کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدا رو شکر.آنکارا دل هممون رو شاد کرد
به دوستان کلیر شده تبریک می گم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
[font=Times New Roman]تبریک و هووووووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااا به تمام دوستان کلیر شده
هوووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن همه دوستان[/font]
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
(2013-07-12 ساعت 18:15)soroushmm نوشته:  دوستان این متن تو ویزا یعنی چی؟
class a or b attn. of usphs at poe
خیلی استرس دارم.چرا بعضیا دو تا ستاره بعضیا یکی دارن؟
ممنون
دوست عزیز بیخودی خودت رو مشغول اینا نکن...
به احتمال زیاد این کدی هستش که وقتی هر کسی کیلیر میشه از طرف سازمان NVC بغل ویزاشون میخوره که من فکر میکنم بسته به نوع کیلیر شدنتون یک ستاره و یا دوستاره بغلش میزنن...
درهرصورت این موضوعی هست که کسی از ماها نمیدونه، و فقط مأموری که در بدو ورود، پاسپورت شما رو چک میکنه متوجه میشه Big Grin
در هر صورت هیچ خطری، مشکلی و هر چی که الان موجب استرست شده، براتون نداره Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
دوستان با هم دیگه بحث نکنید ...Cool
نوامبر بدترین ماه مصاحبه بود ..Tongue
یادش بخیر ..چقدر خوشحال بودیم جز اولین کیس ها هستیم Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
اون متن دلیلش چیه؟ مثل اینکه یه سری تست پزشکی تو فرودگاه انجام میدن.کسی اطلاع داره؟
ممنون
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: rozelo ، babak_1363 ، honey rahmati ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، azar1348 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 18:08)SANIJ نوشته:  [size=x-large][color=#FF0000]
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
و
تبریک صمیمانه برای دوستان و همسفرای عزیزم فاطیما و همسرخوبش (fayadegar)
خیلی خیلی خوشحالم که شاهد کلیر شدن دومین کیس از 24 آوریل هستیم(که البته عضو مهاجرسرا هستند)
ولی قرار نبود ما رو تنها بذارین هاااااااا!Big GrinBig GrinWink
ما را در شادی خود سهیم بدانید! پس دوباره
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[
به امید کلیر شدن همه ی عزیزانSmile
ممنون دوست عزيز من و مهران هم اميدواريم که هفته ي بعد براي شما هورا بکشيم .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
(2013-07-12 ساعت 18:36)princesess نوشته:  دوستان با هم دیگه بحث نکنید ...Cool
نوامبر بدترین ماه مصاحبه بود ..Tongue
یادش بخیر ..چقدر خوشحال بودیم جز اولین کیس ها هستیم Rolleyes
پشت بندش هم دسامبر SadSadSad
پیش خودمون فکر میکردیم که نهایتاً "آره دیگه ماکزیمم تا عید دیگه اونجاییم"
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تبريك فراوان به fayadegarوrira1982 اميدوارم هميشه شاد وخندان باشيد،دلتون شاد ولبتون خندان
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تبریگ میگم به دوستان کلیر شده
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تبريك فراوان به fayadegarوrira1982 و بقیه کلیر شده ها امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشید.
جشن بگیرید و امروز و صبوری هایی که کردید رو از یاد نبرید.
شاد شاد باشید.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
(2013-07-12 ساعت 17:52)shiraz2013 نوشته:  shiraz mamali خیلی نگرانت هستم .انشا الله به زودی مشکلت حل میشه.
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، gifa ، alvan ، shiraz mamali ، zohre02 ، Ehsan1358 ، azar1348 ، afshinghwink ، daad
ضمن تبریک به دوستای کلیر شدمون fayadegarوrira1982
و اونایی که کلیر شدن ولی ما خبر نداریم کیا هستن..

[عکس: images11.jpg]

دوستان عزیزنگفتم این عکسه معجزه میکنه...
اگر اجازه داشته باشم،هر روز عصر در کنار این تصویر یه درخواست کلیر جمعی از خدای منان داشته باشم...پیروز باشین..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-12 ساعت 18:44)gifa نوشته:  تبريك فراوان به fayadegarوrira1982 اميدوارم هميشه شاد وخندان باشيد،دلتون شاد ولبتون خندان

ممنون دوست خوبم
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
(2013-07-12 ساعت 17:22)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان گلم.من دیروز ساعت 1رفتم سفارت و هر کاری کردم منو راه ندادن.دوستم رفت داخل کپی پاس منو برد و میخواست پیک اپ بکنه واسه خودش.به زنه گفته بوده دوستم دره سفارت هست مشکل داره واونا اصلا گوش نکرده بودن گفته بوده بگو میل بزنه بهش اجازه میدیم بیات داخل.وقتی اومد بیرون بهم گفت حالم گرفته شد.رفتیم پست ابوظبی گفتن چیزی اینجا نیست.برگشتیم سفارت گفتن تعطیله یکی از نگهبان ها الکی میگفت من که گفتم برو داخل تو نرفتی.برگم رو گرفت گفت بزار ببرم داخل بعد از چند دقیقه اومد گفت برو یکشنبه ظهر بیا رات میدم.به ملیکا زنگ زدم میگه 300 میگیرم برات میارمش,مگه جادوگره?میگه کپی پاس و کیس نامبرت رو برام میل کن.چیکار کنم.اخه منو راه ندادن اونو چطور راه میدن?اخه به پلیس زنگ بزنم
دیگه چاره نیست اگه ملیکا میتونه برات بگیره قبول کن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، shiraz mamali ، zohre02 ، آنی ، Ehsan1358 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، shatsi
(2013-07-12 ساعت 17:36)shatsi نوشته:  [font=Tahoma]هورااااااااااااااااااااااا...............هوراااااااااااا..............[/font].....
rira1982 عزیز با 212 روز انتظار کلیر شما دوست پرسابقه مرحمی بر دل کسایی است که روزهای درازی هست منتظرند ...همچنین کلیر شما دوست عزیز fayadegar هم بر تو دوستم مبارک باشه.....امیدوارم زودتر برید و آنی درنگ نکنید و به این پیام سفارت هم توجه کنید :
Attention All 2013 Diversity Visa Applicants: Please note that as the DV 2013 program ends on 30-September-2013 we have updated the expiration dates of the administrative processes accordingly. In order to avoid any additional processing that may occur please come to the Embassy as soon as you see your case number posted on our website.

[عکس: imagesCA4OGE3Z.jpg]
یعنی اینکه مدت اعتبار نتیجه ها رو خود به خود تمدید کردن؟خوب این چه ارتباطی داره به اینکه هر چه زودتر بیاید؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، mehrrdad ، zohre02 ، rozelo ، Ehsan1358 ، azar1348 ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان