [quote='b_argi' pid='373732' dateline='1373548018']
[img][عکس: images11.jpg][/img]

ای خداوند مهربان، در این لحظات حساس زندگی ،یک یک یاران منتظرم را با خبر کلیر شدنشان خوشحال و شادکام فرما [/si

آمین......
[/color]
دوستان عزیزم نمیدونم چرا هر وقت با این تصویر ارزوی موفقیت برای دوستانم رو از درگاه الهی می خوام..چند دقیقه بعدش چند تا کیس با انتظار بالا کلیر میشن..
مثل دوستانم از ایروان..abloom_ma .. patezian...و همین امروز arash خان..
به امید موفقیت همه

ميشه اين رو هر روز بذارين؟؟ شايد واسه ما هم افاقه كرد؛)
با اجازه دوستان عزیزم. این پست رو مجددا ارسال میکنم به امید اینکه همه ماها کلیر بشیم..ببینم امروز قسمت کدوم یکی از بچه هاست...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-12 ساعت 11:37)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 11:10)mehrana نوشته:  با سلام به همه دوستان ..من دیروز یک ایمیل فرستادم با این متن که من بیش از 6 ماه منتظرم و هیچ آپدیتی نداشتم و فقط 2 ماه تا سپتامبر مونده و نمی دانم باید چیکار کنم و ازشون خواسته بودم که جواب روتین همیشگش را بهم ندن .....
جواب ایمیل که فرستادن این هستش که دلیل آپدیت نشدن شما این هستش که هنوز جوابی برای چک اداریتان سفارت دریافت نکرده و این پروسه تحت شرایط سخت کنگره انجام میشه و توسط بخشهای مختلف و سفارت هیچ دخالتی در روند نتیجه ندارد تا نتیجه را بهش اعلام کنند و هیچ اقدامی قبل از اعلام کیس نامبرتان در سایت انجام ندین .... من موندم چیکار کردم ؟؟؟Sad آخه اگه رئیس جمهور هم اگه بودم دیگه باید تا حالا به یک نتیجه می رسیدن .Big Grin

همشهری نگران نباش همه چی درست می شه اگه به همین تاپیک در سال 2012 مراجعه کنی می بینی همه کلیر شدن وهیچ کسی پشت در نمونده. قوی باش و امید داشته باش امروز قراره کیس های جدید اعلام کنن.
انشاله جزو اونها باشی. فردا هم یکسری به آدرس FBی که "mohammad19911991" " درشماره 17562 گفته بنداز آدرسش اینه:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...148&type=1
سلام دوستان
به نظر من مدیران سایت شاخصی که نشان دهنده میانگین زمان انتظار کلیر شدن کیسها هست را از سالهای قبل و سال 2013 برای دوستان نشان بدهند که نمایشگر وضعیت کلیرنس این دوره است و شاید بتوان با آن در ارسال نامه ها به سفارت جهت پیگیری کیسهایی که زمانشان بیش از مدت زمان مقرر است استفاده نمود. شاخص پراکندگی زمان کلیر شدن دوره های قبل و مقایسه با این دوره نیز این موضوع را تکمیل خواهد کرد. این کار تحقیقاتی می تواند از نگرانی دوستان نیز به اندازه قابل ملاحظه ای بکاهد و در مدیریت اترس نقش به سزایی خواهد داشت.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، shatsi ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، mehrana ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 13:40)wba2345 نوشته:  
با سلام به همه دوستان
به نظر شما آنکارا امروز حتما آپدیت میشه یا ممکن بمونه واسه هفته بعد؟؟

بنظر من كه چون تعداد زيادي ميخوان اعلام كنن تا حالا طول كشيدهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-12 ساعت 12:36)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 12:19)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 11:50)abloom_ma نوشته:  [عکس: 76521544654283594757.jpg]

سلام بر همه دوستان عزیز و خوبم....و سرانجام پس از 4 روز که پاس ها را به سفارت تحویل دادم 5 شنبه راس ساعت 4 من هم چشمم به جمال زیبای ویزا در پاسپورت هایمان روشن شد...حقیقتا حس عجیب و قشنگی هست که مطمئن هستم بزودی شما نیز آنرا تجربه خواهید کرد....از همه شما به خاطر همه لطف هائی که به من داشتید ممنون هستم و بار دیگر از مدیران محترم نیز تشکر میکنم اما قول میدهم تا آخر کنار شما باشم زیرا خود را مکلف به ادای دین میدانم و بر این معتقدم.

وقتی آن خانم که مدارک را تحویلم داد ازش پرسیدم که چرا اینقدر تعداد کم کلیر میشوند با توجه به نزدیک شدن آخر سپتامبر و ایشان پاسخ داد مطمئن باشید تمام کسانی که لاتاری برنده شده اند حتما ویزا خواهند گرفت و اصلا نباید نگران باشند و بهتر است به زندگی عادی خود ادامه بدهند .
اما چند نکته را لازم میدانم به کسانی که جهت اخذ ویزا به ایروان می آیند توضیح دهم:
----اگر بعد از مصاحبه پاسپورت شما یا یکی از اعضای محترم خانواده عوض شده حتما به سفارت اطلاع دهید و کپی صفحه اول آنرا برایشان ایمیل کنید و در زمانی که برای گرفتن ویزا میروید حتما پاسپورت قدیمی را به پاسپورت جدید خود الصاق کنید و در صندوق مربوطه بیاندازید.
----حتما قبل از انداختن پاسپورتها در صندوق یک کپی از صفحه اول آن بگیرید زیرا موقع تحویل به آن احتیاج دارید و باید همراه شما باشد.
----اگر قصد دارید پاس های خود را جهت اخذ ویزا به فرد یا شرکت خاصی بدهید حتما و حتما به آن شرکت یا طرف اعتماد صد درصد پیدا کنید چون من اینجا متاسفانه دیدم پاسپورتی را گم کرده بودند یا......
---- در زمان تحویل پاسپورت ها حتما مشخصات داخل ویزا را با پاسپورت خود چک کنید
-----حتما به تاریخی که مجاز هستید تا آن زمان در خاک آمریکا باشید دقت کنید
----مبلغ 165 دلار را باید قبل ازورود به خاک آمریکا پرداخت کرده باشید
----و نکته مهم دیگر لطفا و خواهشا از نوشتن پست هائی که شامل توهین به سفارت یا کادر آنجا هست حتما خوداری فرمانید زیرا من به صراحت شنیدم که متن های شما در مهاجر سرا خوانده میشود و این سایت را میشناسند و بهتر است اگر کسی پستی با این مذمون دارد حتما آنرا حذف کند...درست است شاید شما را نشناسند اما امکان دارد برای جمع صورت خوبی نداشته باشد

دوستان اگر کسی در ایروان کاری دارد من یک روز دیگر اینجا هستم

درود بر همه منتظران عزیز....مطمئن باشید همه شما کلیر خواهید شد...خبرهای خوب در راه هستBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تبریک...این 165 دلار رو کجا و به چه صورت باید پرداخت؟برای بچه های ایروان یا آنکارا؟
بهتون تبریک میگم.. انشالله موفق باشید... اطلاعات خوبی دادین..ر استی مقصدتون کجاست؟ دیگه اینکه این دوستی که سوال کرده 165 دلار برای چیه؟؟ این 165 دلار بابت هزینه کارت است که در همه سفارتخانه ها گرفته میشود.. ضمنا ما سه نفر هستیم و الان تقریبا 120 روزه که منتظر کلیر شدنیم..
به شما و خانواده محترمتون خیلی تبریک میگم. شما اولین کسی هستید که من به چشم خودم دیدم که در ایروان ویزاشو گرفت.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-07-12 ساعت 13:59)lonelyman نوشته:  
با سلام به همه دوستان

یعنی امروز اعلام میشه؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، SHABAH51 ، babak_1363 ، azar1348 ، b_argi ، رجبعلی ، afshinghwink
با اجازه مدیر محترم امیرمهاجر عزیز دوست بسیار زحمتکشمون

دوستان عزیز
لطفا کسانی که با ستاره کلیر شدن و هنوز پروسه اداریشون تموم نشده اینجا اعلام کنن تا منتظرسرا کاملتر بشه ممنون از دوستان و آرزوی هرچه زودتر کلیر شدن تمام دوستای گلم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

با سلام به همه دوستان

دقیقاً تعداد کلیر های اعلامیش زیاد شده صفحه اش لود نمی شه . این هم راه داره یک درخواست بده امیر مهاجر حلش کنه Smile
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: zohre02 ، joody ، shatsi ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، mehrana ، azar1348 ، b_argi ، Ehsan1358 ، afshinghwink ، رجبعلی
سلام دوست عزیز من خودم سفرنامه یکی از دوستان رو خوندم که فوق هوافضا بوده تازه سال تولدش رو هم یک سال اشتباه زده بود تو فرم لاتاری بعد 5 ماه کلیر شد و رفت شما نگران چی هستی حالا یا راست گفته یا دروغ ؟؟؟؟؟؟؟ 
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
با سلام به همه دوستان

نظر شما کاملا" صحیح می باشد دوستان آنکارایی منتظر یک روز خوب باشند+++++++++++++++++++++
با سلام به همه دوستان

به نطر من امروز روز آنکاراستWink
شک ندارم.....
پیشاپیش هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-12 ساعت 14:02)PARVIN_OMID نوشته:  با اجازه مدیر محترم امیرمهاجر عزیز دوست بسیار زحمتکشمون

دوستان عزیز
لطفا کسانی که با ستاره کلیر شدن و هنوز پروسه اداریشون تموم نشده اینجا اعلام کنن تا منتظرسرا کاملتر بشه ممنون از دوستان و آرزوی هرچه زودتر کلیر شدن تمام دوستای گلم

کاش ایروان هم با ستاره لااقل کلیر میکردSad
مردیم از انتظار........
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، s.s.h ، azar1348 ، aghaghia ، zohre02 ، b_argi ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 14:12)joody نوشته:  
با سلام به همه دوستان

به نطر من امروز روز آنکاراستWink
شک ندارم.....
پیشاپیش هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آنکارایی ها بیاند موج مکزیکی رو
+++++++++++++++++++
(2013-07-12 ساعت 14:17)joody نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 14:02)PARVIN_OMID نوشته:  با اجازه مدیر محترم امیرمهاجر عزیز دوست بسیار زحمتکشمون

دوستان عزیز

کاش ایروان هم با ستاره لااقل کلیر میکردSad
مردیم از انتظار........

دوستم ایروان همرو با ستاره کلیر میکنه برعکس آنکارا اونجا با ستاره یعنی ok کاملSmile
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-12 ساعت 14:04)bigharar نوشته:  Big Grin
سلام دوست عزیز من خودم سفرنامه یکی از دوستان رو خوندم که فوق هوافضا بوده تازه سال تولدش رو هم یک سال اشتباه زده بود تو فرم لاتاری بعد 5 ماه کلیر شد و رفت شما نگران چی هستی حالا یا راست گفته یا دروغ ؟؟؟؟؟؟؟ 

اسم این کاربر hanret است از برندگان 2009 جالبه ویزاش رو هم30 سپتامبر گرفته Big Grin
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-07-12 ساعت 13:31)jj bobo نوشته:  کی با من موافقه که بدترین ماههای مصاحبه ژانویه وفوریه بود؟

اتفاقا مارچی ها از همه بدتر است.. مثل ما که سه نفر هستیم و 12 مارچ مصابحه شیدم خیلی ها در انتظارن... و لی به امید اینکه همه کلیر بشن.. این ماه و اون ماه نداره ...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان