کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوست عزیز hsevensky2013 ، خواستم همینجا ارتقاء شما به رتبه سوم رو با رفتن دوستمون rira1982 ،از منتظر سرا تبریک بگم... Big Grin
باشد که همه گی رستگار شویم... Wink Big Grin Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام
توی جمع مهاجرسرائی ها فقط fayadegar بود که کلیر شد؟ بقیه کجان؟
البته خودم جوابشو دارم با اعلام 6 تا کیس آخه...............
بعد میگن چیزی نگید...................

من می خواهم فردا نامه بزنم KCC نظر دوستان چیه لطفاً اعلام کنند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Case No.: 2013 45$$ - Ankara 25 March – 3 persons – Destination: Irvine CA
109 روز بدون آپدیت
هیچ بن بستی وجود ندارد یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، azar1348 ، amairmonre ، SK89 ، b_argi ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 17:33)AOC Kermani نوشته:  سلام
توی جمع مهاجرسرائی ها فقط fayadegar بود که کلیر شد؟ بقیه کجان؟
البته خودم جوابشو دارم با اعلام 6 تا کیس آخه.............

بجز ايشون ، دوستمون rira1982 هم كلير شدن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
[font=Tahoma]هورااااااااااااااااااااااا...............هوراااااااااااا..............[/font].....
rira1982 عزیز با 212 روز انتظار کلیر شما دوست پرسابقه مرحمی بر دل کسایی است که روزهای درازی هست منتظرند ...همچنین کلیر شما دوست عزیز fayadegar هم بر تو دوستم مبارک باشه.....امیدوارم زودتر برید و آنی درنگ نکنید و به این پیام سفارت هم توجه کنید :
Attention All 2013 Diversity Visa Applicants: Please note that as the DV 2013 program ends on 30-September-2013 we have updated the expiration dates of the administrative processes accordingly. In order to avoid any additional processing that may occur please come to the Embassy as soon as you see your case number posted on our website.

[عکس: imagesCA4OGE3Z.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-12 ساعت 17:25)shiraz mamali نوشته:  اگه پاسم دست سفارت باشه یه وقت بد نمیشه به پلیس بگم?

دوست عزیز شما باید چند روز پیش به سفارت ایمیل میزدید و شرایط خودتان را به آنها توضیح میدادید، بهرحال الان کاری نمیشه کرد و باید تا یکشنبه منظر بمونید! منتها سعی کنید همین امروز به سفارت ایمیل بزنید و تاکید کنید که شرایط اقامتتان در دبی حاده و به آنها اعلام کنید که یکشنبه به سفارت برای تعیین تکلیف وضعیت ویزاتون مراجعه میکنید.
در ضمن بنظر من به پلیس اعلام نکنید چون شرایط تان سخت تر میشود.
موفق باشید.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-07-12 ساعت 16:50)babak_1363 نوشته:  
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

من کلیر نشدم!!! Big GrinBig Grin

اما هرکی کلیر شده زودی بیاد بگه.....دلمون لک زد
TongueTongue

ممنون دوست عزيز . اميدوارم هفته ي بعد شما هم از انتظار در بياين و ما براتون هورا بکشيم .

(2013-07-12 ساعت 17:36)shatsi نوشته:  [font=Tahoma]هورااااااااااااااااااااااا...............هوراااااااااااا..............[/font].....
rira1982 عزیز با 212 روز انتظار کلیر شما دوست پرسابقه مرحمی بر دل کسایی است که روزهای درازی هست منتظرند ...همچنین کلیر شما دوست عزیز fayadegar هم بر تو دوستم مبارک باشه.....امیدوارم زودتر برید و آنی درنگ نکنید و به این پیام سفارت هم توجه کنید :
Attention All 2013 Diversity Visa Applicants: Please note that as the DV 2013 program ends on 30-September-2013 we have updated the expiration dates of the administrative processes accordingly. In order to avoid any additional processing that may occur please come to the Embassy as soon as you see your case number posted on our website.

ممنون و باز هم ممنون از راهنماييتون .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
هوررااااااااااااااااا، تبریک به دوستان خوب کلیر شده، به امید کلیر شدن همگی‌. SmileSmileSmile
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
fayadegarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

riraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
توجه توجه
سلام دوستان
اگر کسی فرم اصلی ثبت نام ذر لاتاری را داره اگه به صورت کپی یا عکس یا pdf از فرم اصلی هم باشه ممنون میشم برام بذارید.

کیس نامبر: 90xx
مصاحبه : هفته دوم جولای
محل مصاحبه: آنکارا
تعداد افراد کیس: 3 نفر
کیس نامبر: 90xx مصاحبه : هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، proje ، گل نهال ، b_argi ، n51 ، zohre02 ، afshinghwink
shiraz mamali خیلی نگرانت هستم .انشا الله به زودی مشکلت حل میشه.
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: shatsi ، e76779 ، azar1348 ، babak_1363 ، gifa ، proje ، abloom_ma ، گل نهال ، b_argi ، s.s.h ، n51 ، shiraz mamali ، mehrrdad ، zohre02 ، Mehrdadordi ، afshinghwink
بچه ها علی حیدری جزو کلیر شده ها نیست ؟ شمارش میخوره ها
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، proje ، گل نهال ، b_argi ، s.s.h ، n51 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، afshinghwink
بچه ها مچکرم مچکرم از تبریکاتتون باورم نمی شه دقیقا هفت ماه انتظار سخت داشتم. شما دوستای عزیزم خیلی بهم امید دادید. واقعا ممنونم امیدوارم همه شاد بشید
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
[عکس: images?q=tbn:ANd9GcTcv7J9jYNAQqdW_zrATwd...54Hkgs15-3]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-07-12 ساعت 17:36)shatsi نوشته:  [font=Tahoma]هورااااااااااااااااااااااا...............هوراااااااااااا..............[/font].....

ممنون از لطفت دوست خوبم شما هم همیشه امید من بودید
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: گل نهال ، azar1348 ، abloom_ma ، b_argi ، Alirezaa2013 ، proje ، n51 ، zohre02 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، shatsi ، lilistar
بابا بچه ها لطفاً یه کمکی ، یه همفکری با این شیراز مملی بکنیم .. خانم کمالی کمک هایی داشتن، سایر دوستان هم، اما گویا مشکل این دوستمون حل نشده..من اگه کاری از دستم بر بیاد ، در خدمتم....

شرایط ایشون سخته ، امیدوارم مشکلشون حل بشه..
به هر صورت روی کمک من حساب کنید...
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان